Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sprocket
Aeg maha 60
|
21.02.2008 15:48:40
|
|
|
dex kirjutas: |
Vaatasin ka neid videosid esimest korda ja suu hakkas täiega vett jooksma. Oskab keegi öelda kas seda PC peale ei kavatseta portida? |
BioWare teeb PC peale.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
21.02.2008 15:52:45
|
|
|
kuskil teemas siin foorumis jäi silma mingid lingid ja laused et ME tehakse PC peale ka.
pronto oskad sa öelda seda kas need renegaadi ja paragoni punktid on seaotud kuidagi skill punktidega mida saad oma charril panna, üks siis vastavalt "kurjema lahenduse lisa lause dialoogile" ja teine "sõbraliku lahenduse lause dialoogile"
Ma mängisin esimene ring paragoni poole hoides lõpuni ja skill tree peal sain selle süsteemi kuni max skill punkte täis toppida samas see teine rida jäi poolikuks.
suht segaselt seletasin aga pole hetkel xboxi taga et neid õigeid skilli nimesid järgi vaadata, ma loodan et saad aru mis ma mõtlen ja küsida tahtsin
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
qodopob
HV kasutaja

|
21.02.2008 18:10:13
|
|
|
Ravenclaw, mida rohkem sul on renegade/paragon punkte, seda rohkem saab skill punkte charm või intimidate skillidele panna. Ning mida suuremad on need skillid, seda rohkem saad skillist tulenevaid poe soodustusi ja dialoogi võimalusi (mis tavaliselt annab veel juurde renegade/paragon punkte). Rohkem skill pointe aga selle tõttu ei saa.
Mina nt. sain täis charm skilliga Wrex-i maha rahustatud, ning sellest tulenevalt ka Charismatic achievement-i ja natuke hiljem ka Krogan Ally achievement-i
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
21.02.2008 19:38:49
|
|
|
Wrexi saab ka Max Renegadega maha rahustada. Üldiselt on Renegade ja Paragoni vahe see, et Renegade põhiline suund on Intimidate ja Paragoni oma on Charm. Mida kõrgem sul ühe või teise suuna seis on, seda rohkem saad sa punne kummagi veenmismeetodi peale panna. Loomulikult annab ka Spectreks saamine veidike mõlemale juurde, aga see selleks. Ma ise olen hetkel max renegadega ja ma ei saa nagu aru selle tegelase motivaatoritest. Kui Paragon okeilt tehtud ja suunaks on see, et kõigile oleks hea olla, siis Renegadega on mul tunne, et asi on kuidagi poolikult realiseeritud -- või pole lihtsalt piisavalt läbi mõeldud. Kas ma olen siis Renegadega enda huvide eest väljas? Või councili? Või inimkonna? Või olen lihtsalt verejanuline tõbras? Aegajalt on see üks, aegajalt teine, kusjuures mingit loogikat seal ei ole. Paragonil seda muret ei ole. Igatahes renegadet n.ö. rollimängida on peaaegu võimatu.
Aga üldiselt peaks ME arvutiversioon juba üsna varsti väljas olema. Kuuldavasti on hulk vigu parandatud, hiiretugi on sees ja graafika on natuke ilusam. Isegi Makoga pidi kuuldavasti veeidike parem sõita olema. Paar interface bugi ajavad mind seniajani ME X360 versiooni peal hullult närvi -- näiteks kui sa tahad liigsest kolast vabaneda ja neid siis geeliks teed hüppab pointer alati esimese asja juurde tagasi -- samas kui see, mida sa tavaliselt tahad mäsaks teha on listi lõpus ja iga itemi jaoks tuleb lõppu tagasi scrollida. Oeh.
_________________ Magento arendused |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
22.02.2008 18:43:13
|
|
|
qodopob kirjutas: |
Ravenclaw, mida rohkem sul on renegade/paragon punkte, seda rohkem saab skill punkte charm või intimidate skillidele panna. Ning mida suuremad on need skillid, seda rohkem saad skillist tulenevaid poe soodustusi ja dialoogi võimalusi (mis tavaliselt annab veel juurde renegade/paragon punkte). Rohkem skill pointe aga selle tõttu ei saa.
Mina nt. sain täis charm skilliga Wrex-i maha rahustatud, ning sellest tulenevalt ka Charismatic achievement-i ja natuke hiljem ka Krogan Ally achievement-i  |
hmm väga imelik ma sellest asjast saadik kui Wrexi sain kasutasin teda kogu aeg lahingutes ja teisena kasutasin seda tibi kes hirmus hea mehaanik aga mängu lõpus sain ainult tibi Ally achivementi lahti
Wrexi sain ka max charmiga maha rahustatud
Huvitav kas nad xboxi peale ka mingi patchi laadse asja välja lasevad mis neid buge võiks parandada? Kas üldse xboxi peal sellist asja kasutatakse, võib olla n00b küsimus aga suht algaja selle xboxi alal veel
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
22.02.2008 20:04:35
|
|
|
Ravenclaw, jah, ka xboxi mängudele tuleb parandusi (pakub automaatselt allalaadimiseks kui mängu käivitad)
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.03.2008 00:33:20
|
|
|
on keegi jõudnud juba proovida, kas saab osta?
tsitaat: |
Mass Effect: Bring Down the Sky
The following in game content is now available for purchase from the Xbox LIVE Marketplace for Mass Effect. This download includes an additional achievement worth 50 Gamerscore points.
Content: Bring Down the Sky
Price: 400 Microsoft Points
Availability: All Xbox LIVE regions
Dash Text: [ESRB: M (Mature) BLOOD,LANGUAGE,PARTIAL NUDITY,SEXUAL THEMES,VIOLENCE] (Select this for the English-language version of this module.) Batarian extremists have hijacked a mobile asteroid station in the Asgard system, setting it on a collision course with the nearby colony world of Terra Nova. Only you can save the human hostages on the asteroid and reroute it before it crashes into the world, killing millions of innocent civilians. There are no refunds for this item. For more information, see www.xbox.com/live/accounts.
Size: 253.40 MB |
allikas: http://majornelson.com/archive/2008/03/10/mass-effect-bring-down-the-sky.aspx
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cimmu
HV vaatleja
|
13.03.2008 14:35:28
|
|
|
oleks huvitatud mäng osta...aga kas keegi enda kasutatud ei taha müüa ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
13.03.2008 14:40:04
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
on keegi jõudnud juba proovida, kas saab osta?
tsitaat: |
Mass Effect: Bring Down the Sky
The following in game content is now available for purchase from the Xbox LIVE Marketplace for Mass Effect. This download includes an additional achievement worth 50 Gamerscore points.
Content: Bring Down the Sky
Price: 400 Microsoft Points
Availability: All Xbox LIVE regions
Dash Text: [ESRB: M (Mature) BLOOD,LANGUAGE,PARTIAL NUDITY,SEXUAL THEMES,VIOLENCE] (Select this for the English-language version of this module.) Batarian extremists have hijacked a mobile asteroid station in the Asgard system, setting it on a collision course with the nearby colony world of Terra Nova. Only you can save the human hostages on the asteroid and reroute it before it crashes into the world, killing millions of innocent civilians. There are no refunds for this item. For more information, see www.xbox.com/live/accounts.
Size: 253.40 MB |
allikas: http://majornelson.com/archive/2008/03/10/mass-effect-bring-down-the-sky.aspx |
sama küsimus et kas keegi on ostnud ka juba? on seda eestis üldse võimalik osta?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.03.2008 15:13:01
|
|
|
pole kavas enne osta kui main story on läbi tehtud
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
13.03.2008 21:34:26
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
pole kavas enne osta kui main story on läbi tehtud |
Aga kas Sa tead, et peale main story läbi tegemist Sa enam kõrvalmissioonide juurde tagasi ei saa minna? Ainus võimalus on sel juhul uut mängu alustada.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.03.2008 23:33:30
|
|
|
no niikuinii on plaanis vähemalt 1x see veel läbi teha
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
14.03.2008 11:52:22
|
|
|
achivementide avamise jaoks on mäng vähemalt 3-5 korda vaja läbi teha üks kord on mul tehtud nüüd puhkan natuke ja siis lasen teise ringi otsa
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.03.2008 18:03:33
|
|
|
Mass Effect 2 ei pruugi tulla enam Xbox 360 exclusive: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=184788
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
14.03.2008 18:17:03
|
|
|
ka 1. pole ju xbox360 exclusive
PC peale tuleb ka
06.05.2008 on siis release date
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
camu
HV kasutaja
|
27.03.2008 23:49:39
|
|
|
No nii. Mul sai ka läbi. Stoory tegemiseks kulus 15 ja natuke enam tundi. Alguses ka kõvasti loadimist.
Super asi. Kotoriga ma ei võrdleks, mõlemad on väga väga head.
Mis mind närvi ajas? Makoga sõitmine on haige, kuigi lõpus enamvähem harjus. Ma ei saa aru, kas on raske teha normaalset juhitavust, üks stick turrentile teine juhtimiseks. Korduvalt ja korduvalt pidin Makoga missioone uuesti väntama.
Mis meeldis? Stoori oli väga hea. Võibolla rohkem püänte oleks ära kulunud, aga siiski hea. Graafika ja inimesed olid superkenad. Action päris rahuldav.
Kunagi võtan kindlasti veel korraks ette.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
27.03.2008 23:51:17
|
|
|
Teema nimi tuleks ehk tiba muuta
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
06.04.2008 22:37:31
|
|
|
Tegin eile läbi. 6 kuud ja ~12h me suck >_>
Aga Ilose lõpp ja pärast seda... Asi rebib nii põnevaks ära.
Hakkasin nüüd uuesti mängima ka ja leidsin, et ongi meie päikesesüsteem ka sees Local Cluster, mis asetseb Citadeli ligidal. Isegi meie kuu peale saab maanduda ja sealt snaipriga Ameerika mandreid vaadata
Ülimalt hakkas see mäng nüüd meeldima ikka.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
06.04.2008 23:19:09
|
|
|
amddude kirjutas: |
Tegin eile läbi. 6 kuud ja ~12h me suck >_>
Aga Ilose lõpp ja pärast seda... Asi rebib nii põnevaks ära.
Hakkasin nüüd uuesti mängima ka ja leidsin, et ongi meie päikesesüsteem ka sees Local Cluster, mis asetseb Citadeli ligidal. Isegi meie kuu peale saab maanduda ja sealt snaipriga Ameerika mandreid vaadata
Ülimalt hakkas see mäng nüüd meeldima ikka. |
Selline ja sellise sisu ja storylinega võiks MMORPG tulla 8)
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
07.04.2008 00:05:06
|
|
|
et siis mass effectilik gameplay + eve online mahus maailmad
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.05.2008 14:00:34
|
|
|
Hea, et "GTA4" välja tuli - leidsin lõpuks mõjuva põhjuse konsooli ostmiseks ja lisaks tekkis ka suurepärane võimalus "Mass Effecti" näha. Graafika on kena, tegelaste dialoogid on väga professionaalset sisse loetud. Combat tundus alguses kuidagi kahtlane, sest visati kohe ilma tutorialita lahingusse. Loodetavasti läheb madistamine hiljem huvitamaks.
Üks negatiivne asi on see, et kaamerat ei saa kiiresti algasendisse pöörata ja tahavaate võimalus on üldse välja jäetud.
Valisin peategelaseks naise, sest mehed näevad kõik sellise tuimad, kahuriliha näoga välja ja naisnäitleja hääl tundub lihtsalt palju meeldivam ja loomulikum, kui mehe oma. Seal tekkiski küsimus, kui suur on üldse naise ja mehe storyline'i erinevus?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shadee
HV vaatleja
|
15.05.2008 14:58:15
|
|
|
ise olen Ilosel ja enne Virmiret oli max lvl käes (50 - esimene läbi mängimine alles).
Mäng on väga hea, mõningad pisivead kuid siiski hea. Olen hetkel mängust võtnud viimase välja (max lvl, kõik side questid tehtud ja mingi 30h mängitud), Inflitratoriga mängin ja paragon ka max.
Bring down the sky tõmban ka ära, tellisin microsofti punni kaardi endale ära, eks näes kas saab eestis selle kätte (bioshocki lisaga probleeme ei olnud).
Kavas on vähemalt 3-4 korda lõpuni uhada - kõik achivemendid vaja kätte saada ju
Kõrval missioonidega on nii et: 70% saad teha enne ferost, virmiret, Noveriat, peale ferost või noveriat saab mingi 20% teha ja siis viimased 10% jääb enne virmiret tegemiseks. Side questidest osad ajavad kopa ette, liiga palju ringi jooksmist tihti.
Üritan charmiga ka Sareni enesetapule õhutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
15.05.2008 15:42:31
|
|
|
Bring Down the Sky suckib. Ma tõmbasin seda kah kauem, kui seda läbi tegin, ning kõike parem koht seal on see plõks: achievement unlocked 50G
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shadee
HV vaatleja
|
16.05.2008 09:11:40
|
|
|
eile siis lõpetasin ja Saren tegi ilusti ka enesetapu
Alustasin kohe ka hardcorega (palju erinevusi pole, törts raskem on)
|
|
tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |