Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janl
HV kasutaja
|
13.02.2008 13:06:24
Elioni digi-tv ja jagatud internet |
|
|
Tere!
Naabritel siis see digi-tv ja kõik koos pakett. Netiga alatasa mingi jama. Nüüd mingi aeg käis elioni mees ka ja soris seal juhtmeid. Nüüd teist arvutit üldse ei näita võrgus. Varem oli ilusti 2 arvutit taga näha. üritasime uue ühenduse luua, aga ei jõudnud kuskile.
Võib-olla on see juba 1000 korda läbi nämmutatud, aga ei leidnud lahendust. Seal elioni telefonil tehakse ka sind nii lolliks, et jube, kõik süüdi peale nende.
Äkki keegi hea inimene on nõus seletama kuidas ma enda arvuti sinna tagasi saan?
Suured tänud ette!
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
13.02.2008 13:26:30
|
|
|
Kui mõlemas arvutis internet, siis oledki ju ise loll
Elioni asi on ainult internetti pakkuda.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
llD4ll
HV vaatleja

|
13.02.2008 15:18:05
|
|
|
Asi on väga lihtne!
Parem hiireklikk "My Computer"-ile sealt Properties
Nüüd vali TAB menüüst "Computer Name" ja vaata kas mõlemas arvutis on Workgroup sama, mul on MSHOME ja näen hetkel enda võrgus 19 masinat
Ja kui ei ole ühesuguseid töörühmasi, siis pane nad ühesuguseks, siis peaks arvutid üksteist leidma
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
janl
HV kasutaja
|
13.02.2008 15:38:37
|
|
|
Ähh, sõnastasin vist valesti. Teise arvutiga ei saa netti minna, tuled ka ei põle pistiku juures. Kui võtta lahti naabrimehe arvutist need võrguühendused, siis näitab ainult tema arvutit, minu oma mitte.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
13.02.2008 15:41:07
|
|
|
Elioni tehnikule ei meeldinud jagamisevärk ja lõikas kaabli läbi, mis sinu juurde tuleb? St. kas kaabel ja ühendused on kontrollitud?
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
13.02.2008 15:55:26
|
|
|
janl kirjutas: |
Ähh, sõnastasin vist valesti. Teise arvutiga ei saa netti minna, tuled ka ei põle pistiku juures. Kui võtta lahti naabrimehe arvutist need võrguühendused, siis näitab ainult tema arvutit, minu oma mitte. |
Kas füüsiline ühendus on korras? Elioni asi ei ole tasuta sinu sisevõrku majandada.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|