roostevaba, kirjutaja 5000 eeku + toorik 200 eeku seega tasub ennast ära alles 7 mängu juures. Aga küsimus on selles, et kas nagu piramisvõimalus on üldse? Kahtlen et hetkel on
Arvestades järelturuga ja allahindlustega on see pigem isegi 10-12. Lisaks sellega oled nullis, aga siin tekib kohe küsimus, et kes tahaks sama hinnaga pigem koopiat kui originaali? Ma ise pakun, et kriitiline piir, kus tasuks originaali asemel koopia hankimist kaaluda on kusagilt 4x odavam.
Kusjuures statistiliselt ei jõa enamus konsooliomanike oluliselt rohkem mänge niiehknaa omale hankida. PS2 oli mul chipitud, kokku on umbes 25 mängu toorikutel, kuid reaalselt (rohkem kui proovimiseks) olen neist mänginud umbes seitset, millest ühe (Okami) jätsin kohemaid pooleli, kui kuulsin, et see Wii-le on tulemas.. _________________ Magento arendused
roostevaba, kirjutaja 5000 eeku + toorik 200 eeku seega tasub ennast ära alles 7 mängu juures. Aga küsimus on selles, et kas nagu piramisvõimalus on üldse? Kahtlen et hetkel on
kirjutaja 4000.- ja toorik 150 _________________ White Powwa!
Arvestades järelturuga ja allahindlustega on see pigem isegi 10-12. Lisaks sellega oled nullis, aga siin tekib kohe küsimus, et kes tahaks sama hinnaga pigem koopiat kui originaali? Ma ise pakun, et kriitiline piir, kus tasuks originaali asemel koopia hankimist kaaluda on kusagilt 4x odavam.
Kusjuures statistiliselt ei jõa enamus konsooliomanike oluliselt rohkem mänge niiehknaa omale hankida. PS2 oli mul chipitud, kokku on umbes 25 mängu toorikutel, kuid reaalselt (rohkem kui proovimiseks) olen neist mänginud umbes seitset, millest ühe (Okami) jätsin kohemaid pooleli, kui kuulsin, et see Wii-le on tulemas..
Üldiselt, tasub vist ära küll - vb mitte hetkel, aga tulevikus (arvestades milline 2008 juba PS3'e jaoks tuleb)...
tagasi tulles movietyme.com-i juurde, väike ajakava:
tellimus tehtud 22.02.08.;
kaardiarve saabus 02.03.08.;
kirjutasin 04.03.08. movietyme-ile, et näe, raha võeti maha siis-ja-siis ning identifikaator on see-ja-see;
vastus tuli mulle 05.03.08., et saime-teie-teate-kätte-summa-ja-id-on-õiged-kohe-paneme-paki-posti;
pakike tallinnas 13.03.08.;
pakike postkasti pressitud 14.03.08.
ehk siis üheksa päevaga käes. polegi paha asutuse kohta, mille ip on usa-s, return aadress uk-s, postitatud saksamaalt, hinnad naelades ja umbes 30% kohalikest..
ahjah, teemale ligistamiseks: r&c. _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
Bumer, sest kõvakettale mahub nii umbes 2 mängu? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Ma ise pakun, et kriitiline piir, kus tasuks originaali asemel koopia hankimist kaaluda on kusagilt 4x odavam.
Kuna ei taha "nurgaadmini" mängida ja reeglitest kireda, mida kõik niigi teavad, siis ütlen lihtsalt, et mulle isiklikult vastuvõetamatu mõtteviis.
Aga ikkagi oli vaja nokk lahti teha ... praegult arutati piraatimise mõttekuse kriitilist piiri, aga kuna sa ei saanud sellest aru oli kohe kukke panema hakata. Sama analüüsi teevad ilmselt ka näiteks inimesed Microsoftis oma toodete hinda määrates, et mis hetkel kuhu maani võib hinda tõsta, enne kui inimestel nii valus hakkab, et nad pigem piraatima hakkavad ja selline spekuleerimine ei ole kuidagi millegagi vastuolus. Said nüüd aru, reeglispetsialist? Ja need PS2 mängud sain ma ostes kaasa, mitte polnud ise tehtud. Enamus neist on ajapikku osta.ee vahendusel originaalide vastu vahetunud. Kusjuures väikestele sugulastele välja laenates ma loomulikult viskan ikkagi need vanad toorikud kaasa, mitte ei anna originaalne lörtsida. _________________ Magento arendused
Ma ise pakun, et kriitiline piir, kus tasuks originaali asemel koopia hankimist kaaluda on kusagilt 4x odavam.
Kuna ei taha "nurgaadmini" mängida ja reeglitest kireda, mida kõik niigi teavad, siis ütlen lihtsalt, et mulle isiklikult vastuvõetamatu mõtteviis.
Aga ikkagi oli vaja nokk lahti teha ... praegult arutati piraatimise mõttekuse kriitilist piiri, aga kuna sa ei saanud sellest aru oli kohe kukke panema hakata. /.../ Said nüüd aru, reeglispetsialist?
Hetkel sain aru üksnes sellest, et sul on oma agressiooni vaoshoidmisega probleeme. MSi hinnapoliitika teemal spekuleerimise asemel võiksid pigem selgitada enda arusaama tasuvusest. Kas pead silmas tasuvust majanduslikus mõttes - sellisel juhul peaks ju tasuvuse piir kiiremini kätte tulema? Või mõtled sellega midagi muud?
Kui piraatlust soosivate postituste keeld kõrvale jätta, siis jah, mina isiklikult ei talu mõtteviisi, mille kohaselt kaubandusvõrgus vabalt saadaoleva ja mitte nt oma harulduse tõttu meeletult ülehinnatud mängu piraatlust peetakse tasuvaks (ja seetõttu õigustatavaks või eelistatavaks) põhjusel, et DVD-toorik maksab 4 krooni ja DVD-kirjutaja 400 krooni. Ja selle arvamuse ma ka välja ütlesin, kuna tegemist on avaliku diskussiooniga. Kui millestki eksklikult aru sain, siis palun lahkesti parandada (kui võimalik, siis ilma kõvatamiseta ).
Teemaks PS3 ostmine USA-st. Kas kellelgi on kogemusi USA-st ostetud PS3-ga. Nagu ma aru saan siis põhimõtteliselt peaks olema kolm erinevust
1. Voolutugevus pluss pistik
2. NTSC signaali väljastab
3. Ainult Usa regiooni DVD-d mängib
Kas keegi oskab veel mõnda probleemi välja tuua?
Nendest kolmest on minu arvates ainuke tõsine probleem see voolutugevus ja pistik selle jaoks peab tõenäolislelt mingi vahejublaka ostma. NTSC signaal ei mängi tänapäevases digitelekas enam mingit rolli ja DVD mängija on mul naguinii eraldi olemas.
otomar, vooluga mingit probla pole. Lükkad kaabli sisse ja seina töötab. HDMI kaabliga pole ka seda probleemi. Kolmanda kohta ei oska seletada. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Piraatluse "tasuvuse" nüanss hakkab pihta kahest asjast: esiteks kättesaadavus ja teiseks finantsiline võit. Esimese puhul tekivad päevakorda regioonid ja lihtsalt maaletoojate küündimatus, teisel puhul aga vahendite hind.
Ütleme, et keskmine mäng maksab 1k (ma ümardan, et oleks parem arvutada). Hetkel keskmine DVD kirjutaja maksab 400 ning toorik 5. Seda eeldusel, et tegemist ei ole kahekihilise toorikuga, mille hind on ümmarguselt 25 krooni. Oletame, et tänapäeva mängud on juba kõik kahekihilised. Kui DVD kirjutaja osta ainult piraatimiseks (mis on tegelikult ebatõenäoline -- tänapäeval on DVD kirjutaja juba enam-vähem igal pool, kuid see pole point), siis esimene koopia maksab 425 krooni ning teine koopia juba 225. -- mis on alla maagilise veerandi. Idee on selles, et originaal on alati eelistatud variant -- igast kudinad on kaasas ja endal on kah hea tunne, seega isegi paadunud piraat eelistab alati originaali piraadile. 2x hinnavahe puhul on seega eelistus alati originaali poole. Neli korda on aga see maagiline piir, kus tahaks originaali, aga käsi kipub ikka kopeerimise suunas klikkima.
BD kirjutajate puhul on aga asi selles, et kirjutaja maksab ise 4k ja toorik 200. Seega esimene koopia maksab 4200k, ehk üle nelja korra rohkem kui originaal. Teine maksab 2200, neljas 1200 (nagu näha endiselt kallim), kaheksas 700 ning kuueteistkümnes 450. Isegi kuueteistkümnenda koopia juures eelistaks enamus ikkagi originaali osta. Kui me hakkame aga rääkima loomulikust kaost (ehk vigased koopiad), siis hind loomulikult tõuseb, pluss veel chippimine ning sellest tekkida võivad garantiiprobleemid.
Nüüd tuleb lisaks veel selline tore faktor nagu attachment rate. Selgub, et enamus konsooliomanike, kes ei ole paadunud mängufanaatikud ei soeta omale üle kümne mängu. Seda isegi siis kui nad on need mängud piraatinud. Loomulikult kui nad saavad neid piraatida paarikümne krooni eest nad tõenäoliselt viskavad korraks pilgu peale, kuid tegelikkuses jääb see asi kappi vedelema ning reaalset rakendust ei leia. Inimesel tekivad mingid oma lemmikmängud (a la Halo 3, Burnout, Guitar Hero, God of War), mida ta üle ja üle mängib -- võrgus, sõpradega, jne. Teisisõnu, selleks, et piraatlus tasuvaks ühe isiku jaoks muutuks peaks BD koha pealt ühe mängu hind jääma allapoole 250-te krooni 8-10 mängu puhul.
Teisisõnu jõudes bottomlineni: PS3-e inimestel pole (kahtlemata Sony meeleheaks) piraatlusest mõtet niipea unistada -- eriti arvestades faktoriga, et pärast HD DVD lavalt kadumist on seadmete hind pigem tõusnud, kui langenud. Kui me aga toome mängu veel Moore seaduse (ehk siis transistorite hind kahekordistub iga poolteise aasta tagant), siis on järgmine aasta juba odavam osta omale salvestamiseks 30GB-ne mälukaart, selle asmel, et osta omale BD kirjutaja. Mis omakorda tegelikult tähendab seda, et BD kirjutajate hind ei langegi, sest nende omahind ei lange piisavalt kiirelt võrreldes Solid State mäluseadmetega. Rääkimata sellest, et SS seadmed on töökindlamad, kiiremini arenevamad, vaiksemad ning väiksemad. BD oli on ja jääbki pressitud meedia jaoks, kuni umbes 3 aasta pärast SS seadmed ta ka sellelt turult välja söövad. _________________ Magento arendused
ei näita küll kellegi peale näpuga, kuid kas piraatluse arutelu just HV jaoks parim koht on _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Teemaks PS3 ostmine USA-st. Kas kellelgi on kogemusi USA-st ostetud PS3-ga. Nagu ma aru saan siis põhimõtteliselt peaks olema kolm erinevust
2. NTSC signaali väljastab
3. Ainult Usa regiooni DVD-d mängib
Kas keegi oskab veel mõnda probleemi välja tuua?
Nendest kolmest on minu arvates ainuke tõsine probleem see voolutugevus ja pistik selle jaoks peab tõenäolislelt mingi vahejublaka ostma. NTSC signaal ei mängi tänapäevases digitelekas enam mingit rolli ja DVD mängija on mul naguinii eraldi olemas.
Indrek
1. Ise ostsin igaks juhuks pingemuunduri oomipoest, aga nagu youtube videod näitavad, on pingemuundur PS3 sisse ehitatud. Kui jätkub julgust, proovi järgi ja ütle. Kui rahast kahju ja ei hakka riskima, siis osta pingemuundur.
2. ei oska öelda
3. mul ei mängigi mittemingit dvd-d ju ikka usa regiooni mängib aint..samas peaks ju mingid kohad olema, kus muudetakse süsteemid puldinupu vajutusega regioonivabaks..peaks otsima
erilisi probleeme ei oskagi välja tuua. Tavaline 98$ transport võtab aega kusagil poolteist nädalat, tollist küsitakse veel 980 eeku ja transpordikulud 100 eeku, kui tallinnas elad. Ehk kokku transport kena 2000 krooni ja peale selle..
Cander, siin küllalt neid kes võtnud arvuti toitekaabli ja seina lükanud. Vähemalt jutujägi siin foorumis. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Kui USA'st ostetud seadmele on peale kirjutatud 100-240V ja 50-60Hz, siis võid rahumeeli meie võrku panna (ilma igasugu konverteriteta).
Vaatasin, et enda PS3'el (euroopa variant) on 220-240V ja 50-60Hz. Seda vist USA võrku ei julgeks panna
tagasi tulles movietyme.com-i juurde, väike ajakava:
tellimus tehtud 22.02.08.;
kaardiarve saabus 02.03.08.;
kirjutasin 04.03.08. movietyme-ile, et näe, raha võeti maha siis-ja-siis ning identifikaator on see-ja-see;
vastus tuli mulle 05.03.08., et saime-teie-teate-kätte-summa-ja-id-on-õiged-kohe-paneme-paki-posti;
pakike tallinnas 13.03.08.;
pakike postkasti pressitud 14.03.08.
ehk siis üheksa päevaga käes. polegi paha asutuse kohta, mille ip on usa-s, return aadress uk-s, postitatud saksamaalt, hinnad naelades ja umbes 30% kohalikest..
ahjah, teemale ligistamiseks: r&c.
Kuidas sa üldse konto said teha. Eestit ju riikide valikus pole?
Ohohh, tegelikult on pingemuundurid samad, lihtsalt kirjad söödava pinge kohta on vastavalt müügiregioonile erinevad. Vähemalt Wikipedia väidab nii.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.