ja ilus mõtteline side Orb'il KLF-iga säilib, nende albumid White Room ning ilmumata album Black Room manavad esile Orb'i Blue Room'i : ) _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
ostsin hiljuti orbilt The Orb's Adventures Beyond The Ultraworld: Deluxe Edition ja U.F.Orb (Deluxe Edition) riimästerid siis esimene on 3 plaati ja teine 2 plaati
ostsin hiljuti orbilt The Orb's Adventures Beyond The Ultraworld: Deluxe Edition ja U.F.Orb (Deluxe Edition) riimästerid siis esimene on 3 plaati ja teine 2 plaati
huuh, sai ka siis teemasse süvenentud.
endal kõvakettal u. 19gb vanakooli dnb. enamjaolt 95-97, millal tehti õiget muusikat. tegijaid nimetada ei viitsi, aga labelistes reinforced, metalheadz, photek, infrared, dread recordings, emotif, moving shadow, precious materials, tom & jerry, razors edge, react.
ootan londonisse minekut, et saaks sealt häid vanakooli vinüüle
hetkel läinud sellise progressiivse hausi peale üle ja vännan sellist pioneeri nagu hernan cattaneo.
netiraadiotest kõlavad deebmix.ru ja xtc radio _________________ Ole tore !
Muuseas Eesti oma poisi Leslie Laasneri (tuntud bassikitarrist) ehk Leslie Da Bass'i teine soloalbum on valmis ning varsti ka müügil. Esimese singli "Around" videot saab vaadata ja allalaadida aadressil: http://www.lesliedabass.com/ _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
.
Meloodia puudub ju Ja lugu ei arene kuhugi. Sama hea on kuulata 2 aastast last prügikasti tagumas. Viimane on küll meelelahutuslikum.
Mitte, et mul midagi säärase muusika vastu oleks aga...
Leidke parem endale tund ja kakskümmend minutit ja kuulake Pink Floydi "The Wall" .
.
Meloodia puudub ju Ja lugu ei arene kuhugi. Sama hea on kuulata 2 aastast last prügikasti tagumas. Viimane on küll meelelahutuslikum.
Mitte, et mul midagi säärase muusika vastu oleks aga...
Leidke parem endale tund ja kakskümmend minutit ja kuulake Pink Floydi "The Wall" .
maitsed on erinevad ju
mulle ka videos antud lugu meeldis:) _________________ White Powwa!
roostevaba, toome teemasse tasakaalu
Muusikastiile on lugematul arvul ja igal oma austajad. Aga kas on mõtet toppida kuskile foorumisse pala, mis on oma stiilis parimal juhul keskpärane? Pange siia palun midagi sellist, mis kutsuks mitte-fänboid kuulama.
Kas keegi suudab mulle lahti seletada, et miks see lugu hea on? S.t. UK-s on ta klubianthem.
Ahjaa, ise kuulan viimasel ajal klubi muusikat (a la Michael Kaiser, David Vendetta, John Dählback etc etc) + ka rahulikumat muusikat ( Coldplay, Keane, Maroon 5 etc).
Termikas, KISS, Metallica, Smilers, Metsatöll, AC/DC ja muud head rock muusikat Ka metal. Mul ei ole midagi ka teiste stiilide vastu, sest asi on ju maitses ikkagi. Kuigi ütlen, et träna ja hip-hop jms ei meeldi kohe üldse
rock, industriaal, tumedamat elektroonilist näpuotsaga, killuke triphop'i, maitse järgi jazzi ja kompott, mis olen mina, ongi valmis... 8)
isiklike lemmikute triumviraat oleks: nine inch nails, system of a down ja queens of the stoneage, kõik erinevad bändid, aga väga omapärased ja minumeelest geniaalsed muusikud...kodumaisetest esitajatest pean hetkel parimaks vist Forgotten sunrise'i, aga kindlasti ei saa ää unustada ka Kosmikuid.... 8)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.