Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
E90
HV kasutaja
|
03.02.2008 11:46:44
|
|
|
Sakurai kirjutas: |
Palun vaata paar lehte tagasi.Siin on neid mode piisavalt postitatud.  |
Leidsin ainult juttu mingisest Fransesco modist, mida jah enne peale ei taha panna kui mäng niisama läbi tehtud.
Tahaks just mingeid mode mis muudaksid graafika üliilusaks.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
03.02.2008 12:05:12
|
|
|
Ennist postitasin sellise lehe: The Oblivion Texture Overhaul
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
03.02.2008 13:17:14
|
|
|
Megadux kirjutas: |
Jah 100%-sel raskusastmel on vastase löögid kuus korda tugevamad ja sinu löögid kuus korda nõrgemad - http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:The_Hardest_Difficulty_Strategy_Guide
Raske uskuda, et kasutaja Sakurai mängu nii läbi tegi et seda ei märganud. Selline raskusaste eeldab totaalselt erinevat mängustiili (blokkimine tuleb kohe ära unustada sest see on surmav) ja on ilmselt erakordselt raske, sest näiteks minu level 39 tegelane peab maksimaalse mõõgaskilli ja maksimaalse jõuga Perfect Madness Swordiga Ogrele oma paarkümmend matsu andma enne kui see kokku kukub. Seda siis keskmise raskusastme juures. Maksimaalsel raskusastmel tuleks siis 6x20=120 matsu . Ise tohiks seejuures vast mingi 6 lööki sisse saada. |
See et sina seda läbi ei ole teinud ei tähenda et keegi teine ei ole. Ma ei ole kellelgi käskinud uskuda seda mis ma ütlesin. Piisab sellest et ma ise tean seda. Kloun
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Megadux
HV kasutaja

|
03.02.2008 15:41:32
|
|
|
Mirkel kirjutas: |
xtriz kirjutas: |
No kui on kerge, nihuta seda slaiderit paremale, siis vaevalt on  |
samas see, et sa seda kolli 5 korra asemel 25 korda taod, ei tee mängu nüüd huvitavamaks...  |
Mul on see mäng slaider põhjas läbi tehtud. Mõttetu on. Monsterid tahavad lihtsalt rohkem lakse saada pole midagi keerulisemat. |
Hea, et ise aru said siis kes oled. Su postitus jätab väga väära informatsiooni olukorrast. Soovisin lihtsalt täpsustada, et pole see nii lihtne kui kirjeldad, mitte kedagi närvi ajada. Usun, et mängu slaider põhjas läbi tegid. Tegid mängu nii läbi ja siis leidsid, et mõttetu oli.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
03.02.2008 18:49:39
|
|
|
Megadux kirjutas: |
näiteks minu level 39 tegelane |
kui kõige raskema peal läbi mängida tahad soovitan soojalt üle lvl ~5 mitte minna
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Windslore
HV veteran
|
04.02.2008 09:06:17
|
|
|
Heheh... Huvitavamaks ju läheb. Raskemaks ka.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
06.02.2008 03:51:22
|
|
|
Mingi imelik bug on Thieves Guild questiga:
"Independent Thievery" quest ütleb, et 300 gold väärtuses kraami on koos, aga S'Krivva istub oma majas ja ei tee sellest väljagi. Pealegi juhatab nool mind üldse Leyawiini Dar Jee juurde... Sellega seoes enam Thieves Guild edasi ei lähegi. Täielik BS, peaks mainima. On kellelgi veel sellist jama olnud? Äkki on mingi console'i käsk, millega saaks queste uuesti alustada?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirkel
HV veteran

|
06.02.2008 13:19:30
|
|
|
Mul sama kaugel. Kraami on üle 7000. Ka oleks nagu kinni... Pole uurinud.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Windslore
HV veteran
|
06.02.2008 13:38:12
|
|
|
Nagu minul Morrowindiski, Talvesaarel pidin ära tapma uues linnas paar koletist ära ja ainult need mis linna ümber uitasid. Tegin nagu kästud ja läksin uuesti käsu andja juurde. Ikka ütles, et tapa kollid ära. Siis tapsin terve saare peal antud liigi esindajad ära. Ikka sama lugu. Bugiga vist midagi ette ei saagi võtta, ma ei saanudki sealt edasi.
Samamoodi võib ka sellel juhtumil olla, kuigi, ei ole kindel. Mingi lahendus võib ikka olla
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
06.02.2008 14:33:28
|
|
|
Endale tegelikult ei meeldi, kui midagi pooleli jääb - ei saa mängust tervikut, tahaks ikka maksimumi võtta...
Tegelikult imestangi, et niivõrd massiivse mängu juures on see alles esimene suurem bug, aga kahjuks tundub, et seda parandada ei olegi võimalik. Võiks ju mõne vanema save file'i laadida, aga see tähendab, et pean mitmetunniseid questid uuesti tegema ja miski ei garanteeri, et sarnane bug uuesti välja ilmub. Võib-olla on mängu install üldse vigane või siis on modid midagi tuksi keeranud - krt seda teab...
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
06.02.2008 19:15:00
|
|
|
dstar kirjutas: |
"Independent Thievery" quest ütleb, et 300 gold väärtuses kraami on koos, aga S'Krivva istub oma majas ja ei tee sellest väljagi. Pealegi juhatab nool mind üldse Leyawiini Dar Jee juurde... Sellega seoes enam Thieves Guild edasi ei lähegi. Täielik BS, peaks mainima. On kellelgi veel sellist jama olnud? Äkki on mingi console'i käsk, millega saaks queste uuesti alustada? |
proovi
player.setstage 0001ee46 55
kui ei tööta ütle mis questi viimati tegid thieves guildi jaoks
viimati muutis Hazar 06.02.2008 19:17:29, muudetud 1 kord |
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
06.02.2008 19:16:34
|
|
|
Hazar kirjutas: |
dstar kirjutas: |
"Independent Thievery" quest ütleb, et 300 gold väärtuses kraami on koos, aga S'Krivva istub oma majas ja ei tee sellest väljagi. Pealegi juhatab nool mind üldse Leyawiini Dar Jee juurde... Sellega seoes enam Thieves Guild edasi ei lähegi. Täielik BS, peaks mainima. On kellelgi veel sellist jama olnud? Äkki on mingi console'i käsk, millega saaks queste uuesti alustada? |
proovi
player.setstage 0001ee46 55 |
je..omal oli ka kunagi mingi questiga bug, siis sai kah vist taolise xiidiga Quest Completed teha ja edasi mängida.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
06.02.2008 20:36:46
|
|
|
E90 kirjutas: |
Palun vaata paar lehte tagasi.Siin on neid mode piisavalt postitatud.  |
Leidsin ainult juttu mingisest Fransesco modist, mida jah enne peale ei taha panna kui mäng niisama läbi tehtud.
Tahaks just mingeid mode mis muudaksid graafika üliilusaks. |
Üks jõhkralt hea mod oli mingisugune nature, natural weather vms. mis tegi kogu looduse tunduvalt efektsemaks.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
07.02.2008 02:47:14
|
|
|
Ei tea, proovisin küll erinevaid variante kuni player.setstage 0001EE46 115 välja. Ütles, et 1000 gold on täis, mine Imperial City'see ja oota Gray Foxi, aga mitte midagi ei toimunud. Roheline nool näitab ühte kõrtsi, kus peaks teatud NPC olema, aga tema asemel on hoopis teise nimega tegelane - täielik segadus. Kahju, et mäng seal pooleli jääb. Hakkas just huvitamaks minema...
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Windslore
HV veteran
|
17.02.2008 23:16:05
|
|
|
Kes jagaks oma modide kogu Nestea või suure oksi eest?
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
18.03.2008 15:40:27
|
|
|
Olen veidi ajast maas.
Sain reedel mängu ja peab mainima, et selliste erksate värvidega võiks kõik mängud olla.
Tänapäeva mängud on reeglina mingite kakapruunide ja hallide toonidega, mis ei paku silmale üldse ilu :/
Oblivion
Aga kas ma olengi seal mängu paha, sellest ma ei saa aru.
Mõtlesin hakkan korralikuks rüütliks, kellel on sitaks ilusaid naisi. Aga nüüd olen varas ja peale selle palgamõrvar kah :/
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
18.03.2008 15:47:14
|
|
|
Ei ole sa seal mängus otseselt mitte keegi. Võid kõikide guildide queste teha. Võid olla rüütel ja palgamõrvar korraga.
Aga palgamõrvariks said ju nii, et tapsid tänaval mõne suvalise süütu inimese ära ja 1 tüüp külastas sind, nii et see on su enda süü, et "paha" oled.
Lisaks vaata enda character statse, seal on fame ja infamy punktid. fame on siis hea ja infamy paha. Mida rohkem on, selle poole kaldudki, aga sellest ei olene suurt midagi.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
18.03.2008 15:49:57
|
|
|
Kõik oleneb mis queste sa teed.
Sellega kaasneb kas Fame või Infame. Tapma pead sa seal niikuinii, röövima kah.
Kui täidad küla/linnainimeste queste, Fighters guildi, Mages guildi queste siis su Fame tõuseb. Kui teed aga Thiefs guildi või Dark Brotherhoodi queste siis muutud kurikuulsamaks.
Siit leiad kõik guidid, itemid, questid, etc www.uesp.net/wiki/Oblivion:Oblivion
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
18.03.2008 15:51:45
|
|
|
xtriz kirjutas: |
Ei ole sa seal mängus otseselt mitte keegi. Võid kõikide guildide queste teha. Võid olla rüütel ja palgamõrvar korraga.
Aga palgamõrvariks said ju nii, et tapsid tänaval mõne suvalise süütu inimese ära ja 1 tüüp külastas sind, nii et see on su enda süü, et "paha" oled.
Lisaks vaata enda character statse, seal on fame ja infamy punktid. fame on siis hea ja infamy paha. Mida rohkem on, selle poole kaldudki, aga sellest ei olene suurt midagi. |
suured tänud. kui uuesti alustan proovin korralik seikleja olla. aga hetke pela lõpetetamisega läheb vast aega veel. olen lvl 3. ma ei tea kas see on suur number või väike.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
teoreetik
HV vaatleja

|
18.03.2008 18:40:50
|
|
|
Sarin kirjutas: |
suured tänud. kui uuesti alustan proovin korralik seikleja olla. aga hetke pela lõpetetamisega läheb vast aega veel. olen lvl 3. ma ei tea kas see on suur number või väike. |
Level 53 on teoreetiline maksimum, nii et aega on veel lõpuni.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
18.03.2008 18:51:58
|
|
|
Muidugi oleneb, kas ta treenib minor või major skille. Kui kogu mängu jooksul ühtegi oma major skilli ei kasuta/treeni, siis võib kasvõi lvl 1 mängu läbi teha.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
26.03.2008 20:45:46
|
|
|
Hey. Olen juba lvl 5 8)
Tekkis kysimus, et kust ma saaks eriti vinge vibu osta. mis tapaks yhe noolega.
Ja eile avastasin sellise asja ka, et ise saab asju tuunida(panin vibule mingi tule peale)
aga kust neid nn retsepte saab, et tuunida. ja kus on hea vibupood? sain aru et pean agilitit arendama, siis ka parem vibumees.
aga eks 6htal n4eb.
VIBUVIBUVIBU
tahaks ikka linna valvuri sneakides yhe vibu noolega maha v6tta
ja siis oma vibu niii 4ra tuunida retseptidega
oi vibu
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
26.03.2008 22:38:05
|
|
|
alkeemia abiks, endgame mürgid võtavad mis tahes eluka 1 noolega maha
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
26.03.2008 23:50:56
|
|
|
[quote="Hazar"]alkeemia abiks, endgame mürgid võtavad mis tahes eluka 1 noolega maha[/quote
tnx, raamat mis kaasas oli, seal pole juttugi sellest.
aga kui kõigest oleks, siis peaks vist raamat päris priske olema
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
28.03.2008 10:00:29
|
|
|
Kindlasti oli raamatus juttu, mürgi abil saad igat oma pihus olevat relva ühe laksu ajaks vingemaks teha (võtab rohkem tervist, teeb vastase tummaks [võtab talt posimise võime], või halvab paariks sekundiks). Aga Sigil stone'ide abiga saad vibu (või mistahes muu relva/kehakatte) nii ära tuunida, et 1 noolega virutab vastase mitme meetri kõrgusele õhku. Kuigi pean hoiatama, et linnavalvur on esimeste levelite juures üsna hea pähkel, harjuta parem oma vibukätt koobastes.
Ma ise ka panin vibule suht palju rõhku.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|