Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
chazz
Code Monkey

|
03.03.2008 10:43:04
Kadunud teema |
|
|
Tegin programmeerimise alamfoorumisse teema 'J2ME telefonide andmebaas'. Täna tekkis sinna ka huvitavat vastukaja, aga keegi tõmbas teemale vee peale
Kust saaks teada miks see nii läks?
/chazz
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
03.03.2008 10:58:22
|
|
|
Hmmmm, milles väljendub seos programmeerimisega - telefonide andmebaas?
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
chazz
Code Monkey

|
03.03.2008 11:12:48
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Hmmmm, milles väljendub seos programmeerimisega - telefonide andmebaas? |
Tunnistan, et ehk polnud programmeerimise foorum selle teema jaoks kõige sobivam koht... Aga samas ei tundunud mobiiltelefonide foorum ka õige koht. Tegu on avatud lähtekoodiga projektiga, mis on hetkel arenduses ja minu arvates on suunatus rohkem programmeerijatele....
Edit:
Minu poolt oli see rohkem abipalve testimaks arenduses olevat rakendust
/chazz
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
03.03.2008 11:17:48
|
|
|
chazz kirjutas: |
Hmmmm, milles väljendub seos programmeerimisega - telefonide andmebaas? |
Tunnistan, et ehk polnud programmeerimise foorum selle teema jaoks kõige sobivam koht... Aga samas ei tundunud mobiiltelefonide foorum ka õige koht. Tegu on avatud lähtekoodiga projektiga, mis on hetkel arenduses ja minu arvates on suunatus rohkem programmeerijatele....
Edit:
Minu poolt oli see rohkem abipalve testimaks arenduses olevat rakendust
/chazz |
Siis ikkagi pigem moblafoorumi või hoopiski vaba mikrofoni rida....
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
chazz
Code Monkey

|
03.03.2008 11:26:06
|
|
|
Siis ikkagi pigem moblafoorumi või hoopiski vaba mikrofoni rida.... |
Selle järgi tundub rohkem, et asi käib rohkem mode suva järgi. Nii nagu tema parajasti heaks arvab
Kas üldiselt teema mujale tõstime on võimalik? Selle asemel, et kustutada, tõsta teema mode arvates sobivamasse kohta
/chazz
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
03.03.2008 11:37:46
|
|
|
chazz kirjutas: |
Siis ikkagi pigem moblafoorumi või hoopiski vaba mikrofoni rida.... |
Selle järgi tundub rohkem, et asi käib rohkem mode suva järgi. Nii nagu tema parajasti heaks arvab
Kas üldiselt teema mujale tõstime on võimalik? Selle asemel, et kustutada, tõsta teema mode arvates sobivamasse kohta
/chazz |
Mina pakkusin kaks kohta välja, kuna ma ei näe täpset teksti, mida sa kokku olid kirjutanud. Prügikastis su teemat pole näha.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
chazz
Code Monkey

|
03.03.2008 20:40:40
|
|
|
OK, teen siis uue teema ja vaatab mis saab. Aga see vist esimene kord kui HV-st jäi natuke halb maik suhu. Ma saan täiesti aru, et kui teema oli vales kohas, siis võib liigutada. Ja kui üldse siia ei sobinud ja pidi kustutama, siis oleks võinud põhjuse teema algatajale ka teada anda.
Ma saaks aru, kui ma siin ainult spammiks ja moded enam ei viitsi mu lollide teemade kustutamist kommenteerida Hetkel on tunne, et vastastikust viisakusest/lugupidamisest jäi natuke puudu
Sellegi poolest edu HV-le
/chazz
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
03.03.2008 20:54:06
|
|
|
Osa foorumeid on sellised, et neist ei liigutata või kuhu ei liigutata. Ja vales kohas teemad lähevad lihtsalt kustutamisele. Näiteks pole õige vabasse mikrofoni teemasid liigutada (seda tehti alguses, kui vaba mikrofon alles loodi), nüüd on õige teema kasti saata ja las teema algataja ISE teeb oma teema ÕIGESSE kohta. Liiga palju on kasutajaid, kes asja kaalumata teevad teema esimesse ettejuhtunud kohta...see viimane pole küll konkreetse juhtumi kohta käiv lause, vaid üldseletus...
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|