praegune kellaaeg 09.08.2025 15:08:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LightsabeR
HV veteran

|
14.02.2008 20:16:37
|
|
|
painkillah kirjutas: |
eks pada sõimab ikka katelt |
Et siis mina olen nüüd lapsik jah? Kas selle pärast, et mu postid sisaldavad argumente, mida ma ka põhjendada ja tõestada suudan? Erinevalt sinust, kes ainult lõõbib...
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.02.2008 20:24:24
|
|
|
jah, täpselt nii
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
RainMan19
HV vaatleja
|
14.02.2008 22:18:36
|
|
|
ma lihtsalt tahtsin tuua sellesse teemasse natuke uut arenevat ja potensiaalikat mängu. ma ei hakka maitse üle vaidlema. Igal juhul soovitan kõigile kellel arvuti võimaldab seda mängida. Ega mängimine on hobi seda ei tohi võtta südamega
_________________ A computer lets you make more mistakes faster than any invention in human history - with the possible exceptions of handguns and tequila. |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
14.02.2008 22:29:57
|
|
|
Sama hea on vaielda teemal, et sinine on värvilisem kui punane, sest ma ütlesin nii.
Igatahes MMO aasta kisub järjest koledamaks, WAR ja AoC mõlemad edasi lükatud ning mõlema betast tulevad ainult halvad uudised. Endal kah juba kahju, et Sci-Fi fänn pole.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.02.2008 12:02:02
|
|
|
vot see ongi huvitav, et WoW on paika pannud milline saab üks õige mmo olla. Kuigi wowi juures on palju kiunuda (pole nt player housingut, losside pvp ründamist jne), on siiski hetkel turuosa ülitugevalt tema käes. kõiksugu "konkurendid" , nagu nt vanguard, hiina kräpp (eelnimetatud l2 , sayuayayajong), warhammer, lotro, age of conan - kõike võrreldakse ikkagi wowiga. tulemus on nüüd see, et mäng, mis sündis puhtalt warcrafti maailma lorest, on hetkel oma outdated graafikaga MAAILMA PARIM MMORPG, ja kui wotlk tooks graafilise uuenduse võimaluse (+ veel player housing ja korralik pvp mida lubatakse), siis ei anna paremaks minna.
samas on iroonia see, et wowi materdatakse mängijabaasi siseselt koguaeg, ja developer blizzard suudab ämbrisse astuda just aktiivse kasutajapoole arvates. aga hoolimata kõigest sellest, ei näita müüginumbrid langust.
nii et võtkem õppust - lõbus graafika, ning huvitav ning varasemate mängudega mängijatele selgeks tehtud Lore (maailm, maailma ajalugu jne)- teevad kokku ühe "killer" mängu.
ma täiesti tahaks näha mis mäng on see mis WoWile ära teeb või ta unustusehõlma suigutab.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
15.02.2008 12:08:27
|
|
|
See mäng on Darkfall
Samas kui WoW'iga harjunud pubekad Darkfalli üle tulevad siis nad ei pea seal kaua vastu
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.02.2008 12:12:36
|
|
|
vahe on selles, et seda hakkavad mängima ainult tõelised noliferid, nagu näiteks sina
wowi käes on üks suurimaid casual gamer base. emad isad , tööga inimesed, kes leiavad päevas aega paariks instaks jne.
hardcore mängud istuvad ainult väiksele grupile inimestele, hetkel pakuks et darkfall istub neile kes runescapes wildis päev otsa istusid.
ehk siis samamoodi pubekad
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
15.02.2008 15:16:09
|
|
|
painkillah, on hea näide sellest, mis juhtub, kui üks normaalne AHV mängib liialt palju WoW-i.
Kunagi täiesti funktsioneeriv kodanik muutus üleöö kibestunud whineriks ja carebeariks (PeeKay the Paladin : Omg, my paladin iz nerfed! Whine, whine! Omg I can't duel anymore!)
Darkfall ei ole hardcore noliferite mäng, ning töö ja õpingute kõrvalt ma ei saa isegi üle paari tunni seda toksida, samamoodi nagu WoW "casual gamerid".
Konks on selles, et Darkfallis saab ka selle paari tunniga hakkama ja vabadust on hulga rohkem kui mingis safe zone, lammastest ja carebearidest kubisevas mängus.
WoW'i võivad mängida paljud inimesed, aga see pruugi tähendada, et see hea on. Kui publisher on tasemel ja raha palju siis muidugi saab massiivse reklaami kaudu yankide jt. poolehoidu saavutada.
Aga mida sa teed oma WoW-is siis, kui max level käes ja kõik epic pahn kokku kraabitud? Toksid oma "Select target-push 1-9 numbers for skills-click some more-sit back-kill" lõbu edasi?
Runescape? Heh, kuidas sa saad võrrelda Java mängu ükskõik mis MMO'ga? Darkfall pigem istub neile kes kunagi UO, Eve, EQI,II jms. mänginud on. Aga teisedki teretulnud.
Midagi sulle PK : http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=43091
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
15.02.2008 15:56:35
|
|
|
Dominus kirjutas: |
painkillah, on hea näide sellest, mis juhtub, kui üks normaalne AHV mängib liialt palju WoW-i.
Kunagi täiesti funktsioneeriv kodanik muutus üleöö kibestunud whineriks ja carebeariks (PeeKay the Paladin : Omg, my paladin iz nerfed! Whine, whine! Omg I can't duel anymore!)
|
Painkillah on veel suht normaalne
Kuid mõned teised HV kodanikud on ikka päris ära keeranud
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.02.2008 16:12:04
|
|
|
tead, ma vaatan ja imestan, kuidas inimesed ikka ja jälle usuvad seda sama haipi ja turustusmöla , mida sa nimetad wowi pärusmaaks. 7 aastat developmenti ja pole ette näidata ühtegi avalikku suurt betat.
sarnane pürgija oli Vanguard, kes lubas paljusid sarnaseid asju ja kõike mida veel, ja lõpptulemus oli hilinenud reliis, bugine mäng mis siiamaani peale korduvaid patche seda on. ja siiamaani näen ma inimesti eks teevad sammu tagasi vanguardilt WoWile
kui sa ükskord aru saad, et rohi ei ole rohelisem igal teisel lagendikul, siis võibolla oleks mõttekas diskuteerida ka. screenshotid ja imelühikesed klipid mängust pole eriline põhjus veel kõvatada, eriti kui mängust pole ühtegi reliisi peale mingi leechitud alfa olemas.
Tõesti, kui tuleb aeg kus wow tõugatakse "troonilt" ja mäng vajub unustehõlma, saan ma ka sõltuvusest lahti ja selle aja vabaks (noh kui mõni muu asi seda sõltuvust ära ei tapa enne), seda toredam.
niikaua aga kui ühtegi käega katsutavat fakti pole, et see mäng ka _EDUKALT_ ilmavalgust näeb, on igasugu koomiksijoonistajad, ironiseerijad, vingujad ja "boastijad" sama hästi kui tühikargajad.
tore oleks tõesti kui keegi leiutaks uut ja innovaatilist, aga kuni ma näen mõne konkreetse kasutaja gameplay video, pole minu silmis darkfallis veel miskit asjalikku - neid haipe ju varemgi
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
15.02.2008 16:27:16
|
|
|
Elame, näeme
Aga ära hakka asju jälle võrdlema, Darkfall pole Vanguard ega Runescape, eksole.
See 7a developmenti on asja eest, tehakse vähemalt korralik mäng, mis ka jookseb kenasti. Mitte nagu Vanguard, kus graafika on üli-üli-nõudev ja bugid möllavad.
Kui sa Darkfalliga kursis oleksid, mida sa muidugi ei ole siis teaksid, et praegu tehakse kõik, et reliis oleks tasemel, mitte half-assed nagu enamus üleshaibitud mmo'd.
Hetkel on Darkfallis põhiteema kas self-publish või leida mõni normaalne publisher. Ja mingil määral ka stress, bug-testid.
Läheb aega palju läheb. Ning release tuleb siis, kui see ka tõesti valmis on. Seni ei anna keegi lubadusi ega lootusi, pole ka vingumist teiste poolt ja saab rahulikult mängu kallal töötada. Eks hiljem vaatame, söön ma oma sõnu või mitte.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
15.02.2008 16:38:28
|
|
|
Darkfalli suhtes on mul endal ka suured lootused, aga millegi pärast ma kardan, et sellest tuleb mõningane pettumus (vähemalt mulle). Ma ei tea miks, aga lihtsalt selline tunne...
Küsimus teadjatele: kas see graafika jääb selliseks nagu screenshotidel on? Kui nii, siis see IMO üks väga halb variant - üritatakse teha reaalse välimusega tegelasi ja välja tuleb ikka mingi BS graafika nagu DAoC. Vähemalt ei ole piltide järgi selline jaapani anime stiilis graafika(sry anime fännid, aga mulle see MMORPG mängudes tõesti ei meeldi) Kuigi WoW pole ka miskine graafika masterpiece on see vähemalt kohe tehtud selline koomiksiliku välimusega. Isiklikult tahaks ma juba aastal 2008 ilmuval mängul näha paremat graafikat kui senistel MMO'del. Ok keskkonna suhtes võib järeleandmisi teha, aga tegelaste, relvade ja armori detailsust tahaks ma juba U3/Cryengine 2 tasemel näha Graafika pole MMO juures üldsegi peamine, sellega olen täiesti nõus, aga kui juba mängida, siis parem kui pilt on ka kena mida vaatad.
Siiski üks asi mulle DF's igatahes kindlasti meeldib - dwarfid on olemas
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
15.02.2008 16:38:48
|
|
|
WOW mängijate üks suur viga on see, et nad ei suuda aru saada, kuidas kellelegi saab mõni teine MMO meeldida. Kui teile endale meeldib, tore, aga see ei tähenda, et midagi muud head ei võiks väljas olla/tulla.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.02.2008 16:44:23
|
|
|
kuigi wowil on sitt lore (võrreldes warcrafti üldisega), on tal siiski parim Lore praegustest tulevatest ja olevatest mmorpg idest. seepärast ka ma ei näe erilisi konkurente - kui just ei üllatada millegi meeldivalt haakumapaneva asjaga.
ja noh, see on ikka põhjus miks ma login päevast päeva wowi sisse, kuigi ma vihkan grindi, lolle inimesi ja aegaraiskavaid asju. WoW (ja üldse warcrafti) maailm on niivõrd hästi ülesehitatud, ja enamus teadjamatele geimeritele tuttav. seepärast ongi wowi sisselogides tunne nagu oleks kodus, erinevalt tühjadest ja ilma feelinguta muudest mmodest, kus background story on ümmargune 0.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
15.02.2008 16:47:12
|
|
|
kuigi wowil on sitt lore (võrreldes warcrafti üldisega), on tal siiski parim Lore praegustest tulevatest ja olevatest mmorpg idest. seepärast ka ma ei näe erilisi konkurente - kui just ei üllatada millegi meeldivalt haakumapaneva asjaga.
ja noh, see on ikka põhjus miks ma login päevast päeva wowi sisse, kuigi ma vihkan grindi, lolle inimesi ja aegaraiskavaid asju. WoW (ja üldse warcrafti) maailm on niivõrd hästi ülesehitatud, ja enamus teadjamatele geimeritele tuttav. seepärast ongi wowi sisselogides tunne nagu oleks kodus, erinevalt tühjadest ja ilma feelinguta muudest mmodest, kus background story on ümmargune 0. |
Keda Sa veenda üritad?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
15.02.2008 16:49:54
|
|
|
Ütle mulle mõni mängija, kes mängib mängu puhtalt Lore pärast?
Darkfallis on põhiline imo mängitavus ja perfomance. Et sieged ja massilised sõjad ei koormaks ka high-end arvutit üleliia, nagu nt. LineageII-s. Ja graafika on ka enam-vähem. Pole vaja mingit uber-flashy-shiny graafikaga aretist. Palju sa neid elfe ja dwarfe ikka vahid. Kui möll käib, ei käi igaüks sul luubiga vaatamas kui detailne miski on.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
onufred
Kreisi kasutaja

|
15.02.2008 16:54:34
|
|
|
ja noh, see on ikka põhjus miks ma login päevast päeva wowi sisse, kuigi ma vihkan grindi, lolle inimesi ja aegaraiskavaid asju. WoW (ja üldse warcrafti) maailm on niivõrd hästi ülesehitatud, ja enamus teadjamatele geimeritele tuttav. seepärast ongi wowi sisselogides tunne nagu oleks kodus, erinevalt tühjadest ja ilma feelinguta muudest mmodest, kus background story on ümmargune 0. |
Vaidleks tõsiselt vastu, olles mänginud nii WOW-i ja olles nüüd Lotros, siis võin öelda,et LOTRO lore vastu ei saa miski, parima ja sügavaima sisuga mäng üldse, tänu just enda võimsale kirjanduslikule taustale, ja see on üsna hästi edasikantud mängu, niiet WOW-i lore ei jõua ligilähedalegi Lotro omale.
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
15.02.2008 17:44:54
|
|
|
onufred, õige, pean nõustuma. unustasin lotro täiesti ära. kuigi päris paljud guildikaaslased-sõbrad seda proovinud ja millegipärast wowi naasnud. kuigi pidi suht sarnane wowile olema, tuleb ära proovida!
muidugi offtopicu värk, aga warcraftil on kirjanduslikul kujul pääris palju lore-t. mitmeid raamatuid välja antud. aga no muidugi on asi levinuim warcrafti fännide seas, erinevalt LOTR i kirjandusest, mis tegelikult kuulub sellise nö avaliku ilukirjanduse alla.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
15.02.2008 19:02:47
|
|
|
Mul tüdruk mängib Wow'i, olen ka korduvalt üritanud tema kontoga aga minujaoks mõttetu ajaraisk.
Ma ei saa aru mis on huvitavat questides kus pead tapma teatud arvu kolle vms, see oli enamus mmorpg'de pihta üldiselt.
Ma võin mängida rahus edasi Dream of Mirror onlinet paark korda nädalas, teades et see on puhas **** aga ikkagi parem kui wow.
Kui temake kulutab mu raha Wow'ile siis ok, aga ise ei raatsi ma mängu eest maksta.
Maksan 200.- kuus ja mida mul aasta pärast ette on näidata?
Näitan onlines sõpradele ja perele statse? ja rare-game-itemeid?
Okei, keegi siis kuskil teemas kirjutas et aeg on ka ressurss ja parem investeerida see kvaliteetsesse meelelahutusse.
Ivesteerime siis aga milleks ma peaksin tahtma lisaks mängu pandud ajale veel sinna raha panna.
Casual gamerdamise kohta niipalju et maksta võiks mängus oldud aja eest, mitte kuumaksu. Vahel lihtsalt ei jõua ju mänmgida...vb kaks nädalat , siis on mahavisatud raha ju.
Lapsed kes ise ei teeni ja ema maksab iga kuu wow'i või mistahes tasulise mängu eest võivad edasi rääkida kui hea see on.
Võibolla tõesti on asi selles et ma ei viitsi süveneda sellesse. Ja ma usun et kes nö selles mängus sees on võivad seda nautida ja head meelelahutust saada.
Kõik mida ma kirjutasin oli minu arvamus mängimisest. Ja ma ei ürita kellegi arvamust maha teha.
Tundub et minu tõsisemad mmorpg mängimised jäid Runescape maailma ca 6-7 a tagasi.
_________________ haiguise |
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasmer
HV kasutaja

|
15.02.2008 19:17:41
|
|
|
Pusna kirjutas: |
Casual gamerdamise kohta niipalju et maksta võiks mängus oldud aja eest, mitte kuumaksu. Vahel lihtsalt ei jõua ju mänmgida...vb kaks nädalat , siis on mahavisatud raha ju.
|
Siit ka vastus miks sina ei oleks hea MMORPG ärimees
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
16.02.2008 23:20:07
|
|
|
onufred, õige, pean nõustuma. unustasin lotro täiesti ära. kuigi päris paljud guildikaaslased-sõbrad seda proovinud ja millegipärast wowi naasnud. kuigi pidi suht sarnane wowile olema, tuleb ära proovida!
muidugi offtopicu värk, aga warcraftil on kirjanduslikul kujul pääris palju lore-t. mitmeid raamatuid välja antud. aga no muidugi on asi levinuim warcrafti fännide seas, erinevalt LOTR i kirjandusest, mis tegelikult kuulub sellise nö avaliku ilukirjanduse alla. |
Kui FunCom suudab praegu AoC realiseerida korralikult (sponsoreid on taga ikkagi tohutult ja raha visatud tegemisse ning ka üles haibitud rahvast jagub) ei leia ma põhjust, miks ta ei võiks pretendeerida kohale kuskil seal üleval. Muidugi kahtlen, et ta WoW tasemele jõuab, seal on leitud see tore aine, mis McDonald'si friikartuliteski on (võiks nimetada narkootiliseks aineks ) ja hoiab inimesi enda juures. Pealegi on paljudele vastu karva see, et ei saa ork olla või Legolas1237.
Igatahes on AoC'l võimalus edasi anda väga hea doos lore'i friikidele. Pane mõni kriitik (kes on kogenud fantaasia kirjanduses) hindama neid WoW'l põhinevaid jutte ja Howard'i Conani saagat, siis on selge kumb saaks parema reitingu.
Maksmise kohta ütleks nii palju, et MMO'd on meelelahutus ja infoühiskonnas selliste asjade eest tuleb paratamatult maksta. Kes raiskab kuus ~500.- suitsetamisele, ühe nädalavahetusega sama summa kasti joomiseks või siis hoopis otsustab arvutis aega veeta, täiesti enda valik.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
17.02.2008 16:44:12
|
|
|
vot see ongi huvitav, et WoW on paika pannud milline saab üks õige mmo olla. Kuigi wowi juures on palju kiunuda (pole nt player housingut, losside pvp ründamist jne), on siiski hetkel turuosa ülitugevalt tema käes. kõiksugu "konkurendid" , nagu nt vanguard, hiina kräpp (eelnimetatud l2 , sayuayayajong), warhammer, lotro, age of conan - kõike võrreldakse ikkagi wowiga. tulemus on nüüd see, et mäng, mis sündis puhtalt warcrafti maailma lorest, on hetkel oma outdated graafikaga MAAILMA PARIM MMORPG, ja kui wotlk tooks graafilise uuenduse võimaluse (+ veel player housing ja korralik pvp mida lubatakse), siis ei anna paremaks minna.
samas on iroonia see, et wowi materdatakse mängijabaasi siseselt koguaeg, ja developer blizzard suudab ämbrisse astuda just aktiivse kasutajapoole arvates. aga hoolimata kõigest sellest, ei näita müüginumbrid langust.
nii et võtkem õppust - lõbus graafika, ning huvitav ning varasemate mängudega mängijatele selgeks tehtud Lore (maailm, maailma ajalugu jne)- teevad kokku ühe "killer" mängu.
ma täiesti tahaks näha mis mäng on see mis WoWile ära teeb või ta unustusehõlma suigutab. |
Sul on minu arvates väga vale arusaam sõnast "parim". See, et mingi asi on kohutavalt populaarne, et tähenda veel, et ta on parim. Populaarsus tähendab seda, et see konkreetne asi on seda viisi välja töötatud, et ta meeldiks võimalikult suurele rahvahulgale. Näiteks Coca-Cola on väga populaarne karastusjook, kuid ma usun, et sa leiad hulga inimesi, kes eelistavad näiteks Tartu Limonaadi.
Sama teema on ka WoW'iga. Blizzard oli tark ja tegi mängu, mis oli väga hästi lihvitud, nägi "nunnu" välja, ei nõudnud võimast arvutit ja mida oli lihtne selgeks saada. Läks massidele hästi peale ning ka inimesed, kes enne polnud MMORPG'dega tutvust teinud, said seal kergesti hakkama. Populaarne mäng, kindlasti ka väga hästi välja töötatud mäng, kuid kas ka parim? Ma arvan, et selle üle peab iga inimene ikka ise otsustama, mis tema jaoks parim on.
Kui mõni mäng tehakse väiksema ja konkreetsema playerbase'i jaoks, ei tähenda veel, et ta WoW'ist halvem on.
kuigi wowil on sitt lore (võrreldes warcrafti üldisega), on tal siiski parim Lore praegustest tulevatest ja olevatest mmorpg idest. seepärast ka ma ei näe erilisi konkurente - kui just ei üllatada millegi meeldivalt haakumapaneva asjaga. |
Ma loodan, et sa teed nalja. Väljas olevatest mängudest Lotro, nagu juba eelpool mainiti. Välja tulevatest mängudest AoC. Ilma pikema mõtlemiseta on nende kahe lore Warcrafti omast palju rikkalikum. Siia võib veel tegelikult lisada ka Warhammer'i.
Selline tunne hakkab tekkima, et sa pole peale WoW'i ühegi teise MMORPG'ga kursis...
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.02.2008 16:56:20
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Ma loodan, et sa teed nalja. Väljas olevatest mängudest Lotro, nagu juba eelpool mainiti. Välja tulevatest mängudest AoC. Ilma pikema mõtlemiseta on nende kahe lore Warcrafti omast palju rikkalikum. Siia võib veel tegelikult lisada ka Warhammer'i.
Selline tunne hakkab tekkima, et sa pole peale WoW'i ühegi teise MMORPG'ga kursis... |
Ja ütle mulle nüüd, millised on tavalise mänguri teadmised nende mainitud uute tegijate Lorest? WoW põhineb maailmal, milles möllates on terve põlvkond üles kasvanud ja seega tuntakse end kui kodus. LOTRO jäi lihtsalt hiljaks - oleks mäng startinud koos ROTKi tulekuga kinodesse või kohe pärast seda, uhkeldaks LOTRO hetkel kõige suurema brändi ja mängijate arvuga. Blizzard on marketingigeeniused - iga aasta on tohutu piletihinnaga konverents, meeletu PR ja selline avaliku huvi kütmine, et WoW ja TBC on iga nädal viimased aasta aega müüduimate PC mängude TOP10s sees, nüüd lausa kolmekesti: WoW Battlechest lisandus.
Conanist teab tavainimene, et seda härga mängis mister Kalifornia kuberner... ja edasi?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
17.02.2008 17:50:36
|
|
|
No siis võib pigem AoC kohta öelda, et lore on rikkalik, aga enamikele meist täiesti tundmatu. Warcrafti maailma headus on tõesti selles, et paljud sellised 20 kanti inimesed on mänginud seda seeriat alates WC I ilmumisest. Tänu sellele on aimdus tolle maailma ülesehitusest, välja on kujunenud kindlasti mingid oma lemmik tegelased või rassid ning umbkaudselt teab iga WC seeriat mänginu ka midagi tagataustast.
Mulle näiteks hakkas WoW kohe sellest esmakordselt kuuldes huvi pakkuma, et Dwarf Hunter oli sees ning WC3 oli mu üks lemmik tüüpe Dwarven Rifleman.
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
17.02.2008 18:01:15
|
|
|
Scart kirjutas: |
LightsabeR kirjutas: |
Selline tunne hakkab tekkima, et sa pole peale WoW'i ühegi teise MMORPG'ga kursis... |
Ja ütle mulle nüüd, millised on tavalise mänguri teadmised nende mainitud uute tegijate Lorest? WoW põhineb maailmal, milles möllates on terve põlvkond üles kasvanud ja seega tuntakse end kui kodus. LOTRO jäi lihtsalt hiljaks - oleks mäng startinud koos ROTKi tulekuga kinodesse või kohe pärast seda, uhkeldaks LOTRO hetkel kõige suurema brändi ja mängijate arvuga. Blizzard on marketingigeeniused - iga aasta on tohutu piletihinnaga konverents, meeletu PR ja selline avaliku huvi kütmine, et WoW ja TBC on iga nädal viimased aasta aega müüduimate PC mängude TOP10s sees, nüüd lausa kolmekesti: WoW Battlechest lisandus.
Conanist teab tavainimene, et seda härga mängis mister Kalifornia kuberner... ja edasi? |
Ehk siis kui sul on ees koomiks sulle tutavate tegelastega ja selle kõrval hunnikus üle kümne paksu raamatu sulle tundmatute tegelastega, siis koomiks on vääruslikum kirjanduslik teos? Vähemalt nii saan mina su loogikast aru. See, kui inimene pole lore'ga tuttav ei muuda ju lore'i ennast ometi halvemaks.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|