Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  agp, refreshrate või sillad? [korras] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
.:MDK:.
HV veteran

sõnum 11.06.2003 20:02:30 agp, refreshrate või sillad? [korras] vasta tsitaadiga

tervist kallid kaasmaalased.

täna, ilusal hommikul, oli plaanis teha duron1300-l kordajad lahti (pliiatsitrikiga), et panna fsb 133 peale. olin teadlik ka sellest, et kõigil ei ole see sugugi õnnestunud. siiski olin veendunud, et kui masin pilti ette ei võtta kustutan lihtsalt pliiatsijooned ära. ning kahjuks nii läkski, masin jäi pliiatsitriki peale tummaks ja pidin appi võtma truu kustutuskummi. peale joonte eemaldust ei läind masin ikka käima. niisiis asusin uue hooga kustutama. ja nii x3. lõpuks puhastasin viinaga ka veel üle ja siis läks mingi ime läbi masin käima. siis tekkis uus jama, win loadib, aga desktopile jõudes resab. korra viskas isegi miski memory dump sinise ekraani. kohati hakkas buutimisel isegi primary master fail errorit viskama. sellest sain lahti biost veidike näppides. okei, reinstallisin winni, siis jõudis isegi täiesti desktoppi ja kõik oli ok. nii, aga kui ma installisin videokale driverid, siis tuli sama jama tagasi, et desktoppi ei jõua. arvatavasti on siis tegu refresh probleemiga. tegin katset ja panin siis pci vkaardi sisse ja oh imet, sellega läks nigu ludinal ning isegi 100hz-ga.

et nigu, milles kamm, kas AGP slotis või videokaardis? vbla jäi mõni sild prosel kokku ja see põhjustab probleeme AGP-l?

tänan, loodetavasti keegi oskab aidata.

EDIT: avastasin ,et agp vkaardiga jõuab desktopile küll, aga pilti lihtsalt pole (must ekraan) icon_confused.gif

viimati muutis .:MDK:. 13.06.2003 20:27:15, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 11.06.2003 22:39:09 vasta tsitaadiga

4in1 driverid?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
HV veteran

sõnum 12.06.2003 00:21:54 vasta tsitaadiga

nõup, kuna kasutan win xp-d siis pole nende järgi veel vajadust tekkinud. (proovinud muidugi olen, erilist vahet ei märganud)
HV veteran

sõnum 12.06.2003 19:18:49 vasta tsitaadiga

okei, kuna ma näen, et keegi midagi eriti vastata ei oska siis teen konkreetse küsimuse:
kas poolikult ühendatud L1 sillad võivad põhjustada probleeme emaplaadil? (nagu mul agp slotiga näiteks)

MadMan
Kreisi kasutaja
MadMan

sõnum 13.06.2003 11:12:47 vasta tsitaadiga

Asi pole prosel olevates pliiatsijälgedes vaid BIOSes või jumperitega tehtud kordajas äkki. Tee Clear CMOS ja pane jumper tagasi FSB100 peale. Mul ka Duron 1,3 ja ei kannata klokkida.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HV veteran

sõnum 13.06.2003 13:26:25 vasta tsitaadiga

MadMan kirjutas:
Asi pole prosel olevates pliiatsijälgedes vaid BIOSes või jumperitega tehtud kordajas äkki. Tee Clear CMOS ja pane jumper tagasi FSB100 peale. Mul ka Duron 1,3 ja ei kannata klokkida.

hmm, selles asi ongi, et midagi ei ole klokkitud, kõik on default ja peaks olema samas seisus, mis enne pliiatsitrikki. patareid olen mobost välja võtnud ja biosest ka default/optimal settings pannud. fsb-d muutnud ei ole, ei olnud mõtetki, sest kordajad jäid lukku. icon_razz1.gif

EDIT: sain asja korda vist. ei tea kuidas. lasin seekord teised driverid videole. ehk, siis default driverid, mitte 3.2 catalyst, mida ma tavaliselt kasutanud olen. weird shit huh? icon_lol.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  agp, refreshrate või sillad? [korras]
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.