Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 152, 153, 154 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 15.03.2008 13:33:23 vasta tsitaadiga

frygor kirjutas:
mks kirjutas:
frygor kirjutas:
6069966 hotline-le olen juba kaks korda hellanud ja vastuseks olen saanud, "aga kõik ju korras. see 1.2mbit on täiesti normaalne" ja teine kõne "võibolla jaamas, kus te asute on palju kliente korraga netis ja et sealt tuleb see kiirus. 1-2mbit on, mida elion garanteerib kiiruseks." nüüd ootan, mis imeasja nad mu emailile vastavad.

Ehk näitad mulle ka seda lepingu punkti, kus sulle midagi _garanteeritud_ on...

jälgi mu jutus jutumärke... see garanteeritud jutt on selle tehniku poolt, kes mulle rääkis seda telefoni otsas.

mul on ikka see kolmiklahendus(Kodulahendus DigiTV - 455kr/kuu) ja enda nimel.
imestan et uploadi kiirus on õigel tasemel ehk siis 768kbit.

siis saada e-kiri tugi@elion.ee ja palu neil sinu pordiconf korda teha icon_lol.gif siis sa ei pea vaidlema icon_wink.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mks
HV veteran

sõnum 15.03.2008 13:36:56 vasta tsitaadiga

frygor kirjutas:
mks kirjutas:
frygor kirjutas:
6069966 hotline-le olen juba kaks korda hellanud ja vastuseks olen saanud, "aga kõik ju korras. see 1.2mbit on täiesti normaalne" ja teine kõne "võibolla jaamas, kus te asute on palju kliente korraga netis ja et sealt tuleb see kiirus. 1-2mbit on, mida elion garanteerib kiiruseks." nüüd ootan, mis imeasja nad mu emailile vastavad.

Ehk näitad mulle ka seda lepingu punkti, kus sulle midagi _garanteeritud_ on...

jälgi mu jutus jutumärke... see garanteeritud jutt on selle tehniku poolt, kes mulle rääkis seda telefoni otsas.

mul on ikka see kolmiklahendus(Kodulahendus DigiTV - 455kr/kuu) ja enda nimel.
imestan et uploadi kiirus on õigel tasemel ehk siis 768kbit.

aga kui mina sulle ütlen, et ma garanteerin, et su pangakontol on miljon krooni? mis kiiruse annab speed.hot.ee?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 15.03.2008 13:46:58 vasta tsitaadiga

"Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemikus 1.1 kuni 1.4 Mbps." on speed.hot.ee jutt

ja ära arva, et ma kohe usun neid "ma garanteerin" jutte.
edit: saatsin selle pordiconf jutu ka nüüd neile lisaks. vaatab, mis saab.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mks
HV veteran

sõnum 15.03.2008 14:05:09 vasta tsitaadiga

üldiselt on asi nii, et igasuguste garantiide eest maksad nii, et nina verine. aga kiirus peaks suurem olema küll... samas 1st level support on elionil enamasti lõppkasutajatega peaaegu samal tasemel, nii palju kui mina olen aru saanud, igasugu tehnikuteni jõudmiseks peab erakasutaja igasugu jama taluma icon_razz.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 15.03.2008 14:12:13 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
üldiselt on asi nii, et igasuguste garantiide eest maksad nii, et nina verine. aga kiirus peaks suurem olema küll... samas 1st level support on elionil enamasti lõppkasutajatega peaaegu samal tasemel, nii palju kui mina olen aru saanud, igasugu tehnikuteni jõudmiseks peab erakasutaja igasugu jama taluma icon_razz.gif

jutuga täitsa nõus. endalgi on vaja olnud starmani ja stv tehnikutega õiendada aga asi pole nii veriseks läinud nagu nüüd elioniga.

darkside
HV veteran
darkside

sõnum 15.03.2008 14:47:47 vasta tsitaadiga

frygor kirjutas:
mks kirjutas:

jutuga täitsa nõus. endalgi on vaja olnud starmani ja stv tehnikutega õiendada aga asi pole nii veriseks läinud nagu nüüd elioniga.

juba veri icon_eek.gif üks vale asi ja juba häda majas icon_lol.gif mida sa ometi selle kiirusega peale hakkad icon_question.gif surfata saab, maili saad lugeda, pira sikutada ei saa nii kiiresti...sou icon_rolleyes.gif
tagasi üles
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 15.03.2008 15:07:04 vasta tsitaadiga

okok, võibolla verega liialdasin natuke... icon_razz.gif kiiruse kasutamise eesmärkideks on töö ja on vaja suuri faile vahel sikutada + mõned läpparid üle wifi on korraga netis.
Pailaps
HV Guru

sõnum 15.03.2008 15:09:39 vasta tsitaadiga

frygor kirjutas:
mks kirjutas:

tere, mina olen xxxx xxxx, elan xxxx , probleem xxxxx, soovin tehnikut koju, olen teadlik tööde tasudest. Ei tundu raske öelda, muidugi, kui natukene ärritunud interneti äkitselisest kadumisest, võib rahunemine olla keeruline.

Lisainfoks : Kliendi valduses teostatavad tööd on tasulised , kui ei ole tegemist Elionipoolse rikkega.

Muide uues kodulahendusega kaasa antavad broshüüris on enamus asju ära kirjeldatud, mida teha, kui juhtub situatsioon x.
Muude nende raamidest väljuvate puhul 6069966

indrpo
HV Guru

sõnum 15.03.2008 17:53:35 vasta tsitaadiga

frygor, oled kindel oma numbrites? ehk kui ftp'ga alla laed siis näitab ju 1,2MB/s ehk 12Mbit/s ?
ok, oletame, et oled.
vaata üle seadistus:
http://192.168.1.254/cgi/b/cfg/cfg/?ce=1&be=0&l0=0&l1=1
ja muuda:
Web Browsing Interception: DISABLED

www.netitester.ee näitab siis täpselt palju?
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 15.03.2008 18:38:01 vasta tsitaadiga

Mida kuradit see elioni teeb ma ei saa aru. Nüüd juba ruuteris mingi ipDhcpInternet ja puudub disconnect nupp. IP enam ei vahetu. Nüüd passi nagu idioot et saaks rapidsharest enda pildipaki kätte.
wad
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2008 20:20:41 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Mida kuradit see elioni teeb ma ei saa aru. Nüüd juba ruuteris mingi ipDhcpInternet ja puudub disconnect nupp. IP enam ei vahetu. Nüüd passi nagu idioot et saaks rapidsharest enda pildipaki kätte.

peaaegu kõik elioni ühendused lähevad DHCP peale.... pppoe jääb ainult mõnedel ühendustel v.a. äriühendused need töötavad endiselt routed systeemil.
IP vahetub nüüd rahva...

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 15.03.2008 20:44:58 vasta tsitaadiga

wad kirjutas:
salatoimik kirjutas:

peaaegu kõik elioni ühendused lähevad DHCP peale.... pppoe jääb ainult mõnedel ühendustel v.a. äriühendused need töötavad endiselt routed systeemil.
IP vahetub nüüd rahva...

Miks see pppoe enam siis ei kõlba?

fredd
Kreisi kasutaja

sõnum 15.03.2008 21:42:29 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Mul oli sama asi, tegin uue set up'i lihtsalt PPPOE'ga ja vana "Internet" tagasi disconnect nupuga : >
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 15.03.2008 21:43:19 vasta tsitaadiga

loodetavasti elioni sepad ei ürita mu sillatud 546't ümber seadistada vaid ikka annavad teada et ma võiks ümber enda ruuteri seadistada kui aeg tuleb
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
ups
HV kasutaja

sõnum 15.03.2008 21:46:44 vasta tsitaadiga

aX kirjutas:
mikk36 kirjutas:
ups, oled elioni tehnilisele toele teavitanud ?

Pane paar sotti ka valmis. Headsetiga ahvid, kes sulle tehnilisest toest vastavad, ei tea üldjuhul midagi ning suunavad sinna, kus on teadmamehed ja eritariif.

what? icon_eek.gif icon_biggrin.gif

igatahes selgus, et mulle on millegipärast 7mbit/sec liinile peale keeratud 12 asemel. anti tehnikutele probleem edasi. praegu käib pilt küll nõka-nõka, kui netis ka ringi käia icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 15.03.2008 22:06:22 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
loodetavasti elioni sepad ei ürita mu sillatud 546't ümber seadistada vaid ikka annavad teada et ma võiks ümber enda ruuteri seadistada kui aeg tuleb

Kui su ST546 on sillaks konfitud siis eemalt ei saagi talle ligi.

Ning nagu näha siis ei teatata ette.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 15.03.2008 22:12:55 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Kui su ST546 on sillaks konfitud siis eemalt ei saagi talle ligi.

Ning nagu näha siis ei teatata ette.
hm, kusagilt jäi nagu kõrvu et ligi saab ka muul teel kui IP võrgu kaudu (ADSL värk siiski)
tagasi üles
Aq
HV kasutaja

sõnum 15.03.2008 22:14:49 vasta tsitaadiga

Tervitused ja tänud siitpoolt varasema abi eest; kõik nagu toimib, kuid paar pisidetaili ikkagi icon_wink.gif

1. See varemmainitud "staatika" taustal (st. selline elektritegevuse taoline ühtlane põrin) on ikkagi olemas. Tõsi - kuna DigiTV enda heli on megatugev, siis telesaadet vaadates praktiliselt ei pane tähele seda, kuid vaikehetkedel ja suure helitugevuse juures küll. Ja asi ei ole arvutis - proovisin ka teleri taga asja ja seal sama lugu.
Mul on kasutusel üsna kohmakas ülemineku süsteem; st kaasaantud SCART kaablile tegin SCART ülemineku abil asja "tavaliseks" RCA kaablisüsteemile; Kui suur tõenäosus on, et see üleminek on selle põhjuseks - ei taha jälle mõttetut raha kulutada "õigema" kaabli ostmiseks Elionist, kui hiljem avastada, et ikka sama jama. Ehk - kas kellelgi sama jama on?

2. Te siin mitu lehte kritiseerisite ühte postitajat juba sarnase asja eest, aga ehk keegi oskab vähemalt anda mulle mõned märksõnad, mida ma peaksin uurima, et panna minu vana Trendnet TW100-S4W1CA Router/Switch nüüd jagama ühest Thomsoni pordist tulevat internetti. Kas saab? Või mis seadme ma peaks ostma? Kolmest pordist, mis sellel Thomsonil on, on vähe icon_sad.gif
Ma julgen väita, et just seesama asi on:
http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=V%C3%95RK&IC=4810&ItemID=4810-1003
Kah Ordist ostetud päris mitu-mitu aastat tagasi. Igatahes sooviks teada, et kuidas ma ta nüüd seadistama pean... et nagu mida tegema...
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 15.03.2008 22:21:35 vasta tsitaadiga

kui paned ruuteri sappa ruuterile, siis pead järgi pandavas ruuteris ära keelama DHCP serveri töötamise
muid tingimusi pole
järgipandaval ruuteril jätta WAN auk tühjaks
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 15.03.2008 22:45:43 vasta tsitaadiga

mikk36, jah, suur vend jälgib sind igal pool icon_wink.gif.

Igaljuhul - kui sillale eemalt ligi ei saa siis pole probleemi.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
Aq
HV kasutaja

sõnum 15.03.2008 23:38:44 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
kui paned ruuteri sappa ruuterile, siis pead järgi pandavas ruuteris ära keelama DHCP serveri töötamise
muid tingimusi pole

Hämmastav, aga toimis... Päris totakalt sai pusitud tükk aeg ruuteriga ja siis piisas vaid Ethernet'i vabastamisest icon_biggrin.gif

Aga see "taustamüra" - et keegi viitsib kommenteerida? Kellelgi teisel kah see jama või kõigil selge heli. Kui nii, siis lähen järgmine nädal ja proovin leida "spetsiaalse" kaabli. Ehk kaob mul kah see müra ära.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 16.03.2008 01:28:02 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
frygor, oled kindel oma numbrites? ehk kui ftp'ga alla laed siis näitab ju 1,2MB/s ehk 12Mbit/s ?
ok, oletame, et oled.
vaata üle seadistus:
http://192.168.1.254/cgi/b/cfg/cfg/?ce=1&be=0&l0=0&l1=1
ja muuda:
Web Browsing Interception: DISABLED

www.netitester.ee näitab siis täpselt palju?

silmanägemine pole halb veel. ja bitil ja baidil teen ka vahet veel. kui mul net oleks praegu 1.2MB/s, siis ma ei hädaldaks siin aga net on hoopis 1.2-2Mbit/s.
web browsing interception on ka juba ammu disabled pandud aga tolku pole.

avastasin speedtouchis menüüdes kolades, et Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 766 / 11.997 aga probleem on selles et ma näen sellest down bandwidthist koguaeg ainult kuni 1/6.
netitester:
Üleslaadimise kiirus: 628.11 kbit/sek
Allalaadimise kiirus: 1.18 Mbit/sek

ruuter.ee:
Kulunud aeg - 3.578 sekundit

Saadetud andmed - 870784 baiti

1946707.1 bit/sec
1901.1 Kbit/sec
1.9 Mbit/sec
237.6 KB/sec

edit:
Väike ülevaade tracert-ist, paistab et minu speedtouchil on mingi muna muneda, et 99ms välja taob:

Spoiler Spoiler Spoiler

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.03.2008 02:33:55 vasta tsitaadiga

Aq, kas vajestus on katkematu kaablite vahel ?
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.03.2008 09:49:15 vasta tsitaadiga

Aq: Müra otsi erinevate seadmete erinevatest maandustest. Või isegi ka sellest, kui seadmed on tööle sattunud erinevate faaside alla.
Ehk siis maandused "ühte punkti" ja seadmete toide ühele ja samale faasile.

Ja kui Digi-Boksi külge tuleb ka "tavaantenn", siis otsi sinna - antenni ja Boksi vahele "lahutusfilter" - leiad sellle Elfast ja maksis mingi 150 krooni.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 16.03.2008 10:24:52 vasta tsitaadiga

Aq kirjutas:
mikk36 kirjutas:
muid tingimusi pole

Hämmastav, aga toimis... Päris totakalt sai pusitud tükk aeg ruuteriga ja siis piisas vaid Ethernet'i vabastamisest icon_biggrin.gif

Aga see "taustamüra" - et keegi viitsib kommenteerida? Kellelgi teisel kah see jama või kõigil selge heli. Kui nii, siis lähen järgmine nädal ja proovin leida "spetsiaalse" kaabli. Ehk kaob mul kah see müra ära.

Proovisin ka ära. WAN auku mul polegi järgipandaval ruuteril ning enam ei pääse ka linksys lehele icon_rolleyes.gif
Suht
Spoiler Spoiler Spoiler

Tahaks küsida ka miks mu STl on taga 2 samat arvutit? Kuigi ühest pordist läheb juhe arvutisse, teine linksys ruuterisse ja kolmas on selle teleka jaoks.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.03.2008 13:06:10 vasta tsitaadiga

ArchMage, igal ruuteril on WAN auk, ära soki
ruuter pole ruuter, kui tal WAN'i pole (ülemvõrku, mida ta oma alamvõrgule ruudib)
üks märkus jäi muidugi eelmisess postitusse märkimata:
kontrollida et mõlemal ruuteril samad IP'd ei oleks, kui on, siis muuta järgipandaval ära

kas su linksys ei reageeri nüüd siis ka enam üksinda ?
manuaalis on kirjas tema vaikimisi IP aadress, määra enda arvuti staatiliseks samasse alamvõrku ja peaksid ligi pääsema
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 16.03.2008 14:24:57 vasta tsitaadiga

Selline küsimus, et kas võib tekkida mingeid probleeme, kui ruuteri ja digiboksi vaheline kaabel on ~30m pikk. St kas võib tekkida nt pildikavliteedilangus, või liiga suur läbilaske langus?
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 16.03.2008 14:26:42 vasta tsitaadiga

Ei usu , et seal midagi valesti peaks minema.
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.03.2008 14:29:45 vasta tsitaadiga

A-Circus., standardi järgi ei tohiks mitte midagi juhtuda kuni 100m kaabliga, elioni väidetel aga on 20m juba maksimum, millega nad garanteerivad et töötab (ükskõik mis kaabel või seisukord)
ühel kasutajal siin töötavat 30m kaabliga, olevat küll mingi probleem, aga me ei tea kas sama asi on ka lühikese kaabliga
tegu on siiski digitaal-, mitte analoogsignaaliga, mistõttu kerged sumbumised korrigeeritakse automaatselt ja lihtsalt (100m ei toimu veel mingit erilist sumbumist), analoogsignaali annab ainult üle võimendada, mis aga ei pruugi enam soovitud tulemust anda kui signaal liiga nõrgaks vahepeal on muutunud
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 16.03.2008 14:39:58 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
A-Circus., standardi järgi ei tohiks mitte midagi juhtuda kuni 100m kaabliga, elioni väidetel aga on 20m juba maksimum, millega nad garanteerivad et töötab (ükskõik mis kaabel või seisukord)
ühel kasutajal siin töötavat 30m kaabliga, olevat küll mingi probleem, aga me ei tea kas sama asi on ka lühikese kaabliga
tegu on siiski digitaal-, mitte analoogsignaaliga, mistõttu kerged sumbumised korrigeeritakse automaatselt ja lihtsalt (100m ei toimu veel mingit erilist sumbumist), analoogsignaali annab ainult üle võimendada, mis aga ei pruugi enam soovitud tulemust anda kui signaal liiga nõrgaks vahepeal on muutunud

Mõtlesingi seda, et kui muidu võib kaabli pikkus ligi 100 olla, et kas sel juhul tahab digitv kvaliteetsemat/tugevamat signaali ehk lühemat kaablit. Tänud igatahes.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.03.2008 15:48:15 vasta tsitaadiga

A-Circus. kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Mõtlesingi seda, et kui muidu võib kaabli pikkus ligi 100 olla, et kas sel juhul tahab digitv kvaliteetsemat/tugevamat signaali ehk lühemat kaablit. Tänud igatahes.
amino lehtedel pole mitte kusagil viidet antud piirangu kohta (et kuni 20m), järelikult kui ei toimi, siis peaks olema vigane toode
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 16.03.2008 17:05:05 vasta tsitaadiga

Kust saada Rai Uno kava? Ütleb, et vabandage kava ei ole saada. Netis võttis Rai Uno koduleht silme ees kirjuks. Tahaks vaadata, kas nad näitavad 19.märts Lazio - Roma või 1 aprill Roma - ManU mängu beer_yum.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 16.03.2008 18:06:39 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
amino lehtedel pole mitte kusagil viidet antud piirangu kohta (et kuni 20m), järelikult kui ei toimi, siis peaks olema vigane toode

Pikkuse kohta pole küll viidet, nii nagu ka UTP kaabli kasutuskõlblikkuse kohta pole viidet, kuid kasutusjuhendi lk. 2 on viide korralikule kaablile.

Ethernet must be connected using CAT5 STP cable through out the complete network.

Selle kaabliga siis ilmselt pikkusepiirangut tõesti ei ole, aga sellist kaablit inimesed tavaliselt ei kasuta, kuna liiga kallis. Pika kaabli puhul ei teki probleemid mitte niiväga sumbuvuse kui just väliste häirete tõttu. See jutt, et Cat5 kaabli pikkus võib olla standardi järgi 100m, kehtib "normaalse" arvutivõrgu korral, kus vigane/kadunud pakett saadetakse lihtsalt uuesti. Digiboxi keegi vigase paketi asemel uut ei saada (sest TCP asemel kasutusel UDP). Kuni vigu tuleb, senikaua näed lihtsalt ruudukesi.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 16.03.2008 19:31:28 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
Kust saada Rai Uno kava? Ütleb, et vabandage kava ei ole saada. Netis võttis Rai Uno koduleht silme ees kirjuks. Tahaks vaadata, kas nad näitavad 19.märts Lazio - Roma või 1 aprill Roma - ManU mängu beer_yum.gif

Juhul kui näitavad siis oled kindel et mängu ajal pilt on?

Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 16.03.2008 19:51:45 vasta tsitaadiga

mikk36, Lõppkokkuvõttes sai kõik korda. Peamine põhjus oli nähtamatu Ghostwall (firewall)...
Mis selleks kulus: 20% Närve, 95kr Elioni tasulist abi (ei aidanud), 20% ema närve, tohutult aega. xD
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 16.03.2008 20:08:00 vasta tsitaadiga

Krt mul on see net tihedamini ära kui töötab.
Ja alati kui mul net ära läheb ja nende mõtetule info telefonile helistan siis on alati vastuseks,et viga on teie poolne ja tehnik tuleb siis maksate talle aga viga pole kunagi minus olnud kuna mul asi koguaeg ühtemoodi. icon_rolleyes.gif
Ning alati lubatakse helistada kui tehnik tuleb aga millegi pärast pole ta kunagi kohale jõudnud ja net on mingi aja möödudes tagasi tulnud.
Aga mitte kunagi mingit vabandust või tagasi kõnet ma pole saanud,et a la meie viga oli vaid alati aetakse kõik kliendi kaela.
Ei tea kas nendega lepingut ennem ära ei saa lõpetada ilma trahvita kuna nemad ju ei suuda pakkuda mulle korraliku teenust stabiilselt. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 217 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.03.2008 20:41:50 vasta tsitaadiga

A.S., TCP või UDP kasutuse otsustab programmeerija ikka icon_wink.gif
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 16.03.2008 21:16:05 vasta tsitaadiga

Et poleks nagu vaja olnudki varjestatud kaablit panna, oleks tulnud lihtsalt programmeerija koju kutsuda?
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.03.2008 22:14:23 vasta tsitaadiga

A.S., väide et tavalised arvutivõrgud ainult TCP'ga käivad on lihtsalt vale
ja 100m ei ole lihtsalt mingi pikkus veel kus niisama paketid kaduma hakkavad
kui kaovad või vigaseks muutuvad, siis peab ikka korralik häirja juures olema
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 16.03.2008 22:29:57 vasta tsitaadiga

Alvaaro kirjutas:
Krt mul on see net tihedamini ära kui töötab.
Ja alati kui mul net ära läheb ja nende mõtetule info telefonile helistan siis on alati vastuseks,et viga on teie poolne ja tehnik tuleb siis maksate talle aga viga pole kunagi minus olnud kuna mul asi koguaeg ühtemoodi. icon_rolleyes.gif
Ning alati lubatakse helistada kui tehnik tuleb aga millegi pärast pole ta kunagi kohale jõudnud ja net on mingi aja möödudes tagasi tulnud.
Aga mitte kunagi mingit vabandust või tagasi kõnet ma pole saanud,et a la meie viga oli vaid alati aetakse kõik kliendi kaela.
Ei tea kas nendega lepingut ennem ära ei saa lõpetada ilma trahvita kuna nemad ju ei suuda pakkuda mulle korraliku teenust stabiilselt. icon_rolleyes.gif

kui selline asi siis kriba oma rikked ülesse, koosta formaalne e-post ja saada info@elion.ee küll sa midagi ikka saad, kui sinu väide ka tõele vastab 8) Ja kui tõesti on Elioni viga ja ei suudeta pakkuda, siis võetakse ka seadmed tagasi ilma rahata aga selle jaoks peab tehnik ytlema et on jama ikka icon_neutral.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.03.2008 22:46:11 vasta tsitaadiga

mikk36: Küsimus on kiirustes ehk siis sagedustes. Mida kiirem, seda kõrgemad sagedused kaablist läbi peavad jooksma. Kuid samas - mida kõrgem sagedus, seda suurem on ka müra (häirete) võimalus.
Usun, et lähiaegadel kolitakse kaablid üle CAT6-le. Igatahes ELFA-s on CT6 kaabli ja varjestatud pistikutega Patch-kaablid täiesti saadaval.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.03.2008 23:04:16 vasta tsitaadiga

tahanteada, jah, müra võimalus on suurem, kuid standard on tehtud sellega arvestades ja kuni 100m toimib normaalsetes oludes asi ideaalselt
tugevad segajad on kõrvalekalle normaalsusest
tagasi üles
ShinsouY
HV kasutaja

sõnum 17.03.2008 02:05:36 vasta tsitaadiga

Vabandust, et sekkun äkiliselt , aga mul selline küsimus arvutis digiTV vaatamise kohta. Tegin nii nagu esimesel lehel oli õpetatud. VLC's open network stream > UDP/RTP Multicasti aadressi panen 239.3.1.3 , port 1234, siis Customize: peaks seal olema udp://@239.3.1.3 siis ok aga midagi ei tule ? abi paluks !
tagasi üles
maxsimiljo
Kreisi kasutaja
maxsimiljo

sõnum 17.03.2008 03:09:05 vasta tsitaadiga

ShinsouY kirjutas:
Vabandust, et sekkun äkiliselt , aga mul selline küsimus arvutis digiTV vaatamise kohta. Tegin nii nagu esimesel lehel oli õpetatud. VLC's open network stream > UDP/RTP Multicasti aadressi panen 239.3.1.3 , port 1234, siis Customize: peaks seal olema udp://@239.3.1.3 siis ok aga midagi ei tule ? abi paluks !

Mul sama probleem... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
ShinsouY
HV kasutaja

sõnum 17.03.2008 09:11:56 vasta tsitaadiga

maxsimiljo kirjutas:
ShinsouY kirjutas:

Mul sama probleem... icon_rolleyes.gif

hmm.. abi paluks !
tagasi üles
v2hja
HV Guru
v2hja

sõnum 17.03.2008 09:33:39 vasta tsitaadiga

abi ei saa paluda ! -märgiga
see pole enam palumine siis

tagasi üles
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 17.03.2008 10:50:01 vasta tsitaadiga

olen aru saanud et arvuti peab vist panema sinna ruuteri 4 porti, kus see digibox käib. siis vist on võimalik näha
ShinsouY
HV kasutaja

sõnum 17.03.2008 12:25:43 vasta tsitaadiga

ahha... kahju et ei saa aru icon_confused.gif
tagasi üles
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 17.03.2008 12:27:43 vasta tsitaadiga

ühenda arvuti võrgujuhe sinna auku, kus praegu on digibox
A.S.
HV Guru

sõnum 17.03.2008 12:36:07 vasta tsitaadiga

Või seadista ka 3. port (auk) TV vaatamiseks
http://tv.elion.ee/ruuteriseadistus/
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 152, 153, 154 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.