Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion 6018ea ei buudi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lightbluefox
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.02.2008 14:31:20 HP Pavilion 6018ea ei buudi vasta tsitaadiga

Niisiis alguse sai probleem sellest, et õhtu panin hibernatega arvuti ilusti kinni ja hommikul sisse lülitades jäi ekraan mustaks, tõmbas korraks vendi käima ja siis kostus 1 pikk piiks ja kohe järgi kaks lühikest. Nii ta jäigi, vent läks natukese aja pärast tööle, aga muidu oli täis vaikus. Kuna mul sellist manuaali pole kust võiks vaadata mida need piiksud sümboliseerisid, siis äkki kegi oskab öelda?

Arvutit on ka kummitanud veel probleeme, sellest on lähemalt kirjas siin
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=354788&highlight=

Masin on käinud 2x garantiis, esimene kord oli võrgukaardi viga ja vahetati emaplaat, teisel korral oli graafikakaardi ühendusega midagi, nii et aku pealt töötada ei saanud. Ise kahtlustan et tegu on emaplaadi või graafikakaardiga.
Korra on ta mulle ka piiksutanud siis, kui jätsin ta aku ja voolujuhtmeta nädalaks ajaks, siis aga piisas uuesti käivitamisest.

Koguaeg üks rist ja viletsus selle Pavilioniga...
Kuna garantii on läbi, oskab keegi öelda kes neid soodsalt remondib? Omal pole riistu ja oskusi läpkat lammutada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Joosep8
HV veteran

sõnum 17.02.2008 04:28:47 vasta tsitaadiga

Video õhtul. Sellel peaks olema int. video seega emaplaadi vahetus ehk õigem vana juppideks müüa ja uus osta.
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 17.02.2008 04:37:24 vasta tsitaadiga

tegu on 6000 seeria Paviljoniga. See on emaplaadirike. Nendel pikendati emaplaadi garantiid 2 aastani. Ehk sul veab ja pole veel 2 aastat täis. Seega tee korda ja otsi ruttu mõni loll kellele kähku maha parseldada. Ja tulevikus vaata, et sa seda lollust enam ei tee, et Paviljoni ostad!
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 17.02.2008 12:29:26 vasta tsitaadiga

Kas tõesti pikendati?? See on küll hea uudis, Arvuti on ostetud 2007 oktoobris, niiet praegu on 4 kuud üle aasta. Niiet Elion remondib oma kulu ja kirjadega?
Praegu töötan sellesama tagant, eile sain jebimise peale (teistes foorumites kirjutatu abiga) tööle aga peale bios update( critical) enam ei töötand, täna hommiku tegin jälle katset, et lasin tal nö soojaks töötada ja siis käima...võttis pildi ette! Ja so far probleeme ei ole. Eks seni peab arvutil 24/7 töötada laskma...enam välja ei julgegi lülitada.
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 17.02.2008 13:37:33 vasta tsitaadiga

Raidomarek kirjutas:
Arvuti on ostetud 2007 oktoobris, niiet praegu on 4 kuud üle aasta.

ot: põgus tutvumine kalendriga näitab, et 2007 oktoober oli umbes 4 kuud tagasi. aasta+4 kuud tagasi oli 2006 aasta. icon_smile.gif
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 17.02.2008 13:48:36 vasta tsitaadiga

sorry, mõtlesin ikka 2006. oktoobrit icon_biggrin.gif
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 17.02.2008 21:47:24 vasta tsitaadiga

Kui ta sul praegu tööle läheb siis ei ole ServiceNet mõtet viia. Selle jutuga, et mul ei töötanud ja pla-pla-pla jääd ainult 250EEK käsitlustasuvõrra vaesemaks. Kui ta sul tööle läheb katsu käbe loll leida ja sitanikerdis maha müia. Ja soe soovitus ära enam kunagi Paviljoni osta! Hetke seisuga on isegi Fujitsu-Siemens läpakad paviljonidest pea jagu üle. Näiteks Amilo Si 2636 on esialgu osutunud väga vastupidavaks ja tagatipuks tulevikutehnoloogiat täis topitud mida ei ole veel näha ühegi teise tootja läpaka juures. Ja vaata disaini! Paviljoni disain on ikka nii ära leierdatud, et mul tekib tahtmine näpud kurku ajada kui mõni vend oma "cooli" Paviljoni välja kraamib.
Aga tegelikult kah. See, et Paviljoni disain mulle oksereflekse tekitab on minu isiklik probleem aga hetkel teist nii halba arvutitootjat meie turul pole kui Paviljon (kui jätta välja kohalikud tootjad mille kvaliteedist ma midagi ei tea).
Taustaks niipalju, et olen neid näinud tuhandeid kui mitte kümmneid tuhandeid juba.
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 17.02.2008 22:22:38 vasta tsitaadiga

Pavilione on palju siginenud jah, kui mina ta ostsin oli ta suht haruldane. AGa arvuti tööleminemise kohta, kui peab ikka pool päeva jukerdama ja sisse-välja nuppu lugemata kordi vajutama, siis ma ei pea seda normaalseks.

AGA, see oleks mu kolmas garantiivisiit, 1x emaplaat, 2x aku pealt ei töötand (video kinnitus vms) ja 3x oleks nüüd jälle emaplaat, nad peaksid mulle samaväärse uue andma?!
tagasi üles
Joosep8
HV veteran

sõnum 17.02.2008 23:38:07 vasta tsitaadiga

naga kirjutas:
Kui ta sul praegu tööle läheb siis ei ole ServiceNet mõtet viia. Selle jutuga, et mul ei töötanud ja pla-pla-pla jääd ainult 250EEK käsitlustasuvõrra vaesemaks. Kui ta sul tööle läheb katsu käbe loll leida ja sitanikerdis maha müia. Ja soe soovitus ära enam kunagi Paviljoni osta! Hetke seisuga on isegi Fujitsu-Siemens läpakad paviljonidest pea jagu üle. Näiteks AMILO Si 2636 on esialgu osutunud väga vastupidavaks ja tagatipuks tulevikutehnoloogiat täis topitud mida ei ole veel näha ühegi teise tootja läpaka juures. Ja vaata disaini! Paviljoni disain on ikka nii ära leierdatud, et mul tekib tahtmine näpud kurku ajada kui mõni vend oma "cooli" Paviljoni välja kraamib.
Aga tegelikult kah. See, et Paviljoni disain mulle oksereflekse tekitab on minu isiklik probleem aga hetkel teist nii halba arvutitootjat meie turul pole kui Paviljon (kui jätta välja kohalikud tootjad mille kvaliteedist ma midagi ei tea).
Taustaks niipalju, et olen neid näinud tuhandeid kui mitte kümmneid tuhandeid juba.

Mis ajast Paviljon tootja on?
Ja siis veel, et kuskohas sa neid Pavilione kümneid tuhandeid näinud oled? Kas käisid tehases liini peal vaatamas? Tubli teenindaja jõuab vast kahte-kolme probleemsesse läpakasse tööpäeva jooksul süveneda. Seega siis 10 000 tööpäeva? See teeb 40 aastat tööd mingi näruse 20 000 - 30 000 läpaka peale.
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 18.02.2008 14:48:52 vasta tsitaadiga

_Mis ajast Paviljon tootja on?_
Aga kes siis on!? Ma ei tea aga kes siis on? "HP Compaq" ja "HP Paviljoni" seob omavahel ainult kaks tähte HP. Kõik alates finantsist; tehastest; müügist ja lõpetades remondiga on täiesti erinev. Need kaks kaubamärki saavad kokku ainult börsil. Niiet jah võib küll öelda, et HP Paviljon on tootja.

_Ja siis veel, et kuskohas sa neid Pavilione kümneid tuhandeid näinud oled? Kas käisid tehases liini peal vaatamas?_
Kahjuks ei saa avaldada. Mulle ei meeldi kui Paviljon mulle kraevahele ronib, et sellist infot välja annan. Sorry.

_AGA, see oleks mu kolmas garantiivisiit, 1x emaplaat, 2x aku pealt ei töötand (video kinnitus vms) ja 3x oleks nüüd jälle emaplaat, nad peaksid mulle samaväärse uue andma?!_
Anna petensioon sisse äkki õnnestub. Aga ära Paviljon vastu küll vaheta! Proovi HP Compaq saada (hoopis teisest puust).
tagasi üles
green
HV veteran

sõnum 18.02.2008 18:05:56 vasta tsitaadiga

naga kirjutas:
_Mis ajast Paviljon tootja on?_
Aga kes siis on!? Ma ei tea aga kes siis on? "HP Compaq" ja "HP Paviljoni" seob omavahel ainult kaks tähte HP. Kõik alates finantsist; tehastest; müügist ja lõpetades remondiga on täiesti erinev. Need kaks kaubamärki saavad kokku ainult börsil. Niiet jah võib küll öelda, et HP Paviljon on tootja.

_Ja siis veel, et kuskohas sa neid Pavilione kümneid tuhandeid näinud oled? Kas käisid tehases liini peal vaatamas?_
Kahjuks ei saa avaldada. Mulle ei meeldi kui Paviljon mulle kraevahele ronib, et sellist infot välja annan. Sorry.

_AGA, see oleks mu kolmas garantiivisiit, 1x emaplaat, 2x aku pealt ei töötand (video kinnitus vms) ja 3x oleks nüüd jälle emaplaat, nad peaksid mulle samaväärse uue andma?!_
Anna petensioon sisse äkki õnnestub. Aga ära Paviljon vastu küll vaheta! Proovi HP Compaq saada (hoopis teisest puust).

einohh icon_lol.gif need kaks tähte tähendavad HP ehk Hewlett-Packard. Ja Hewlett-Packard on tootja...Paviljon kõigest seeria/tüüp
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 18.02.2008 18:31:40 vasta tsitaadiga

Mulle vastati mingi stampvastusega...

Tõde selgub muidugi alles siis kui arvuti on hooldusse jõudnud. Kui see kuulub nii-öelda tüüpvea alla, siis on võimalus pöörduda tootja poole ja küsida lisa garantiid juurde.

Palume Teil pöörduda koos arvutiga ja ostudokumendiga lähimasse Elioni esindusse ja arvuti vormistatakse hooldusse ning saadetakse tootja ametlikku hooldusfirmasse.
----------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------
Niiet peaksin siis viima arvuti neile ja samas esitama nt varem valmiskirjutatud paberi, kus ütlen et ei ole rahul oma arvutiga ja soovin uut asemele?
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 18.02.2008 23:30:42 vasta tsitaadiga

_einohh icon_lol.gif need kaks tähte tähendavad HP ehk Hewlett-Packard. Ja Hewlett-Packard on tootja...Paviljon kõigest seeria/tüüp_

Ei kulla mees need kaks tähte HP ehk Hewlett-Packard ei tähenda, et Hewlett-Packard on Paviljoni tootja. Need tähendavad kaubamärki milleall Paviljone müiakse. Vaata müüdi kunagi HP fotoaparaate, kas tahad öelda, et neid tootis HP IRW. Ja veel kunagi ammu olid HP CD lugejad mida millegipärast Linux Sonyks sõimas ja vaata aga imet isegi Sony bios läks otsa nagu ludises. Ja siis olid veel HP CD toorikud mida jälle see imelik Linuxinimeline operatsioonisüsteem hoopis millekski muuks nonameks sõimas (kahjuks ei mäleta mis see oli). Ei ole HP Paviljon Hewlett-Packard toodang kohe mitte icon_razz.gif.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.02.2008 15:19:05 vasta tsitaadiga

naga, õpi palun kirjutama icon_exclaim.gif
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 20.02.2008 18:10:04 vasta tsitaadiga

Nii, mul ei ole sõnu. Tegin arvutit natuke puhtamaks (puhastasin valgustkartvamaid asju, paroole, cookeisid, loge), puhastasin ka väliselt, panin kinni ja aknalauale jahtuma pooleks tunniks. Käivitasin prooviks....läks vaikselt tööle, kohe proovisin test ja kolmandatgi korda, tulemus sama- ilma piiksudeta jookseb tööle, imelik on aga see, et vent töötav vaikselt kogu aeg (enne rakendus 50c pealt ja lõpetas kuskil 40 kandis) arvutit käivitades oli temperatuursensori järgi 25 kraadi....Müstika, juba oli arvuti viimine esindusse kokku lepitud...aga praegu viies saaksin ilmselt vaid ise maksta korras arvuti transpordi eest. Müstika.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 20.02.2008 18:23:34 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif arvuti protestis "valgustkartva" kraami vastu ja kui sellest lahti sai, otsustas, et võib töötada... icon_lol.gif

Sellist puhastust tasuks sagedamini teha icon_wink.gif
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 20.02.2008 19:07:50 vasta tsitaadiga

jah, seni ta töötas aasta otsa nii, kuni järsku otsustas et nüüd aitab?! icon_rolleyes.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 20.02.2008 20:33:10 vasta tsitaadiga

Just, iga seade tahab, et temaga hoolsalt ümber käidaks. Hooldus pole sugugi sõnakõlks.
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 20.02.2008 21:26:28 vasta tsitaadiga

einoh viiruseid ja spyware pole ta ammu näinud...asi peab milleski muus olema. Kuidas saab lihtsalt prügikasti tühjendamise teel raudvaraprobleemi lahendada?
tagasi üles
Joosep8
HV veteran

sõnum 21.02.2008 00:57:59 vasta tsitaadiga

Raidomarek kirjutas:
jah, seni ta töötas aasta otsa nii, kuni järsku otsustas et nüüd aitab?! icon_rolleyes.gif

Enne surma pidid kõik valud vähemalt korrraks ära kaduma.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 21.02.2008 14:09:37 vasta tsitaadiga

Raidomarek kirjutas:
einoh viiruseid ja spyware pole ta ammu näinud...asi peab milleski muus olema. Kuidas saab lihtsalt prügikasti tühjendamise teel raudvaraprobleemi lahendada?
Kui ketas rämpsu paksult täis ja win + viirustõrjetel või muudel analoogsetel pidevalt kontrollimisi, indekseerimisi............

Aga taas täiesti tõsisemalt rääkides pean hoiatama, et see viga võib taas ilmneda...
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 11.03.2008 10:45:09 vasta tsitaadiga

Ja nii oligi! Täna, laupäeval, ehk siis tunnipealt samal aja piiksutas ta taas. Praegu on arvuti eest 6020...viisin kohe Elioni ära, 4. aprill oli eta, loodan et saab siis varem ja juba uue masina...

vedelikukahjustus?? Garantii ei kehti-4500 kr..Mis selle arvuti väärtus üldse tervena oleks?
-----------------
Ega keegi oska öelda, kas on midagi teha kui teenindus väidab kangekaelselt et veekahjustus ja nemad süüdi pole, ning meie oleme seisukohal, et veekahjustust pole meie käes tekkinud (kui on veekahjustus)?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion 6018ea ei buudi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.