Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  SMS-de ja muu säärase laadimine telefonist arvutisse. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 26.01.2008 15:27:32 SMS-de ja muu säärase laadimine telefonist arvutisse. vasta tsitaadiga

Kas ja kuidas oleks võimalik laadida telefonist saadetud ja vastuvõetud (väärtuslikke) SMS-e arvutisse et neid seal talletada juhuks kui telefoniga midagi juhtuma peaks. Telefoniks mul Sony Ericsson Z710i, sellel on olemas ka datakaabel arvutiga ühendamiseks.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
airm
HV Guru

sõnum 26.01.2008 21:23:12 vasta tsitaadiga

Noh ja kui on datakaabel, kas siis programmi ei ole kaasa pandud CD-ga?
Või äkki lähed sony lehele ja sealt saaks?
Või sa rohkem polegi teinud, kui kuskilt datakaabli hankinud?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 50
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.01.2008 21:55:00 vasta tsitaadiga

Programm MobilEdit. Saab teha seda mida vaja. Salvestada, saata jne.

Posted from a mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 27.01.2008 02:01:04 vasta tsitaadiga

Nii datakaabel (USB) kui ka tarkvara CD (SonyEricsson PC Suite) olid telefoniga ostes kaasas. Nende abil saan ma oma telefoniga ka arvutis toimetada kuid ainult piiratud mahus. Selle abil saan telefoni ja arvuti vahel liigutada ainult pilte, videosid ja muusikat. SMS-d, telefoniraamat ja muu väärtuslik kraam mida backup'ida tahaksin jäävad aga kättesaamatuks selle programmiga.
Samuti katsetasin selle MobileEditiga, kuid see proge ei suuda mu telefonigi tuvastada, kuigi selle proge kodulehel oleva info järgi peaks ka mu telefon (SE Z710i) selle programmiga toimima. Aga kahjuks ei. Pealegi vajab see programm ka registreerimist (seda muidugi raha eest). Võimalik et asi ka selles on et miks minu telefoni see proge ära ei tunne?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 27.01.2008 02:30:29 vasta tsitaadiga

Floats Mobile Agent - vabavara. Saab haldada kontakte/smse, neid arvutist saata ja samuti ka helistada. Töötab küll üle bluetoothi, kuid tänapäeval on see normaalne.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
oliver.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.01.2008 02:31:59 vasta tsitaadiga

MyPhoneExplorer - pool tunnikest tagasi lasin endalegi peale ja w810i-ga funkab küll kenasti.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 27.01.2008 11:29:59 vasta tsitaadiga

Proovisin installida Floats Mobile Agent'i kuid seda ei saanud ma arvutisse installida (andis mingi veateate), My Phone Exploreriga oli juba rohkem õnne, sain selle installitud, ja korraks ka telefoniga isegi side luua arvutiga selle abil ja vajalikud failid telefonist arvutisse transporditud. Aga mul on seoses telefoni ja arvuti vahelises andmevahetuses veel üks probleem, nimelt Phone Mode's ei taha telefon üle 1 korra arvutiga ühendust luua. Failiedastusrežiimis (File transfer) asi toimib kenasti. Kuid selle kaudu saan üle kanda ainult muusikat, pilte ja videosid. Olen siis telefoni usb draiverid maha lasknud ja siis uuesti peale ja asi hakkas jälle toimima, kuid seda ka senikaua kuni ma telefoni korraks lahti ühendanud olen ja hiljem jälle tagasi, siis ei leia arvuti enam telefoni üles, seda ei telefoniga kaasas olnud SE PC Suite ega ka My Phone Explorer. Draiverite ja SE PC Suite reinstall kindlasti parandab asja aga see reinstall koos kaasnevate arvuti taaskäivitustega on üsna aeganõudev tülikas protsess ja ei tahaks iga kord sellist asja ette võtta. Ei aita ka ei arvuti ega telefoni taaskäivitus ega telefoni aku eemldamine mõneks minutiks. Ehk teab keegi mõnda alternatiivi et seda probleemi likvideerida?
Muidu on see My Phone Explorer igati tore programm, seda just ka sellepärast et saan SMS-e sisestada ja saata ka arvuti abil mis on palju kiirem ja mugavm kui telefoni klahve näppides.
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 27.01.2008 11:35:01 vasta tsitaadiga

ise kasutasin bluetoothi, kaabliga pole proovinud.
Sul bluetoothi võimalust pole?
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 27.01.2008 14:36:55 vasta tsitaadiga

Telefonil on Bluetooth olemas aga arvutil mitte, peaksin endale ka mõne Bluetoothi USB pulga hankima.
Mis puutub arvuti ja telefoni ühenduvusse siis peale järjekordset SE PC Suite ja draiverite installi piisab ka asja taas tööle saamiseks ka arvuti taaskäivitusest, aga see ka üsna tüütu ju. Loodetavasti Bluetoothi kasutades toimib asi paremini.
tagasi üles
tsihh
HV veteran

sõnum 28.01.2008 11:52:53 vasta tsitaadiga

Ei tohiks olla mingit vahet kas kasutad BT'd või kaablit. Endal sama telefon ja töötab probleemideta mõlemaga. Kas proovisid ainult plaadil oleva PC suite'i draiveritega või ka veebist uuema versiooni omadega? Kui uueti ühendades telefoni ei leita, kas siis device manager'i all mõnda hüüumärki pole?
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 29.01.2008 08:42:25 vasta tsitaadiga

Kasutasin telefoniga kaasasolnud CD peal olevat SE PC Suite't. Device manageris ma ühtegi hüüumärki ei leidnud.
Ostsin eile USB Bluetooth pulga ja nüüd toimib asi iga ilmaga icon_smile.gif
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 01.02.2008 15:36:31 vasta tsitaadiga

DarkSky kirjutas:
Kasutasin telefoniga kaasasolnud CD peal olevat SE PC Suite't. Device manageris ma ühtegi hüüumärki ei leidnud.

Palju selline usb bluetooth pulk maksab ?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

sõnum 04.02.2008 00:03:50 vasta tsitaadiga

kas nokia 3310'le on mingid võimalused et smsid arvutis näiteks valmis kirjutada, ja korraga näiteks 25'le inimesele saata arvutis nuppu vajutades, kui mobla kuidagi arvutiga ühendatud. Ühesõnaga oleks vaja nii et ühendan näiteks telefoni arvutiga, arvutis kirjutan sõnumi ja siis vajutan nuppu ja telefon saadab hulgile valitud inimestele ära ühesugused sõnumid, kui 3310 selleks võimeline pole siis mis telefon oleks?
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 05.02.2008 12:31:07 vasta tsitaadiga

hugo kirjutas:
DarkSky kirjutas:

Palju selline usb bluetooth pulk maksab ?

Ostsin selle BT pulga 250 krooni eest ühest Türi arvutikauplusest.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  SMS-de ja muu säärase laadimine telefonist arvutisse.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.