Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Probleem mõne viasati kanaliga, eriti TV 1000 east-iga!!! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hundruk
HV vaatleja

sõnum 10.02.2008 13:05:34 Probleem mõne viasati kanaliga, eriti TV 1000 east-iga!!! vasta tsitaadiga

Ei mina saa aru, mis viga on. TV 1000 east jukerdab, ja vist oli mingi teine kanal ka, hetkel ei mäleta. Selline probleem, et kui vaatan TV 1000, siis heli on inglise ja vene segu, mõlemad samal ajal ja filmi originalkeel kajab tagataustaks. Igatahes see ei aita, kui valin inglise keele hääleks või vene keele, ikka sama moodi. Äkki kellelgi on olnud veel säärane jama ja saaks aidata.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.02.2008 13:07:35 vasta tsitaadiga

Mis keeles sul siis film on kui inglise ja vene keeles peale loetakse? icon_eek.gif

proovi restarti ja/või seadete nullimist. mul endal küll pole kunagi sellist asja olnud

hundruk
HV vaatleja

sõnum 10.02.2008 13:14:11 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Mis keeles sul siis film on kui inglise ja vene keeles peale loetakse? icon_eek.gif

proovi restarti ja/või seadete nullimist. mul endal küll pole kunagi sellist asja olnud

Olen kõike proovinud, ja filmid on ikka inglis keelsed, midagi ei aita. Äkki keegi teab!!
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 10.02.2008 13:46:44 vasta tsitaadiga

Probleem on selles et TV-1000 east on mono heliga ja ühes kanalis on vene teises inglise keel. icon_idea.gif
Mul on DM500 ja seal saab määrata parem ja vasak kanal,valid left tuleb vene,valid right tuleb inglise keel thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
hundruk
HV vaatleja

sõnum 10.02.2008 14:32:26 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
Probleem on selles et TV-1000 east on mono heliga ja ühes kanalis on vene teises inglise keel. icon_idea.gif
Mul on DM500 ja seal saab määrata parem ja vasak kanal,valid left tuleb vene,valid right tuleb inglise keel thumbs_up.gif

Kust ma seda paremat, vasakut valida saan? mul endal strong SRT 6752
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 10.02.2008 14:35:30 vasta tsitaadiga

hundruk, Sealt vast kust audiot saab valida,vähemalt minul on sama nupu all,lihtsalt kui on erinevad keeled siis on nad seal ära märgitud lisaks thumbs_up.gif
Kui ei leia siis otsi netist manual ja loe icon_idea.gif
Sat-i värgiga tegeleb meil selline foorum,nagu www.digi-tv.ee
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
raitm
HV kasutaja
raitm

sõnum 10.03.2008 10:59:03 Re: Probleem mõne viasati kanaliga, eriti TV 1000 east-iga!!! vasta tsitaadiga

hundruk kirjutas:
Ei mina saa aru, mis viga on. TV 1000 east jukerdab, ja vist oli mingi teine kanal ka, hetkel ei mäleta. Selline probleem, et kui vaatan TV 1000, siis heli on inglise ja vene segu, mõlemad samal ajal ja filmi originalkeel kajab tagataustaks. Igatahes see ei aita, kui valin inglise keele hääleks või vene keele, ikka sama moodi. Äkki kellelgi on olnud veel säärane jama ja saaks aidata.

Eile täpselt sama probleemiga maadlesin, Strong 6752 vms tüüneriks. Klienditeenindus soovitas teha softi uuendamise. Ei aidanud. Siis tegin veel ühe korra softi uuendamise ja aitas icon_smile.gif Selle softi uuendamisega kannatust, mul oli esimesel korral ca pool tundi "upgrading software ees", lihtsalt kannatust. Ja veel, kontrolli enne menüüdes, kas tüüneri noolenupud toimivad ilusti, minul nool üles jukerdas, seetõttu ei saanud ma ka kohe upgrade reziimi kätte.
Ehk siis mina sain TV1000 pealt vene keele maha.
Softi uuendamise juhend: http://www.llmerge.ee/index.php?lang=est&main_id=4&id=32
ja seadetes on vaikimisi audio: English, vbla töötab ka valikuga Eesti, aga ma ei viitsinud enam katsetada.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 10.03.2008 15:18:39 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:

Misasja, mono heli! Nad ise reklaamivad et on digitaalse pildi ja suurepärase heliga. On see ikka kindel, et tegemist on mono heliga, sest ma ei näe ühtegi ehnilist probleemi, miks ei saa mitut helikanalit stereos edastada.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 10.03.2008 16:30:07 vasta tsitaadiga

wanawoll paneb segast
kui heli on kahekeelne, siis tähendab see seda, et tavaline monotelekas, mis ei saa aru nicam1/2 helist, mängib ainult esimest kanalit
kui tuuner toetab nicam1/2 heli, siis saab mõlemaid kanaleid stereos kuulda
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
tom1245
HV veteran

sõnum 10.03.2008 16:38:49 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
wanawoll paneb segast
kui heli on kahekeelne, siis tähendab see seda, et tavaline monotelekas, mis ei saa aru nicam1/2 helist, mängib ainult esimest kanalit
kui tuuner toetab nicam1/2 heli, siis saab mõlemaid kanaleid stereos kuulda

olen kah tv1000 puhul tuttavatel külas käies märganud sarnast probleemi, et stereokõlaritest tuleb ühest kõllist vene keel, teisest inglise. Proovisin kah igasuguseid sätteid, kuid ühte keelt ei saa 2 kanalise stereohelina küll kuulda, pead ühe kõlari heli maha keerama, mis sisuliselt tähendab, et kuuladki nagu monoheli. Wanawoll vist väga segast ei peksagi icon_lol.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 10.03.2008 18:54:56 vasta tsitaadiga

No minul seda probleemi ei ole, et ühest kanalist tuleks vene ja teisest inglise keel. Lihtsalt ma imestasin, kas tõesti tuleb monoheli kahest kõlarist, seda asja uskuda ei tahaks. Ma loodan ka et wanawoll lihtsalt ei tea mida ta räägib, sest tänapäeval ei ole selline asi enam võimalik. Ma mäletan, et 2001 aastal läks ETV juba stereo helile üle ning mingi aeg tulid siis ka teised kodumaised kanalid järgi ja seda toaantenniga vaadates. Seda et läbi SATi ei oleks andmemahtusid piisavalt, et ei saaks mitut stereokanalit edastada (isegi mitmekanaliheli edastatakse!), ei ole ju ülelegi tüünerile ülejõukäiv. Mul endal on kõik vaikimisi sätted ning läbi muusikakeskuse tuleb heli ainult ühes keeles, nii et see on kellegi kodune probleem, mitte üleüldine icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
timo21
HV vaatleja

sõnum 10.03.2008 19:41:42 vasta tsitaadiga

Kahjuks just nii Viasat TV1000 East heli edastab - ühest kanalist originaal ja teisest vene mulin peale loetud. Dualstereo nimetasid nad vist seda. Ehk siis kui mõlemast kõlarist tuleb originaalheli, on se igal juhul mono.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Probleem mõne viasati kanaliga, eriti TV 1000 east-iga!!!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.