Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 03.03.2008 13:48:22 vasta tsitaadiga

mteachx, see õpetus ongi Windows Messengeri eemaldamiseks arvutist ,mitte MSN nagu pealkiri ütleb. MSN saab ikka add/remove programs alt eemaldada. Või mida sa teha tahtsid? Jääb veidi arusaamatuks, äki selgitaksid paremini natuke millist messengeri eemaldad?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
summer
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.03.2008 14:13:21 vasta tsitaadiga

strohher kirjutas:
Hei,

Kas keegi teab mis teema on? Nimelt mingid kontaktid saadavad lambist aadressi http://www.rdvpqs.info/ ja siis järgmine rida on: bye icon_wink.gif

Üleküsimise peale kehitatakse õlgu, et mina pole miskit saatnud icon_rolleyes.gif

tegemist on jama levitamisega. viirus või muu pahavara või lihtsalt spamm. Ei tasu klikkida nendele linkidele, mis tulevad kontaktidelt kohe esimese lausena. Tavaliselt kui inimene ise saadab miskti siis ikka ütleb tere ja selgitab ka mida ja miks ta saadab. Kui sinna peale klikid siis tõenöoliselt hakkad ise sedasama levitama enda teadmata.
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 03.03.2008 16:22:17 vasta tsitaadiga

summer kirjutas:
strohher kirjutas:
Hei,

Kas keegi teab mis teema on? Nimelt mingid kontaktid saadavad lambist aadressi http://www.rdvpqs.info/ ja siis järgmine rida on: bye icon_wink.gif

Üleküsimise peale kehitatakse õlgu, et mina pole miskit saatnud icon_rolleyes.gif

tegemist on jama levitamisega. viirus või muu pahavara või lihtsalt spamm. Ei tasu klikkida nendele linkidele, mis tulevad kontaktidelt kohe esimese lausena. Tavaliselt kui inimene ise saadab miskti siis ikka ütleb tere ja selgitab ka mida ja miks ta saadab. Kui sinna peale klikid siis tõenöoliselt hakkad ise sedasama levitama enda teadmata.

Ei plaaninudki klikkida. Pidasin pigem silmas, et ehk oskate öelda, mis pahalasega siis seekord tegu on. Ise infot selle kohta ei leidnud icon_confused.gif
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 03.03.2008 22:37:37 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
mteachx, see õpetus ongi Windows Messengeri eemaldamiseks arvutist ,mitte MSN nagu pealkiri ütleb. MSN saab ikka add/remove programs alt eemaldada. Või mida sa teha tahtsid? Jääb veidi arusaamatuks, äki selgitaksid paremini natuke millist messengeri eemaldad?

Ehh, ma pidasin silmas msn 8.1 täielikku eemaldamist. Siiski, sain Win MSN eemaldamisega hakkama jah! ;D

Et Add/Removest msn live või 8.1 vms versiooni eemaldades jääb ikka mällu msn. : P

- Sinu isiklik nutipartner
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 03.03.2008 22:51:00 vasta tsitaadiga

strohher, klikkisin linki. se minig mõttetu mängukoopa kloon.
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 04.03.2008 20:06:51 vasta tsitaadiga

Ühe MSNi kontoga ei õnnestu enam sisse logida, erinevates arvutites tuleb peale pikka ootamist error 80072745, samas arvutis proovides teised kontod töötavad. Tegemist on @gmx.net'is oleva aadressiga(ehk siis ei ole @hotmail.com või @msn.com või mõni muu Microsofti enda serveris tehtud aadress/konto). Ma olen tund aega juba googeldanud ja proovinud elementaarseid asju, ei aita. Proovisin ka sama kontot enda arvutis, mis on igatepidi korralik ja töötav, sama error peale pikka ootamist.

Ehk siis ei suuda kuidagipidi tuvastata kasutaja ja arvutipoolset viga.

Ideid?

Tee või tina aga arvutiga see ei paista kuidagi seotud olevat, pigem kontoga. Samas MSNi enda veebi saab kenasti sise logida selle kontoga, näitab ilusti sama pilti, mida messengeris, andmed ja kõik olemas.

Ahjaa, webmessenger.msn.com'iga ka ei tööta, Pidginiga ka mitte... täitsa surnud ring. Leidsin MSN Live veebist mingit vormi ja saatsin mure ka sinna, äkki on neil ideid. Vitiab igatepidi mitte-kliendipoolsele murele aga error on selline, mis on igatepidi kliendi häda.
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 04.03.2008 23:24:55 vasta tsitaadiga

Kas WLM-le on progejuppi, mis näitaks, kui keegi mu akna avab või suleb ? 8 puhul oli, kuid nimi ei meenu enam icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 05.03.2008 09:15:36 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Ühe MSNi kontoga ei õnnestu enam sisse logida, erinevates arvutites tuleb peale pikka ootamist error 80072745, samas arvutis proovides teised kontod töötavad. Tegemist on @gmx.net'is oleva aadressiga(ehk siis ei ole @hotmail.com või @msn.com või mõni muu Microsofti enda serveris tehtud aadress/konto). Ma olen tund aega juba googeldanud ja proovinud elementaarseid asju, ei aita. Proovisin ka sama kontot enda arvutis, mis on igatepidi korralik ja töötav, sama error peale pikka ootamist.

Ehk siis ei suuda kuidagipidi tuvastata kasutaja ja arvutipoolset viga.

Ideid?

Tee või tina aga arvutiga see ei paista kuidagi seotud olevat, pigem kontoga. Samas MSNi enda veebi saab kenasti sise logida selle kontoga, näitab ilusti sama pilti, mida messengeris, andmed ja kõik olemas.

Ahjaa, webmessenger.msn.com'iga ka ei tööta, Pidginiga ka mitte... täitsa surnud ring. Leidsin MSN Live veebist mingit vormi ja saatsin mure ka sinna, äkki on neil ideid. Vitiab igatepidi mitte-kliendipoolsele murele aga error on selline, mis on igatepidi kliendi häda.

Lihtsalt infoks - hakkas ise tööle peale Microsofti kirja saatmist ja sealt automaatvastuse saamist(kus soovitati teha seda kõike, mida olin teinud ja neile ka kirjutanud).
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 05.03.2008 15:18:21 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
strohher, klikkisin linki. se minig (<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> mängukoopa kloon.

Ju siis söödab ette mingeid erinevaid saite, sest see polnud ainuke, lihtsalt näidis.
tagasi üles
T00m25
HV kasutaja

sõnum 05.03.2008 22:31:14 vasta tsitaadiga

keegi oskab öelda mis MSN'il viga kui osad/enamus saadatud sõnumeist kohale ei jõua ?
OS on windows vista ultimate ja windows live messenger siis, probleem ilmus eile, enne seda polnud midagi...

edit: sain juba korda, installisin nisama selle windows plus! live, ja nüüd on kõik korras ...
tagasi üles
keeRISTOrm
HV kasutaja

sõnum 06.03.2008 18:10:52 vasta tsitaadiga

Tere, probleem siis järgmine. Hetkel on win xp home ja siis oli arvutis windows live messenger 8.5 beta. Tahaks seda eestikeelset 8.5 peale lasta, aga see WLMinstaller.exe seletab mulle, et installimiseks peab olema netiühendus, aga mul pole - kuigi tegelikult on wifi ja kaabel ka veel taga, netis käib, kõik toimib, isegi msni läheb sisse, aga ikka seletab, et ühendust pole... kuidas ma talle selgeks teen, et mul on ühendus vms? icon_confused.gif Retry´d jääbki klõpsima...
tagasi üles
Laazy
HV kasutaja
Laazy

sõnum 06.03.2008 18:25:00 vasta tsitaadiga

Tere!

Vb eespool juttu ka olnud, aga hetkel suht kiire ning äkki mõni teadjam inimene aitsaks. Nimelt probleem msni pildi lisamisega... Installisin just windows live asemele 7,5-e ning kõik toimib. Aga kui tahan stocki pilti oma ankeedist uue vastu vahetada ning vajutan ^browse^ siis automaatselt paneb msni üldse kinni ära ...

Ps. tegu siis vista home premiumiga ,kui see miskit lugema peaks..

Tänud ette!

Terw, L.

keeRISTOrm
HV kasutaja

sõnum 06.03.2008 22:49:47 vasta tsitaadiga

keeRISTOrm kirjutas:
Tere, probleem siis järgmine. Hetkel on win xp home ja siis oli arvutis windows live messenger 8.5 beta. Tahaks seda eestikeelset 8.5 peale lasta, aga see WLMinstaller.exe seletab mulle, et installimiseks peab olema netiühendus, aga mul pole - kuigi tegelikult on WiFi ja kaabel ka veel taga, netis käib, kõik toimib, isegi msni läheb sisse, aga ikka seletab, et ühendust pole... kuidas ma talle selgeks teen, et mul on ühendus vms? icon_confused.gif Retry´d jääbki klõpsima...

Sain korda thumbs_up.gif Ise ka ei tea kuidas, aga sain icon_lol.gif
tagasi üles
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!
Shelby-SV

sõnum 06.03.2008 23:12:52 vasta tsitaadiga

põhjus miks ma 7.5'te uuemate vastu ei vaheta on see, et siis enam ei näe neid tillukesi kontaktide pilte. kas 8.xx annab seda viga parandada või peabki jääma neid rohelisi junne vahtima?

krt, ja kas keegi veel praegu messengeri ei saa?
mul lampi üks kontakt ütles, et ma paistan talle offline.
mõtlesin, et login korra välja ja siis uuesti sisse tagasi aga võta näpust, sisse ei saa enam.
erroriks näitab 81000306 mille vastu netiavarustes soovitati tulemüüri seadeid näppida...
mida fakki? lambist kaob messenger ära ja siis hakka neti- ja tulemüüri seadetega nusserdama?
tagasi üles
kraff
HV veteran

sõnum 06.03.2008 23:17:52 vasta tsitaadiga

Sama probleem siin.
prtv
HV Guru

sõnum 07.03.2008 08:36:11 vasta tsitaadiga

Shelby-SV kirjutas:
põhjus miks ma 7.5'te uuemate vastu ei vaheta on see, et siis enam ei näe neid tillukesi kontaktide pilte. kas 8.xx annab seda viga parandada või peabki jääma neid rohelisi junne vahtima?

korraks avad kontakti vestlusakna siis kui pildi ära laeb, sünkroonis sellega muutub ka roheline mehike. Ainult ma ei tea kauaks.

Lõuapoolik
Lõuapoolik
note1

sõnum 07.03.2008 11:11:38 vasta tsitaadiga

on olemas :emesene - Windows Live Messenseri eestikeelne kloon.

www.hot.ee/estprog
tagasi üles
keeRISTOrm
HV kasutaja

sõnum 07.03.2008 14:56:18 vasta tsitaadiga

note1 kirjutas:

www.hot.ee/estprog

See on sama jama nagu eestikeelne windows...
tagasi üles
ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 07.03.2008 17:56:50 vasta tsitaadiga

Shelby-SV kirjutas:

krt, ja kas keegi veel praegu messengeri ei saa?
mul lampi üks kontakt ütles, et ma paistan talle offline.
mõtlesin, et login korra välja ja siis uuesti sisse tagasi aga võta näpust, sisse ei saa enam.
erroriks näitab 81000306 mille vastu netiavarustes soovitati tulemüüri seadeid näppida...
mida fakki? lambist kaob messenger ära ja siis hakka neti- ja tulemüüri seadetega nusserdama?

patemal sort your contacts(nooled) ja siis show contacts details

Laazy
HV kasutaja
Laazy

sõnum 07.03.2008 18:44:54 vasta tsitaadiga

Laazy kirjutas:
Tere!

Vb eespool juttu ka olnud, aga hetkel suht kiire ning äkki mõni teadjam inimene aitsaks. Nimelt probleem msni pildi lisamisega... Installisin just windows live asemele 7,5-e ning kõik toimib. Aga kui tahan stocki pilti oma ankeedist uue vastu vahetada ning vajutan ^browse^ siis automaatselt paneb msni üldse kinni ära ...

Ps. tegu siis vista home premiumiga ,kui see miskit lugema peaks..

Tänud ette!

Terw, L.

?!?!
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 07.03.2008 18:56:47 vasta tsitaadiga

note1 kirjutas:

www.hot.ee/estprog

Windows Live Messenger 8.1 oli juba eestikeelne, milleks siis veel kloone vaja?

note1
Lõuapoolik
Lõuapoolik
note1

sõnum 08.03.2008 00:13:44 vasta tsitaadiga

AJ kirjutas:
note1 kirjutas:

www.hot.ee/estprog

Windows Live Messenger 8.1 oli juba eestikeelne, milleks siis veel kloone vaja?

Winows Live Messenser kuulub Microsoftile, kloon on aga General Public License.
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 08.03.2008 00:47:49 vasta tsitaadiga

note1, Kuidas faile sellega saata saab?!
Ja kas selline asi ka võimalik on, et kui ma suhtlen kellegagi, siis mul pealkirjas on smailid aga vestluses neid justkui pealkirjas pole. msn'i stiil jms asjad muidu olemas nagu.

- Sinu isiklik nutipartner
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 08.03.2008 11:41:31 vasta tsitaadiga

Mingi lõbus kala MSN'i tulnud...nimelt saadab kontaktidele lingi, kus siis minig näitsiku pildid...pole enne sellist keberniiti olnud, mingi võimalus asjast lahti saamiseks ? Spybot'ga käisin raali üle, muffigi
tagasi üles
keeRISTOrm
HV kasutaja

sõnum 09.03.2008 16:24:07 vasta tsitaadiga

mteachx kirjutas:
note1, Kuidas faile sellega saata saab?!
Ja kas selline asi ka võimalik on, et kui ma suhtlen kellegagi, siis mul pealkirjas on smailid aga vestluses neid justkui pealkirjas pole. msn'i stiil jms asjad muidu olemas nagu.

Tiri stuffplug, seal saad panna eraldi chat-name'i thumbs_up.gif Enne peab olemas olema vist Live messenger plus! ka...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.