Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 188, 189, 190  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Oliverk
HV veteran

sõnum 26.02.2008 01:15:18 vasta tsitaadiga

Seni läänerindel muutusteta. Tuleb windows updatega?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.02.2008 01:20:20 vasta tsitaadiga

Oliverk kirjutas:
Seni läänerindel muutusteta. Tuleb windows updatega?

bow.gif

jep, uue WGA-ga. see eemaldab need kräkid ja käsib aktiveerida.
tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 26.02.2008 01:22:23 vasta tsitaadiga

No siis poel vast karta midagi . Update kinni ja protsess surnuks.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 26.02.2008 15:45:04 vasta tsitaadiga

Oliverk, pole sedagi vaja, paned lihtsalt et ok (nag nag, nagu XP versioonis) ja asi vaska kui Vista SP1 peal icon_lol.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 26.02.2008 20:01:18 vasta tsitaadiga

kindlasti siin teemana old,,aga ei leia.Võibolla polegi suur asi,aga,mis tegema peab??
Kuna ise pole vista taga,ja mure kurdeti telefoni teel,ei oska aidata.Asi siis selles,et:
Pannes arvuti käima,lööb ette selle käivitus musta kasti,,ja tahab,et windows uuesti optimeeritakse,või midagi taolist,,litsentsi key ka pidavat seal olema kirjas.
Mis tegema peaks??Kuhugi trükkima selle key W,Plaat muidu olemas.
Üsna kiire!!!Loodan,et keegi sai midagi aru ka millega tegu!!??

M00t
HV Guru
M00t

sõnum 26.02.2008 20:02:31 vasta tsitaadiga

tehku õpetuste järgi icon_idea.gif
tagasi üles
ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 26.02.2008 20:09:47 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
tehku õpetuste järgi icon_idea.gif

arvuti taga istub 14 aastane poiss,kes ei jaga sellest midagi,,ainult mängib:)
Võibolla keegi ikka oskab aidata,või on kellelgi midagi taolist old

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.02.2008 20:10:29 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
889 kivi kasutavad teadagi Gigabyte´i P35 plated. Realteki lehelt võetud HD Audio draiverid on mul alati probleemideta töötanud nii XP kui Vista 32/64bit all.
draiverid töötavadki hästi, huvitab lihtsalt kontrollpaneeli funktsionaalsus, eriti veel vista võimekus 889A kivist 2 üksteisest sõltumatut väljundit aktiveerida
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 26.02.2008 20:14:17 vasta tsitaadiga

libe, nupud vähemasti mul toimivad ilusasti, kuna aga ühtegi digisisendi vastuvõtjat mul pole, siis ei saa ka katsetada
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.02.2008 20:18:42 vasta tsitaadiga

ikkamina, screenshoti! Ei oska aidata muidu. Äkki ikka tahetakse aktiveerimist, mitte optimiseerimist?
tagasi üles
ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 26.02.2008 20:30:15 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
ikkamina, screenshoti! Ei oska aidata muidu. Äkki ikka tahetakse aktiveerimist, mitte optimiseerimist?

tal pole netti,,näeks ma isegi,mis seal kirjas,siis teaks isegi aidata,,aga sain teada nii palju,et kogemata oli vajutatud laia klahvi juures olevale windowsi klahvile,kus aken peal,,siis oli läind välja,ja ette tuld töölaud,ja siis oli teind restardi ja siis ilmuski see kast,,nii räägiti.

M00t
HV Guru
M00t

sõnum 26.02.2008 20:33:53 vasta tsitaadiga

ikkamina kirjutas:
kogemata oli vajutatud laia klahvi juures olevale windowsi klahvile,kus aken peal,,siis oli läind välja,ja ette tuld töölaud,ja siis oli teind restardi ja siis ilmuski see kast

päris karm tekst... icon_lol.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.02.2008 20:35:52 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
libe, nupud vähemasti mul toimivad ilusasti, kuna aga ühtegi digisisendi vastuvõtjat mul pole, siis ei saa ka katsetada
mul pole seda realtekile omast kontrollpaneeligi, lihtsalt tavaline vista enda oma icon_neutral.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
HighEnd
HV veteran
HighEnd

sõnum 26.02.2008 20:38:32 vasta tsitaadiga

libe, see mis pildil ple küll vista oma pigem emaplaadi.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 26.02.2008 20:39:04 vasta tsitaadiga

libe, see on realteki kontrollpaneel, mis on lastud gigabyte poolt ümber kujundada
mul selline
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.02.2008 20:42:47 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
libe, see on realteki kontrollpaneel, mis on lastud gigabyte poolt ümber kujundada
mul selline
Spoiler Spoiler Spoiler
lahe, peakski ära vahetama, sest see helesinine on paras jõletis icon_biggrin.gif
muidugi midagi asjalikku audigy 4 pro'le te ei tea?
seal paar funktsiooni, mida ikka aktiivselt kasutan icon_redface.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 26.02.2008 20:43:27 vasta tsitaadiga

sa ei saa ära vahetada, see on iga realteki draiveriga sul selline ja seda seetõttu et gigabyte on selle tellinud
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.02.2008 20:46:26 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
sa ei saa ära vahetada, see on iga realteki draiveriga sul selline ja seda seetõttu et gigabyte on selle tellinud
krt
nu oleks õnnelik, kui üldse raisa ette saan icon_evil.gif
tagasi üles
Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 26.02.2008 21:04:32 vasta tsitaadiga

Kuidas ma sellest vista aerost lahti saan ? ja miks winampis vahel lambist laul seisma jääb ja siis uuesti edasi käib
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.02.2008 21:10:48 vasta tsitaadiga

StaticX kirjutas:
Kuidas ma sellest vista aerost lahti saan ?

paremklikk @ Desktop -> Personalize -> Windows Color and Appearance -> Open classic appearance properties..... -> ja sealt validki
tagasi üles
vril
HV veteran

sõnum 27.02.2008 16:23:55 vasta tsitaadiga

miskipärast on viimasel ajal hakanud videokaardi (nvidia geforce 7950GX2)) draiver jupsima. viskab lihtsalt pildi mustaks ja siis ilmub kiri, et display driver on lõpetanud töö ja taaselustub vms. pilt tuleb pmst tagasi ette. XP-ga sellist asja ei mäleta, et süüdistaks siis vistat vms. tahtsin draivereid nvidia kodukalt uuendada, kuid sealt teatati, et mul masinas kõige uuemad draiverid, et pole vaja pmst midagi teha. ja sama jama on nagu physics siin paar postitust varem kurdab, ainult et mina ei mängi seda mängu, mida tema. ja seda ei tule ainult mängides ette, vaid muul ajal ka. mingit reeglipärasust pole täheldanud ja viimase aja probla nagu, varem pole olnud. vistaga olen pmst ilgelt rahul.
ahh jaa, selline kummaline asi ka, et see mäng, mida ma mängin (ok, Silkroad Online on mängu nimi) viskab teinekord mängu ajal mingeid fl䚚bäkke so kaadreid möödunud mängust. ja mitte ainult mõne tunni taguseid vaid suisa eilseid või üleeilseid. millest nisike kamm võib tulla?

haldz
HV veteran
haldz

sõnum 28.02.2008 13:32:45 vasta tsitaadiga

Vista on hea,, asi jääb ika tihti kasutajate taha kinni ja siis süüdistatakse esimesena operatsiooni süsteemi.
Kes ikka ise süüdi tahab olla icon_biggrin.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 28.02.2008 13:34:15 vasta tsitaadiga

Mul ema süüdistab arvuteid, et mina panevat sinna selliseid programme mis temal kõik ära rikuvad...
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 28.02.2008 19:46:43 vasta tsitaadiga

mul pole küll mingeid märkimisväärseid probleeme olnud icon_rolleyes.gif

ja uuel arvutil pole olnud ÜHTEGI probleemi
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 28.02.2008 19:48:25 vasta tsitaadiga

Mul ruuter teeb vahest lampi restarte - Vista süü.
Kui elekter läheb ära, siis läpakas jääb tööle, aga lauaarvuti ei jää - Tänu Vistale jääb läpakas tööle thumbs_up.gif

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 28.02.2008 20:23:06 vasta tsitaadiga

carlking, vistale?! Pigem ikka läpaka seadistusest. Ning ruuteri pangepanemine ei saa olla Vista süü. Ruuter pigem sitt.
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 28.02.2008 20:25:47 vasta tsitaadiga

Want to sell : [Sarcasm Radar]
tagasi üles
karlcrutch
HV kasutaja
karlcrutch

sõnum 28.02.2008 23:10:21 vasta tsitaadiga

Sai ka siis vista paar päeva tagasi peale pandud ja siimaani on täitsa ilusti töötanud välja arvatud programmide sobivus probleemid.
Arvatavasti läheb xp peale tagasi homme, kuna lihtsalt osad programmid ei tööta vistas nii nagu peaks või siis ei tööta yldse. Sobiks kõik programmid vistaga siis jääksin selle peale. Tulevikus kindlasti plaan vistale yle minna.
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 28.02.2008 23:11:18 vasta tsitaadiga

rundll kirjutas:
ikoonide suurust ja menüüde fonte muuta. vistal pole seda asja veel leidnud.

suuruse muutmiseks: ctrl+ hiirega scrollimine icon_wink.gif

karlcrutch, mis programmid seal sul siis niiväga on? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vambola
HV veteran

sõnum 28.02.2008 23:26:15 vasta tsitaadiga

rundll kirjutas:
mks kirjutas:

/...üldiselt on minu jaoks Vista "the next best thing"... XP-d ei taha nähagi..../

täiesti nõus...kuigi kohati tulevad asjad mis xp ajast külge jäänd ja vistaga nagu natuke jännis.
näiteks xp-l sai ikoonide suurust ja menüüde fonte muuta. vistal pole seda asja veel leidnud.

CP>Personalization>Window Color and Appearance>Open Classic appearance properties for more color options
Päris tuttav pilt juba. Kui mitte, siis nupp "Advanced" abiks.
tagasi üles
rundll
HV kasutaja
rundll

sõnum 29.02.2008 00:02:07 vasta tsitaadiga

tänud. kuidagi oli kahe sila vahele jäänud!

e: ja sihuke asi ka et kust saab muuta parema klikki menüüd mingi faili peal(cut, copy, winrar'i jurad, winamp'i jurad etc)
tagasi üles
summer
HV veteran

sõnum 29.02.2008 00:03:03 vasta tsitaadiga

Vista Bussinessi ja Ulitmatega on mul mõlemate puhul probleemid OFFICE 2007 EXCELi puhul. Kui proovin sulgeda EXCELI faili ja panen salvesta, siis jookseb EXCEL kokku ja annab hoiatuse, et Excel is stopped working ja paneb faili kinni ja avab uuesti. Office maha laskmine ja uuesti pealelaskmine ei aidanud. On kellelgi sama probleemi olnud?
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 29.02.2008 00:09:36 vasta tsitaadiga

summer kirjutas:
Vista Bussinessi ja Ulitmatega on mul mõlemate puhul probleemid OFFICE 2007 EXCELi puhul. Kui proovin sulgeda EXCELI faili ja panen salvesta, siis jookseb EXCEL kokku ja annab hoiatuse, et Excel is stopped working ja paneb faili kinni ja avab uuesti. Office maha laskmine ja uuesti pealelaskmine ei aidanud. On kellelgi sama probleemi olnud?

ei ole küll sellist probleemi kohanud aga seda võibolla sellepärast, et lasin peale office'i installimist kohe ka SP1'e peale.
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 29.02.2008 00:20:04 vasta tsitaadiga

Vista(legaalne) vaid kolm päeva peal olnud ning nüüd on probleem. Nimelt ei avane mitte ükski sedaistus akken, ei Control panel, ei My Computer_Propertis, Desktop_PerSonalize. Alguses aitas restart, nüüd ei aita see ka. icon_biggrin.gif Kas mingi tüüpviga või mul on õnne vistaga.

Muidu olen asjag üldiselt juba rahul. Vahel teeb veidrusi, kuid kui piisavalt kiire arvuti siis võib isegi xp-pealt vistale üle minna küll.

tänud...

rundll
HV kasutaja
rundll

sõnum 29.02.2008 00:32:53 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Vista(legaalne) vaid kolm päeva peal olnud ning nüüd on probleem. Nimelt ei avane mitte ükski sedaistus akken, ei Control panel, ei My Computer_Propertis, Desktop_PerSonalize. Alguses aitas restart, nüüd ei aita see ka. icon_biggrin.gif Kas mingi tüüpviga või mul on õnne vistaga.

Muidu olen asjag üldiselt juba rahul. Vahel teeb veidrusi, kuid kui piisavalt kiire arvuti siis võib isegi xp-pealt vistale üle minna küll.

tänud...

mõned päevad tagasi lõpetasin täpselt sama jama, aint XP-ga, ühe läpakaga. tollel oli mingi viiruse uss sees. kohe mitte kuidagi ei saanud lahti kui et hp recovery disk ja kõik uuesti üle. seda on viimase paari kuu jooksul palju kuulda old. nii vistal kui ka xp-l. enamus toimingud on kinni.
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 29.02.2008 00:39:44 vasta tsitaadiga

summer kirjutas:

Eemalda Broadcomi Bluetooth plugin. Selles ongi kogu iva reeglina.
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 29.02.2008 00:41:31 vasta tsitaadiga

rundll kirjutas:
Cb4 kirjutas:

tänud...

mõned päevad tagasi lõpetasin täpselt sama jama, aint XP-ga, ühe läpakaga. tollel oli mingi viiruse uss sees. kohe mitte kuidagi ei saanud lahti kui et hp recovery disk ja kõik uuesti üle. seda on viimase paari kuu jooksul palju kuulda old. nii vistal kui ka xp-l. enamus toimingud on kinni.

Viiruse törje ei aita, kui tegemist on viirusega?
tagasi üles
rundll
HV kasutaja
rundll

sõnum 29.02.2008 02:21:49 vasta tsitaadiga

noup. masinal polnud peal mingit tõrjet ja kui mulle toodi siis ei suutnud seal kuidagi net'i tööle ka panna. ei saanud ka plaadiga sisse sööta sest my computer oli ka kinni. sai aint mingeid labaseid asju teha näiteks: mängida, kalkulaatorit kasutada, pilte vahtida jne. mingeid süsteemi asju muuta ei saanud...vähemalt mina ei osanud.
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 29.02.2008 08:10:43 vasta tsitaadiga

rundll kirjutas:
noup. masinal polnud peal mingit tõrjet ja kui mulle toodi siis ei suutnud seal kuidagi net'i tööle ka panna. ei saanud ka plaadiga sisse sööta sest my computer oli ka kinni. sai aint mingeid labaseid asju teha näiteks: mängida, kalkulaatorit kasutada, pilte vahtida jne. mingeid süsteemi asju muuta ei saanud...vähemalt mina ei osanud.

Jura värk ikka küll. Alles sain asjad paika ja kõik programmid peale. Mul My Comp. avaneb, kuid My Comp_prpertis mitte, Win Update lõppetas ka koostöö icon_neutral.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 29.02.2008 08:24:01 vasta tsitaadiga

rundll kirjutas:
tänud. kuidagi oli kahe sila vahele jäänud!

e: ja sihuke asi ka et kust saab muuta parema klikki menüüd mingi faili peal(cut, copy, winrar'i jurad, winamp'i jurad etc)
fastexplorer on programm, millega saab juurde vähemasti tekitada, rohkem ei olnud endal vajadust
väga kerge kasutada ja vabavara pealegi
http://thesoftpro.tripod.com/downloads/fe/
tagasi üles
summer
HV veteran

sõnum 29.02.2008 12:36:43 vasta tsitaadiga

friik1 kirjutas:
summer kirjutas:

Eemalda Broadcomi Bluetooth plugin. Selles ongi kogu iva reeglina.

tänud friik1 , lasin mingi bluetoothi jubina maha ja praegu vähemalt neid Exceli jamasid ei ole. thumbs_up.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 29.02.2008 13:01:57 vasta tsitaadiga

summer: Bluetooth on võimeline segadust tekitama küll ja mitte ainult Vistaga. Nägin ise viimati segadusi XP all. Samamoodi oli, et kui installeerusid juurde lisavõimalused, nii oli XP koomas. Ja lahtisaamiseks oli Bluetoothi uninstall.
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 29.02.2008 15:51:24 vasta tsitaadiga

tahanteada, see siin on Vista teema, sa räägid XP'st ja pole Vistat ise näinudki. Head aega! icon_wink.gif
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 29.02.2008 17:48:10 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:

tänud...

Lasin viirusetörje(norton) peale, ning kõik toimib icon_neutral.gif

Kas lihtsalt kokkusattumus icon_biggrin.gif , kuna scani veel ei ole teinud...
tagasi üles
its2cold
HV veteran

sõnum 29.02.2008 19:20:25 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Vista(legaalne) vaid kolm päeva peal olnud ning nüüd on probleem. Nimelt ei avane mitte ükski sedaistus akken, ei Control panel, ei My Computer_Propertis, Desktop_PerSonalize. Alguses aitas restart, nüüd ei aita see ka. icon_biggrin.gif Kas mingi tüüpviga või mul on õnne vistaga..

Vaata kas service Software Licensing ikka käib? Või oli see Security Accounts manager icon_redface.gif

Vaata, et mõlemad oleks automatic ja kontrolli kas status on ikka started.
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 29.02.2008 20:23:27 vasta tsitaadiga

Kuna Vista vallutab maailma ning XP toetamine uute programmide jms tarkvara poolt väheneb iga päevaga siis oleks vist omalgi aeg vana op-süsteem välja vahetada. Samas Vistaga mul sisuliselt kogemused täiesti puuduvad.
Seega tahaks mõndadele küsimustele vastuseid.
*Esiteks kuidas Vista ühildub vanade programmide ja mängudega? Kas ma saan näiteks Vistale installida MS Office 2003?
*Kas 64-bit Vistale saab installerida vanu programme/mänge (st 32bit programme)
*Kas eestikeelne või ingliskeelne versioon?
*Soovitate üleminekut?

Tänan ette ära, kui keegi viitsib vastata icon_razz.gif
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 29.02.2008 20:25:02 vasta tsitaadiga

1) jah. miks peaks?
3) inglise
4) mismõttes? jah!
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 29.02.2008 20:26:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Esiteks kuidas Vista ühildub vanade programmide ja mängudega? Kas ma saan näiteks Vistale installida MS Office 2003?

mind huvitaks Colin mcrae 2 icon_biggrin.gif nfsu,nfsu2
ned ikka toimivad vista peal?
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 29.02.2008 20:28:43 vasta tsitaadiga

Siiamaani pole ühegi programmiga probleeme tekkinud. Aga!!! Ei soovita osta Vistat vanale masinale, koos Vistaga tuleks ka uus masin osta, mis vähemalt C2D ja 2GB RAM.
HighEnd
HV veteran
HighEnd

sõnum 29.02.2008 20:30:35 vasta tsitaadiga

Terep ei tööta vist vista peal kui kedagi huvitab. Mingi eelmine aasta proovisin.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 188, 189, 190  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.