Kusjuures proovitud ka pira mänge vistaga ja enamasti läinud ilma kräkkimata tööle.
Üldiselt GTA:SA täätab vistaga, aga vahel on menüüsse sisenedes või väljudes kokku jooksnud.
Vista sp1 peal?
See probleem on siin teemas juba olnud, aga mina sellest abi ei saanud. Olen siis seal maal, kus tuleb Millie käest see keycard saada. Käisin ilusti kohtamas temaga paar korda ära ja sain selle kaardi kätte, aga edasi ei tule nagu midagi. Woozy vist oli selle tüübi nimi, et ta ikka enne helistas, et saa see kaart kätte, aga nüüd kui olen saanud siis pole enam helistanud ja üsna tükk aega olen muid asju mängus teinud, et neid merekarpe kogunud ja värki. Tahaks nüüd storyga edasi minna, aga ei oska kuhugi minna. Oskab äkki keegi head nõu anda?
Kui raskustest rääkida, siis oma valduste hoidmisega tekkis nii mõnigi kord raskusi...aga hiljem AK lahendas sellegi mure missioonidest eriti ei mäletagi, mõni vist ikka oli mida tuli teha mitu korda _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
See probleem on siin teemas juba olnud, aga mina sellest abi ei saanud. Olen siis seal maal, kus tuleb Millie käest see keycard saada. Käisin ilusti kohtamas temaga paar korda ära ja sain selle kaardi kätte, aga edasi ei tule nagu midagi. Woozy vist oli selle tüübi nimi, et ta ikka enne helistas, et saa see kaart kätte, aga nüüd kui olen saanud siis pole enam helistanud ja üsna tükk aega olen muid asju mängus teinud, et neid merekarpe kogunud ja värki. Tahaks nüüd storyga edasi minna, aga ei oska kuhugi minna. Oskab äkki keegi head nõu anda?
Kõige lihtsam oleks see mõrd lihtsalt ära tappa ja kaardi kodust ära võtta
mis mod on? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Sai ka SA uuesti installitud, tuleb enne IV-ja vist veelkord läbi mängida _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
see pole mod, rustler lennuk ja politsei helikopter on asendaud ufodega
osad klipid on juhuslikult filmitud ning ülejäänudes sai mentidega mässatud
irw, seda ju mod tähendabki, modifitseerid mängu file.
Igatahes, oskab keegi öelda kuda ma suuremat reso saan kasutada mängus? 1920x1080 _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
krt, kuidas mulle need FBI mendid ikka meeldivad. Neil on ka omadest suht savi, peaasi, et tagaaetavale järgi jõutakse, omadest kimatakse vähe savilt ikka üle _________________ 61. Logistikapataljoni võitleja
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.