Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
H!tman
Piiratud kasutaja

|
30.01.2008 12:09:38
|
|
|
Soovitage miskit Praegu topis olevat Free mmorpgd mida tasuks kindlasti proovida?
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.01.2008 12:24:12
|
|
|
H!tman kirjutas: |
Soovitage miskit Praegu topis olevat Free mmorpgd mida tasuks kindlasti proovida? |
Tasuta lõunaid ei ole. Jätke need "frii" mmod rahule ja võtke üks õige mäng (nagu wow, lotro vms). Masendus tuleb lausa peale, kui foorumis ühed ja samad tegelased jooksevad erinevate tasuta mmode juurest üle teiste tasuta mmode juurde.
Mängimisele kulutatud aeg on niigi "investeering", sest aeg maksab - fakt. Makske parem mõni kroon juurde ja nautige kvaliteetset meelelahutust :)
"Mis arvate Vanguard : saga of heroesest ? , kas on mõttekas proovida?"
Ei ole. Tootjate ideed olid head, aga aja või raha tõttu, ei olnud teostus piisavalt kvaliteetne. Lühidalt: liiga palju buge.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.01.2008 14:19:17
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Tasuta lõunaid ei ole. Jätke need "frii" mmod rahule ja võtke üks õige mäng (nagu wow, lotro vms). Masendus tuleb lausa peale, kui foorumis ühed ja samad tegelased jooksevad erinevate tasuta mmode juurest üle teiste tasuta mmode juurde.
Mängimisele kulutatud aeg on niigi "investeering", sest aeg maksab - fakt. Makske parem mõni kroon juurde ja nautige kvaliteetset meelelahutust
|
Täiesti nõus sinuga. See paarsada krooni kuus pole ju summa, mida ei kannata välja käia. Käid nädalavahetusel väljas, kulub ühe õhtuga juba mitu korda rohkem raha, kui MMORPG kuu maks. Hea meelelahutus maksab, leppige sellega inimesed .
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
30.01.2008 14:23:42
|
|
|
silkroad on hea meelelahutus ja saab ilma mingi haige kuumaksuta mängida küll. kui grindimine ära tüütab saab alati omale töö võtta.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
30.01.2008 15:46:43
|
|
|
psydeblo kirjutas: |
silkroad on hea meelelahutus ja saab ilma mingi haige kuumaksuta mängida küll. kui grindimine ära tüütab saab alati omale töö võtta. |
Silkroadi olen proovinud ja täitsa meeldis jube kaua tulevad levelid ainult ja questid on ühesugused
WoW on hea ei vaidle vastu aga kuna ma olen seda nii palju juba mänginud sellest ajas kui tuli patch 1.3.0 ja olla Gm õh tüütab see jama ära mängisin siis 1.8.0ini ja viskas kopa ette enam ei taha seda jama mängida
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
30.01.2008 16:13:51
|
|
|
Timberg, vanguardi suhtes natuke sulle.
minu esimese korraliku guildi lagunemise peale kolisid paljud sõbrad vanguardile üle, kuna lubati tohutut edasiminekut. nad võtsid ka aktiivselt testimisperioodil osa.
kuid siiski peale paari kuud oli tulemus käes - mäng oli liig toores isegi reliisis, ei olnud kõike seda mida lubati, ning paljud neist nüüdseks wowis tagasi.
nii et julgen arvata, et sul pole mõtet seda näppida kui oled tõsine wowi-fänn, hoolimata vanguardi väga sügavast klassisüsteemist ja craftingust, viskab see varsti ikkagi üle.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.01.2008 16:23:13
|
|
|
Tõsi.. kõik saab üle visata, samas on "tulemus" tihti rohkem kinni inmese mõistusest, ajast ja võimetest.
Olen ise wowi open betast saati vahelduva eduga toksinud. On olnud sees väga-väga mitmekuiseid pause ja teisi lühemaid pause. Ala.. aega pole, lõpetad mängimise. Aega tekib juurde. Mängin jälle edasi. Ei usu ka seda, et wowi sisu ennast ammendada praegu suudaks, sest on nii palju erinevaid "väljakutseid", mida mängija saab endale püstitada.
Muidugi.. teatud inimeste puhul see ei kehti. Silmaring kitsas. Mõõdad saavutusi ainult saadud itemites? Siis ei pruugi lõbu väga kauaks jätkuda. Raidid aasta, "peaaegu parim" varustus käes. Tuleb uus expansion. Teeskled, et oled solvunud, sest su elutöö pole enam "midagi väärt" ja quitid .P
Muide H!tman.. võid ka warhammer online betasse ronida, kui kutse kusagilt saad, see on praegu ka "tasuta". Tõenäoliselt pettud. Ise sai ära vaadatud, pettusin. Beta oli beta, ei pidanudki rohkem ootama, aga naiivsena ikkagi ootasin mängumootorit, mis on MUGAV. Nähtud mängumootor seda polnud.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
01.02.2008 02:21:11
|
|
|
Pole veel mainitud EverQuest 2, millel olemas nii PvE kui PvP serverid. USA PvP serverid pidi kuulu järgi päris elavad olema, euro oma praktiliselt suri välja. Kahte PvE euro serverisse rahvast siiski veel jagub ja isegi mõned eestlased mängivad.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
10.02.2008 13:10:09
|
|
|
kui EQ2'te toodi pvp sisse, siis oli see nii unbalanced ... istusin casteriga eemal, panin melee maakülge ja lasin sodiks ... vaesekesel pold mingit võimalust ..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
RainMan19
HV vaatleja
|
14.02.2008 09:26:34
|
|
|
Soovitan kõigil kellel vähegi isu pk järele on proovida shayiat. See mäng on pärast conqueronline järgmine parim pk-ga mäng, ise juba kuukese mänginud. Shaiya-hi lahingud valgete ja tumeda poole vahel käivad pidevalt kuna PK pole mitte karistusi vaid on hoopiski boonused (ühesõnaga mida rohkem ppl tappad seda tugevamaks saad). Soovitan soojalt kõigile kelle arvutid selle välja jooksutavad ja kindlasti soovitan mängida mäng vähemalt korra maximum graafikal
Kui keegi huvitatud on siis on seal ka aktiivne eestlaste seltskond kes pidevalt mängib.
_________________ A computer lets you make more mistakes faster than any invention in human history - with the possible exceptions of handguns and tequila. |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
14.02.2008 11:13:42
|
|
|
Ei tea... ei istunud see Shaiya eriti, kui proovitud sai. Kuidagi lagine oli ja sellise odava Lineage 2'e koopia mulje jättis. Tasuta mängu kohta ehk käib kah, kuid pigem maksaks selle 15 eurot ja mängiks midagi korralikku .
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
RainMan19
HV vaatleja
|
14.02.2008 13:17:03
|
|
|
Mina igal juhul pooldan kahe käega shaiyat, kuigi olen ka lineage-i mänginud. kui panna Shaiyal max graafika siis on kõvasti ilusam kui lineage ja on huvitav kuna sa ei tao endale kohe max lvlit üles vaid saad mitu reborni teha ja alati toimub pk. Aga noh eks see ole maitse asi.
_________________ A computer lets you make more mistakes faster than any invention in human history - with the possible exceptions of handguns and tequila. |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
RainMan19
HV vaatleja
|
14.02.2008 14:27:35
|
|
|
saa vaatad vanasid pilte, saa proovi oma arvutil siis näed vahet, shaiyal on plju uuem graafika mootor ja tegemist on väga kiirelt areneva mänguga. juba praeguses on shaiya pk ja graafika küljelt kõrgemalt hinnatud kui line
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
14.02.2008 15:21:29
|
|
|
RainMan19 kirjutas: |
saa vaatad vanasid pilte, saa proovi oma arvutil siis näed vahet, shaiyal on plju uuem graafika mootor ja tegemist on väga kiirelt areneva mänguga. juba praeguses on shaiya pk ja graafika küljelt kõrgemalt hinnatud kui line  |
See on tühi jutt sul. Näita siis mulle mõnda Shaiya non-rendered screenshoti. Väidetava U3 gfx engine'i kohta näeb Shaiya ikka väga kohutav välja.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
1Endel
HV vaatleja
|
14.02.2008 16:49:02
|
|
|
no vahi jah oma screenshoti juba. shaiya parem
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
14.02.2008 17:00:41
|
|
|
1Endel kirjutas: |
no vahi jah oma screenshoti juba. shaiya parem  |
Aasta parim argument.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
RainMan19
HV vaatleja
|
14.02.2008 17:25:02
|
|
|
kui ei usu, ma ju ütlesin, et tõmba shaiya endale arvutisse, pane graafika põhja ja sii räägime edasi(loomulikult kui su arvuti pange ei pane ) ma olen nii palju erinevaid mänge mänginud ja omast kogemusest tean et screenshote ei tasu uskuda, tuleb ise järele pproovida siis saab teada milline on graafika vahekord tegelikuses
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.02.2008 17:42:23
|
|
|
võrrelge jah ühte hiina sitta teise hiina sitaga. bravo.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
14.02.2008 17:52:49
|
|
|
RainMan19 kirjutas: |
kui ei usu, ma ju ütlesin, et tõmba shaiya endale arvutisse, pane graafika põhja ja sii räägime edasi(loomulikult kui su arvuti pange ei pane ) ma olen nii palju erinevaid mänge mänginud ja omast kogemusest tean et screenshote ei tasu uskuda, tuleb ise järele pproovida siis saab teada milline on graafika vahekord tegelikuses  |
Mul oli (vb isegi on praegu) Shaiya kodu arvutis olemas. See pilt mille eelnevalt postitasin ongi mu enda arvutist. Minu arvutit pange? See mäng? Nalja teed? Vaata system requirements'i http://shaiya.aeriagames.com/guide/sysreq.
Juba sys req'i vaadates võib aru saada, et erilist silmailu see mäng pakkuda ei suuda. Jah, muidugi, screenshotid võivad olla natuke petlikud, kuid see ei tähenda, et nad ei anna aimu mängu väljanägemisest. Nii et ootan ikka sinu poolset screenshoti, mis tõestab, et Shaiya graafika L2'st üle on.
@1Endel, aasta argument tõepoolest...
@painkillah, ega see muu maailma sitt praegu parem pole
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
RainMan19
HV vaatleja
|
14.02.2008 18:06:01
|
|
|
Siis kui ta sul see on siis võibolla kui sellise koha nagu optionsi üles leiad siis võid sealt panna graafikat natukese juurde. pildid saadan siis kui pääsen lauaka taha kus seda mängin.
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.02.2008 18:53:48
|
|
|
ja graafika ongi peamine mille järgi mmorpg mängitakse. ning wow on üks sitemaid mmorpg sid sest graafika on nüüdseks outdated ja pole nii blingbling kui nt teie mängud.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
14.02.2008 19:16:13
|
|
|
Downloadi suurus 900 MB ütleb juba kõik selle mängu kohta, ei hakka üldse tõmbamagi... Mingi Shiya või Silkroad - üks ja sama saast kõik, vahet pole. Linaege 3 on ainus, mis väärib ootamist.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
14.02.2008 19:27:32
|
|
|
painkillah kirjutas: |
ja graafika ongi peamine mille järgi mmorpg mängitakse. ning wow on üks sitemaid mmorpg sid sest graafika on nüüdseks outdated ja pole nii blingbling kui nt teie mängud. |
Kas sa peale iroonitsemise ka midagi oskad või? Lapsik tüüp! Ma pole väitnud, et graafika on peamine, gameplay on tähtsam, kuid arvestades tänapäeva tehnoloogilisi võimalusi mängin ma parema meelega mänge, mis ka ilusad välja näevad. Hea graafika ja füüsika aitavad paremini mängu sulanduda (inglise k. immersion). Ja mis sa selle WoW'iga siin lehvitama hakkasid üldse?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|