Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
12.02.2008 05:00:26
Internet Explorer Wallpaper thumbnail'id |
|
|
tegu pole eriti olulise probleemiga, kuid hakkas huvitama ning ehk keegi oskab selgitada. Asi selles, et sain sõbranna käest kolm pilti, mis tal olid ilmselt olnud taustapiltideks Internet Explorerist salvestatud. Failide nimed mis ta mulle saatis olid Internet Explorer Wallpaper(1), Internet Explorer Wallpaper(2), Internet Explorer Wallpaper(3)- kõik bmp failiformaadis. Samas imelik on see, et kui Internet Exploreris klikates mõnel pildil parema hiirekliki ja teha "Save as background", siis kirjutatakse vana Internet Explorer Wallpaper fail üle, mitte ei hakata sedasi nummerdama. Teiseks olid need tal kõik ~120x80 pikslit mõõtmetes, ehk siis tegu pole tegelike taustapildi failidega, vaid justkui mingite thumbnail'idega. OS on tal kas XP või Vista. Mis faild(ning millisest kaustast) ta mulle saata võis?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.02.2008 08:38:30
|
|
|
Wallpaper-it teeb Paint ja siis nad ongi BMP-formaadis. Seega võid ise ka suvalisest pildist Wallpaperit teha. Ja Windowsi enda taustapildid asuvad Windowsi enda peakataloogis muude asjadega üldises rivis (XP näide).
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.02.2008 12:44:54
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Ja Windowsi enda taustapildid asuvad Windowsi enda peakataloogis muude asjadega üldises rivis (XP näide). |
"C:\Windows\Web\Wallpaper\" siiski
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
12.02.2008 12:48:30
|
|
|
Kas sa talt küsida ei saa, kuidas see saatmine täpselt välja nägi?
Postitatud Nokia mobiililt
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
12.02.2008 14:04:02
|
|
|
marco kirjutas: |
Kas sa talt küsida ei saa, kuidas see saatmine täpselt välja nägi?
Postitatud Nokia mobiililt |
ütles, et "mingist kaustast" oli lohistanud msn'i jutuaknasse(ma ise olin sellel hetkel offline).
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.02.2008 14:51:23
|
|
|
Skeptik: No minu masinas istuvad need Wallpaperid otse Windowsi enda üldkaustas.
Ja teoreetiliselt võivad need ka igal pool asuda - ehk seal, kuhu on salvestus määratud.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|