Muideks, kohad kus on hammeron või pulloff, võib ka strum-iga mängida. Ühes laulus oli isegi lihtsam nii, kui üritata hammeron-ides noote mängida (vähemalt mul läks segaseks)
Hiljem on neid tihedamini ja rohkem, ning hakkab juba kasulikuks muutuma, kui noodid vägagi üksteise järel. _________________
Ma wi saa kuidagi Dragonforge laulus neid hammeroni mängida. Kas see noot peanolema kahe triibu vahel et see töötaks?
Sealon nagu noot mis on kriipsupeal ja sealon vahel noot mis EI ole kriipsu peal. Kas aint siis töötab see kui on ilma kriipsuta? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Flacko, hammeroni puhul (e. oranzi poolt rohelise poolele liikudes) vaja eelmine nupp lahti lasta ja õigel ajal uut vajutada. Kas selle ajal ka strummida on oma otustada. Mõlemat pidid töötab. Pulloffides tohib eelmise nupu sisse jätta. Tutorial on selle jaoks tõesti hea abimees. _________________
Vaatasingi tutur läbi. krt jah unustasin nupu lahti võtta . Dragonfoce laul FTW!
96% läks täppi selles laulus _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Huuh, mul varati varsti easyga kõik läbi. Krt ma siiamaani imestan kuda mõni suudab jälgida nii palju nuppe mis järjest lähevad experdis. ma proovisin hardino tra ei saa ühelegi pihta, muudkuiajan segamini. Mediumis juba hakkab paranema. saan sinistele üha rohkem pihta _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma ei oska parema käega mitte sittagi teha. Suurem osa aint vasak. paremaga vaevu teen midagi. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma ei oska parema käega mitte sittagi teha. Suurem osa aint vasak. paremaga vaevu teen midagi.
Kas sa vasaku käeline? Mul üks töökaaslane mängib ühes bändis kitarri. Ütles, et alguses oli jama vasaku käega rahmeldada (ise parema käeline), kuid kui hiljem proovis vasaku käelise kitarri, siis ta ei osanud parema käega üldse mängida
Seega - practice, practice, practice... _________________
Hmm, Mul üks küsimus. kas see on Glitch GH3lms? tead need kordamööda nupud, punane kollane punane kollane punane roheline. Näiteks hoian PUNAST peal kkoguaeg aga samal hetkel saan valida ka kollast ilma et punaselt ära tõmban näppu AGA kui samamoodi hakkan tegema rohelisega, kohe ei lase teha, tule see häälitsus et mööda läks. Kas nii saab teiste nuppudegaka teha või on see punase eripära?
EDIT: nm, roheline teeb ka nii ,aga see töötab aint ---> suunaga. kui hoian rohelist peal ja siis hakkan kollast ja punast, laseb kõik peal hoida, kui tagurpidi lähen, siis ei saa enam, pean ükshaaval ära võtma _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
huvitav kas seda kuskil poes võimalik testida on...ei viitsi niisma tellima hakata
pole näinud küll selle mängu saadavus on nii halb, et poodi nad seisma ei jää. Andrico lattu jõudis partii GH3 mänge 19-ndal ja 20-ndal oli plats puhas.
dno enne oli halb aga atm on onoffides täiesti arvestatav kogus neid :) (mul 3 tuttavat omale ps2 versiooni ostnud sikupilli prismast, peale seda kui neile GH2 näitasin, ja koguaeg on seal mingi 3 või 4 igast versioonist neid letipeal olnud :) ) xbox360 varianti pole ainsana näinud, dno miks seda pole, ei usu et kõik ära osteti kui kõrval hunnikutega ps2, ps3 ja pc versiooni oli.
raisk, koguaeg teen ühes kohas vea easyga mängides dragonforce laulu ja siis kaovad nootide streak ära... max olen saanud 350 kanti in a row.. x_x... _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Üks asi mis jube vihale ajab on see et üks laulujupp on oma rütmiga ja siis kui rütm käes, tuleb mingi väga lähedane nupp teise nupu vastas kohe keerab rütmi paigast.. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Easyga saab kolm esimest nuppu selgeks. Siis saab selle läbi tehtud ja saab harjutada näppe juba sinise nupuga. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kust oleks kõike mõttekam see kitarr osta/tellida, vahet pole kas on juhtmega juhtmeta, must või valge, peaasi et mängida saaks. Muidugi minda odavama seda parem.
Loomulikult võin kellegi kasutatud ka ära osta kui ta sellest tüdinenud on või tahab niisma lahti saada 8)
360 mees olen. Ses suhtes et nendes kohtades müüakse kitarri eraldi ilma mänguta v?, kuna mäng on endal juba olemas.
Sorri et tüütan, lihtsalt tahan kindel olla kuidas asi on, endal pole võiamlus ise nendesse poodidesse uurima minna kuna elan kesk-Eestis.
Täna 8h ja natuke rohkem taotud! Jalad on maru valusad püsti seisimisest, sest õige rokkar ei lesi tiivanil kui kidrat tinistab, aga muidu endiselt supertore ajaviide.
Ühe idiootse lauluga on ainult easy astmel probleemid
Las ma arvan, Raining BLood? Mul on näiteks selle lauluga jama.
Ning tekkis üks küsimus selle kitarri kohta, kui AMDdude küsis sellist küsimust et kuidas paremakäelised mängivad. Mõtlema pani. Sa hoiad ju pulti teistpidi = nupud on vastassuunas. Kui roheline on ekraanil vasakul ,siis vajutad sa seda paremalt esimest nuppu. Vasakukäega on hea, nupp on samas kohas nagu ekraanil. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ei tohi olla vastassuunas, optionsis seadistad kas oled vasaku või paremakäeline, vastavalt sinu seadmetele asetsevad ka nupud. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
Ning tekkis üks küsimus selle kitarri kohta, kui AMDdude küsis sellist küsimust et kuidas paremakäelised mängivad. Mõtlema pani. Sa hoiad ju pulti teistpidi = nupud on vastassuunas. Kui roheline on ekraanil vasakul ,siis vajutad sa seda paremalt esimest nuppu. Vasakukäega on hea, nupp on samas kohas nagu ekraanil.
Toosama laul ilmselt jah, seal lõpus ilge soolo mida niisama lambist suht raske teha, seega tuleb veidike harjutada.
Ma olen paremakäeline ja mängin vasku käega värve. Kõige loogilisem nagu ning teisiti ei kujutaks ettegi. Vasakakäelised ilmselt mängivad vasaku käega värve. JA seda peaks mängus muuta saama kusagilt kõige loogika kohaselt.
Ning tekkis üks küsimus selle kitarri kohta, kui AMDdude küsis sellist küsimust et kuidas paremakäelised mängivad. Mõtlema pani. Sa hoiad ju pulti teistpidi = nupud on vastassuunas. Kui roheline on ekraanil vasakul ,siis vajutad sa seda paremalt esimest nuppu. Vasakukäega on hea, nupp on samas kohas nagu ekraanil.
Toosama laul ilmselt jah, seal lõpus ilge soolo mida niisama lambist suht raske teha, seega tuleb veidike harjutada.
Ma olen paremakäeline ja mängin vasku käega värve. Kõige loogilisem nagu ning teisiti ei kujutaks ettegi. Vasakakäelised ilmselt mängivad vasaku käega värve. JA seda peaks mängus muuta saama kusagilt kõige loogika kohaselt.
edit: ette jõudsid
Sa läksid oma jutuga konflikti(märkisin mustalt). Jah Paremakäelised mängivad vasaku käega värve ja vasakukäelised mängivad paremaga värve, võib juhtuda erandeid aga suuremas hulgas on asi nii _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.