Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  [Päring]- Mis siin toimub märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Andium
HV veteran

sõnum 18.06.2003 21:24:25 [Päring]- Mis siin toimub vasta tsitaadiga

Ma sooviksin teada saada, mis siin krt viimasel ajal sünnib. Ma just tegin ekstra Üldfoorumisse, kus saavad kõik osa võtta sest minule pakub praegu huvi kõigi arvamus. Sooviksin, et siin võtaksid osa ka HV omanikud või nende suuremad ninad.

Viimasel ajal olen siin foorumites ringi tuhninud ja aina imelikumad küsimused ja jutud on hakanud tulema. Kas enam teiste korralekutsumine ei ole moes või kas tõesti on see nii palju raha sisse toonud, et tasub HV mainega mängida.

Viimane foorumi postitus oli, mida lugesin "Kas sinu moblal on mms". Midagi taolist oli.
Ma sooviksin teada saada, mida te saavutada soovite sellega. Sooviks head põhjendust, miks see viimasel ajal on nii olnud

Kõik see, mis ma räägin on puhas minu arvamus. Ma ei räägi kellegi teise eest aga kui on minuga nõustujaid siis palun tulge välla.

Mis roll on praegu HV foorumil? Vanasti oli vähemalt, kiire abi foorum, kus said igasuguste arvutite problade kohta võimalikke lahendusi. Mõnikord said muudes asjades ka, mis ei olnud pistmist arvutiga. kõik oli ilus.

Antud juhul praegu. No seda rolli ma ei oska küll välja nuputada.

Igasugust stuffi on küll juurde tulnud ning koos bugidega ning minu arvates arvuti firmad ei võta varsti seda kohta enam tõsiselt. Nad arvavad, et nende kodukatelt saab ka vaadata.

Jään ootama aktiivset sõnavõttu.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MelesMeles
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2003 21:38:11 Re: [Päring]- Mis siin toimub vasta tsitaadiga

Andium kirjutas:
...Vanasti oli vähemalt, kiire abi foorum, kus said igasuguste arvutite problade kohta võimalikke lahendusi. Mõnikord said muudes asjades ka, mis ei olnud pistmist arvutiga. kõik oli ilus

Praegu on ju ka, abivajajat aidatakse kiirelt ja mõnikord ka muudes asjades. Ja see mobla näide... HV on PEAMISELT arvutikasutajatele, aga sekka tulevad ikka küsimused natuke muudest valtkondadest. Yhiskond pürgib praegu selle poole, et arvutid jõuaksid kõikjale ja kõik arvutiteni. Äkki kellelgi oli vaja lihtsalt teada, et kui paljudel on mms'i toetav mobiil. Äkki ta kavatses ise soetada sellise ja tahtis teada, kui paljudel inimestel selline asi olla võib. Läbu tekib, aga koristatakse alati kiirelt ära ka.

DoS
HV veteran
DoS

sõnum 18.06.2003 21:39:40 vasta tsitaadiga

toimub see, et rohkem rahvast => rohkem igasugu korduvaid teemasid / rohkem läbu jne.. hakkab tulema
näiteks ma ei tea mitu korda on selle kuu jooksul juba prosefoorumis arutatud, kas selle ja selle prose temp on ikka õige
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Ihv
HV Guru
Ihv

sõnum 18.06.2003 21:42:36 vasta tsitaadiga

viimasel ajal on tõesti kuidagi läbulaadsed teemad ja postitused esile tõusnud...aga mis teha icon_neutral.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
woosh
HV Guru
woosh

sõnum 18.06.2003 21:45:23 vasta tsitaadiga

vaata viimasel ajal on juhtunud see et ilmad on soojad ja enamus inimesi viibib võimalikult kaua väljas.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Andium
HV veteran

sõnum 18.06.2003 21:51:31 Re: [Päring]- Mis siin toimub vasta tsitaadiga

Hallq kirjutas:

Praegu on ju ka, abivajajat aidatakse kiirelt ja mõnikord ka muudes asjades. Ja see mobla näide... HV on PEAMISELT arvutikasutajatele, aga sekka tulevad ikka küsimused natuke muudest valtkondadest. Yhiskond pürgib praegu selle poole, et arvutid jõuaksid kõikjale ja kõik arvutiteni. Äkki kellelgi oli vaja lihtsalt teada, et kui paljudel on mms'i toetav mobiil. Äkki ta kavatses ise soetada sellise ja tahtis teada, kui paljudel inimestel selline asi olla võib. Läbu tekib, aga koristatakse alati kiirelt ära ka.

Ei, aidatakse küll aga minul on näiteks väga raske midagi konkreetset siin üles leida või siis mõnda muret mida oskan lahendad. Praegu ei ole vastavuses pealkirjad. On mingist hobusest ja ei tea millest.

Ma ei laitnud maha, et see halb on kui tuleb mõnda muud, mis ei ole arvutiga otseselt seotud aga kusagil võiks ikka piir olla.
Kuule inimene, mis ta selle MMS-ga järjeldab. Kas tõesti inimesed on sellised, et mida teised ostavad, seda ostan mina ka. Mina vaatan ikka, kas seda läheb minul vaja lähipäevil või lähitulevikus. MMS toetavad väga vähesed võrgud. Minu tead ainult üks. Võin väga vabalt eksida.

Noo seda läbu ikka ei koristata küll ära. Litsalt visatakse juurde neid.

Paratamatus ei ole midagi. Sama hästi võiks iga asja kohta öelda paratamatus.

Tuleb just töötada ennetamisega, mitte tagajärgede koristamisega.

Kas talvel olid ka ilmad soojad.

Siil udus
HV veteran
Siil udus

sõnum 18.06.2003 22:02:05 vasta tsitaadiga

midagi konkreetset on ju alati raske üles leida see on ju ikka tahest tahtmata nii, et muidu jääb silma aga, kui tõsiselt ikka vaja on siis ei leia üless. Aga jah eks teemat on jah arvutimaailmast pisut liiga palju hakanud kõrvale kalduma icon_neutral.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 25
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 18.06.2003 22:18:54 vasta tsitaadiga

Nojah, mina olen natuke pettunud selles, et kui on mingi mure, siis esimene vastus on, et www.google.com või kasuta otsingut. Sry, aga see ei ole aitamine eriti. Otsingut kasutades, näiteks sisestades otsingusõnasid, siis tuleb miljon vastust ja nende läbilugemine võtab juba tunde.

Teine asi on see, et teemade puhul, kaldutakse teemast täiega kõrvale vahest, kui ikka midagi nii asjalikku öelda ei ole stiilis " jee mul on kaa see protsessor, see on hea protsessor", siis võiks parem vait olla.

Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 18.06.2003 22:25:44 vasta tsitaadiga

Selle vastu on ainult üks lahendus.

Lõpetada see mõttetu postituste lugemine ja kokku arvutamine. Siis jääb ka mõttetuid teemasid ja postitusi vähemaks. Või kui väga tahate pange postitusi liitumisaasta järgi. Aasta eest 100.- ja kogu moos.

Olgugi et postituste arvu kaotamisega minnakse siis torufoorumi jälgedes.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
krr
Kreisi kasutaja
krr

sõnum 18.06.2003 22:37:50 vasta tsitaadiga

moded on suvepuhkusel/laisaks jäänud icon_confused.gif
(kuigi ega jah ainult neid ei saa ka syydistada, läbu vastu on päris raske võidelda)

muide minu arvates on ka see teema suhteliselt offtopic - selliseid halamise teemasid on siin juba varemgi mitmeid olnud, aga kasu on nendest imho suht vähe

Andium
HV veteran

sõnum 18.06.2003 22:49:39 vasta tsitaadiga

Ma ei ala vaid tahan teada põhjust.
Pole mõtet kõiki teemasi offtopicuteks nimetada, mida ka viimasel ajal tehakse. Minul kombeks ei ole tegeleda tagajärgede likviteerimisega vaid nende ennetamisega. Krr- sinu suhtumine on natsa kesisevõitu. Tuleb teha siis, et oleks sellest kasu.

Mina ei süüdista kedagi sest see ei lahenda probleemi.

krr
Kreisi kasutaja
krr

sõnum 18.06.2003 23:04:45 vasta tsitaadiga

läbustajat parandab ainult haud icon_wink.gif
aga tõsisemalt: läbustamist saaks vähendada ainult nii, et kasutajad ise saaksid aru, et mõttetuid poste ei ole vaja teha, aga kuidas seda kõikidele inimestele selgeks teha? Teised kasutajad (mittemoded) saavad siinkohal vaid head eeskuju näidata, kuna jutust a la ärge läbustage on yldjuhul vähe kasu, modede/adminnide käsutuses on juba muidugi palju mõjuvamad vahendid: postide ja teemade kustutamine, hoiatused jobudele kasutajatele ja lõpuks kui muu ei aita, nende bannimine viimase vahendina (kuigi jah tyyp saab koheselt uue kasutaja teha kui tahab)

nb!foorumite ja kasutajate ignoreerimise võimalusest oled teadlik?
nb2! halama, likvideerimisega

Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 18.06.2003 23:15:41 vasta tsitaadiga

krr kirjutas:

.....ja kasutajate ignoreerimise võimalusest oled teadlik?

See võimalus toimib siin ikka üsna vigaselt. thumbs_down.gif
Minul näiteks ei õnnestu kuidagi likvideerida/ignoreerida kasutaja carramba postitusi. icon_mad.gif

Usun neid neid keda ignoreerida ei õnnestu on rohkemgi, teised pole õnneks läburaatorid.
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 18.06.2003 23:29:57 vasta tsitaadiga

krr kirjutas:

ja mida mina kogu aeg räägin... aga minu selleteemalised postitused, et moded on laisad ja eriti midagi teha ei viitsi, kaovad müstilisel kombel ülikiiresti nagu vits vette (ega ma ei imesta tegelikult, kui neid, kellel on õigus kustutada, kritiseeritakse, ja selle tulemusena sellised postid "jalutama lähevad")

siinkohal tooks jälle välja, et on mõned moderaatorid, kes ise läbuteemasid teevad ja läbuposte postitavad. ilmselt olete isegi märganud, nii et ma ei hakka konkreetselt nimesid nimetama, aga on kahjuks paar sellist.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 18.06.2003 23:35:21 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
krr kirjutas:

ja mida mina kogu aeg räägin... aga minu selleteemalised postitused, et moded on laisad ja eriti midagi teha ei viitsi, kaovad müstilisel kombel ülikiiresti nagu vits vette (ega ma ei imesta tegelikult, kui neid, kellel on õigus kustutada, kritiseeritakse, ja selle tulemusena sellised postid "jalutama lähevad")

Aga pane kuulutus :

"Ostan mõne laisaks jäänud mode kasutajatunnuse , identiteedi ja parooli "

Saaks hea äriidee ja küllap nii mõnigi mode ka raha.

Paneks kuulutuse arvutijuppide alla, et vahetada arvutiga ? icon_biggrin.gif
tagasi üles
krr
Kreisi kasutaja
krr

sõnum 18.06.2003 23:36:22 vasta tsitaadiga

yhest kyljest ega modedele ju selle töö eest palka ei maksta ja seda tööd tehakse vabatahtlikult, samas õigustega kaasnevad ka kohustused; pealegi on aktiivne modereerimine praktiliselt ainuke võimalus foorumis korda hoida
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 19.06.2003 05:55:30 vasta tsitaadiga

krr kirjutas:
(kuigi ega jah ainult neid ei saa ka syydistada, läbu vastu on päris raske võidelda)

ei tea kumba sa ise teeksid - kas ilusa ilmaga molutad arvuti taga või oled kuskil väljas ja teed midagi sellist, mida talvel nagu eriti ei kipu tegema -> grüünes beer_yum.gif libistamine, purjelaud, mägiratas, etc ...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  [Päring]- Mis siin toimub
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.