Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Windows XP Admin kasutajal pole kõiki admini õiguseid??? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bmwgangste
HV kasutaja

sõnum 29.02.2008 23:29:40 Windows XP Admin kasutajal pole kõiki admini õiguseid??? vasta tsitaadiga

Niih probleem siis selline, et ükspäev kadusid windows xp's ära Shut Down nupp, Run nupp ja Ctrl Alt Del vajutades kirjutas, et kontakteeruge oma Administraatoriga ja Taskbar ei avanenudki. icon_neutral.gif Kuigi ma olin sees Administraatori kasutajaga. Control Panelis Accountside alt vaadates oli ka kirjas, et kasutajal on administraatori õigused olemas. Okei, pusisin natuke registis ja sain run, shut down nupu ja taskbari tagasi tööle. Arvasin et sellega on jamad nüüd piirdunud.

Nüüd paar päeva hiljem kui tahtsin Photoshopi kasutada, tulevad ette kaks errorit, kus kirjas et mul pole administraatori õiguseid et see proge ennast käivitaks, Arvatavasti tegi siis photoshop käimaminnes mingi päringu, milleks pole mul õiguseid. Täpselt nagu Ctrl Alt Del jama, mis mul enne oli.

Tahaks siis teadasaada, kas windowsi registris saaks midagi muuta, et mul oleks kõik õigused olemas Admin Accoundil??
Ja kas keegi sellisest asjast midagi kuulnud on, kus ctrl, alt del ei tööta, shut down ja Run button kaovad ja arvatavasti on veel paar asja kadunud mida ma pole lihtsalt veel avastanud?? icon_confused.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
airm
HV Guru

sõnum 29.02.2008 23:31:18 vasta tsitaadiga

See peaks olema miski viirusepoisike?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 50
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 29.02.2008 23:32:00 vasta tsitaadiga

Ja kas oled kindel, et Su masinas mõni moodne viirus või ei mölla, või et mõned nutikad häkkerid pole sinu masinat Spy-de või Troojade abil enda kontrolli alla võtnud 8)
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
bmwgangste
HV kasutaja

sõnum 01.03.2008 00:50:04 vasta tsitaadiga

Nod32 ja Ad-Aware ei leidnud arvutist mitte ühtegi pahalast (Full Scan).
Ja arvan et kui juba sellised kahjud on windowsile tehtud siis ei aitaks selle "viiruse" leidmine ka, nüüd on vaja see korda teha. Ja format C: ga on asjad nutused, nimelt sai just eelmine nädal praktikal vähemalt 15 arvutile Format ja Wini install tehtud, kopp ees sellest värgist tõsiselt nüüd, peab olema ju mingisugune teine võimalus ka...

Edit:
Kas mingisugust Registri Fix'ijat pole, mis paneks ainult need kasutajate/admin piirangud tagasi Defaulti. Google pole seni veel aidanud. Proovisin ka mingisuguseid Registri Fix progresid, mis otsivad vigu ja parandavad need automaatselt, noh leidis umbes 1000 viga ja parandas need ära ka aga ega see ei muutnud midagi, mis silmaga oleks nähtav.

viimati muutis bmwgangste 01.03.2008 00:54:01, muudetud 1 kord
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 01.03.2008 00:52:19 vasta tsitaadiga

bmwgangste kirjutas:
Nod32 ja Ad-Aware ei leidnud arvutist mitte ühtegi pahalast (Full Scan).
Ja arvan et kui juba sellised kahjud on windowsile tehtud siis ei aitaks selle "viiruse" leidmine ka, nüüd on vaja see korda teha. Ja format C: ga on asjad nutused, nimelt sai just eelmine nädal praktikal vähemalt 15 arvutile Format ja Wini install tehtud, kopp ees sellest värgist tõsiselt nüüd, peab olema ju mingisugune teine võimalus ka...
peaksid piisavalt vilunud siis ju olema
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
UrmasL
HV kasutaja
UrmasL

sõnum 01.03.2008 01:02:48 vasta tsitaadiga

Üks variant on selline, et osadel kaustadel, failidel või registri keydel on eemaldatud (mis iganes põhjusel) kõik security atribuudid. Admin saab sinna küll õigused tagasi panna, kuid seni pole vastav objekt kasutatav.

Väiksemas mahus on käsitsi taastatav, kid üldise plaanis on lihtsam uus install.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.03.2008 01:02:59 vasta tsitaadiga

Kusjuures mul täpselt sama kalaga läpakas.
Pentium M 1,6GHz prosega masin ja iga windooza liigutus kisub kooma.
Ei ole eriti reaalne... Ning samamoodi ütleb, et pole admini õiguseid.
Näiteks ctrl+alt+del peale ütleb, et pole admini õiguseid, et taskbari vaadata icon_biggrin.gif
Kaspersky online scan andis peale 10% scanni juba 4 viirusega nakatunut faili, edasi ei viitsinud scannida, tuleb format.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
bmwgangste
HV kasutaja

sõnum 01.03.2008 01:55:09 vasta tsitaadiga

No leidsin oma Photoshopi cd üles, tegin uninstalli, poole peal tuli error, et mul pole uninstali jaoks ka õiguseid, kuid uninstallis siiski lõpuni ära. Panin Photoshopi uuesti peale ja töötab nüüd ilusti. icon_lol.gif Nüüd ei teagi, millega need kõik probleemid on seotud, kas mingi viirusega, või windowsi veaga, mis registrit natuke muutis või millegi muuga. Igatahes Formatit ei pea nüüd vähemalt niipea tegema, kui ma just veel neid erroreid kuskilt ei avasta. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Windows XP Admin kasutajal pole kõiki admini õiguseid???
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.