praegune kellaaeg 20.06.2025 17:24:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Plondiin
HV kasutaja

|
25.02.2008 12:02:56
flashi klipil klõpsates viib teatud url-le |
|
|
Selline mure on et ei oska kuidagi teha nii, et kui veebilehel paikneval flashi klipil klõpsata siis viib kindlale url aadressile.
Flashi klipp kasutab javascripti (sellepärast js, et flashi klipi ümber ääri ei oleks).
Kood:
<script type="text/javascript" src="http://www.server.ee/flashobject.js"></script>
<div id="flashcontent" style="width: 518px; height: 153px"></div>
<script type="text/javascript">
var fo = new FlashObject("http://www.server.ee/banner.swf", "animationName", "518", "153", "8", "#FFFFFF");
fo.addParam("allowScriptAccess", "sameDomain");
fo.addParam("quality", "high");
fo.addParam("wmode" , "transparent");
fo.addParam("scale", "noscale");
fo.addParam("loop", "true");
fo.write("flashcontent");
</script>
</div> |
Kuhu ja mida ma pean sinna koodi lisama, et klipil klõpsates viiks url aadressile?
|
|
tagasi üles |
|
 |
gynterk
HV kasutaja
|
25.02.2008 13:00:20
|
|
|
Tee flashi klipi sisse link (hit button või klikitav läbipaistev movie clip) ja saada/loe see URL flashvarsiga. Kahjuks näidet ei saa sulle anda, sest ei kasuta enam Adobe Flashi vaid hoopis haXe kompilaatorit.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plondiin
HV kasutaja

|
25.02.2008 18:54:49
|
|
|
Mille poolest see haXe kompilaator parem on? Ma ei ole sellest enne veel kuulnudki.
Võtaks isegi selle kasutusele aga ma ei saanud kõikidest haXe inglise keelsetest kirjeldustest päris hästi aru.
Kas see lahendus näitab veebilehel swf faili kõikide külastajate brauseritega olenemata nende versioonidest? Kuna pole Adobe lahendus, siis ilmselt ei jää flashi bänneril neid ääri ka ümber? Ilmselt saab ikka bänneril klõpsata, et teatud url-ile viib?
Äkki viitsid natuke lahti rääkida?
gynterk kirjutas: |
Tee flashi klipi sisse link (hit button või klikitav läbipaistev movie clip) ja saada/loe see URL flashvarsiga. Kahjuks näidet ei saa sulle anda, sest ei kasuta enam Adobe Flashi vaid hoopis haXe kompilaatorit. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
gynterk
HV kasutaja
|
27.02.2008 14:48:55
|
|
|
haXe pluss Adobe Flash-i ees on see, et ta on avatud lähtekoodiga st. tasuta ja kasutatav nii linuxi, maci, kui ka wini peal. Loomulikult raskem osa on see, et kogu graafiline osa tuleb, kas sisse programmeerida või luua näiteks programiga SwfMill ja teha neist swf librarid, mida on võimalik haXes kasutada. See äär flashi banneri ümber oleneb Flash Playerist, mille loojaks ja haldajaks on Adobe. haXe-s kompileeritud flashi programm kuvatakse kõikidesse borwseritesse samamoodi nagu Adobe Flashis (loomulikult, kui Flash Player plugin on korrektselt installeeritud). See lingi asi on kindlasti võimalik lahendada ka JavaScripti abiga (ei kasuta seda just väga palju).
Ma pole jõudnud haXe.org eesti keelde tõlkimisega hetkel tegeleda, aga loodan, et jõuan kunagi sinna maani ka.
Omast käest võin ma öelda, et haXe-t on mugavam kasutada dünaamiliste lahenduste loomisel (graafikud/diagrammid, 3D mootorid, sisuhaldus-süsteemid, dünaamilised bannerid jne), sest näiteks intro video programmeerimine nõuaks tohutult aega, aga selle töö saab ära teha, nagu ma juba mainisin, SwfMilliga.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|