|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Mida arvad sina EV kaitseväe ajateenistusest? |
| Kokkuvõttes oli kasulik/huvitav aeg |
|
38% |
[ 171 ] |
| Kokkuvõttes oli mõttetu ja kahetsen |
|
13% |
[ 62 ] |
| Pole läbinud ajateenistust |
|
47% |
[ 212 ] |
|
| hääli kokku : 445 |
|
| autor |
|
MaitK
HV veteran

|
05.03.2008 19:20:01
|
|
|
| DJope kirjutas: |
| ausalt öeldes ei kujutaks ma ette mida ma ilma robinsonideta metsas teeksin, ega ilma ikka ei saa kui külmetada ei taha! |
Hmm, minu arust on robinsonid kõige ahistavamad asjad, mis siia ilma loodud. Aga soojad on nad küll. Siiski-siiski. Sõdurid on leidlikud, ning paljudelgi kordadel sai nähtud KV dresse vormi all. Need hoiavad rohkem sooja. Talvel on aga mänguruumi veel rohkem. Valge maskeerimisülikonna all olen viimasel 2 aastal kasutanud lumelauapükse. Jalad liiguvad nendega normaalselt ning oli kenasti soe. Muidugi, ma pole enam ajateenija ka.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
05.03.2008 19:26:02
|
|
|
Õnneks oli mul talvel vaid noorteaeg ja siis ei olnud metsas tegevusest puudust ning koguaeg oli soe, ükskord sai pandud vihmaülikond talvepükste alla ja ei tunginud vesi ka tavapükste kallale.
Aga jah. Robinsonid + sobla + turtlessid + suusamask + köharohusõda kompanii peal = öine lisatoimkond.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
05.03.2008 19:39:55
|
|
|
Robinid on riideese, peab endale ka mingid analoogid ostma kui tsiviili saab, tsikliga sõites ei tee tuul liiga
_________________ There is no patch for human stupidity... |
|
| Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
206 |
|
| tagasi üles |
|
 |
blacksnake
Aeg Maha 2a

|
06.03.2008 18:34:40
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
| [b]koputaja[/bEks siis peab need nn. spetstallad laskma tegema, kuid kas ajateenistuses lubatakse ka ikka neid asju kirsade sisse toppida ? |
kui sõjaväes kurdad siis tehakse sealt need tallad, maksavad ju mingi 700kr vähemalt. üldiselt ei vinguta asjade kallal, mis silmaga nähtavad pole - riidevarustuse osa. Täiesti vabalt saab isiklikke alukaid, sokke, särke kanda, sest need ei paista vormi alt välja.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
06.03.2008 18:36:45
|
|
|
| blacksnake kirjutas: |
| heretic666 kirjutas: |
| [b]koputaja[/bEks siis peab need nn. spetstallad laskma tegema, kuid kas ajateenistuses lubatakse ka ikka neid asju kirsade sisse toppida ? |
kui sõjaväes kurdad siis tehakse sealt need tallad, maksavad ju mingi 700kr vähemalt. üldiselt ei vinguta asjade kallal, mis silmaga nähtavad pole - riidevarustuse osa. Täiesti vabalt saab isiklikke alukaid, sokke, särke kanda, sest need ei paista vormi alt välja. |
Miks sa sellest mulle räägid? Kas ma mitte ei öelnud varem, et ma sain need tänu Kaitseväele. Aga ma ei pidanud kurtma. Osalesin lihtsalt ühes uuringus, ning sealt tehti järeldus. Kusjuures tulemustest niipalju, et üle 50% uuringus osalenutest said endale ortopeedilised tallad. Veider mis?
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
06.03.2008 18:49:11
|
|
|
| Ta tsiteeris valesti ilmselt. Aga kui peale pidevat koormust hakkab jalg alt ära vajuma, siis pole ju mõtet ometi lõvinägu teha ja edasi lahmida, vaid tuleb ikka vinguda asja kallal, mis silmaga nähtav pole. Kuigi ka ise katsub seda vingumist vältida ja käin nüüd lähiajal tiiru Tartus ära nende taldade hankimise nimel.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
06.03.2008 19:16:17
|
|
|
| Mina mäletan, et varasemalt kutsuti pikki rohelisi "robin hoodideks", mis on ka veidike tabavam nimetus. Eks noorem põlvkond ole ka klassikalisest kirjandusest võõrdunud.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
06.03.2008 19:26:17
|
|
|
pacho, robinsonid ongi tuletatud robin hoodist, lihtsalt suupärasemaks ümber vorbitud
Heh, üks lend enne meid tegi viimasel päeval hommikuvõimlemist robinsonides ja soble väel, plaanisime kah alguses traditsiooni jätkata, aga kahjuks jäi ära - nalja oleks ilmselt saanud. See eest lasime eelviimasel päeval mingi korrapidaja veebli hommikuvõimlemise ajal üle, kuna tema hakkas meile täiega näkku panema ja me siis terve pataljoniga eirasime tema käsklusi, kuulasime ainult oma jaoülemate korraldusi Ei pea vist mainima, mis tegevus meile osaks sai kompanii ülemate poolt hiljem
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
06.03.2008 19:54:55
|
|
|
mul seal ka jalgadega probleem oli... läksid päka ja jala (krt teab seda nime) vahelised liigeded läksid paiste nii et jala peal seisagi ei saanud. Algul äeldi et mingi "roos" on. Sai nati puhata ja läksid jalad korda... Ainuke sitt asi oli see, et olin äaiglas esimeste eksamite aegu ja igasugu hüved kadusid ära... deem! Pärast hoidsin näärid nati lahtisemalt ja probleeme ei esinenud
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
| Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
06.03.2008 20:44:52
|
|
|
| meil oli soble nimi "pedekas" ja soojade aluspükste nimi "pikad pedekad". küllalt tabav imo
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
07.03.2008 16:16:51
|
|
|
Ega siin hetkel kedagi tagalapatist, sidepatist, viru patist ole?
Mõtlen kedagi, kes tagalaga tegeleb.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
07.03.2008 16:39:44
|
|
|
carlking, mul üks tuttav tagalas tööl, võin ju temaga ühendust võtta
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ands
HV Guru
|
07.03.2008 18:08:06
|
|
|
| carlking kirjutas: |
| Ands, sa oled ka õhutõrjes? |
just-just;)
meie taevas on kaitstud:P
ands
|
|
| Kommentaarid: 354 loe/lisa |
   |
2 :: |
301 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
13.03.2008 11:24:19
|
|
|
kjaups, päris hul teil siis seal ikka Kaua muidu lõpuni on, juunini?
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
13.03.2008 11:29:54
|
|
|
tore näha, et mõnes kohas ka mehi kasvatatakse
Taoline kepp peaks ideaalis olema sõelaks- nannidel süvendatakse komplekse ning tugevad saavad veel enesekindlamaks ning distsiplineeritumaks
|
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.03.2008 11:34:25
|
|
|
Oh, meil oli kompaniiveebel selline äge vend, kes alustas ikka oma monoloogi sarnaselt... "Värdjad, sitapead, lapsen*kkujad... peldikud paneme lukku kuna peldikud on sitased..."
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
13.03.2008 11:41:10
|
|
|
Meil muide pandigi peldikud kinni mingiks ajaks korra, kuna keegi oli veidi sitasti koristanud
_________________ ツ |
|
| Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.03.2008 11:42:37
|
|
|
Meil ka
Õnneks sai teistel korrustel peldikutes käidud siis... reamehed muidugi käisid välipeldikus
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
13.03.2008 11:42:41
|
|
|
| hardi_k kirjutas: |
Meil muide pandigi peldikud kinni mingiks ajaks korra, kuna keegi oli veidi sitasti koristanud  |
Et... siis mõndaaega oli " kuivseadus " sõna otseses mõttes
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
13.03.2008 11:44:36
|
|
|
No välikäimla oli ka väljas olemas .. aga sealsest sanitaarsest olukorrast ei maksa vist rääkida
_________________ ツ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.03.2008 11:46:04
|
|
|
mmmneedlõhnad....
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
13.03.2008 11:46:34
|
|
|
indeed .. vahipatt rlz
_________________ ツ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
13.03.2008 11:58:16
|
|
|
| indeed .. vahipatt rlz |
Sa C-kompanii oktoobrilaps 2005 I rühm mittekolmas jagu?
_________________ No worries! |
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
13.03.2008 12:30:49
|
|
|
.. sellel aastal selles kompaniis sai käidud küll, I rühmas sai ka mingiaeg oldud, 1'ses jaos vist kui õieti mäletan.
lõpus olin II's rühmas.. eriti palju siis küll kohal ei olnud seal, libistasin Selis õlut enamus ajast
_________________ ツ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
13.03.2008 12:36:10
|
|
|
| kännuämmelg kirjutas: |
Taoline kepp peaks ideaalis olema sõelaks- nannidel süvendatakse komplekse ning tugevad saavad veel enesekindlamaks ning distsiplineeritumaks |
ja need, keda nussitakse, tulevad tagasi ja on ära pööranud ning tulistavad igal pool ja panevad pomme.
_________________ Ole tore ! |
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
8 :: |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
13.03.2008 12:38:46
|
|
|
.. sellel aastal selles kompaniis sai käidud küll, I rühmas sai ka mingiaeg oldud, 1'ses jaos vist kui õieti mäletan.
lõpus olin II's rühmas.. eriti palju siis küll kohal ei olnud seal, libistasin Selis õlut enamus ajast  |
Nojah, siis sa oled see Hardi K keda mina ka mõtlesin ehk siis noorteajal olime samas rühmas.
Aga jah, välikäimla oli lahe, eriti pimedatel hommikutel Tunduvalt normaalsem oleks olnud selle ehitise peale kusta kui sisse.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
13.03.2008 12:55:52
|
|
|
| kotmarjak kirjutas: |
ja need, keda nussitakse, tulevad tagasi ja on ära pööranud ning tulistavad igal pool ja panevad pomme. |
asoo?
oled mõnda näinud?
näita mullegi..
Tõesti, taoline utsitamine toodab pervosid, kelledele võimu süllelangemisel võib alluvate elu kordades kehvemaks muutuda, kuid kui on võimalust valikuks, siis mingi moment saab lõvikonserv otsa ning paljastuva tegeliku mina tõttu lähevad need asjanikud tagasi oma tegeliku kutsumuse juurde- kes sibiks, kes ooberiks, kes joodikuks..
|
|
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
13.03.2008 13:00:57
|
|
|
kännuämmelg, sa vist oled üks neist siis?
nii lolli juttu pole küll ammu kuulnud, kui sina oma suust välja ajad
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
13.03.2008 13:04:33
|
|
|
Taoline kepp peaks ideaalis olema sõelaks- nannidel süvendatakse komplekse ning tugevad saavad veel enesekindlamaks ning distsiplineeritumaks |
et kui su oma poeg läheb sõjaväkke ja teda kepitakse siis saad teada, mis puust ta on
|
|
| Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
13.03.2008 13:15:02
|
|
|
| B6 kirjutas: |
...
et kui su oma poeg läheb sõjaväkke ja teda kepitakse siis saad teada, mis puust ta on  |
minu tutvusringkonda (vanuseklass) kuulub piisavalt kedanikke, kes eriskummalisel moel nii NL kui eesti sõjaväe algusaegade tõsist keppi nautinud. Ma ei väidagi et see õige ja hirmvajalik igaühele oleks, kuid ma ei kujuta ette sõdurit, kes ei suuda vastu seista mõnitustele, täita vastumeelset (samas seaduslikku) käsku ning olla adekvaatne võimete piiril... Scouts pole ju tagalapataljoni köögitoimkond ning need, kes sinna lähevad, on mõlgutanud kindlasti vormikandmise karjäärist. Eks siis see peakski neile valiku tegemisel abiks olema
|
|
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
13.03.2008 13:51:15
|
|
|
ehk ma olen loll aga ma tõesti ei saa mõnituse kasvatuslikust toimest aru
saati siis kepist.
ehk ühendriigid ja venemaa võivad omale sihukest luksust lubada, et kepi ja alandamisega nö nõrku välja praakida
aga väikeriigi kaitsejõud võiks küll kuidagi teisiti üles ehitatud olla.
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
13.03.2008 14:02:33
|
|
|
eks ongi kaitsevägi muutnud spordilaagriks, kus iga tekkiva raskuse juures võib nina vingu tõmmata ning keelduda soorituse lõpetamisest . Kujutaks nüüd ette lahingolukorda, kus raskustega jagu saamisega mitte harjunud kodanik peaks SInd, kui haavatut tule alt ära vedama - loobub sellest, kuna see on liialt raske ning ta võib ennast õhtuseks tantsupeoks liialt ära väsitada ..
Või kujuta nüüd ette teist olukorda, kus võad vangi kaltsupea, kes Sulle arusaadavas keeles räägib roppude omadussõnadega rikastatult fantaasiatest, mida tema suguselts Su ema, laste ning elukaaslasega ette võtab, kui Sa teda lahti ei lase, ning Sina sellise enne olematu mõnituse peale nutma puhked, miilitsaonust isale helistad ja muret kurdad, kaabaka jooksu või maha lased..
kumbki pole ju sobiv lahendus või mis?
Samas, kui võimaliku jamaga ennast ei harjuta (sama teenib ka nt näljalaager), võib praktikas minna enneolematult raskeks
|
|
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
13.03.2008 14:14:39
|
|
|
eks ongi kaitsevägi muutnud spordilaagriks, kus iga tekkiva raskuse juures võib nina vingu tõmmata ning keelduda soorituse lõpetamisest . Kujutaks nüüd ette lahingolukorda, kus raskustega jagu saamisega mitte harjunud kodanik peaks SInd, kui haavatut tule alt ära vedama - loobub sellest, kuna see on liialt raske ning ta võib ennast õhtuseks tantsupeoks liialt ära väsitada ..
Või kujuta nüüd ette teist olukorda, kus võad vangi kaltsupea, kes Sulle arusaadavas keeles räägib roppude omadussõnadega rikastatult fantaasiatest, mida tema suguselts Su ema, laste ning elukaaslasega ette võtab, kui Sa teda lahti ei lase, ning Sina sellise enne olematu mõnituse peale nutma puhked, miilitsaonust isale helistad ja muret kurdad, kaabaka jooksu või maha lased..
Samas, kui võimaliku jamaga ennast ei harjuta (sama teenib ka nt näljalaager), võib praktikas minna enneolematult raskeks |
Teisest küljest on see treening millekski, mida suure tõenäosusega ei pruugi vajagi olla. Seda võib küll nimetada väljapraakimiseks, aga paraku ju selle põhjal siiski kedagi välja ei praagita. Seega ei ole minu meelest mõnitamine ja taoline "k***imine" kuidagi õigustatud. Peale kaitseväge peaks inimene olema sama täisväärtuslik ühiskonna liige nagu ta oli ennem seda, mitte mingi komplekside käes vaevlev idioot.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
13.03.2008 14:35:27
|
|
|
ei vaidle vastu.. sellepärast ka enamik ei roni scoutsi (hetkel pole nagu kuulnud, et mujal enam räiget keppi teostataks).
Politseis näituseks on üpris lakooniline psühholoogilise sobivuse test, mistõttu satub aegajalt tänvale ikka üpris kehva närvikavaga inimesi. Ma usun, et vaimse treeningu abil oleks võimalik neid paremini sõeluda ning samas ka treenida, mitte harjutada tsapajevivuntsides, sinivormi, "NOKIA pulga" ning puusakahuri abil õigust nõudma 8)
|
|
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
13.03.2008 14:39:35
|
|
|
ei vaidle vastu.. sellepärast ka enamik ei roni scoutsi (hetkel pole nagu kuulnud, et mujal enam räiget keppi teostataks).
Politseis näituseks on üpris lakooniline psühholoogilise sobivuse test, mistõttu satub aegajalt tänvale ikka üpris kehva närvikavaga inimesi. Ma usun, et vaimse treeningu abil oleks võimalik neid paremini sõeluda ning samas ka treenida, mitte harjutada tsapajevivuntsides, sinivormi, "NOKIA pulga" ning puusakahuri abil õigust nõudma 8) |
Sellega täitsa nõus, et vastava valdkonna endale elukutseks valinud peavad läbima mingi arvestatava ja toimiva sõela ning omandama praktilised oskused koos vajaliku distsipliiniga reaalelu olukordadeks
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
13.03.2008 16:33:44
|
|
|
| ArQ kirjutas: |
Teisest küljest on see treening millekski, mida suure tõenäosusega ei pruugi vajagi olla. Seda võib küll nimetada väljapraakimiseks, aga paraku ju selle põhjal siiski kedagi välja ei praagita. Seega ei ole minu meelest mõnitamine ja taoline "k***imine" kuidagi õigustatud. Peale kaitseväge peaks inimene olema sama täisväärtuslik ühiskonna liige nagu ta oli ennem seda, mitte mingi komplekside käes vaevlev idioot. |
Tõenäoliselt ei tule sul kunagi ka praktikas relva kasutada, aga kui tekib vastav olukord, oled sa oma oskamatusega ikka kuses küll.
Samamoodi oled sa kuses kui üksinda metsa tõsiselt ära eksid või peaksid kellegi eest maastikul põgenema/varjuma.
Ühesõnaga - tõenäosus on küll väike, aga vajadusel võivad need oskused päästa sulle elu.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
13.03.2008 16:39:27
|
|
|
| Draax kirjutas: |
Teisest küljest on see treening millekski, mida suure tõenäosusega ei pruugi vajagi olla. Seda võib küll nimetada väljapraakimiseks, aga paraku ju selle põhjal siiski kedagi välja ei praagita. Seega ei ole minu meelest mõnitamine ja taoline "k***imine" kuidagi õigustatud. Peale kaitseväge peaks inimene olema sama täisväärtuslik ühiskonna liige nagu ta oli ennem seda, mitte mingi komplekside käes vaevlev idioot. |
Tõenäoliselt ei tule sul kunagi ka praktikas relva kasutada, aga kui tekib vastav olukord, oled sa oma oskamatusega ikka kuses küll.
Samamoodi oled sa kuses kui üksinda metsa tõsiselt ära eksid või peaksid kellegi eest maastikul põgenema/varjuma.
Ühesõnaga - tõenäosus on küll väike, aga vajadusel võivad need oskused päästa sulle elu. |
Ohjah, paneme täiega demagoogiat
Jutt ei olnud mitte relva kasutamisest ega ka metsas orienteerumisest vaid mõnitamisest ja niisama ke***misest Need on täitsa erinevad asjad ja ei asu ühes pajas.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
13.03.2008 16:50:15
|
|
|
| Draax kirjutas: |
Ühesõnaga - tõenäosus on küll väike, aga vajadusel võivad need oskused päästa sulle elu. |
Ohjah, paneme täiega demagoogiat
Jutt ei olnud mitte relva kasutamisest ega ka metsas orienteerumisest vaid mõnitamisest ja niisama ke***misest Need on täitsa erinevad asjad ja ei asu ühes pajas. |
Sisulist vahet ju ei ole. Mina tõin näite asjadest, mida läheb elus väga vaja.
Samas paksu nahka või head närvi läheb vaja märksa sagedamini, mõnikord ka praktiliselt iga päev.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
13.03.2008 16:56:22
|
|
|
Jah, kui silmas pidada neid, kes tänu mõnitamisele omale paksema naha kasvatavad ja jättes kõrvale need, kes selle tulemusena edaspidiseks eluks omale mingid kompleksid saavad. Inimesed on paraku erinevad, kaitsevägi neid aga nii ei käsitle. Seega peab asi jääma siiski piiridesse, kus normaalse inimese vaimne ja füüsiline tervis kahjustada ei saa. Üldiselt pole hetkel sellega seoses mingit probleemi täheldanud kui nüüd välja arvata see viimane scoutspataljoni info, mis selle arutluse üldse tekitas.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
13.03.2008 17:23:25
|
|
|
Samas, kui võimaliku jamaga ennast ei harjuta (sama teenib ka nt näljalaager), võib praktikas minna enneolematult raskeks |
treeningul ja ebanormaalselt raskel treeningul on ikka väike vahe kah
ainult filmis on nii, et norrisepoisile laotakse tank õlgadele ja lastakse klaasikildudes roomates karastuda
kahjuks olen ise näinud kutte, kes liigse koormuse pärast kaitseväest vigasena tagasi tulnud
aga igatahes ei pidanudki ma treeningut kepiks ja mõnitamiseks 8)
mis nö rätipeade psühholoogilise rünnaku tõrjumisse puutub siis arvan, et selle vastu annaks tulemuse pigem vastav psühholoogiline väljaõpe
mitte ülemuste ja kaaslaste pidev mõnitamine ja kepp
äkki tuleks kõik eesti mehed vaimu karastamiseks vanglasse saatma vangidele pruukimiseks
need kes selle üle elavad saavad auastme ja ülejäänud saadame hullarisse
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
13.03.2008 17:24:08
|
|
|
| tsitaat: |
äkki tuleks kõik eesti mehed vaimu karastamiseks vanglasse saatma vangidele pruukimiseks icon_rolleyes.gif
need kes selle üle elavad saavad auastme ja ülejäänud saadame hullarisse thumbs_up.gif
|
selle kuu parim mõte
|
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
13.03.2008 17:42:03
|
|
|
| ma ei leia, et parem variant on praegune, kus verisulis spordilaagri lõpetanud saavad oma esimese tõsise elukogemuse otse sõjatandril (jutt siis ajateenistuse värskelt läbinud misjonäridest).. kui suur tõenäosus on sealt jäädav vaimukahjustus saada?
|
|
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
13.03.2008 18:21:43
|
|
|
| ma ei leia, et parem variant on praegune, kus verisulis spordilaagri lõpetanud saavad oma esimese tõsise elukogemuse otse sõjatandril (jutt siis ajateenistuse värskelt läbinud misjonäridest).. kui suur tõenäosus on sealt jäädav vaimukahjustus saada? |
vaadates usa kogemust siis üsna suur, kuid seal lähevad lolliks ka kogenenud mehed.
saates mehi teise maailma otsa teist karva mehi-naisi-lapsi nagu sigu veristama, mis sealt tahta.
kui ma ei eksi siis oli isegi tapamajas lihunikuna töötamisel ajaline piir, vahepeal pidid veristamise asemel muud tööd tegema
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
13.03.2008 18:58:43
|
|
|
| B6 kirjutas: |
...
kui ma ei eksi siis oli isegi tapamajas lihunikuna töötamisel ajaline piir, vahepeal pidid veristamise asemel muud tööd tegema  |
tapamajas tapab automaatika- lihuniku asi on juba elutut lihakeha lõikuda ja see on täpselt sama vaimu tappev töö, kui kärbsepaberi ahju viskamine .... käsiõngega kalapüük on oluliselt muljerohkem
aga kjaups, see lon küll ess lugu, et tervise kallale hakkab ning arstiabi kesine..
|
|
   |
205 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
13.03.2008 19:05:24
|
|
|
nujah, mul jäi täpsustamata, et oli nõuka ajal tapamajas
muidugi ma ei tea mis aastatel sinna automaatika jõudis, vanaonu suri juba 20 aastat tagasi pensokana ja vaevalt ta tapamajas just enne pensionit töötas
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
13.03.2008 19:58:58
|
|
|
| ridariass, menisk ja muud põlvehädad pole naljaasi, vanemana oled lausa sant, kui piisavalt edasi enda põlvi vägistad.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
13.03.2008 21:24:44
|
|
|
| kjaups kirjutas: |
Endale pani kirurg 1 kuu pikkuse vabastuse ja homsest hakkan magnetravi saama (täiesti m6tetu värk - kaasv6itlejatelt kuuldu kohta). 1 kuu pärast lähen jalgadest pilte tegema, kui midagi paremaks ei muutu.
|
See magnetravi on tõesti mõttetu asi...olen ise ka seda saanud...
_________________ Fotoblogi |
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
13.03.2008 23:48:54
|
|
|
Juhan88, on mullegi tehtud seda ei tea ka üldse mõkkas...
crypto, meil kapiralli oli hea... kui oma tuppa hakkasime minema siis kapp oli ukse ees.. just nagui olekski seal... eest ära ei saand enne kui pikali kukkus...
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
| Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
14.03.2008 00:28:24
|
|
|
Teisipäeval arstlikku komisjoni minek, hetkel tundub, et vist ei pääse kuskile sest sõjaväest.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
14.03.2008 09:24:06
|
|
|
| Rudolf112 kirjutas: |
Teisipäeval arstlikku komisjoni minek, hetkel tundub, et vist ei pääse kuskile sest sõjaväest.  |
Mul ka teisipäeval Pärnus...
_________________ Fotoblogi |
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |