Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
E90
HV kasutaja
|
15.02.2008 12:02:17
Probleem LAN-iga koolis. |
|
|
Tere, meil on koolis selline probleem, et kui näiteks keegi createb WC3 mapi, siis kõik näevad LANis seda, et mäng on tehtud, kuid sisse minna ei saa. Ainult host on sees, kas kuidagi annab miskit teha, et ka serverisse siseneda saaks?
PS: Me ei mängi tundide ajal.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
15.02.2008 12:03:01
|
|
|
See mängufoorumi teema pigem...
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
E90
HV kasutaja
|
15.02.2008 12:03:56
|
|
|
suurpealik kirjutas: |
See mängufoorumi teema pigem... |
Miks? Tegu on ju selgelt mingi LANi piiranguga vms, mängus endas asi ei ole.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
15.02.2008 12:07:22
|
|
|
E90 kirjutas: |
Miks? Tegu on ju selgelt mingi LANi piiranguga vms, mängus endas asi ei ole. |
Siis seleta lähemalt, mis on võrgul pistmist sellega, kus keegi mingi müstilise WC3 jaoks mingi mapi kusagil creidib
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
15.02.2008 13:39:59
|
|
|
Tegu peaks tõesti mängu teema olema, aga ehk miski firewall blockib seda? Switchi block?
Mingi errori viskab et connectida ei saa või lihtsalt ei tee midagi? Keegi enda läppariga on proovinud conectida?
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
2 :: |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shook
HV kasutaja

|
15.02.2008 13:43:12
|
|
|
Kas mitte serveri (mängu) seadetes pole vaja luba anda teatud clientide kohta
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
15.02.2008 15:58:38
|
|
|
noh, kooliarvutites mängimine on üldse kahe otsaga tegevus... olenevalt vahelistuvast serverist võib igasugu piiranguid peal olla... mõnes kohas näiteks on lubatud liiklus ainult 80 ja 443 portidel ja sedagi ainult http ja https pakettidel, ülejäänud paketid surevad müstilisel kombel välja...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shook
HV kasutaja

|
15.02.2008 16:17:31
|
|
|
Aga võibolla oleks see kõige parem küsimus arvutiõpetajale
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
E90
HV kasutaja
|
15.02.2008 18:32:08
|
|
|
Miks? Tegu on ju selgelt mingi LANi piiranguga vms, mängus endas asi ei ole. |
Siis seleta lähemalt, mis on võrgul pistmist sellega, kus keegi mingi müstilise WC3 jaoks mingi mapi kusagil creidib  |
" "
Ma arvan et sa ei saanud asjale pihta. Kui keegi hostib/createb Warcraft3-es mingi mapiga serveri, siis kõik näevad mängus sees et LANi all server eksisteerib, kuid kui teed 2 klikki selle peale et connectida, siis lihtsalt ei lähe sisse. Ning kuna admin õigused arvutites puuduvad, siis ei saa firewalli ise välja ka lülitada, seetõttu mõtlesin et äkki siin on kellelgil targemal midagi öelda. Arvutiõpetajast pole mõtet rääkida, ma üldse imestan kuidas sellised inimesed üldse arvutiõpetajateks saavad.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.02.2008 19:06:44
|
|
|
E90: No pane ennast arvutiõpetaja olukorda. Arvad, et kohutavalt tore lõbu on kogu aeg arvutites ja serveris seadeid üht- ja teistpidi ümber muuta.
Ja kui koolis on reegel, et KOOLIS EI MÄNGITA ARVUTIMÄNGE, siis ei mängitagi ja kogu moos
Ning miks Sa oled niiväga 100% kindel, et arvutiõpetaja tegeleb ka võrguadminni ülesannetega. Tean ise koole, kus on nii, et arvutiõpetaja tegeleb õpetamisega. Ning adminnimisega tegeleb administraator kas siis kohapeal käies või üle võrgu kaughaldust tehes.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
15.02.2008 19:18:42
|
|
|
Paljud arvutõpetajad ei oskagi seadistada ruutereid/ei tea võrgundusest midagi, endal kogemus sellise õpetajaga kes õpetab OP süsteeme ja tema arvas ükskord, et võtab välisühendue ära ja siis ei saa CS'i mängida
|
|
   |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
15.02.2008 19:31:18
|
|
|
Alo.Ko kirjutas: |
Paljud arvutõpetajad ei oskagi seadistada ruutereid/ei tea võrgundusest midagi, endal kogemus sellise õpetajaga kes õpetab OP süsteeme ja tema arvas ükskord, et võtab välisühendue ära ja siis ei saa CS'i mängida  |
oehh meenutab kahtlaselt ühte õpetajat, kes op.süsteeme õpetas - ega ta initsiaalid kogemata J.P. ole?
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
E90
HV kasutaja
|
15.02.2008 21:14:48
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
E90: No pane ennast arvutiõpetaja olukorda. Arvad, et kohutavalt tore lõbu on kogu aeg arvutites ja serveris seadeid üht- ja teistpidi ümber muuta.
Ja kui koolis on reegel, et KOOLIS EI MÄNGITA ARVUTIMÄNGE, siis ei mängitagi ja kogu moos
Ning miks Sa oled niiväga 100% kindel, et arvutiõpetaja tegeleb ka võrguadminni ülesannetega. Tean ise koole, kus on nii, et arvutiõpetaja tegeleb õpetamisega. Ning adminnimisega tegeleb administraator kas siis kohapeal käies või üle võrgu kaughaldust tehes. |
Ma ütlesin ju et arvutiõpetaja on kasutu? Ning ma ei tea keda see segab kui me peale tunde arvutiklassis mida on meie koolis 6 tükki sõpradega mängime.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
15.02.2008 21:58:21
|
|
|
Ning miks Sa oled niiväga 100% kindel, et arvutiõpetaja tegeleb ka võrguadminni ülesannetega. Tean ise koole, kus on nii, et arvutiõpetaja tegeleb õpetamisega. Ning adminnimisega tegeleb administraator kas siis kohapeal käies või üle võrgu kaughaldust tehes. |
Ma ütlesin ju et arvutiõpetaja on kasutu? Ning ma ei tea keda see segab kui me peale tunde arvutiklassis mida on meie koolis 6 tükki sõpradega mängime. |
Keda see segaks, kui ma tõmbaks tänaval kanepit ?
Asi on reeglites ja põhimõttes.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
15.02.2008 22:15:13
|
|
|
mks kirjutas: |
Paljud arvutõpetajad ei oskagi seadistada ruutereid/ei tea võrgundusest midagi, endal kogemus sellise õpetajaga kes õpetab OP süsteeme ja tema arvas ükskord, et võtab välisühendue ära ja siis ei saa CS'i mängida  |
oehh meenutab kahtlaselt ühte õpetajat, kes op.süsteeme õpetas - ega ta initsiaalid kogemata J.P. ole?  |
on küll PuhangStrike tunni hüüdnimi
|
|
   |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
E90
HV kasutaja
|
15.02.2008 22:59:53
|
|
|
raido357 kirjutas: |
Ma ütlesin ju et arvutiõpetaja on kasutu? Ning ma ei tea keda see segab kui me peale tunde arvutiklassis mida on meie koolis 6 tükki sõpradega mängime. |
Keda see segaks, kui ma tõmbaks tänaval kanepit ?
Asi on reeglites ja põhimõttes. |
Oi jumal, ma tegelikult teadsin et selline jutt siia tuleb aga eks kustutage teema ära siis. Tahtsin ainult teada milles võib probleem olla ning kas ja kuidas seda guesti all olles eemaldada saaks.
|
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
15.02.2008 23:12:03
|
|
|
Teenused piiratud lihtsalt.
Võta oma switch ja hunnik juhtmeid kaasa ja voila .
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
16.02.2008 00:17:46
|
|
|
oehh meenutab kahtlaselt ühte õpetajat, kes op.süsteeme õpetas - ega ta initsiaalid kogemata J.P. ole?  |
on küll PuhangStrike tunni hüüdnimi  |
jah, me räägime samast õpetajast... üks põhjus, miks ma sealt koolist tulema tulin ja nüüd millegi tunduvalt asjalikumaga tegelen... aga jah, JP tunnid olid täitsa armsad - eriline tipptase on tunnis nimega Microsofti Op. süsteemid paigaldada linuxit (ei, ma ei teinud eelnevas lauses vigu)...
teemaalgatajale - kui ei meeldi, vaheta kooli - kooliarvutid ei ole mõeldud mängimiseks... punkt...
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak.90
HV veteran
|
16.02.2008 00:44:03
|
|
|
on küll PuhangStrike tunni hüüdnimi  |
jah, me räägime samast õpetajast... üks põhjus, miks ma sealt koolist tulema tulin ja nüüd millegi tunduvalt asjalikumaga tegelen... aga jah, JP tunnid olid täitsa armsad - eriline tipptase on tunnis nimega Microsofti Op. süsteemid paigaldada linuxit (ei, ma ei teinud eelnevas lauses vigu)...
teemaalgatajale - kui ei meeldi, vaheta kooli - kooliarvutid ei ole mõeldud mängimiseks... punkt... |
See nädal oli ka mingi käsureal faili väljastamine ja ta oli sinna paberile kirjutanud 5-st käsust 2 tk valesti
Kõrghetk oli see kui floppy oli füüsiliselt vigastatud ütles ta, et see sinu mure, tee korda
Ja kes ise piraattarkvara ei oska tõmmata siis see õpetaja on lahkesti nõus aitama
Sry for OT, aga liiga naljakas on...
|
|
   |
188 |
|
tagasi üles |
|
 |
koristaja
HV kasutaja

|
16.02.2008 00:58:37
|
|
|
... kooliarvutid ei ole mõeldud mängimiseks... punkt... |
mõni mäng võiks ikka olla, kasvõi näitliku vahendina, kuidas programmid võrku kasutavad, mida teevad servud-hostid, mis pakette ja porte kasutavad ...
mul ei ole õrna aimugi, mis mäng on WC, aga quake3 või vanem UT demo võiks küll arvutiklassi arvutitesse installitud olla ...
[... kustutage teema ära siis. Tahtsin ainult teada milles võib probleem olla ning kas ja kuidas seda guesti all olles eemaldada saaks. |
preguseks on küllalt juba nõu antud, miks mängupordid vaikivad ja siinkohal võiks E90, omale asja selgeks teha ja meilegi rääkida, mis värk on ja kuidas teema lahenes
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
16.02.2008 18:39:24
|
|
|
OT veel natuke: otsi siit foorumist sõna puhang, peaksid üsna palju huvitavat leidma...
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|