Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PSP] SONY PlayStation Portable arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 132, 133, 134  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.02.2008 18:45:46 vasta tsitaadiga

Windslore kirjutas:
Keegi mõnda väga head RPG-d ka on mänginud? Dungeons and Dragons polnud suurem asi minu arvates. Muidu, õige mäng täringute ning muu kamaga on viimase peal. Arvutimängud ei küündigi sellele tasemele, mida kõike sinu enda aju genereerida võib.

Jeanne D'Arc.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 05.02.2008 18:59:09 vasta tsitaadiga

Valkyrie Profile: Lenneth, aga ainult siis, kui sa tead juba praegu, ilma Wikipediata jms, mis see on.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Alosar
HV vaatleja

sõnum 06.02.2008 21:59:29 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Seda ma kahjuks kommenteerida ei oska.

Ühtlasi annan teada, et selle õpetuse abil sain oma PSP Slim fw 3.72 edukalt custom fw 3.71 M33-2 peale thumbs_up.gif See töötab see kõigi FAT ja SLIM PSP-de puhul, nagu autor ütleb. Tänud siinkohal angelile, kelle profiili läheb positiivne hea lingi eest. icon_wink.gif

Ise kasutasin PSP FAT'i abi vajavat meetodit.

Nimelt oleks vaja endal peale lasta cfw.. hetkel on 3.72 peal.. (phat). UMD ei tööta.. ei tea mis juhtus.. ennem cfwd ega midagi peal pole old. aku originaal. memory stick on uus ostetud (2gb) niiet mul on vaja lihtsalt selle õpetuse järgi kõik ära teha mitte mingi akut lahti kiskuda jne. Tahan kindel olla lihtsalt
E: Kannatus andis järele.. tegin pandora ise ära. Kõik läks õieti.. Nüüd tirin seda asja. Loodame et töötab ka siis.
tagasi üles
Redneck
HV vaatleja
Redneck

sõnum 06.02.2008 23:44:04 vasta tsitaadiga

Deem kuidas ma Crisis Core inglisekeelset juba ootan. Ma olen suur Final Fantasy fänn. Lemmik on PS1 Final Fantasy VIII, mis on mul ka ebootina olemas. icon_razz.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 07.02.2008 00:10:02 vasta tsitaadiga

Kasutajate poolne patch mis muudab Crisis Core ingliskeelseks on juba Oktoobrikuust väljas.
Kõik on võimalikult täpselt ära tõlgitud, seega ei maksa muretseda kehva tõlkimistöö pärast.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
jaanus03
HV kasutaja
jaanus03

sõnum 07.02.2008 16:01:56 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Kasutajate poolne patch mis muudab Crisis Core ingliskeelseks on juba Oktoobrikuust väljas.
Kõik on võimalikult täpselt ära tõlgitud, seega ei maksa muretseda kehva tõlkimistöö pärast.

Lahke inimene, lisa siis ka link huvilistele. Loodan, et tegu on patchiga, mis muudab kogu mängu ingliskeelseks, mitte ainult menüüd icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Alosar
HV vaatleja

sõnum 07.02.2008 16:25:40 vasta tsitaadiga

okei.. uhke cfw omanik nüüd icon_biggrin.gif Aku peab küll uue ostma kuna neid neete enam ära ei ühenda. KUid siiski. Kõik läks ladusalt ja on väga lihtne. Guideid seletavad 100% ära kõik. 3.71M33 siis hetkel. Pandora jääb vedelema igaksjuhuks kui midagi teha vaja või teisi aidata. icon_biggrin.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.02.2008 11:03:32 vasta tsitaadiga

Otsisin Eestist pikalt taga PSP component AV kaablit:

Lõpuks torkas pähe minna Sony esinduskauplusesse Tartus (Raatuse 18 ). Kuigi neil PSP tarvikuid koha peal pole, on neil võimalik seda kraami tellida. Seda võimalust sai ka kohe kasutatud. Kahjuks ei osanud müüja mulle hetkel veel hinda öelda, selle lisan siis, kui olen kaabli kätte saanud. Igal juhul, kes igatseb oma Slimmiga suurt ekraani, pange kõrva taha. icon_smile.gif
tagasi üles
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 08.02.2008 11:08:28 vasta tsitaadiga

rpg elementidega on selline mäng nagu
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords
http://www.gamespot.com/psp/puzzle/puzzlequestchallenge/
mulle täitsa meeldis.

erick
HV Guru
erick

sõnum 08.02.2008 11:09:33 vasta tsitaadiga

blas kirjutas:
rpg elementidega on selline mäng nagu
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords
http://www.gamespot.com/psp/puzzle/puzzlequestchallenge/
mulle täitsa meeldis.

See on väga hea mäng. Veetsin selle taga mitu nädalat thumbs_up.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.02.2008 11:30:55 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Lõpuks torkas pähe minna Sony esinduskauplusesse Tartus (Raatuse 18 ). Kuigi neil PSP tarvikuid koha peal pole, on neil võimalik seda kraami tellida. Seda võimalust sai ka kohe kasutatud. Kahjuks ei osanud müüja mulle hetkel veel hinda öelda, selle lisan siis, kui olen kaabli kätte saanud. Igal juhul, kes igatseb oma Slimmiga suurt ekraani, pange kõrva taha. icon_smile.gif

Minuteada ainult video saab lasta suurel ekraanile nn "suurena". Mängud pidavat ikka väiksed olema kui just telekal zoom vms funksiooni ei ole <.-- sellist juttu kuulnud.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.02.2008 13:22:42 vasta tsitaadiga

Kuskohast kõige odavamalt PSP saab hetkel?
Kaua sellel Slimil aku vastu peab ja modimine on sama kerge nagu paksemal variandil?

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
edge
HV vaatleja
edge

sõnum 08.02.2008 13:48:43 vasta tsitaadiga

Mul selline probleem:P Naq äkki kellegi sama juhtunud või oskab aidata:P Koju tulles oli vend pelanud nii mõnedgi mängud oma nädalas ikka päevad läbi suht ja päev enne minu koju jõudmist enam PSP UMD dicke ei loe:P Mida ette võtta kas lugeja võib läbi olla? Ei usu tegelt vähe mängitud veel alles enne talve ostsin:Dicon_razz.gif Kui ongi katki kus seda paradada saaks lasta ja palju plekkima võiks minna. Kõiksugu soovitused oodatud.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.02.2008 14:00:24 vasta tsitaadiga

edge kirjutas:
Mul selline probleem:P Naq äkki kellegi sama juhtunud või oskab aidata:P Koju tulles oli vend pelanud nii mõnedgi mängud oma nädalas ikka päevad läbi suht ja päev enne minu koju jõudmist enam PSP UMD dicke ei loe:P Mida ette võtta kas lugeja võib läbi olla? Ei usu tegelt vähe mängitud veel alles enne talve ostsin:Dicon_razz.gif Kui ongi katki kus seda paradada saaks lasta ja palju plekkima võiks minna. Kõiksugu soovitused oodatud.

Garantiid asjal ei ole? Sisse vaadates nähtavalt midagi puruks ei ole vms määrdunud?

tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.02.2008 14:02:26 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
erick kirjutas:

Minuteada ainult video saab lasta suurel ekraanile nn "suurena". Mängud pidavat ikka väiksed olema kui just telekal zoom vms funksiooni ei ole <.-- sellist juttu kuulnud.

Sul on põhimõtteliselt õigus. Mul on muidugi 854x480 projektor pildidiagonaaliga 100", kui sinna näidata PSP signaali originaalresol 480x272 jääb pilt ikkagi sama suureks kui umbes 40" TV icon_smile.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.02.2008 14:04:31 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Kuskohast kõige odavamalt PSP saab hetkel?
Kaua sellel Slimil aku vastu peab ja modimine on sama kerge nagu paksemal variandil?

a) Euronics (Andrico?) 2999 EEK.
b) Aku peab vastu vähem kui Phat'il, umbes tunni või nii. Modimine on keerulisem, vajab Pandora battery't. Õpetuse lingi leiad ülemistest postidest.
tagasi üles
edge
HV vaatleja
edge

sõnum 08.02.2008 14:41:51 vasta tsitaadiga

Mäng olevat kokku jooksnud,plaat seest välja võetud ja pärast teine mäng sisse pandud. Siis oli ikke koos ja sai välja lülitatud. icon_lol.gif Enne seda oli maha ka kukknud lauapealt kuid peale seda tõõtas icon_rolleyes.gif
tagasi üles
CarbonBBS1
HV vaatleja

sõnum 08.02.2008 15:30:31 vasta tsitaadiga

kas keegi PSP Slim fw 3.71-le oskab cfw peale panna tallinna ligiduses
tagasi üles
jaanus03
HV kasutaja
jaanus03

sõnum 08.02.2008 15:36:33 vasta tsitaadiga

tsitaat:

b) Aku peab vastu vähem kui Phat'il, umbes tunni või nii. Modimine on keerulisem, vajab Pandora battery't. Õpetuse lingi leiad ülemistest postidest.

Sellist juttu saab küll rääkida ainult inimene, kes ei ole slimi näinud ega sellest ka kuulnud icon_lol.gif naljatilk. Minu slim peab enda default akuga mängides vastu 4h või nii, vahel kauemgi, oleneb mängust.

e: vb sain su jutust natukene valesti aru ka, kuid sellise sõnastuse juures võib lugeda mida tahes välja sealt icon_wink.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.02.2008 16:23:27 vasta tsitaadiga

mul peab mingi 4-5h slim aku mängides max heledus vasta... 100% kindel ei ole aga tundub et sinna kanti asi kipub olevat.

Huvitav millal sony mingi lahenduse välja mõtleb kuidas originaal FW saab ka homebrew asju jooksutada + laseb lõpuks selle prose @ def kiirusele ehk siis 333MHz. Skype i nad andsid eks näis mis edasi saab... võiks ka USB laadimine tulla ehk siis see et mängid ja kasutad psp'd samal ajal kui usb kaudu voolu võtab.

tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.02.2008 18:53:36 vasta tsitaadiga

jaanus03 kirjutas:
tsitaat:

Sellist juttu saab küll rääkida ainult inimene, kes ei ole slimi näinud ega sellest ka kuulnud icon_lol.gif naljatilk. Minu slim peab enda default akuga mängides vastu 4h või nii, vahel kauemgi, oleneb mängust.

e: vb sain su jutust natukene valesti aru ka, kuid sellise sõnastuse juures võib lugeda mida tahes välja sealt icon_wink.gif

Sai jah veidi segaselt kirja - pidasin siis silmas, et peab tunni jagu vähem vastu kui Phat.

angel, sa võid ju panna see 333MHz kui sul vaja. Tegelikkuses on umbes kolm mängu mis sellest kasu ka saavad, samas aku tühjeneb tunduvalt kiiremini kui 222MHz peal. Ülekellamiskogemusega inimesena peaksid ju teadma, et kõrgematel taktidel suureneb energiakulu peaaegu eksponentsiaalselt, mitte lineaarselt.
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 08.02.2008 19:00:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ülekellamiskogemusega inimesena peaksid ju teadma, et kõrgematel taktidel suureneb energiakulu

kellasin ka enda psp 333mhz peale, ekraaniheledus on kõige heledama peal. mulle tundub, et oluliselt ei vähenenud kasutusaeg. kusagil 4.5h sain mängida.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
R4sm8s
HV kasutaja
R4sm8s

sõnum 08.02.2008 19:13:22 vasta tsitaadiga

Siin palju mänge soovitatud jms.. Aga enamus RPG'd.. Endale RPG mängud väga ei istu.. PSP peal meeldivad rohkem just sellisted fun mängud, kus lihtsalt jooksed ringi jms.. nagu nt Shrek. Et suht kerge mäng ja samas ka küllaltki huvitav. On kellelgi veel miskit taolist soovitada? Ilus värviline mäng võiks olla icon_biggrin.gif Hea, kui mäng oleks ka kuskilt kergesti tiritav icon_razz.gif

viimati muutis R4sm8s 08.02.2008 19:33:31, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 08.02.2008 19:33:21 vasta tsitaadiga

jackassi mäng oli suht hea vist ning mingi freeruni pela oli kah suht ok imo
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
R4sm8s
HV kasutaja
R4sm8s

sõnum 08.02.2008 19:35:00 vasta tsitaadiga

vot just midagi taolist ootangi. Jackassi sai ka ise mängitud ning kõige hullem polnud, kuigi paljudele ei meeldi. Kuid äkki saad öelda selle freeruni täpse nime vms?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PSP] SONY PlayStation Portable arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 132, 133, 134  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.