Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MPuhk
HV vaatleja

|
13.03.2008 17:37:52
mure andmete kätte saamisega |
|
|
mul on järgmine probleem, et läptopi(hp nx6110) kõvaketas ilmselt katki, aga oleks vaja faile kätte saada.
üles ei buudi, ise proovinud juba,et kirjutaks win'i üle aga ilma formattimata ei luba seda teha.(seepärast pole kirjutanud)
recovery console's proovisin dir käsku, mõtleb, aga mingi error. samas bootfix'i tegi ilusti ära, kuid win ikka käima ei lähe.
võib-olla on kellelgi teadmisi, kuhu sellise murega pöörduda(mõnda firmat või kedagi teist tegijat.)
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran

|
13.03.2008 17:56:02
Re: mure andmete kätte saamisega |
|
|
MPuhk kirjutas: |
mul on järgmine probleem, et läptopi(hp nx6110) kõvaketas ilmselt katki, aga oleks vaja faile kätte saada.
üles ei buudi, ise proovinud juba,et kirjutaks win'i üle aga ilma formattimata ei luba seda teha.(seepärast pole kirjutanud)
recovery console's proovisin dir käsku, mõtleb, aga mingi error. samas bootfix'i tegi ilusti ära, kuid win ikka käima ei lähe.
võib-olla on kellelgi teadmisi, kuhu sellise murega pöörduda(mõnda firmat või kedagi teist tegijat.) |
buutimisel viskab ka mingit errorit või teeb lihtsalt resa? Safe mode'sse ei anna minna? Recovery consoles võid proovida ka chkdsk käsuga, kui palju on kettal bääde. Võid proovida ka mõne linuxilise live-cd-ga kettale ligi saada...Olen ise mitmetelt ketastelt päästnud infi näiteks Kubuntu linuxi Live-cd-ga. Tihtipeale on bäädid just selle koha peal, kust windowsi laetakse, aga ketas on vähemalt osaliselt loetav.
viimati muutis tom1245 13.03.2008 17:58:52, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.03.2008 23:26:57
|
|
|
Mul sarnane mure täna tekkis, windowsi laadimisriba kerib ennast mõnda aega, siis viskab pooleks sekundiks sinist ja teeb resa. Ei aita vista enda repair variant ega midagi, enne sain ilusti ubuntu live cd abil masina käima ja isegi failidele ligi, GParted käskis windowsi all chkdsk /f teha, ma tegingi seda, siis ütles, et " disk has one or more unrecoverable problems" ja lõpetas. Hetkel enam ei saa ubuntuga ka masinat käima kuna kogu pildi viskab segaseks ja triibuliseks ning mingi hetk hakkab vilkuma nagu disko.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.03.2008 23:43:38
|
|
|
samsungi ketas hm120ji, samsungi utiliit ei tee failisüsteemiga midagi, kontrollis vaid kettapinda ja igast muid parameetreid ning ütles, et kõik on äge
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.03.2008 11:47:08
|
|
|
tegin ubcd ära, hetkel kopeerin linuxi abiga vajalikud failid teise arvutisse. Kas on võimalik, et ketta alguses on NTFS ennast segi kamminud ja sellepärast CRC errorit viskab ning failid ja muu kräpp on korras?
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
14.03.2008 16:02:29
|
|
|
võib olla küll. mina teeks sellise asja, et kopeeriks vajaliku kola ära, teeks hutil iga kettale zero filli, installiks uuesti ja ubcd peal olevate cloning utilities iga teeks siis kohe klooni installitud süsteemist ning siis tõstaks andmed sinna tagasi. aga aru ma ei saa, miks sa seda asja selle liinuskiga songid.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.03.2008 16:55:12
|
|
|
see oli ainuke livecd mis mul oli ja vähemalt sellega sain ma andmed kätte. ubcd peal olevatest utiliitidest ei öelnud ükski, et midagi mäda oleks. panin vista installima peale ja see väitis ka, et ketas on tühi. nüüdseks on kõik jälle korras, uute programmide install vaid
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|