Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
6nnetu
HV vaatleja
|
27.02.2008 19:00:42
Kõik läheb täna katki (läpakale läks vesi peale) |
|
|
Täna läksid siis kaks asja katki, kolmas asi oli see, et digikas kukkus 2 korda koolis maha (üpris madalalt siiski), aga jäi terveks. Vana digikas millele läks lõpuks jook peale püsis ka kukkumistega edasi õnneks. Üks asi nendest oli siis kott, sellest ma ei tahakski rääkida.
Põhiline asi on ema läpakas, mida mina kasutan. Üldiselt vanuseks on 15.
Ma midagi väga erilist ei teinudki, läpakas oli laua peal, veeklaas oli tegelt üpris kaugel, aga see on selline suht piklik ja äkitselt käsi läks klaasi peale ja vesi läks läpaka peale. Mul tulid kiiremini kui sekundiga pisarad, üldiselt läksin ma täiesti endast välja, alguses keerasin läpaka teistpidi (ma olen kuulnud et seda tuleb teha), üritasin vee välja ajada. Vanemaid polnud ka kodus (ja pole siiani), ning siis üritasin natuke pühkida, nuppe ma lahti ei oska võtta, noh ühte proovisin, aga pärast ei saanud jälle tagasi seda, ning jah. Mõne aja pärast tundus kuiv, aga alguses ei läinud läpakas tööle. Lõpuks läks, siis ei olnudki nagu midagi viga, pühkisin pisarad ära ja hakkasin täiesti rahunema ja ma mõtlesin et mingi ime, et midagi pole juhtunud. Noh, kui välja arvata et hiir ei toiminud, aga tõin selle käsitsi hiire, sellega toimis. Siis kõik toimis nagu varem, ma veel igaksjuhuks avasin kirjutamis koha et proovida kirjutada, kirjutasin tähestikku ja kõik nagu toimis. Siis kuskil viie/ kümne minuti pärast oligi umbes see mis efekt jääb. Kui varem tuli nt : A , B , C, D , E , F (jnejne), siis tuli mingi : A , KLJ , VF vms , nagu klahvid täiesti katki, omavahel segamini. Ja nüüd olen ma täiesti läbi omadega, nutan ja olen nii vihane. Ma olen varem ka teinud katki nt 2 digikat ja isa läpaka. Siis isa oskas enda läpakal kõik lahti võtta ja ära puhastada (seekord oli tee vist), siis ikkagi paar asja oli mis ei toimind.
Arvatavasti nüüd lugu kordub (v.a see, et see oli vesi ja läks tegelt poolele klaviatuurile)
Igastahes mida teha?
Tegelt tahaks just teada kas saab teha kõike korda nii, et kõik toimiks veel?
Muidu läpakas on (L)ORDI
A, ja küsiks veel, et kas digikas ei lähe alati kukkumisega katki ja millest see sõltub? Ja kas see võib alles nädalate/ kuude pärast avalduda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
27.02.2008 19:05:55
|
|
|
Esiteks võta läpakas vooluvõrgust välja ja aku tagant ära ja ära enam sisse teda lülita.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
6nnetu
HV vaatleja
|
27.02.2008 19:09:02
|
|
|
Oliverk kirjutas: |
Esiteks võta läpakas vooluvõrgust välja ja aku tagant ära ja ära enam sisse teda lülita. |
Okei, võtsin.
Vanematele ütlen/ ei ütle?
Varem on olnud klaviatuuriga ka probleeme, emaga telefonis rääkisin, nii et selle taha saaks küll peita.
Kui ma ütleks, siis läheks küll isa endast välja ja ma ei tea mis teeks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
27.02.2008 19:09:45
|
|
|
põhimõtteliselt juttujärgi annab asja küll korralikult veel paika ajada , kui just mingisugune skeem seal veetagajärjel korralikult lühisesse ei läinud.Tähestik ei tööta hetkel võibolla sellepärast et niiskus on siiski veel seal olemas ~!
_________________ Iga reede Tallinnast Rakverre , Iga Pühapäev Rakverest Tallinna kui tahad ka saab vb kokkuleppele (tel 53341094)
otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.
Ostan , Müün ja Vahetan vanavara. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
6nnetu
HV vaatleja
|
27.02.2008 19:11:06
|
|
|
Gizmoz kirjutas: |
põhimõtteliselt juttujärgi annab asja küll korralikult veel paika ajada , kui just mingisugune skeem seal veetagajärjel korralikult lühisesse ei läinud.Tähestik ei tööta hetkel võibolla sellepärast et niiskus on siiski veel seal olemas ~! |
Nii et kui lahti võtta siis saab aru eks? (ma mõtlen isa, ta on varem ka enda oma lahti võtnud ja teab üldiselt tehnikast palju)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
27.02.2008 19:17:15
|
|
|
6nnetu kirjutas: |
põhimõtteliselt juttujärgi annab asja küll korralikult veel paika ajada , kui just mingisugune skeem seal veetagajärjel korralikult lühisesse ei läinud.Tähestik ei tööta hetkel võibolla sellepärast et niiskus on siiski veel seal olemas ~! |
Nii et kui lahti võtta siis saab aru eks? (ma mõtlen isa, ta on varem ka enda oma lahti võtnud ja teab üldiselt tehnikast palju) |
Kui ta seal läptopi lahti võtma hakkab , ütleme niimodi et klaviatuuri liigutama hakkab ja klaver niiskust , paar tilka välja pigistab siis saab ta aru arvatavasti jah et midagi on valesti .Aga samas ta ei pruugi midagigi aru saada , ma ei oska hinnata su isa inteligentsust ! Aga siiski tähed tähtedeks , korda põhimõtteliselt saab ikka asja teha , võibolla pole isegi väga suur väljaminek arvestades et kergeimal juhul saab klaveri välja vahetada
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
6nnetu
HV vaatleja
|
27.02.2008 19:19:00
|
|
|
Nii et kui lahti võtta siis saab aru eks? (ma mõtlen isa, ta on varem ka enda oma lahti võtnud ja teab üldiselt tehnikast palju) |
Kui ta seal läptopi lahti võtma hakkab , ütleme niimodi et klaviatuuri liigutama hakkab ja klaver niiskust , paar tilka välja pigistab siis saab ta aru arvatavasti jah et midagi on valesti .Aga samas ta ei pruugi midagigi aru saada , ma ei oska hinnata su isa inteligentsust ! Aga siiski tähed tähtedeks , korda põhimõtteliselt saab ikka asja teha , võibolla pole isegi väga suur väljaminek arvestades et kergeimal juhul saab klaveri välja vahetada  |
Aga kui suur töö see nende lahti võtmine jne on? Kas kõik viitsivad seda teha?
Aga muidu tänud abi eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
27.02.2008 19:25:44
|
|
|
Kui ta seal läptopi lahti võtma hakkab , ütleme niimodi et klaviatuuri liigutama hakkab ja klaver niiskust , paar tilka välja pigistab siis saab ta aru arvatavasti jah et midagi on valesti .Aga samas ta ei pruugi midagigi aru saada , ma ei oska hinnata su isa inteligentsust ! Aga siiski tähed tähtedeks , korda põhimõtteliselt saab ikka asja teha , võibolla pole isegi väga suur väljaminek arvestades et kergeimal juhul saab klaveri välja vahetada  |
Aga kui suur töö see nende lahti võtmine jne on? Kas kõik viitsivad seda teha?
Aga muidu tänud abi eest.  |
Oleneb konkreetsest mudelist ja muidugi ka oleneb sellest kui palju su isa eelnevalt üldse seda läptoppi lahti võtnud on?Kui sama Mudelit mitmeid kordi ikka lahti võtta siis ikka pole palu tööd , iga mudel erinevat moodi kinni .
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
27.02.2008 19:26:44
|
|
|
Näiteks delli läpakatel on manualis/kodulehel õpetus olemas kus kruvid on ja kuidas avamine käib. Muude markide kohta ei tea.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
6nnetu
HV vaatleja
|
29.02.2008 17:16:56
|
|
|
Nüüd läpakas nagu töötab, isa vaatas ka üle, klaviatuur on ka OK, kõik on põhimõtteliselt korras peale hiire. Seda ei ole lihtsalt. Puuteplaat vms see asi puudub. Üldiselt tuleb eraldi hiir osta ja sellega kasutada läpakat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
01.03.2008 01:16:37
|
|
|
tolle puuteplaadi ühendused vb ära oksüdeerunud.
Või sai siis puuteplaat veekahjustuse (omadega õhtal)
Tuleks asi lahti võtta ja kuumema fööni/ puhuriga üle lasta. (muidugi mitte et kogu riistvara sees on)
Aga jah, läpakad ja vedelikud ei kõlba üldiselt kokku.
Kui nii pidevalt juhtub siis oleks targem muretseda äravoolu kanalitega (paiknevad klava all) läpakas.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
02.03.2008 23:58:50
|
|
|
pmst kui IBMi läpakale (t43 näiteks) läheb vesi peale siis seda ei tohiks teistpidi pöörata?
pmst klaas vett peale, kiirelt aku tagant ära ja siis ootad kuni vesi välja nõrgub?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
03.03.2008 00:50:10
|
|
|
Shelby-SV, lased veel tilkud süsteemi peale?
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
03.03.2008 19:42:45
|
|
|
t43 pidavat see kauss ja vee äravoolu augud klaviatuuri all olema...
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|