praegune kellaaeg 19.06.2025 21:39:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Talib Kweli
HV vaatleja

|
18.06.2003 13:08:25
Trojan Horse ManifestDest |
|
|
On mul siis arvutis taoline asi... Ei aita mind viirusetõrje proge ning kui installisin peale Ad-Aware 6, siis kui hakkan scan'imma, siis teeb automaatselt restart'i. Ok siis otsisin natuke netist ka midagi ja leidsin niisuguse proge nagu The Cleaner...installisin selle ka ära, hakkasin samamoodi scan'imma ja jälle tegi restarti. Palun aidake, mis ma pean tegema. Kuidas ma sellest lahti saan. Ootan teie soovitusi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
18.06.2003 13:11:16
|
|
|
Mis viirusetõrje proge on
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
18.06.2003 15:08:34
|
|
|
proovi safe mode'is süsteem üle käia.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Talib Kweli
HV vaatleja

|
18.06.2003 23:32:34
|
|
|
ma läksin safemode'i ja kustutasin lihtsalt selle kausta ära, kus see viirus oli. pärast seda tegin scan'i läbi ja ta leidis mul veel ühest kohast selle viiruse, kuid sellega sai ta juba ise hakkama. oeh...päev otsa niisugust peavalu... ma loodan, et midagi hullu nüüd ei juhtu, et ma selle kausta ära kustutasin (tegemist oli C:\Program Files\Common Files\Services kautaga)...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
19.06.2003 13:34:30
|
|
|
Talib Kweli kirjutas: |
ma läksin safemode'i ja kustutasin lihtsalt selle kausta ära, kus see viirus oli. pärast seda tegin scan'i läbi ja ta leidis mul veel ühest kohast selle viiruse, kuid sellega sai ta juba ise hakkama. oeh...päev otsa niisugust peavalu... ma loodan, et midagi hullu nüüd ei juhtu, et ma selle kausta ära kustutasin (tegemist oli C:\Program Files\Common Files\Services kautaga)... |
Milleks oli sul vaja kogu kataloog ära kustutada???
häh, whatever...
Järgmine kord loe trooja eemaldamise juhiseid enne kui valimatult katalooge ja faile kustutama kukud (registri oleksid muuseas võinud kah ära puhastada):
http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/trojmanifesta.html
https://www-secure.symantec.com/avcenter/venc/data/pf/w32.manifest.trojan.html
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|