Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vril
HV veteran

|
24.08.2007 17:52:53
probla hp iPaq PDA-ga |
|
|
ei leidnud ühtegi teist alajaotust, mille alla see küsimus paigutada. asi selles, et mu suht vastse (kevadise) iPaq'uga on selline kamm, et ei saa sealt kuidagi kinni panna mingeid programme, mis taustal jooksevad. IE, Navio (üks GPS proge) ja Active Sync Mode teatavad sulgemiskatsele, et arvut on too busy või on jubategevuse lõpetanud vms. minu vist ka enam iPaq'd üles ei leia. on kellelgi mingit tarka nõu? a propos, äkki oleks mõistlik ka HinnaVaatluse alla eraldi pihuarvutite sektsioon/alajaotus teha?
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
24.08.2007 23:20:44
Re: probla hp iPaq PDA-ga |
|
|
1)start/settings/system/memory/running programs/STOP ALL?
2)backup ja full reset?
3)tiri softijupike nimega vBar www.vieka.com
vril kirjutas: |
a propos, äkki oleks mõistlik ka HinnaVaatluse alla eraldi pihuarvutite sektsioon/alajaotus teha? |
2 Käega poolt
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
25.08.2007 03:04:30
|
|
|
wfiles,
1) ei anna tulemust so vastus on pmst sama nagu eraldi igat programmi sulgeda püüdes, et masin on busy jms
2) tegelt pole veel uurinudki, kuidas iPaq'ule seda full reset'i tehakse, aga tundub olevat esialgu ainuke võimalus
3) eks ma tirin jah, aga esialgu ei õnnestu mul sellega midagi teha
ja huvitav, kes peaks tegema adminnidele ettepaneku PDA sektsiooni loomiseks? ta kuramus ei ole ju mobiiltelefon, vaid täieõiguslik arvuti ikkagi.
PS. peale soft reset'i sai asi korda. thnx wfiles
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
27.08.2007 12:36:05
|
|
|
võta heaks
|
|
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
03.11.2007 02:18:27
|
|
|
vril kirjutas: |
wfiles,
1) ei anna tulemust so vastus on pmst sama nagu eraldi igat programmi sulgeda püüdes, et masin on busy jms
2) tegelt pole veel uurinudki, kuidas iPaq'ule seda full reset'i tehakse, aga tundub olevat esialgu ainuke võimalus
3) eks ma tirin jah, aga esialgu ei õnnestu mul sellega midagi teha
ja huvitav, kes peaks tegema adminnidele ettepaneku PDA sektsiooni loomiseks? ta kuramus ei ole ju mobiiltelefon, vaid täieõiguslik arvuti ikkagi.
PS. peale soft reset'i sai asi korda. thnx wfiles  |
tegin sellekohase küsitluse, et võik pihukatel eraldi alafoorum olla, kus teie toetus oli`?
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
03.02.2008 22:14:02
|
|
|
kuskohas see n.n kysitlus on-oli?
|
|
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
04.02.2008 15:59:45
|
|
|
see oli üldfoorumis
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|