Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
limp
HV Guru

|
28.12.2007 18:40:29
probleem Elisa m-interneti, huawei E220 ning windows vistaga |
|
|
Ei teagi kas on õige foorum, pigem kipub minema kuhugi mujale, aga kuna gprs kallis, ehk teeb selle alamfoorumi valiku siis mõni mode. tänud ette
igatgahes probleem selles, et peale 2h netis istumist lakkab see vodafone media connecti proge töötamas. versioon oli siis 2.1.6.1 (minu mäletamist mööda). annab erroriks miskise "the requested address is a broadcast address, but flag is not set" ning enam ükski tcp pakett läbi ei lähe. udp/icmp töötab kenasti (nslookup, ping, trace) muud ei aita kui reboot masinale, seejärel hakkab asi jälle toimima. mõtlesin siis, et viga modemis, viskasin teise configa vista masinasse selle modemi ja ennäe, 3h töötas ilma probleemideta.
seejärel upgradesin seda vodefone softi v3.x.x.x peale. tundus nagu kõik on ok, kuid kui oli tiksunud ära 1h ja 54min jäi see kell lihtsalt seisma ning sama pull, icmp/udp töötab, tcp mitte...
ehk keegi oskab täpsemalt aidata, mida tegema peab, et see asi hakkaks korralikult toimima. tundub, et kui see maagiline aeg täis saab, siis see vodafone soft ei leia ka enam üles modemit... harilikult küsib kaardi pin koodi, kuid siis ei miskit, ütleb et ei leia seda kaardimasinat üles...
ühes masinas oli vista home(kus on see maagiline 2h) , teises business(töötab üle 2h kenasti), aga vaevalt selles mingine probleem on.
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.12.2007 18:49:53
|
|
|
limp: Pigem on Sul masinas mõni Spy, mis Sinu kiusamiseks ja väikseks Jõulunaljaks ühenduse ära blokeerib
Või annab mõista - kui tahad kasutada, siis maksa
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
28.12.2007 18:55:22
|
|
|
irv.tahanteada, kui sa ise asjast midagi ei jaga, siis pole mõtet ju rääkida.
ma ei hakka ju teemat kirjutama kui mul tõsist probleemi poleks. need spyware jm naljad jäta jõuluvanale järgmiseks aastaks.
ma kahtlustan ise vista kala, aga mis täpsemalt ei oska öelda, kuna vistat kasutanud minimaalselt...
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.12.2007 19:14:58
|
|
|
limp: Miks Sa arvad, et ma midagi ei tea, kui ma praktiliselt iga kuu või kahe tagant leian oma tutvusringkonna arvutitest Spy-sid, mis justnimelt internetiühendusi ründavad ja neid häirivad või blokeerivad.
Ning selliseid "blokeerijaid-Spy-sid " leidub, muide täiesti massiliselt...
------------------------------------------------------
Momendil olen ise arvuti+telefoni+Elisa GPRS-iga siinsamas kirjutamas. Ja mul pole mingeid internetiühenduse probleeme.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
28.12.2007 19:46:12
|
|
|
okei, vb tõesti nüüd läksin liiale, aga ei usu et spyd midagi sees on, kuid igaks juhuks võin ka üle käia, kuigi kahtlen, kuna miski asi konkreetselt plokkis tcp ühendused ära ning kui nüüd see vodafone soft kinni panna ning uuesti lahti teha (kasvõi driverid maha ja uuesti peale) ei aita ikka midagi, ta nagu ei tunneks seda modemit enam ära, kuigi ta on olemas...
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
23.02.2008 21:33:04
|
|
|
mul on selline mure, et lasin peale selle mobile partner värgi, kuid nüüd tahaksin seda eestikeelsed elisa vodafone'i softi tagasi sinna e220 modemi peale, kas seda ise on võimalik teha?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
23.02.2008 21:46:38
|
|
|
Renq, Jah
Just praegu flässisin ühe kliendile tagasi keegi oinas oli mingile vanemale härrasmehele omaarust hakanud heategu tegema ja keeras peeti
Renq, sina ise äkki
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
23.02.2008 22:32:08
|
|
|
eh, ei old mina. samas see mobile partner töötab ka okeilt, kuigi veits aeglasem vist ja mul emal oleks siiski lihtsam/mugavam eestikeelset vodafone'i softi kasutada.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
23.02.2008 23:23:59
|
|
|
jah, selle lingi leidsin juba ennegi, järelikult tuleb lihtsalt korraks xp peale panna, sest pole seda üheski arvutis. a kas enne tuleb kuidagi see mobile partner ära modemi pealt hävitada või piisab VMCLite_E220_DBU__v2.1.6.1.zip installimisest?
igal juhul aitäh ja hommikul hakkan vaatama seda asja
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
23.02.2008 23:55:26
|
|
|
Renq, Taahd kakerda homme ülemistele ja teen ära 30Min-i.(ei sõltu minust,lihtsalt fläshi aeg)
Aga noh Wabariigi aastapäev ja kes viitsib ikka ringi uidata
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
24.02.2008 12:05:48
|
|
|
ma proovin algul ise. installin hetkel xp'd läpakale ja siis vaatab mis juhtuma hakkab.
EDIT: tore tore, xp all ei tee arvuti teist nägugi kui modemi usb- sse pistan...lihtsalt tore.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
24.02.2008 12:08:33
|
|
|
emaplaadi driver peal?
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
31.05.2008 22:34:21
|
|
|
mitte päris sama probleem, mis teema algatajal, kuid mure selline, et mingi aja jooksul lõpetab modem töö ja ühendus katkeb, nagu usb ühendus katkeks hetkeks, kuna arvuti teeb sel hetkel sellist häält kui võtta usb'st asi välja ja uuesti sisse panna. usb ühendus taastub mingi hetke pärast ise, a netti enne ei saa, kui modem turvaliselt eemaldada ja uuesti sisestada, sest muidu ütleb, et seade on juba kasutusel.
keegi teab mingit rohtu selle vastu?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
25.06.2008 18:26:44
|
|
|
Kas kellegi esineb sellist probleemi, et täiesti suvalise koha peal interneti ühendus katkeb täielikult? Mitte väga pikaks ajaks nii minutiks või paariks ja siis tuleb jälle tagasi. Justkui vahelduv internet, kuigi 3G näitab 4 pulka.
Kas kellegi on õnnestunud Elisa modemil tööle saada mõne teise operaatori SIM kaart. Mõtlesin proovida alternatiivseid teenusepakkujaid kuid Elisa modemi tarkvara pakub ainult Vodafone nimekirja firmasid.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
|