PS3 olemas ja component kaabel ning 480P reso valitud aga kehvake tundub ikka... miski zeldat sain proovida see üldse võbeles ja viskasi miskeid musti kaste ekraanile kohati :S
Mustad kastid on Zeldas olemas küll, selleks et neid näha, ei pea eriti kaua mängimagi. Need on varjumaailma osakesed, ei tahaks uskuda, et sa neid kvaliteedivieaks pead. Aga ikkagi, otsi mingi zelda pilt võrgust ja võrdle seda enda zeldaga. Kui on seisvad kaadrid on sarnased, aga ringi joostes tekivad mingid kalad sisse, siis on jah jama. Ka minul näitavad zelda ja kõik muud mängud veatut pilti, kordagi pole mingit ülearust värelust ega hakkimist olnud ja ainult Opera suutis kunagi korra aparaadi kokku jooksutada.
Väikse tv-ga ehk nii suurt vahet pole, suuremate pillidega küll!
Vanematele TV.dele on hea asi RGB scart(kui component puudu) parandab ka pildi kvaliteeti _________________ Things ThaT You own end up Owning you!
Väikse tv-ga ehk nii suurt vahet pole, suuremate pillidega küll!
Vanematele TV.dele on hea asi RGB scart(kui component puudu) parandab ka pildi kvaliteeti
Ostsin Eurinicsist Wii RGB scart kaabli, kuna mul crt telekas ning pole lähiajal plaanis välja vahetada.
Kallis ta oli (500 krooni) aga vahe on märgatav. Värvid, heledus ja pildi teravus (eriti teksti puhul) on palju parem.
Ühesõnaga soovitan seda kaablit kõigile crt teleka omanikele.
http://www.euronics.ee/ee/eshop?product=2110466 _________________ NC
Kas Super Mario Worldi saab mängida ka GameCube puldiga või on vaja kindlasti classic pulti? Selleks et kahe mängijaga mängida piisab ühest puldist või on teist ka vaja?
Mulle jääb segaseks, milleks see hea on, kui see on hea vaid Animal Forest e+ ja veel mõne mängu jaoks? Või mis osast ma valesti aru saan
Kas selle abil saab originaalset GC mälukaarti varundada läbi Wii?
Mulle jääb segaseks, milleks see hea on, kui see on hea vaid Animal Forest e+ ja veel mõne mängu jaoks? Või mis osast ma valesti aru saan
Kas selle abil saab originaalset GC mälukaarti varundada läbi Wii?
See on Wii Homebrew jooksutamiseks.
Ehk siis saad isetehtud programme jooksutada Wii'l. Praeguseks on valmis Tetris, Linuxi Proof-Of-Concept ja mõned jullad veel, aga asi areneb suht kiiresti.
kuda lahtisaada lapselukust?
omaarust polegi siukest asja peal pannud, aga uus omanik väidab, et ta ei pääse netti, kuna laselukk peal ja küsib mingit 4 kohalist numbrit
kellelgi veel siukest anomaaliat olnud? _________________ www.yllarsaar.com
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.