Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  A-link WL54AP2 WPA käivitamine? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
physics
HV kasutaja

sõnum 15.02.2008 17:16:12 A-link WL54AP2 WPA käivitamine? vasta tsitaadiga

Kodus siis läbi A-link WL54AP2 jagan wifit välja ning modemiks on Speedtouch 510v6.
Wifi ruuteri pdf fail siin http://multi.gnt.lt/pages/brochures/A-link/WL54AP2UK.pdf

Tavalist WEP krüpteeringut kasutada ei taha kuna see liiga kergesti lahti muugitav, et siis WPA või WPA2, koju vist sobiks hästi WPA-PSK krüpteering, aga millest ma peaksin alustama üldse? Kuidas ma kõik seadistan?
Kodus kaks läpakat mis peavad ainult wifit saama.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.02.2008 17:19:00 vasta tsitaadiga

ruuterist paned wifi WPA/AES peale ja määrad passkey, või mida sa täpsemalt teada soovid? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 15.02.2008 19:01:26 vasta tsitaadiga

Nii, kui ma ruuteri manualist seadme IP panen, siis ta küsib ikka Speedtouch modemi paroole, kui need sisestan siis saan Speedtouch-i seadistamise paneeli aga ruuteri omasse ei saa mitte kuidagi, kuigi panen ruuteri seadme IP. Ma ei saa ilma ruuterisse minemata ju seadistada ja parooli panna võrgule icon_neutral.gif
hmm, panin ainult ruuteri läpaka külge seadistasin ära ja panin uuesti lauaarvutile ja tundub, et võrk töötab WPA2 krüpteeringuga nüüd edukalt icon_razz.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  A-link WL54AP2 WPA käivitamine?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.