Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
clm
HV kasutaja
|
10.01.2008 20:16:58
Nokia kõrvaklappide/handsfree otsik |
|
|
Tere.
Väikevend tõi minu kätte mingi Nokia handsfree. Otsik sellelt ära lõigatud otsast. Teises käes oli tavaline stereopistik 3,5 mm vist. Tahtis et ma need omavahel ära ühendaks, et saaks head heli tegevatest klappidest musa kuulata.
Ma arvasin, et kõik on lihtne, seniajani kui isolatsiooni maha kakkusin ja nähtavale tuli 9 juhet Pole audio kaabli puhul varem üle nelja juhtmega tegemist teinud. On siin mõni mees/naine, kes teab mis juhtmetele ma selle stereo pistiku järgi saaks joota ? Kas üldse see asi toimima saaks ?
Ja miks neid juhtmeid kokku 9 on ? Klappidele vist 4, mikrofon...jne.
Handsfree mudel on Nokia HS-23
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
10.01.2008 20:51:20
|
|
|
kas sa lõikasid juba juhtme katki? kui ei, siis lõika parem kõrvaklapid otsast (peale seda pulti) siis saad kätte neli juhet ja on lihtne ära ühendada.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
10.01.2008 21:53:39
|
|
|
Juhe on juba katki jah. Oli juba ennem see otsik ära lõigatud otsast. Ehk siis klapid ja see mikrivärk on küljes veel, puudub ainult originaalotsik otsast. Kas seda pulti seal vahepeal ei anna kuidagi ära kasutada ? Volume + - nupud on nagu peal seal. Originaalis vajab see veel eraldi mingot toidet ? Tavalisi kõrvakaid on mul terve peotäis, ainult juhtmed puudu otsast. See on tiba kvaliteetsem, ilus oleks kui saaks tervena tööle asja.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
nils_
HV vaatleja
|
31.01.2008 19:40:29
|
|
|
Mind huvitab ka see teema aga tahaksin valmiskujul kusagilt saada nokija handsfree üleminekut emaseks 3,5mm plugiks. Siis oleks hea suured aktiivkõlarid külge ühendada.
_________________ videomontaa, eriefektid, helindamine, kujundamine, trükiettevalmistus, DVD tegemine |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
31.01.2008 19:43:45
|
|
|
nils_ kirjutas: |
Mind huvitab ka see teema aga tahaksin valmiskujul kusagilt saada nokija handsfree üleminekut emaseks 3,5mm plugiks. Siis oleks hea suured aktiivkõlarid külge ühendada. |
ega need kõlarid sul mingit eriti hullu häält tegema ei hakka-kui võimu vahele paned on juba midagi, mida kuulata
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
31.01.2008 19:48:35
|
|
|
striker13 kirjutas: |
Mind huvitab ka see teema aga tahaksin valmiskujul kusagilt saada nokija handsfree üleminekut emaseks 3,5mm plugiks. Siis oleks hea suured aktiivkõlarid külge ühendada. |
ega need kõlarid sul mingit eriti hullu häält tegema ei hakka-kui võimu vahele paned on juba midagi, mida kuulata  |
Aktiivkõlarid tähendasid minu mälu järgi kõlareid, millel on sisseehitatud võimendus.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
31.01.2008 20:23:23
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
striker13 kirjutas: |
ega need kõlarid sul mingit eriti hullu häält tegema ei hakka-kui võimu vahele paned on juba midagi, mida kuulata  |
Aktiivkõlarid tähendasid minu mälu järgi kõlareid, millel on sisseehitatud võimendus. |
seda aktiivi ei märganud
muidu ise olen kasutanud sellist asja ja käib küll.
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
r3nx
HV veteran
|
31.01.2008 21:33:01
|
|
|
Ise kiskusin ka nokia nööbid ära, panin mingid philipsid asemele ja sai palju normaalsemaks asja.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
nils_
HV vaatleja
|
15.02.2008 22:26:38
leitud |
|
|
Lõpuks õnnestus vastav vidin, 2,5mm-->3,5mm üleminek leida Photopointist 50 eeguga. Ei peagi aretama.
_________________ videomontaa, eriefektid, helindamine, kujundamine, trükiettevalmistus, DVD tegemine |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|