Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
10.03.2008 10:55:08
|
|
|
tsitaat: |
henri lubas palvetada, et tal nädalavahetusel Tartu isu peale ei tule, siis saab ta ka oma 2 kuuli Eesti nimel lasta |
Tartus on kohti, kus saab mängida Elioni 12Mb ühendus + wifi...
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lugzan
HV vaatleja

|
14.03.2008 13:29:35
|
|
|
nii,
laupäeval kell 19 meie aja järgi peaks asi pihta hakkama. ma ei ole küll eventi korraldajalt kinnitust veel saanud, aga tundub, et soovitud aeg läks kirja.
Zed ei võta osa (on nädalavahetusel koolitusel, vabandatav), Mio ei tule (perekondlikud põhjused, arusaadav), Henri armastab Tartut rohkem kui virtuaalseksi (andestatav), Sven ei taha enam osa võtta (proovisin korra veel teda ära moosida, aga kahtlane, et see enam mõjub).
seega, läheb "võimsa" junaited steits of a mirakl tiimi vastu Lugzan, Mosse, Kipsi ja Maska (viimane selgub tegelikult veel, äkki keegi kuues hoopis). ülejäänud võtavad kamba kokku ja toovad boonusmobi skoori, eksole? =) koguneme juba pool tundi varem, et asjad rahulikult aetud saaks.
J.
_________________ Higdon's Law: Good judgement comes from experience.
Experience comes from bad judgement. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
14.03.2008 22:05:59
|
|
|
Tegelikult tekkis mul täna kysimus. et kas tõesti peavad muud eesti mängijad woffi EEEE eralõbuks või on see lihtsalt organiseerimatuse kysimus. Sest väljaspoolt EEEE-d ma olen kohanud ainult Zedi, Curioust, Selenet ja Marco Trippi. Välaspool EEEE-d on ju väga palju mängijaid ja päris norm tasemel mängijaid. Minu jaox on see lihtsalt tiba arusaamatu. Või on tegemist kuulsa Eestlase pohhuismi ja enesekesksusega?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
14.03.2008 22:52:27
|
|
|
Equinox kirjutas: |
Tre,
Mina olin EEEE-s aga nüüd olen freelancer tagasi juba üle aasta.
Equ |
Ma mõtlesin just WOFfi, et peale EEEE-kate ei osale eriti nagu ylejäänud kaader wofil.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
14.03.2008 23:02:25
|
|
|
Tre,
Minu põhjus on lihtne. Pappi pole Viimase depo tegin eelmise aasta kevadel ja üllatav, et siiani vastu olen pidanud selle rahaga. Nüüd siis läks viimane kopikas teele ehk viimane 10k ammone jahilkäik. Edasi vist tuleb depoda. Ei mäletagi enam kunas viimane global tuli. Mingi eelmine sügis vist. Masendav
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
14.03.2008 23:28:14
|
|
|
Ex see probleem kummita meid kõiki
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
14.03.2008 23:39:37
|
|
|
Eks see WOF pigem ole vanade proffide kaikavedu. Kellel rohkem raha ja aega, et mängida EU'd.
Isegi kui tavamängijad tahaks osa võtta, siis vaja kapitali, et normaalselt võistelda.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
15.03.2008 00:20:06
|
|
|
Main team on küll jahh yldiselt ikka skillitumate rida, aga väga kõva backup ja oluline punktiskoor tuleb supportilt. Supportimobides on alati ka suht nuubidele tegevust. Juhul kui vaatame kõvemate tiimide skoore, siis ca 50% on supporttiimide tehtud. Ja seal osaleb igaüks vastavalt oma võimetele ja vahenditele. Kes saab 50 ped jahi teha, kes saab 500ped välja käia. see pole oluline. Oluline on osavõtt ja oma panuse andmine.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
15.03.2008 02:05:18
|
|
|
Teatud asjade kokkulangevusel pole mu Tartu söit veel täiesti kindel, see selgub alles laup hommikul.
Kindel pole aga vb saan isegi tulla
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
s0p0s
HV vaatleja
|
15.03.2008 17:34:05
|
|
|
redenergy kirjutas: |
Teatud asjade kokkulangevusel pole mu Tartu söit veel täiesti kindel, see selgub alles laup hommikul.
Kindel pole aga vb saan isegi tulla |
mis seal ikka vahet lahed voi ei lahe kellel seda noobi wofis ikka vaja
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lugzan
HV vaatleja

|
16.03.2008 16:10:37
|
|
|
teatud asjade kokkulangevuse tõttu on Eesti meeskonna laul suht suure tõenäosusega lauldud. eilne skoor oli niivõrd madal, et edasipääsemiseks peaksime viimases raundis vähemalt 400 punkti saama. noh, kui siis zed, henri ja mio kohal on ning vähegi patriootsust omav kaader opalost kasvõi kaks pauku viitsib lasta support tiimis selle asemel et droonides või ambudes kükitada wofi ajal, on ehk isegi lootust.
over and out!
J.
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
16.03.2008 21:19:44
|
|
|
Lug lausa oskab südantlõhestavaid tekste kirjutada.Minu patriotism sai küll praegu kõva boosti.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lugzan
HV vaatleja

|
17.03.2008 14:17:10
|
|
|
no eks ma püüa ka, pool tundi lihvin iga sisestatud rida =)
aga tegelikult, kui viimases selle vooru raundis kõvasti tuld anda, siis pisike lootus ikka on. aga sel juhul peaks kõik, kes vähegi liinil on, endast maksimumi andma. ja ma ei taha kuulda mingit virinat, et äääh, ilge miinus blaa-blaa-blaa. mida kuradit, selle asemel, et sama aeg mujal istuda, krabada lihtsalt opalod või natuke kõvemad tukid pihku ja kambas bristlesid või tsktsk-e täristades ei tohiks eriti suurest miinusest juttu olla, pigem on hea shanss osaleda suurema luudi kättesaamises nendes mobides. hint - neilt ei olegi pikemalt jälle suurt luuti saadud. bristlede kohapealt ei oska öelda, aga tsktsk on piisavalt suur hp-ga, et sealt 15-20k kätte saada ja seda ei ole tõesti ammu (kui üldse) näha olnud. ja sinna ON wofi ajal päris korralik papp sisse laotud! päris positiivne oleks neilt 20k ehk ath kätte saada, kenasti duubeldaks meie kogu skoori vastavas raundis. eriti sheff oleks veel ka main tiimiga ath saada, ma ei ole siiani aru saanud, mis saab kahe ath korral - punktid neljakordistuvad? o_0
eniveis, mina alla ei anna! ei ole selline mees. no ja mis siis kui tuleb jälle paar sotti miinust, ei ole esimene ega ka viimane kord =)
ahjaa, Henri, sa seda nalja ikka kuulsid, kuidas mingi avatar (nime ei mäleta hetkel) Maixi maha lasi chompi alas ja sind palus tervitada? Maix ehk mäletab ka tema nime. mingi mõttetu vend oli. lendasin kohale kohe kui Maix code red hõikas ja tegin kaks pauku ning lisasin tema taastumise eelselt reminderi, et ärgu enam plõksigu :rofl:
J.
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
17.03.2008 15:04:02
|
|
|
Irw, ei ole kuulnud Kes see tüüp oli siis?
Kindel laks kui pvp's näen viiakse ta kastis minema
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
24.03.2008 22:11:08
|
|
|
Henri, räägi, mis on Gold Cardi head ja vead? Turvalisus on hea aga näiteks kas pean kaarti+kaardilugejat kaasa tassima kaasas (või piisab kaardist ja tavalisest kaardilugejast või kas tava passwordiga ei saagi enam jne...), kui tahan võõras arvutis mängida?
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
24.03.2008 23:41:36
|
|
|
Kui võõras arvutis siis kannad kaarti nt. rahakotis - see sama suur kui pangakaart.
Ja lugeja on suht väike, seal kett ja rõngas otsas - saad võtmehoidjana kasutada.
Sisse logimine toimub nagu alati aga peale oma kasutajanime ja parooli kinnitamist tuleb uus kast. Sinna kribad koodi mille lugeja genereerib.
Kindel pole aga arvan, et on võimalik ka teise kasutaja lugejat kasutada.
Tülikas on GC siis kui pead relogima jne. Natuke tüütu aga noh turvalisus enneköike.
Henri.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lugzan
HV vaatleja

|
25.03.2008 12:58:30
|
|
|
lugeja on universaalne.
lisaks kuldkaardile on väga oluline OSA VÕTTA WOFist nädalavahetusel!!!! =)
ees ootab meid kahe (loe : rohkem kui ühe) ATH võtmine, mis meie punkte mitmekordistab ja unustamatu kuulsus. henri saab skipulandis või kingfisherlandis pk-d ka teha, aga mitte regulaarselt, siis võib jamaks minna =)
konkreetne aeg selgitamisel, aga praegu tundub parim variant laupa kell 12 ingame ehk 14 meie kella järgi. annan teada, kui aeg kinnitatud.
J.
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.03.2008 13:15:35
|
|
|
Suured lootused teil seal pixlite maailmas
Aga edu, tooge siis kuldkarikas ära
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
25.03.2008 14:14:32
|
|
|
Lugzan kirjutas: |
lugeja on universaalne.
lisaks kuldkaardile on väga oluline OSA VÕTTA WOFist nädalavahetusel!!!! =)
ees ootab meid kahe (loe : rohkem kui ühe) ATH võtmine, mis meie punkte mitmekordistab ja unustamatu kuulsus. henri saab skipulandis või kingfisherlandis pk-d ka teha, aga mitte regulaarselt, siis võib jamaks minna =)
konkreetne aeg selgitamisel, aga praegu tundub parim variant laupa kell 12 ingame ehk 14 meie kella järgi. annan teada, kui aeg kinnitatud.
J. |
Mis elukad WOF is on? Kui suur see ühe ürituse eelarve on?
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
allarom
HV vaatleja

|
25.03.2008 14:14:43
|
|
|
kui nüüd tänased scipud alt ei vea siis saan ka WOF-ist osa võtta, loodame et annavad sama hästi kui pyhapäeval:)
_________________ Kiireima reageerimisaja saavutamiseks palun suhtluseks kasutada järgmisi kanaleid: 55599075 / info@allar.ee |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
25.03.2008 15:33:14
|
|
|
Tuleva nädalavahetuse vötan rahulikult. Niiet olen ka platsis.
Tarvis paarsada ped õli koguda ainult
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lugzan
HV vaatleja

|
25.03.2008 16:33:37
|
|
|
seega,
kopin ametliku info mobide ja punktide kohta.
Main Team:
Equus: Young-Old = 5 Points
Scipulor: Young-Old = 6 Points
Kingfisher: Any Maturity = 7 Points
Equus: Provider and Above = 8 Points
Scipulor: Provider and Above = 9 Points
Malcruentor: Any Maturity = 10 Points
Support:
Bristlehog: Young-Old = 2 Points
TskTsk: Any Maturity = 3 Points
Bristlehog: Provider and Above = 4 Points
Bonus:
Repesilex (Any Maturity): 25 Points - seda võib püüda nii main kui support, seni on meie support hakkama saanud!
Hof - duubelpunkitd vastavalt mobilt, ATH - kogu tiimi skoor x2, MIA - miinuspunktid, kui main tiimi liikmetest keegi ei jõua lõpuks finishisse. Variety Boost - mida rohkemate erinevate mobide pealt globaldab, seda suurem boonus, Susans - täpselt 113 ped global/hof duubeldab punktid vastava mobi pealt.
Loot Boost: The team with the highest combined TT-Value of loot in each one-on-one match will get 13 points.
Winning Boost: The winners of each one-on-one match, after all other points are added, gets a further 25 towards their Stage Total.
ma pakun välja, et support võib ka seekord ithacas tiimid (mitmuses) valmis teha ja sealt koos/eraldi liikuda kuhu vaja. support tiimi liikmed suudavad omavahel organiseeruda ja mobid leida =)
J.
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
26.03.2008 00:17:17
|
|
|
tsitaat: |
Dear Participant,
Continuing our account security initiative which began last year, MindArk now offers all Entropia participants without a Gold Card that have deposited over 5000 PED a free Gold Card kit. |
Sihuke e-mail siis.
Mindarkil hakkab raha väheks jääma?
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
26.03.2008 05:15:13
|
|
|
Emm kui tasuta kaarte jagab mängijatele kes aja jooksul 5k sisse pand siis usun, et MA'l pappi jalaga segada
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|