Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
FR3AK
HV kasutaja

|
28.02.2008 01:18:39
Kuidas ühendada LG KG320 arvutiga? |
|
|
Olen selle asjaga juba mitu õhtut jamanud. lühidalt on seis selline, on olemas see USB kaabel, mis vaja.. ühendan arvuti-telefoni vahel ära aga arvutist loen ma seda ainult lisakettana, aga oleks vaja just sellist ühendust, millega saaks programme ja värke lisada. kuna ma telefoniga neid draivereid kaasa ei saanud ja LG kodulehekülg on igati p**se kukkunud, siis leidsin mingisugused draiverid peale pooletunnist otsimist. aga kui ma käivitan LG Phone Mananger'i siis sealt ei õnnestu mul seda telefoni leida. (Telefonil panen ühendamisel sisse modem'i, ehk siis ta ei ühenda mitte usb kettana vaid siis telefonina.)
aga igaljuhul, palun aidake, tõsiselt sooviks selle asja ükskord lõpule saada.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shook
HV kasutaja

|
28.02.2008 12:39:40
|
|
|
Aga sa lase need proged mis vaja endal sinna nn. ketta peale mis sul on telefon ja siis teisalda telefonis kuhu vaja.
Ja see modemi värk on savi.... seda ainult siis vaja kui tahad netti minna telefoni modemiga (m-internet)
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
28.02.2008 13:40:12
|
|
|
Shook kirjutas: |
Aga sa lase need proged mis vaja endal sinna nn. ketta peale mis sul on telefon ja siis teisalda telefonis kuhu vaja.
Ja see modemi värk on savi.... seda ainult siis vaja kui tahad netti minna telefoni modemiga (m-internet) |
noh, peamised asjad ma saan jah sinna ketta peale lisada, aga programme/mänge ma ei saa sinna lisada, ta ei anna võimalust neid isegi avada..
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shook
HV kasutaja

|
28.02.2008 14:58:01
|
|
|
Siit saab LG Phone Manageri
Teine võimalus proovi bluetoothiga
Mis sa täpselt sinna peale panna tahad võibolla on miski mis sinu telefoniga kokku ei sobi
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
28.02.2008 20:37:56
|
|
|
Shook kirjutas: |
Siit saab LG Phone Manageri
Teine võimalus proovi bluetoothiga
Mis sa täpselt sinna peale panna tahad võibolla on miski mis sinu telefoniga kokku ei sobi  |
see LG phone mananger on juba olemas ja see ei leia mul seda telefoni..
bluetooth saatjat pole hetkel käepärast...
peale tahan pannan programme ja mänge, millel on minu telefon sobivate telefoni mudelite nimekirjas .
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraff
HV veteran

|
28.02.2008 20:40:36
|
|
|
Kas telefoni seadistasid, et ta ei oleks väline ketas arvutiga ühendamisel. Minu mäletamist mööda oli 2 valikut, üks andmeedastus ja teine väline ketas.
_________________ Let`s go, let`s go, I`m bored, let`s go! |
|
Kommentaarid: 286 loe/lisa |
   |
233 |
|
tagasi üles |
|
 |
FR3AK
HV kasutaja

|
28.02.2008 21:21:41
|
|
|
kraff kirjutas: |
Kas telefoni seadistasid, et ta ei oleks väline ketas arvutiga ühendamisel. Minu mäletamist mööda oli 2 valikut, üks andmeedastus ja teine väline ketas. |
minu andmete kohaselt ongi see modem'i värk selline, et ta poleks väline ketas vaid ikka andmeedastus..
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|