Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
neiuke
HV vaatleja
|
14.02.2008 16:59:58
Bluetoothi keele muutmine |
|
|
Selline lugu, et HP Pavilionil dv4000, op xp, bluetooth peal, aga see programm ise on venekeelne. Kas on seda võimalik kuidagi inglisekeelseks saada? Proovisin draivereid üle lasta, aga see ei aidanud.
Ja kui control paneli alt panin keeled inglise keele peale, siis oli blurtoothil venekeelse kirja asemel ainult küsimärgid. On mul lootust kuidagi seda inglisekeelseks saada?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.02.2008 17:13:06
|
|
|
Mis Bluetoothi programmiga tegu?
Üldiselt Bluetooth töötab ka ilma lisaprogrammideta, kui just mingeid erifunktsioone vaja pole.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
neiuke
HV vaatleja
|
14.02.2008 17:17:08
|
|
|
Broadcomi oma oli vist. See toimib koos wirelessiga. Siiski on ebamugav seda venekeelset juttu sealt veerida, ingliskeelsega oleks ju palju lihtsam. Pooltest asjadest ma ei saagi seal aru.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.02.2008 17:20:24
|
|
|
Miks see sul üldse venekeelne on? Windows on ikka inglisekeelne?
Teoreetiliselt peaksid sa oma lapaka mudeli järgi saama HP kodulehelt inglisekeelsed driverid WiFi ja Bluetoothi kasutamiseks.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
neiuke
HV vaatleja
|
14.02.2008 17:31:11
|
|
|
Ma soetasin endale uue arvuti ja see oli seal juba venekeelsena peal. Windows on ise inglisekeelne. Ja draiverid ma ka proovisin juba uuendada, kasu polnud, poole uuendamise peal viskas selle jutu jälle venekeelseks ja pani lõpuni välja, pool juttu vene keeles, pool inglise keeles. Korraks mõtlesin seda varianti, et kisuks tagant juhtmed lahti ja ühendaks jälle ära ja laseks draiverid uuest peale. Kuigi ma pole kindel, et ka see aitab... Või siiski?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
15.02.2008 01:09:50
|
|
|
Kas lihtsalt uuendasid või ikka kõigepealt lasid ikka vanad draiverid alt ära?
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
neiuke
HV vaatleja
|
15.02.2008 10:11:26
|
|
|
Kustutasin vana bluetoothi draiveri ära, tegin restardi ja siis hakkasin uut draiverit peale laskma. Kui asi installimiseni jõudis läks jutt venekeelseks ja jäigi venekeelseks. Korraks viskas desktopile ingliskeelse ikooni, aga kui ma sellele klikkasin, oli juba venekeelseks muutuda jõudnud. Teen ma midagi valesti või?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
15.02.2008 10:27:43
|
|
|
arvatvasti on see programmijupp mõeldud venekeelsetele kasutajetele. Kui installides keelt valida ei anna, siis tiri uuesti mingilt lehelt, kus eeldatavasti peaks ikka inglisekeelsed asjad olema. Draiverid ja kasutajaliides ei ole ju nii otseselt seotud. Drainverid on enamasti kogu aeg samad, aga kasutamiskeel võib erinev olla.
btw - on see proge ametliku HP plaadi peal või eelnevalt kellegi poolt pandud? võibolla oli selle inimese emakeeleks vene keel ning talle oli see lihtsalt mugavam.
_________________ Stirlits kõndis mööda öist Berliini. Äkitselt plahvatus ees, taga, paremal, vasemal...
"Dolby surround," mõtles Stirlits. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
15.02.2008 10:51:24
|
|
|
Ilmselt siis kusagil peab olema vene keele seade peal (regional and language options kahes kohas; ega ie keelte all vene keel ei ole?).
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
neiuke
HV vaatleja
|
15.02.2008 11:12:54
|
|
|
jah, hetkel on language for non-unicode programs vene keele peal, sest kui panna inglise keel, siis on bluetoothi kirjad ainult mingeid küsimärke täis ja programm ei käivitu. Arvuti oli jah ühe venelase oma ja ilmselt on see programm tema poolt venekeelsena sinna installitud. Proovisin ka broadcomi lehe pealt uued draiverid installida, aga paigaldada ei saanud, sest lõi ette kirja, et kuna see on integreeritud seade, siis tuleb draiverid alla tõmmata arvuti tootja kodulehelt. Sealt alla tõmmates aga lähebki venekeelseks. Om kellelgi mõni idee, kust ma neid draivereid veel proovida võiksin? Ps, plaati mul ka pole.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
oswald
Kreisi kasutaja
|
15.02.2008 11:52:52
|
|
|
viga ei ole draiverites vaid kasutajaliidese keeles. Mis programmiga täpsemalt tegu on? Mingi confimise asi arvatavasti, kuid nagu eelpool mainitud, siis enamus asju saab ka wini enda olemasoleva stuffiga tehtud.
see peaks HP lk olema: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&dlc=en&product=464512&lang=en
_________________ Stirlits kõndis mööda öist Berliini. Äkitselt plahvatus ees, taga, paremal, vasemal...
"Dolby surround," mõtles Stirlits. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
15.02.2008 12:04:31
|
|
|
Selles ongi point, et bt installikas tuleb koos mitme keelega ja valib automaatselt vene keele, mis on kusagil setting'utes kõvasti kinni.
neiuke proovi korra teha uus kasutaja ning kontrolli kas seal sama jama
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
neiuke
HV vaatleja
|
15.02.2008 21:56:49
|
|
|
tsihh, sina oled üks ütlemata tark inimene Täpselt nii oligi, language for non-unicode programs oli vene keele peal ja see põhjustaski minu probleemi! Aga nüüd korras, suured tänud kõigile, kes abiks olid!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|