Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zaitz
Kreisi kasutaja

|
02.03.2008 01:00:11
xvid to divx koos ac3-ga |
|
|
Kummitab järgnev probleem:
Olemas Sony kodukino dav-z630, mis mängib DivX faile, milline oleks parim/lihtsaim variant convertimaks arvutis olevad Xvid ac3 5.1 heliga failid 5.1 heliga DivX failideks, mida saaks põletada plaadile ja vaadata telekast. Siiani kasutasin River Pasti Video Cleanerit, see aga mitmekanaliheli ei toeta
Kuna see teema on mulle suht võõras siis võimalikult puust ja punaseks paluks
Tänud ette...
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
02.03.2008 01:39:27
|
|
|
Väga veider probleem. Kui DVD mängija toetab Divx-it siis tavaliselt toetab ta ka Xvid´i. Kas sul ei taha seda mängida?
Ma olen convertimisel kasutanud Sony Vegast. Pole AC3 helile kunagi tähelepanu pööranud aga ehk toetab ta output formaadina ka seda.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaitz
Kreisi kasutaja

|
02.03.2008 12:13:56
|
|
|
elgordo kirjutas: |
Väga veider probleem. Kui DVD mängija toetab Divx-it siis tavaliselt toetab ta ka Xvid´i. Kas sul ei taha seda mängida?
Ma olen convertimisel kasutanud Sony Vegast. Pole AC3 helile kunagi tähelepanu pööranud aga ehk toetab ta output formaadina ka seda. |
Kirjutasin ühe 5.1 heliga Xvid filmi plaadile just ja selgus, et see mängib mu kodukinos just fine, ilusasti koos mitmekanaliheliga. Segadus tekkiski sellest, et paljud tootjad märgivad dokumentatsioonis, et nende playerid toetavad Xvid-i, Sony puhul oli märgitud vaid DivX seega eeldasin automaatselt, et see Xvidi ei toeta.
Anyway suured tänud elgordo, lihtsaid asju annab vahel päris keeruliseks ajada
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
03.03.2008 11:41:37
|
|
|
Tegelikult on DivX ja XviD mõlemad MPEG4 standardi lahendused, seega peabki ühe jaoks mõeldud dekooder ka teisega hakkama saama. Probleemid tekivad siis kui kasutatakse kodeerimisel mõnda standardivälist laiendust või on dekoodris ühe kasutatav ID märkimata jäetud (selle vastu aitab lihtlabane ID muutmine AVIs).
Miks muidu dokumentatsioonis vaid XviDi mainitakse on tõesti veider - DivXi puhul annab ühilduvust kinnitavat sertifikaati taotleda, XviDi puhul aga keegi midagi sellist ei anna.
Aga kui mõtlema hakata siis äkki on tegu reklaamivõttega - vabavaralise vidina sildi peale panemine tuleb odavam ja kiirem kui kommertsvariandi ametliku paberi hankimine
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
03.03.2008 12:53:46
|
|
|
HacaX kirjutas: |
Tegelikult on DivX ja XviD mõlemad MPEG4 standardi lahendused, seega peabki ühe jaoks mõeldud dekooder ka teisega hakkama saama. Probleemid tekivad siis kui kasutatakse kodeerimisel mõnda standardivälist laiendust või on dekoodris ühe kasutatav ID märkimata jäetud (selle vastu aitab lihtlabane ID muutmine AVIs).
Miks muidu dokumentatsioonis vaid XviDi mainitakse on tõesti veider - DivXi puhul annab ühilduvust kinnitavat sertifikaati taotleda, XviDi puhul aga keegi midagi sellist ei anna.
Aga kui mõtlema hakata siis äkki on tegu reklaamivõttega - vabavaralise vidina sildi peale panemine tuleb odavam ja kiirem kui kommertsvariandi ametliku paberi hankimine  |
Selliseid pleiereid ei ole küll kohanud, kus märgitud ainult XviD-i toetus. Kõigil on ikka märgitud DivX-toetus ja osad lisavad ka, et toetab XviD-i.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|