praegune kellaaeg 20.06.2025 00:57:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
symmi
Kreisi kasutaja
|
23.02.2008 20:25:42
Probleem P535-ga, mic vahepael töötab ja vahepeal ei tööta?! |
|
|
Aku hoiad tükk aega tagant ära ja paned telefoni kokku tagasi sis helistad kellelegi või lindistad heli siis kuuleb.. Aga telefon seisab paar tundi vms( vahepeal paar minti ) sis helistan uuesti ja vaikus mitte midagi teised ei kuule aga mina neid kuulen... Müstika on sellega .
Mida teha viia parandusse, aga mis võib jamada? ( niiskust saanud, põrutada või mis jama on? ) Panin uue windowsi ka peale aga ikka jamab....
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
25.02.2008 15:54:18
|
|
|
Kahjuks ei oska peale remonti viimise midagi soovitada.
Omal on sama isendiga sarnane kogemus, kuid sind see vaevalt et seekord aitab.
Nimelt Avastasin ,et p535 pihuarvuti ei tee piuksugi häält ja samuti on mic tumm.
Veidi loogilist mõtlemist ja meenutamist ning viga käes. Olin kasutanud varem handsfreed (2,5mm pulkpistik) ja sees oli ilmselt mingi lüliti jäänud kinni ja aparaat eeldas endiselt, et handsfree on küljes ja suunas heli sinna. Panin korraks handsfree sisse ja välja ning asi taas korras.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
25.02.2008 16:10:54
|
|
|
krt üks päev töötab jälle siis kui ma proovin aga vahepeal kui vaja sis ei tööta .......................................
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|