praegune kellaaeg 20.06.2025 01:04:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marion23
HV kasutaja
|
13.02.2008 16:23:18
wd kõvaketas klõbiseb |
|
|
wd 1200bevs ehk scorpio 120 gb hdd klõbiseb ja on seda teinud algusest peale (3 kuud), aga ta ei hangu ega tee muud hullu. Klõbisema hakkab just siis, kui monitor läheb turn offi ja mida kauem ta seal offis on, seda sagedamini hakkab klõbistama, kõvaketas on never turn off asendis.
Kuidas on teistel sama kettaga (mul asub ta Dell D630 sees)? Kas ta on rikkis või lihtsalt selline klõbistaja?
Foorumist olen saanud ainult inffi, et ketas tuksis ja koguaeg teha tagavarakoopiaid asjadest, olen neid hoolega vorpinud kah.
Enne, kui tuksis ei ole, pole ju ka põhjust garantiisse minna, HDDlifega olen ka koguaeg silma peal hoidnud, muutusi selle aja jooksul ei ole, muud on 100%, spin up time 77%.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
13.02.2008 20:57:19
|
|
|
Mul oli väline Passport mis ka WD toodang. Alguses lihtsalt kui ei kirjutanud/lugenud siis tegi iga kahe sekundi tagant klõps ja klõps koguaeg.
Läks paar nädalat mööda ja ketas on kutu, arvuti ei boodi ülessegi kui see ketas järel on.
Samas võis probleem olla ka selles, et ma ilma unmountimiseta Linuxiga masina tagant ära tõmbasin aga noh, kes teab
Otseselt abi vist ei ole sellest aga selline võib olla üks tagajärg.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|