Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
21.02.2008 14:52:07
|
|
|
Mul läks toitejuhe kunagi põlema... Käisin korra ära, tagasi tulles oli arvuti kinni ja tuba kärsahaisu täis, toitekas oli lahti sulanud ja seinal must plekk. Polnud parandatud ega midagi...
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
21.02.2008 17:50:33
|
|
|
Bluebull kirjutas: |
Mul läks toitejuhe kunagi põlema... Käisin korra ära, tagasi tulles oli arvuti kinni ja tuba kärsahaisu täis, toitekas oli lahti sulanud ja seinal must plekk. Polnud parandatud ega midagi... |
Vedas et midagi hullemat ei juhtunud...
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangle^
HV vaatleja
|
25.02.2008 18:32:05
mälestused,mälestused |
|
|
Oi,kui ma veel noorem olin,siis juhtus neid juhtumisi arvutitega ikka liiga palju ja vaevalt isa rõõmuga kõiki mu perssekeeramisi mäletab .
Mõned värvikamad mälestused:1)Leidsin kord keldrist ühe ilusa punase piduritule ja kuna sellel ajal ei teadnud veel ledidest midagi,mõtlesin,et oh ühendaks taha,mõeldud tehtud,pärast molexisse ühendamist ja arvuti käimapanemist olin ma oma peaaegu tuttuuest IC-7-st igastahes ilma,õnneks sain vähemasti garantiist uue,mis töötab siiamaani .
2)Sain oma esimese nö first end arvuti,mida ma pidin kokkupanema,kuna ta oli juppidena,siis hakkasin ise teda kokkupanema ja pika peale õhtuks sain valmis.Viga oli selles,et kuna sellel korpusel,mis ma ostsin ei olnud neid korpuse ja emaplaadi vahelisi kruvisi,siis ma kruvisin mobo otse korpuse sisemise plaadi külge,õnneks ma sellel õhtul ei jõudnud arvutit käima panna ja järgmine päev sõber tuli vaatama ütles kohe ära,et selline viga.Jumal tänatud,et ma tol õhtul arvutit vooluvõrku ei lülitanud,kuigi jumal teab,kuidas ma tahtnud oleks .
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
25.02.2008 18:52:17
|
|
|
RPG16 kirjutas: |
Xcater, sa oled ilmselt üks nendest seppadest kelle isetegevuse tõttu mu läpaka laadija otsik ära sulas.
Einoh ei kurda, tean tüüpi kes pikendab-parandab oma lan kaablit teibiga, juhtmeotsad käsitsi kokkukeeratud. Mingil arusaamatul põhjusel see kaabel isegi töötab.
Ühesgi korralikus isolatsioonis ei tule liigutamise peale lühist |
lan kaabel töötab ka muudes erinevates kofides, ning 100mbit asemel ehk laseb kõigest 90mbit läbi..see kunagi ammu tekkinud müüt, kuidas peab olema millimeetri pealt õieti lõigatud juhtme pikkus pistiku juures, ühendusi olla ei tohi jpm on suht BS...ainus asi mis on tähtis on see, et paarid jääks paarideks...
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
paco
HV kasutaja

|
25.02.2008 20:19:12
Re: mälestused,mälestused |
|
|
Archangle^ kirjutas: |
2)Sain oma esimese nö first end arvuti,mida ma pidin kokkupanema,kuna ta oli juppidena,siis hakkasin ise teda kokkupanema ja pika peale õhtuks sain valmis.Viga oli selles,et kuna sellel korpusel,mis ma ostsin ei olnud neid korpuse ja emaplaadi vahelisi kruvisi,siis ma kruvisin mobo otse korpuse sisemise plaadi külge,õnneks ma sellel õhtul ei jõudnud arvutit käima panna ja järgmine päev sõber tuli vaatama ütles kohe ära,et selline viga.Jumal tänatud,et ma tol õhtul arvutit vooluvõrku ei lülitanud,kuigi jumal teab,kuidas ma tahtnud oleks . |
endal kah seline juhus kunagi ammu ammu olnud aga ma jõutsin vooluni kahjuks
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangle^
HV vaatleja
|
26.02.2008 08:47:53
|
|
|
jah,läks õnnetumalt,kui mul .
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
fruity
HV vaatleja

|
28.02.2008 03:12:08
|
|
|
Seadistasin lynksise ruuterit kaasasoleva cd abli (mõttetu cd), ning arvuti jooksis kokku.
Tegin restardi aga arvuti käib mõne sekundi ning lülitab ennast välja.
Mida kauem oodata seda kaugemale jõuab käivitamisega.
Paar päeva arvutit ei näppinud, lülitasin sissse ning jõudis desktopini, mõtlesin juba, et läks ise korda aga ei .
Milles võib probleem olla?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
28.02.2008 03:28:46
|
|
|
Kuumenes üle?
Kontrolli ventilaatorite tööd, prose temperatuuri, igaksjuhuks kondekate olukorda.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
maakas1
HV kasutaja

|
28.02.2008 14:36:30
|
|
|
Kuna ma panen peaaegu iga päev avuteid kokku, siis on nii mõndagi juhtunud. Tavalisemad asjad on need, et panen kõik omaarust kokku, aga ei lülitu käima või ei leia kettaid jne. Loomalikult unustan ma toitekaabli või sata ketta kaabli ühendada.. neid on nii kerge unustada:P.
Täna panin masina tööle ja otsisin winxp plaati et peale installida.. tulen mingi hetk tagasi ja prose vent ei käi. Kuidagi olin ma suutnud selle ainult 3 pini pale ühendada, ehk üle ääre. Õnneks cellu prosed taluvad päris palju kuuma.. võiks sauna teha;)
Nats aega tagasi ostsin uue klaveri endale.. hakkan taha ühendama ja krt.. mingi hetk ei tööta enam.. Mõtlesin muidugi et krt. odav klaver ja läkski perse.. nope, emaplaadi küljes ps2 pesa ei võtnud ühendust.
Mõtlesin tinutama hakata, aga õnneks kolb oli mingi sitt ja ei suutnud võidki sulatada.. panin siis uesti masina kokku, et krt. muretsen selle usb ülemineku.. a najah plnudki vaja.. hakkas ise tööle.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
okpoiss
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk150
HV kasutaja
|
28.02.2008 19:28:10
|
|
|
lugu siis sellinne, sõber tõi enda arvuti minu poole et ma sellele formati teeksin. kõik sujus kenasti, windows tegi formati. kuna plaat oli kaunis kriimuline siis ta kopis faile tükk aega. mõtlesin et kasutan aega ära, läksin poodi tõin õlut. tagasi tulles avastasin musta ekraani ja mitteuriseva kasti. paanika suur mis värk on. tšekin siis kõik juhtmed üle, korras. toide sisse tuleb(praksub kui toidet taha panna). vaatasin et emmel mingid ledid peal põlevad, seega asi väga katki olla ei saa. sai siis masin lahti lammutatud et vahest kokku pannes saab asjad korda(teate küll, asjad tahavad liigutamist) kuid ei kipu ega kõppu. teatasin siis sõpra ka et kuule jama, ei käivitu su raal enam. pikemal avastamisel leidsime eest päris korralikult maha põlenud asja, mis muudab voolu. voldi regulaatorid olid korpuse maha viskand.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
paco
HV kasutaja

|
29.02.2008 12:18:51
|
|
|
fruity kirjutas: |
Seadistasin lynksise ruuterit kaasasoleva cd abli (mõttetu cd), ning arvuti jooksis kokku.
Tegin restardi aga arvuti käib mõne sekundi ning lülitab ennast välja.
Mida kauem oodata seda kaugemale jõuab käivitamisega.
Paar päeva arvutit ei näppinud, lülitasin sissse ning jõudis desktopini, mõtlesin juba, et läks ise korda aga ei .
Milles võib probleem olla? |
ei läinud olin oma emaplaadist kohe ilma
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heinz.
HV vaatleja
|
03.03.2008 12:37:51
|
|
|
Teeküünla suutsin kunagi CRT monitori ääre alla lükata. Hakkas kiirelt sulama, tekitades täitsa kena kumeruse.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
03.03.2008 13:14:20
|
|
|
Mõned juhtumid:
Sai siis dvd-kirjutajal firmware uuendatud ja poole tegemise pealt kiilus masin widows-i all kinni mingil x põhjusel, igaks juhuks veel ootasin, et äkki läheb edasi aga essugi. Peale resa arvuti koos dvd kirjutaga käima ei läinud. Sai siis masin ilma dvd vooluta käima lükatud ja dosi all järgi ühendatud ning seal samas ka firmware uuesti peale lastud. Seade peale seda töötas normilt edasi
Videokaardile on ka saadud mittetöötav firmware peale lastud, hiljem muidugi töötav versioon tagasi peale ja edasi tuunitud.
Ükskord sai tuunitud bios emaplaadile peale lastud (ilmselt oli vale bios, kuigu mudeli tüüp oli sama).Garantii korras vahetati ilusti välja. Sai öeldud, et ei tööta ja täpsemalt ei uuritud ka.
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
FurattoShutsuryoku
HV kasutaja
|
03.03.2008 16:56:06
|
|
|
juhtus siis paar aastat tagasi tuttavatel , kui arvuti vooluvõrku yhendada lõi kohe korgid läbi (tavaliselt kuskilt lambist sädemeid ka). Läks arvuti garantiisse, ja seal ei osatud midagi teha, seal töötas edukalt. Hakkasin siis ise uurima, kass raisk oli pikendusjuhtme pistiku peale kusenud(see vana vene ymmargune kolmene) ja kuna see pidas alt vett siis loksus seal seeski veel midagi. Sai lahtivõetud, ärapuhastatud ning töötas edukalt.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
03.03.2008 18:01:03
|
|
|
Erasmus kirjutas: |
juhtus siis paar aastat tagasi tuttavatel , kui arvuti vooluvõrku yhendada lõi kohe korgid läbi (tavaliselt kuskilt lambist sädemeid ka). Läks arvuti garantiisse, ja seal ei osatud midagi teha, seal töötas edukalt. Hakkasin siis ise uurima, kass raisk oli pikendusjuhtme pistiku peale kusenud(see vana vene ymmargune kolmene) ja kuna see pidas alt vett siis loksus seal seeski veel midagi. Sai lahtivõetud, ärapuhastatud ning töötas edukalt. |
Kassil oli häda ja vajas teine kohta kuhu loik maha panna . Liivakasti kassile polnud?
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
FurattoShutsuryoku
HV kasutaja
|
03.03.2008 18:05:38
|
|
|
vist ikka oli, aga kassid ylbed loomad, teevad mis tahavad
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
04.03.2008 22:23:19
|
|
|
Võtan mugavalt toa teises otsas koha sisse,et siis filmi vaatama hakata arvutist- ai kurat, jõnksutab, hm imelik, eile tegi ka justkui,aga sai hakkama.
Olen sunnitud liikuma arvuti ja laua taha tagasi, proovin tappa kõiki protsesse, refreshing restarte teha .- ei ikka jamab. Imelik kõigest 500 megane HD film.
On saanud enne isegi 12 gigastega hakkama jne.
Tean ! Lükkame vanal heal Bartonil kellad kiiremini käima (2500 -> 3200).
FAIL
Ei jookse üldse Windowsi sisse. No okei, vaja kaas eemaldada, clear CMOS teha.
Kerge värskendav kompressõhu tuulutus ka jahutitele jne.
Ja mida ma näen: videokaardi ventilaator on SULANUD heatsinki küljest lahti. WTF
Tegin moblaga pildi ka, ega suurt peale selle ,et vent on viltu näha ja arusaada pole.
Aga just,et plastik on sulanud vaikselt vist aegamööda kinnitustest heatsinkil lahti ja vent on vajunud ära.
Kift kift.Järeldades muidu pruunidest laikudest molexitel,kõvaketta häältest,arvuti suutlikusest ja taas tärkanud huvi mängude vastu oleks vist aeg uus arvuti osta.
Mis juhtub muidu tuli meelde. Pannes siin lähiajal just tuttavale uut arvutit kokku suutsime vist täpselt samal ajal power nuppu vajutada ja toite juhet pikendusjuhtmesse lükata(kuigi ma ei tea kas sel üldse tähtsust) nii,et käis sirakas, arvuti ei läinud tööle ja toite juhtme ots(klemm,varras) oli mustaks põlenud.
Tegin võlts rahu nägu ja ütlesin,et ikka nii juhtub palvetasin,et arvuti läheks tööle ja võtsin teise kaabli. Õnneks läks.
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikumillu
Piiratud kasutaja
|
05.03.2008 20:37:32
|
|
|
Kas just õnnetus aga ükskord peksin oma läppari puruks sest 3 korda järjest kui filmi vaatasin kiilus kõik kinni.
Lauaarvutiga oli nii et see oli nagu lahti võetud,kastist välja.Ja mängides sain u 7 korda järjest sama koha peal surma.Siis võtsin kõvaketta ja viskasin vasta seina.Enam ta ei tööta loomulikult.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
05.03.2008 20:39:30
|
|
|
Noh ma lähen ka vahel närvi kui asjad ei tööta ja ilgelt tahaks peksta, aga väärtuslike asjade külge ma oma käsi ei pane.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
05.03.2008 20:41:24
|
|
|
mikumillu, ääää kas sa oledki see "Angry German Kid"
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xcater
HV kasutaja
|
05.03.2008 20:50:26
|
|
|
mikumillu kirjutas: |
Kas just õnnetus aga ükskord peksin oma läppari puruks sest 3 korda järjest kui filmi vaatasin kiilus kõik kinni.
Lauaarvutiga oli nii et see oli nagu lahti võetud,kastist välja.Ja mängides sain u 7 korda järjest sama koha peal surma.Siis võtsin kõvaketta ja viskasin vasta seina.Enam ta ei tööta loomulikult. |
Wow men, kõvaketta ja vastu seina puruks. No ma oleks ennemini ikka klaviatuuri võtnud, see ei maksa nii palju kui HDD juu....päris hull tüüp oled
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
05.03.2008 21:44:27
|
|
|
Xcater kirjutas: |
mikumillu kirjutas: |
Lauaarvutiga oli nii et see oli nagu lahti võetud,kastist välja.Ja mängides sain u 7 korda järjest sama koha peal surma.Siis võtsin kõvaketta ja viskasin vasta seina.Enam ta ei tööta loomulikult. |
Wow men, kõvaketta ja vastu seina puruks. No ma oleks ennemini ikka klaviatuuri võtnud, see ei maksa nii palju kui HDD juu....päris hull tüüp oled  |
Tegelt kõvaketta viskamisega hullem lugu neil kellel on kipsplaat seinad kodus. Sellest võib läbi visata HDDga.
oleneb kui hooga visata muidugi
Hea et ma mängimiseajal ei vihasta . Vihastamist kui sellist tuleb üldse harva ette õnneks. Pigem rohkem fun koguaeg...
Kuigi niisama läppari klaveatuuri nuppe harrastasin lahtikiskuda vahepeal, igav oli. kergelt tulid lahti
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski!
viimati muutis Steff. 05.03.2008 21:46:53, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
05.03.2008 21:46:24
|
|
|
Kõvakettast ise on vb savi aga see mis seal peal on võib väärtuslik olla.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|