Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
spezwend
HV veteran
|
16.02.2008 14:54:20
|
|
|
zimson kirjutas: |
Kas ka väljalülitamise nupp on ebavajalik sinu jaoks? Mina vahetan näiteks selle kaudu profiile. Võiks olla paremini vajutatav.
Pane vaikses kohas kõrv vastu kuularit ja taustvalgus tööle ning kuula hästi hoolikalt. Kas tõesti mingit vahet ei ole kui valgus sees või väljas? |
suht ebavajalik jah, ma kasutan tavaliselt "General" ja "Silent". neid saab vahetada # nupust. poweri nupp käib tõepoolest raskelt, selle võiks vist isegi miinuseks lugeda... eriti kui võrrelda N76'e nupuga.
tegin katse, haudvaikses toas tõepoolest valgustuse süttides tekib mingi ime väike sisisn, aga no kuulge, pole mõtet ju pilli lõhki ajada. lasin naisel ka kuulata, ütles, et ma olen vaimuhaige.
E51 MIINUS raskelt käiv(vajutatav) "poweri" nupp.
Firefly kirjutas: |
blackwerew, aktiivse ootereziimi esimeseks rakenduseks pane menüü, siis saad keskmise nupuga kohe müüse hüpata. |
hea mõte, aga pideva nokia kasutajana on mul "menu" seal kus alati nokiatel olnud on ja esimene "active standby shortcut" on "calculator".
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
16.02.2008 21:09:59
|
|
|
Nii... Probleem... Tegin selle, et panin keskmise nupu menüü jaoks... Panin sisse ka selle otseteede värgi, et saaksin vahepeal wiFit kasutada.
Nüüd selline ajam, et ei oska kuidagi menüüse minna, sest keskmine nupp kinnitab selle valiku mille peal parasjagu olen ja kuidagi ära ka ei saa.
Keegi oskab aidata?:S
_________________ Loogika on idiootsuse viimane tase.
 |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZaHooR
HV vaatleja
|
17.02.2008 03:20:12
|
|
|
Mis moodi seda telefoni vaiksemaks saab panna? Kui mingis mängus panen enable sound, siis lõugab nii kuis jaksab.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.02.2008 07:44:08
|
|
|
blackwerew kirjutas: |
Nii... Probleem... Tegin selle, et panin keskmise nupu menüü jaoks... Panin sisse ka selle otseteede värgi, et saaksin vahepeal wiFit kasutada.
Nüüd selline ajam, et ei oska kuidagi menüüse minna, sest keskmine nupp kinnitab selle valiku mille peal parasjagu olen ja kuidagi ära ka ei saa.
Keegi oskab aidata?:S |
Oot, menüü jaoks on ju eraldi maja pildiga nupp? Miks selle jaoks veel lisaks keskmist nuppu või kumbagi "pehmet" nuppu raisata?
Mind häirib see, et ümbrikuga nupp viskab mu otse mingisse nõmedasse sõnumite alla tekkinud Windows Live kataloogi, mida ma tegelikult üldse ei vaja ja mida ära ka enam kustutada ei saa. Mulle meeldiks, kui seda vajutades tuleks ette lihtsalt sõnumite kaustad, mille hulgast ma siis edasi ise sobiva valida saaks...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
17.02.2008 12:53:40
|
|
|
ZaHooR kirjutas: |
Mis moodi seda telefoni vaiksemaks saab panna? Kui mingis mängus panen enable sound, siis lõugab nii kuis jaksab. |
Paremalpool on ju kummist nooltega nupp, üless-alla
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
3 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
17.02.2008 13:04:16
|
|
|
rex, leidsin jah
Mul see Sõnumi oma viskab mind kuskile postkasti hoopis. :S
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
17.02.2008 13:34:14
|
|
|
rex, leidsin jah
Mul see Sõnumi oma viskab mind kuskile postkasti hoopis. :S |
Aga seda saab ju ise muuta kuhu ta viskab, pane üldine ?
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
vantka
HV vaatleja

|
17.02.2008 14:21:17
|
|
|
Kas bluethooti saab nii ka panna, et iga kord kui arvutist tahad telefoniga ühendust võtta ei peaks telefoni näppima?Küsib alati mingit nõusolekut
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
17.02.2008 14:31:52
|
|
|
vantka kirjutas: |
Kas bluethooti saab nii ka panna, et iga kord kui arvutist tahad telefoniga ühendust võtta ei peaks telefoni näppima?Küsib alati mingit nõusolekut  |
Ikka saab, märgi arvuti ühendus tunnustatuks või midagi sellist. Seotud seadmete alt
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
vantka
HV vaatleja

|
17.02.2008 14:41:29
|
|
|
John Smith kirjutas: |
vantka kirjutas: |
Kas bluethooti saab nii ka panna, et iga kord kui arvutist tahad telefoniga ühendust võtta ei peaks telefoni näppima?Küsib alati mingit nõusolekut  |
Ikka saab, märgi arvuti ühendus tunnustatuks või midagi sellist. Seotud seadmete alt |
Äkki viitsid täpsustada kus see menüü asub Usb ühendusel on küll võimalus menüü-- vahendid--seaded--ühendus--USB--küsi ühendamisel. Samas menüü--vahendid--seaded--ühendus--bluethooth selline valik puudub
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
17.02.2008 14:44:12
|
|
|
menüü - siderakendused- bluetooth - seotud seadmed
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
vantka
HV vaatleja

|
17.02.2008 14:57:49
|
|
|
menüü - siderakendused- bluetooth - seotud seadmed |
Tänud, asi korras Neid alamenüüsid on nii palju,et läheb jupp aega enne kui kõik selgeks saab.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZaHooR
HV vaatleja
|
17.02.2008 16:18:37
|
|
|
solution kirjutas: |
ZaHooR kirjutas: |
Mis moodi seda telefoni vaiksemaks saab panna? Kui mingis mängus panen enable sound, siis lõugab nii kuis jaksab. |
Paremalpool on ju kummist nooltega nupp, üless-alla |
Mul mõjuvad need ainult muusika playeri või raadio puhul.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.02.2008 18:56:24
|
|
|
Aga seda saab ju ise muuta kuhu ta viskab, pane üldine ? |
Kust täpsemalt? Surfasin ja surfasin sõnumite all igasuguste alammenüüde settingutes, aga ei jäänud sellist valikut kuskilt silma.
Edit: Ok, kui ei leia, siis tuleb lihtsalt otsimist jätkata. Leidsin nüüd nende nuppude seaded (one touch keys) üldiste seadete alt. Lisaks avastasin veel palju muudki kasulikku. Näiteks, et kõikidele neile nuppudele saab määrata ka pikalt allhoidmisega rakenduva funktsiooni. Pikalt kontaktide nuppu hoides näiteks uue kontakti loomine jne. Mugav, kiire, kasutajasõbralik. Kui see kõik ainult igapäevase kasutuse käigus ka meeles püsiks ja ei hakkaks ikkagi kiiruga menüüdesse kaevuma.
Nüüd rakenduvad mu nupud nii (kuna menüü on inglisekeelne, siis on nii ka kirjeldus):
Contacts key: short press - contacts; long press - new contact
Calendar key: short press - calendar; long press - new meeting
Messaging: short press - messaging; long press - new sms
Tulemusena vabanes active standby apps'ide alt paar kohta. Kuna mulle see sisselülitusnupu kogu jõust küünega pressimine väga vastumeelne oli, lootsin võimalikku phone switch valikut nähes seda sinna esimeseks ikooniks sokutada. Suur oli aga üllatus, kui siis selle rakendumist testisin - loodetud profiilide jms valikute listi asemel kuvati kolm mingit krdi sünkroniseerimisvalikut. Lõpuks, kui sähvatas, sain aru, et see on hoopis see andmete ühest telefonist teise kandmine. Säh sulle phone switch'i. Switch phone on ta ju hoopis. Seda valikut ma küll igapäevaselt ei vaja.
Left selection key on mul TomTom, Right selection key all WLAN wizard (kasutan väga tihti - mugav näiteks igal pool enne läpaka väljakaevamist wifi olemasolu kontrollida).
Viriseks ka vahelduseks, et liiga läilaks ei läheks.
Nagu juba ka ülalpool korduvalt mainitud, on kõik kumminupud on selle telefoni juures tõesti täielik ämber. Enne pigistad telefoni käes teistpidi lapikuks, kui nupualune lüliti rakendub. Vasakukäelise telefonikasutajana häirib mind voluuminuppude toomine telefoni paremale küljele. Seni olin harjunud valjust pöidlaga regullima. Aga noh, eks see mood ole tingitud sellest, et kaameratelefonidel käib see nõme ja mõttetu digizoom läbi sama nupu ja millegipärast on arvatud, et seda ei võiks pöidlaga kasutada, kuigi minu arvates jääb telefoni horisontaalsesse "kaameraasendisse" keerates vastaval telefoni küljel vasak pöial selleks sobivamasse kohta kui vasak nimetissõrm.
Jätkuvalt häirib see, et USB'ist laadimist ei toeta. GPS dongle on ka tihti, kui seda vaja võiks minna, kodus või laadimata. Võiks ikkagi telefonis sees olla...
Eile näppisin sõbra SE P1i-d. Puutetundlik ekraan on tegelikult ikka väga mugav lisa. Paras kiusatus on see telefon ka enda omanduses ära proovida. Samas on ta jälle muudelt tehnoloogiatelt veidi mahajäänum - 3.5G asemel 3G, wifi ainult b-standard (ok, sellest kiirusestki on tegelikult mobiilse device'i jaoks maa ja ilm), uimasem, ekraan ei tundunud sama kirgas ega terav (ok, suurem diagonaal, aga sama reso ju). Hämmastas tegelikult see, et kuigi P1i on loodud ilmselt vastulöögiks N95-le, pole GPS'i integreeritud. Vastav BT-jubin antakse küll kohe müügipakendis kaasa, kuid see pole ikka see... Oleks GPS seal kohe sees, oleks minu jaoks asi ilmselt otsustatud olnud. Hetkel on aga veel kahtlused...
viimati muutis rex 17.02.2008 18:56:52, muudetud 1 kord |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
17.02.2008 18:56:43
|
|
|
rex kirjutas: |
Viriseks ka vahelduseks, et liiga läilaks ei läheks.
Nagu juba ka ülalpool korduvalt mainitud, on kõik kumminupud on selle telefoni juures tõesti täielik ämber. Enne pigistad telefoni käes teistpidi lapikuks, kui nupualune lüliti rakendub. Vasakukäelise telefonikasutajana häirib mind voluuminuppude toomine telefoni paremale küljele. Seni olin harjunud valjust pöidlaga regullima. |
vajuta põidlaga kõne ajal "navinuppu" vasakule-paremale muudab volüümi. tunduvalt mugavam kui otsida õhukese telefoni küljelt "vastikuid" kumminuppe.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
18.02.2008 11:28:25
|
|
|
Kasutasin eile terve päev Virtual Radiot üle 3G (maakeeles: kuulasin interneti raadiot), super lihtsalt... Kordagi mingi katkestust ei toimunud, niiet järgmine etapp on see et ühendan lapaka telefoniga ja vaatan kuidas kiirused on...
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
sputnik
HV kasutaja

|
18.02.2008 15:51:24
|
|
|
mis selle päevase kuulamise hind ka on ?
_________________ deviantART |
|
tagasi üles |
|
 |
mella
HV kasutaja
|
18.02.2008 15:51:51
|
|
|
rex kirjutas: |
Kuulge, ega see telefon ometi inglise keelne ei ole? :O
Ma siin nägin kellegi pilti tema telefonist ja paistis, et eesti keelt peal ei olegi :O:O |
Siit regioonist ostetud telefonil on menüüst võimalik valida ka eesti keel. Minu oma (kui sa selle pilti silmas pead) pärineb Saksamaalt ja eesti keelt menüüs pole. Algul oli plaan teenindusse viia ja soft üle lasta, aga nüüd olen juba inglise keelega nii harjunud, et ei tunne enam vajadust. |
Kas nendel telefonidel, millel eesti keel puudub, ta eesti keelest nimede hääldamisel aru saab? Näiteks telefoniraamatu kirjete nimetamisel? Ja eestikeelne T9?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
18.02.2008 17:34:57
|
|
|
Saab aga nimetab neid väga imelikult, nagu E50-el´gi.
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
18.02.2008 18:16:01
|
|
|
sputnik kirjutas: |
mis selle päevase kuulamise hind ka on ? |
9EEKu
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
18.02.2008 18:30:13
|
|
|
Oskab keegi öelda, kust ma saaks selle telefoni võimalikult soodsa hinnaga? (Musta värvi kindlalt)
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
juku626
HV veteran
|
18.02.2008 19:06:53
|
|
|
keeRISTOrm kirjutas: |
Oskab keegi öelda, kust ma saaks selle telefoni võimalikult soodsa hinnaga? (Musta värvi kindlalt) |
Momendil vist ilma mingite liitumisteta saab ta kuskil 4299.- eest ELISA-s! Piisab kui oled Zen kasutaja!
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
18.02.2008 19:51:29
|
|
|
mella kirjutas: |
Kas nendel telefonidel, millel eesti keel puudub, ta eesti keelest nimede hääldamisel aru saab? Näiteks telefoniraamatu kirjete nimetamisel? Ja eestikeelne T9? |
Ei oskagi öelda. Vanamoodsa inimesena olen ma telefoniga alati nuppude kaudu suhelnud. T9-t olen ka juba hallidest aegadest saati vihanud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
18.02.2008 20:02:39
|
|
|
juku626 kirjutas: |
Oskab keegi öelda, kust ma saaks selle telefoni võimalikult soodsa hinnaga? (Musta värvi kindlalt) |
Momendil vist ilma mingite liitumisteta saab ta kuskil 4299.- eest ELISA-s! Piisab kui oled Zen kasutaja! |
EMT ärikasutajale on mingi 3k vist? Vahepeal siin firmade kulul ostnud seltsimehed müütasid, oli ka kenasti must värv esindatud.
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
18.02.2008 20:23:07
|
|
|
avax kirjutas: |
juku626 kirjutas: |
Momendil vist ilma mingite liitumisteta saab ta kuskil 4299.- eest ELISA-s! Piisab kui oled Zen kasutaja! |
EMT ärikasutajale on mingi 3k vist? Vahepeal siin firmade kulul ostnud seltsimehed müütasid, oli ka kenasti must värv esindatud. |
Kas siin ei leidu mõnda EMT ärikasutajat?
Mul endal muidu diili lepinguline klient, see ka nagu EMT all...
Ja seda ka, et kas keegi viitsib teha vabaõhus mingi pildi sellega? Tahaks natukenegi aimu saada mis kvaliteediga pilti teeb
Kuidas on kvaliteet nt võrreldes 3250ga...?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|