Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  OX.ee märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 63, 64, 65  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
cthen
HV kasutaja
cthen

sõnum 03.03.2008 12:54:36 vasta tsitaadiga

X-z kirjutas:
time123 kirjutas:
Beaver kirjutas:
::nice:: kirjutas:
Ostsin ka ZM ventik. ja 3x120mm venti tähtaeg on 29veebruar ei tea kas jõub kohale.
Olen oodanud juba 2 nädalat.

IRWE.Hea nali küll tellid selliseid tooteid neti poest mida saad lähimast arvuti poest kätte.Lihsalt aja oma laisk ass tugitoolist ülesse ja jaluta natukene.

Mis õigusega sina teist inimest niimoodi sõimad?

Küll ta oleks ostnud lähimast arvutipoest, kui seal oleks olnud sama toode sama hinnaga.

OX.ee ostutingimused on siiani EV seadustega vastuolus, kuu aega tagasi saadetud ametlikust kirjast ilmselt kasu polnud. Kas peaks tarbijakaitseametisse teatama?
Peabki sõimama kui sa nii naiivne oled... Kui suur selle ostu potentsiaalne hinnavõit sinu jaoks on?! Kui palju hoiad kokku aega, närve jne kulutades 15.- rohkem?! Head firmat muidugi huvitab ka sisuliselt olematu kasumiga diil aga mis mõte on neil teemadel ja sellel nö mainekujundamisel kui sellest ei õpita... Varmgi ju juttu selles teemas et selle firmaga sellised probleemid on. Kui kunagi ELU müüki tuleb siis soeta omale kindlasti;)
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
soodent
HV Guru

sõnum 03.03.2008 12:57:37 vasta tsitaadiga

Te olete ikka lahedad küll- õigustate sõimamist selle alusel ,et inimene ostab nõks odavamalt netipoest.Minge ravile tõepoolest.
Siis võiks Arvutikeskusest kõik ostjad probleemidega pikalt saata.See ka netipood.
Vaimuhaiglasse kuulub suur osa HV kasutajaid.

-Weasel-
HV vaatleja
-Weasel-

sõnum 03.03.2008 13:18:36 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Te olete ikka lahedad küll- õigustate sõimamist selle alusel ,et inimene ostab nõks odavamalt netipoest.Minge ravile tõepoolest.
Siis võiks Arvutikeskusest kõik ostjad probleemidega pikalt saata.See ka netipood.
Vaimuhaiglasse kuulub suur osa HV kasutajaid.

Te olete ikka lahedad küll - sõimate mingi 150 kroonise ventilaatori pärast ,mis paar päeva hilineb. Minge ravile tõepoolest.

MINA SOOVITAN. Kui te tahate midagi nii mõtetut ja odavat ajage oma paks karvane tagumik tooli pealt üles ja minge jalutama lähimasse arvutipoodi. Isegi siis kui seda juppi seal ei ole. Kes teab äkki kohtade mõnda kenat neidu kellega lähemalt tutvust teha. Võibolla pärast seda ei tundugi 150 kroonised ventilaatorid nii tähtsad ,et siia pubeka karvu välja elama tulla icon_smile.gif

Edu igatahes. Ma loodan ,et su ventilaator ikka kohale jõuab. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 03.03.2008 13:36:15 vasta tsitaadiga

Sellist haiget suhtumist kusjuures muu maailma foorumites ei kohta.
Ükski normaalne inimene lihtsalt ei tule sellise järelduseni, et netipoest odavamalt ostes oled sõimamist väärt.
Selleks netipoed ongi, et kodust väljumata tellida.
Ega muidugi piiratud mõistusega inimestele lihtsaid asju selgeks ei tee.
Sama hästi võib sõimata kedagi kes tavalisest poest ostab selle asemel, et netipoest osta.....
Ostja veel kusagilt Vana Antslast- masendav ülbikukari siin koos.

-Weasel-
HV vaatleja
-Weasel-

sõnum 03.03.2008 13:42:34 vasta tsitaadiga

Mingi odav ventikas hilineb paar päeva ja kohe tullakse HV-sse paukuma. Vot see on juba haige suhtumine. Ülbusega pole siin midagi pistmist. Lihtsalt inimene ei viitsi oma ninast asju kaugemale näha icon_smile.gif

EDIT: oih ma nägin sa panid mulle negatiivse. Nüüd on mu elu hukas. Ma lähen ja nutan kuskil nurgas nüüd. icon_redface.gif
tagasi üles
Beaver
HV vaatleja
Beaver

sõnum 03.03.2008 13:48:55 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Sellist haiget suhtumist kusjuures muu maailma foorumites ei kohta.
Ükski normaalne inimene lihtsalt ei tule sellise järelduseni, et netipoest odavamalt ostes oled sõimamist väärt.
Selleks netipoed ongi, et kodust väljumata tellida.
Ega muidugi piiratud mõistusega inimestele lihtsaid asju selgeks ei tee.
Sama hästi võib sõimata kedagi kes tavalisest poest ostab selle asemel, et netipoest osta.....
Ostja veel kusagilt Vana Antslast- masendav ülbikukari siin koos.

Netist ostmisel pole miskit viga,lihtsalt mõttetu hala on siin,et juba kaks nädalat ootab oma ventikat.Kui juba selle poega on ennemgi probleeme olnud.Tasu lihtsalt halada siin.Mina isiklikult ei näe mingit pointi tellida sellist asja poest mida saab igast arvutipoest kätte,vahet pole kas on 20 krooni kalliv või 40 krooni.Lihtsalt säästad oma närve sellega.Kui inimene elab maal eeldab ka "auto,ratta,hobuse" olemasolu,et poodi liikuda.Lihtsalt nagu eestlastele kombeks on hakatakse halama ja karjuma ning sõimama.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
X-z
HV kasutaja

sõnum 03.03.2008 13:51:52 vasta tsitaadiga

Mujal maailmas ei loeta selliseid foorumeid kus lastakse nii mõttetut hala. Käib juba netiketi vastu...
cthen
HV kasutaja
cthen

sõnum 03.03.2008 13:56:56 vasta tsitaadiga

-Weasel- kirjutas:
Mingi odav ventikas hilineb paar päeva ja kohe tullakse HV-sse paukuma. Vot see on juba haige suhtumine. Ülbusega pole siin midagi pistmist. Lihtsalt inimene ei viitsi oma ninast asju kaugemale näha icon_smile.gif

EDIT: oih ma nägin sa panid mulle negatiivse. Nüüd on mu elu hukas. Ma lähen ja nutan kuskil nurgas nüüd. icon_redface.gif

Et, kui oleks 50 kilo eest kaupa ostetud ja hilineb 2 nädalat juba, siis oleks mõtet alles siia tulla kurtma?
Edu sulle sellise suhtumisega "Uus kasutaja" thumbs_up.gif
tagasi üles
-Weasel-
HV vaatleja
-Weasel-

sõnum 03.03.2008 13:59:10 vasta tsitaadiga

Siis oleks jah juba väheke teine teema. Aga no siis soovitaks kliendile juba ,et uurigu enne mis firmaga tegu on kui nii suurt investeeringut sisse matab. Ja edu sellise suhtumisega on juba ammu käes. Mina ei vingu siin iga tühja tähja peale. Olen saanud oma probleemid ise alati lahendatud ilma ,et peaksin siia kituma tulema.
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.03.2008 14:01:31 vasta tsitaadiga

Tellisin seal Sennheiser PMX100 kõrvaklapid sest mujalt seda Eestis saada pole. Soomes verkokauppas maksab rohkem + saatmiskulu. Vaatame kuidas sujub.

P.S siinset juttu lugedes jääb kohati mulje, et kes poest kõige odavamat leiba ostab ei tohiks üldse häält teha kui hoopistükkis sepiku saab. thumbs_down.gif
Või siis testpidi, kui netist pitsapoest kõige odavama pitsa tellin, siis pole mul õigust häält teha kui pitsapoiss jääbki seda mulle tooma. icon_evil.gif

viimati muutis Killhoven 03.03.2008 14:04:33, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 399 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 345
tagasi üles
cthen
HV kasutaja
cthen

sõnum 03.03.2008 14:02:05 vasta tsitaadiga

-Weasel- kirjutas:
Siis oleks jah juba väheke teine teema. Aga no siis soovitaks kliendile juba ,et uurigu enne mis firmaga tegu on kui nii suurt investeeringut sisse matab. Ja edu sellise suhtumisega on juba ammu käes. Mina ei vingu siin iga tühja tähja peale. Olen saanud oma probleemid ise alati lahendatud ilma ,et peaksin siia kituma tulema.

Asi on siiski põhimõttes. Kui öeldakse, et kaup tuleb sellel päeval siis ta peab ka sellel pärval tulema. Siia peabki vinguma tulema, esiteks selle pärast, et teised ka saaksid teada kuidas asjad selles firmas toimivad, ja teiseks, siis hakkavad asjad liikuma kah ja ehk on lootus oma kraam isegi kätte saada. thumbs_up.gif
tagasi üles
Beaver
HV vaatleja
Beaver

sõnum 03.03.2008 14:21:37 vasta tsitaadiga

cthen kirjutas:
-Weasel- kirjutas:

Asi on siiski põhimõttes. Kui öeldakse, et kaup tuleb sellel päeval siis ta peab ka sellel pärval tulema. Siia peabki vinguma tulema, esiteks selle pärast, et teised ka saaksid teada kuidas asjad selles firmas toimivad, ja teiseks, siis hakkavad asjad liikuma kah ja ehk on lootus oma kraam isegi kätte saada. thumbs_up.gif

Nu aga siin ei võeta kuidagi õppust kui järjest 4-5 posti kõik halavad, et pole kaupa kätte saanud,siis peaks juba vaikselt peanuppu sügama et kas tellida ikka sealt või mitte kui 5 gurut on pikki näppe saanud.Või ikka koonerdad ja tellid ning mõlgutad ja pablad "kas ikka minu vidin jõuab kohale või mitte". Oi näe ei tulnud kohale nüüd lähen ja halan koos teise viisikuga.

Mis see pitsa veel siia puutub.Siinset juttu võib võrrelda hoopis sellega kui tellid pitsa ja hakkad vinguma et mulle pandi 3 suitsuvorsti juppi vähem kui eelmine kord mitte et kõige odavama tellin siin olen mitte keegi.Seda pole keegi väitnud lihtsal pitsa sai jt toiduained ei ole võrreldavad arvutividinatega

viimati muutis Beaver 03.03.2008 14:24:15, muudetud 1 kord
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 03.03.2008 14:25:27 vasta tsitaadiga

Tõest napakas suhtumine - ahah tahtsid odavalt siis peadki lunima, et kauba kätte saaksid.
Pole mingit vahet, kas kaup oli 50.- või 50 000.- . Sama loogika järgi võid ise poes kommipaki tasku pista ja mitte maksta - mis see pood halab selle 10 krooni pärast, mis saamata jäi?
Antud poe kohta ei oska midagi öelda. Peale minu märkust, kadusid kiirelt, krediidinfost negatiivsed andmed. Ilmselt oli tegu vaid tahtmises, mitte makseraskustes.

tagasi üles
Beaver
HV vaatleja
Beaver

sõnum 03.03.2008 14:26:23 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
Tõest napakas suhtumine - ahah tahtsid odavalt siis peadki lunima, et kauba kätte saaksid.
Pole mingit vahet, kas kaup oli 50.- või 50 000.- . Sama loogika järgi võid ise poes kommipaki tasku pista ja mitte maksta - mis see pood halab selle 10 krooni pärast, mis saamata jäi?
Antud poe kohta ei oska midagi öelda. Peale minu märkust, kadusid kiirelt, krediidinfost negatiivsed andmed. Ilmselt oli tegu vaid tahtmises, mitte makseraskustes.

Ma arvan,et sinu märkus ei mänginud seal mingit rolli.Kui arvad et kui mingi anonüümne vennike piiksub kuskil foorumis siis makstakse kohe kõiv võlad ära.
tagasi üles
cthen
HV kasutaja
cthen

sõnum 03.03.2008 14:46:47 vasta tsitaadiga

Beaver kirjutas:
marcor1 kirjutas:

Ma arvan,et sinu märkus ei mänginud seal mingit rolli.Kui arvad et kui mingi anonüümne vennike piiksub kuskil foorumis siis makstakse kohe kõiv võlad ära.

Aga asi on selles, et selle anonüümse vennikese jutt viib firma maine alla! Põhimõtelist on see mõttetu jutt, ja peabki tulema siis rääkima kuidas äri läks, ja mitte aint negatiivse juhtumi korral. Muidu poleks sellel asjal mõtet, või mis?
tagasi üles
Beaver
HV vaatleja
Beaver

sõnum 03.03.2008 15:41:17 vasta tsitaadiga

cthen, aga ta kirjutab selle negatiivse posti ja mis edasi saab tulevad järgmised ja ikka ostavad ja ikka saavad mööda kotte icon_wink.gif .Nimodi on iga firma kohta.
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 03.03.2008 15:42:04 vasta tsitaadiga

Kahjuks/õnneks sõltub selliste väikeettevõtjate maine, just HV "piiksujatest". Ordil, Kartulisalongil, ML-il on suht savi.
tagasi üles
Beaver
HV vaatleja
Beaver

sõnum 03.03.2008 15:47:21 vasta tsitaadiga

marcor1, sellele ma üldse vastu ei vaidle et väikeettevõtted peaksid pingutama klientidenimel rohkem kuid paistab et väga enam ei hoolita sellest ja see mida siin kirjutatakse on ka piisav haip mida mitte tähelepanna.
tagasi üles
cthen
HV kasutaja
cthen

sõnum 03.03.2008 15:54:14 vasta tsitaadiga

Beaver kirjutas:
cthen, aga ta kirjutab selle negatiivse posti ja mis edasi saab tulevad järgmised ja ikka ostavad ja ikka saavad mööda kotte icon_wink.gif .Nimodi on iga firma kohta.

Edasi saab see, et potensaalne ostja tuleb loeb siit, ja näeb, et olukord on nii, et kaup võib hilineda. Pole vist kedagi olnud kes on raha ära maksnud ja pole saanud ei kapa ega raha tagasi? (See on juba pettus). Sellel potensaalsel ostjal, kes ikkagi otsustas tollest firmast (OX) osta talle vaja minevat kaupa, on oma põhjused (tunduvalt odavam hind, muu pood kodumaal ei müü vajaminevat kaupa jne.) Tänu nendele kommentaaridele ei osteta kaupa mida saab firmast kus tuleb kaup siis kui lubatud. Ehk saab OX kah järjele ja hakkab kaup kohale tulema millal lubatud. (Konkurents alati teretulnud thumbs_up.gif )
Endal käsil juba pikemat aega garantii värk, ja see ei lähe ka just kõige kiiremini. (Saan aru, et pragu asi ASUS-e taga)

Edit: Ega ikka ei ole küll savi, miks siis otsitakse selleks firmase tööle inimest kelle tööülesannete hulgas on ka firma reitingu hoidmine erinevates foorumites?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4251399&highlight=#4251399
tagasi üles
Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 03.03.2008 16:09:18 vasta tsitaadiga

cthen kirjutas:
Endal käsil juba pikemat aega garantii värk, ja see ei lähe ka just kõige kiiremini. (Saan aru, et pragu asi ASUS-e taga)

Ehk, siis Asuse garantiiremontija Leedu Acme ei taha tasuta garantiiremonti teha? Ole rahulik, neid on palju, kellel on Acmega jamasid olnud ja kindlasti tuleb veelgi.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 13
tagasi üles
cthen
HV kasutaja
cthen

sõnum 03.03.2008 16:20:29 vasta tsitaadiga

Motiv8 kirjutas:
cthen kirjutas:

Ehk, siis Asuse garantiiremontija Leedu Acme ei taha tasuta garantiiremonti teha? Ole rahulik, neid on palju, kellel on Acmega jamasid olnud ja kindlasti tuleb veelgi.

Jah tollega oli jama, sealt saadeti edasi juba nagu mulle räägiti.
tagasi üles
Ezh
HV kasutaja

sõnum 03.03.2008 20:30:14 vasta tsitaadiga

1. Kas keegi saab ööelda, et maksis OX.ee-le raha ja ei saanud kaupa ega kui tellitud kaup ei olnud võimalik tarnida raha tagasi?

2. Jah, viivitused tarnimisega juhtuvad küll. Aga 90% on see tarnija viga, sest täna on tarneaeg on xx.xx.xxxx, homme on juba kuu pärast...

3. Sel nädalal me moderniseerime meie süsteem nii, et näeme probleemsed tellimused ja anname kohe teada, et tellimus hilineb ja kuidas on kliendil soovi talitada - kas ootama või raha tagasi saama.

4. Meil on praegu tõesti probleem, et me ei jõua kõik teha meie meeskonnaga (otsime inimest!) telefonile vastata, ei jõua muuda kodulehekülje teksid. Aga Eestis ikka kehtivad seadused ja mis on koduleheküljel kirjutatud siis on juba teine asi.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
RCC
HV Guru
RCC

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.03.2008 03:38:47 vasta tsitaadiga

HELDE AEG, ja siis mina imestan, kuskohast tekivad need legendid , et tööjõupuudus, ja kui ma ajaviiteks vahest voodist välja saan, siis öeldakse tööd ei ole
pange siis kuulutus lehte, et 10 000 eest võtate omale kodaniku, kes telefoni punaseks ajab. Selge see et miinimumpalga ajad on jäädavalt möödas. Ja see mis seal kodukal kirjas ei oma üldse tähtsust, ostja peab ikka kah teadma mida osta.

right
HV kasutaja
right

sõnum 05.03.2008 18:07:48 vasta tsitaadiga

sai algul tellimus, esitatdu ja kaks päeva jiljem makstud ja päev hiljem uurides tellimust koduleheküljelt, näha et tooded enam pole, saatsin täna hommikul kell 7 et paluks raha tagasi kanda. Pole raha tagasi kantud ega telefonile kui ka emailide vastatud icon_evil.gif
Ezh
HV kasutaja

sõnum 05.03.2008 18:16:56 vasta tsitaadiga

Kui kaup otsa saab siis pole midagi teha. Raha kannatakse üke kord päevas. Õhtu pool, sampo pangast. Homme saate raha kontole.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  OX.ee mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 63, 64, 65  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.