praegune kellaaeg 19.06.2025 21:35:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
saarekaz
HV vaatleja
|
18.02.2008 21:03:24
Fotosafarile tipp-pildistaja Lassi Rautiaineniga! |
|
|
Lugu algas detsembris, kui sai ostetud uus ja värske "Loodusesõber". Seal oli herr Lassi "Soome Looduse Aasta foto" võidutöö jne. Kirjutati siis, et Lassi kutsub kevadel enda juurde karusid, hunte ja keda kõiki pildistama. Tore ju, mõtlesin mina ja ootasin 2 kuud nagu kuivand orav pesunööril.
Saabuski siis see aeg kui ilmus jälle uus ja värske "loodusesõber" vajaliku infoga.
Seni kaua oli kõik tore ja röösa kuni aru sain, kui palju läheb kogu nali maksma. Saaremaalt tlna siis helsingi, siis kuidagi moodi mina Lassi juurde, siis kõik samamoodi tagasi. 11-12k laks.
Mis teema point on? Et äkki keegi on ka asjast huvitatud, oleks autoga, ajaks mingi pundi kokku ja saaks selle värgi odavamalt läbi teha, kui näiteks 10k. Sest minu puhul on küll 10k viimane piir, mida olen nõus maksma, kokku selle nalja eest.
Mõelge, uurige, arutleme. Kui ei leia huvilisi, jäävad karu ja hundi pildid ära, mis teha
PS!
Muidu maksab 1 öö tema varjetes 250-300 euri
_________________ www.yllarsaar.com |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|