praegune kellaaeg 20.06.2025 17:25:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dihlovoss
HV vaatleja
|
20.02.2008 13:49:06
USB device not recognised |
|
|
Mul on juba mitu kuud probleeme USB-ga. Kui ma ühendan telefoni või mälupulga arvutiga, siis tuleb ette teade USB device not recognised, aga samal ajal tuleb ette kiri, et seade on installitud ja võib kasutada, aga mõne hetke pärast kaovad mõlemad teated ja seadet ei saa kautada. Imelik on kõige juures see, et kui ma ühendan oma vana pleieri arvutiga, töötab USB korralikult. Ma kahtlustan, et see on driveri viga, aga ma ei leia ja ei oska otsida uut driverit. Palun kiiret vastust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
boozy
Kreisi kasutaja

|
20.02.2008 16:21:07
|
|
|
Mis op süsteemi sa kasutad? Eeldan, et win xp. Soovitaks sul device managerist unistallida kõik USB controlleri all olev. Teed restardi, peale käivitamist windows installib uuesti kõik usb-ga seonduva ja peale seda proovi uuesti oma usb vidinaid kasutada. Jõudu.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
dihlovoss
HV vaatleja
|
20.02.2008 18:14:25
|
|
|
Tegin nii nagu öeldud, aga mingit muutust ei toimunud. Kõigepealt tuleb ette kiri found new hardware ja siis kiri USB device not recognised.
|
|
tagasi üles |
|
 |
boozy
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
dihlovoss
HV vaatleja
|
21.02.2008 17:27:40
|
|
|
Korraks tekib sinna other devices, mille all on unknown device, aga siis järsku kaob ja USB controllersi alla tekib unknown device. Kui ma mobiili arvutiga ühendan, tekib toolbarile kaks silti, millest ühel on kirjutatud device not recognised ja teisel, et seade on installitud ja saab kasutada, aga kui ma sellele klõpsan, siis kaovad mõlemad sildid. Proovisin nüüd ka pleieriga ja kõik töötab. Ma arvan, et see on kuidagi seotud viirustega, mis umbes pool aastat tagasi arvuti peaaegu kasutuskõlbmatuks muutsid. Mõne nädalaga muutus arvuti endiseks, aga peale seda tekkisid probleemid USB ja kirjutajaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aks
HV veteran

|
21.02.2008 23:26:40
|
|
|
Tasub ka kontrollida kas pole klemmide väändumisi vms.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
dihlovoss
HV vaatleja
|
21.02.2008 23:50:59
|
|
|
USB pordid on emaplaadile integreeritud ja siis ei peaks ta ka pleieriga töötama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|