sa ei ole ainus... mõtleme nüüd hetkeks - 64GB SSD, 1.8GHz protsessor ja 4GB RAMi sisse veel suruda - selle kaalu, paksuse ja võimsuse juures ära ei ütleks
Uskumatu!!! MacBook Air on levinud massidesse juba! _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Lihtsalt armetu on vaadata inimesi kes kohe on ekstaasis sellisest "revolutstioonilisest" asjast, millel isegi puudub etherneti port
Kusjuures, Apple ongi tuntud selle poolest, et nad kaotavad asju ära ja õhutavad inimesi alternatiivseid/uuemaid asju kasutama. Kui esimene iMac tuli, polnud sellel floppyt, mispeale inimesed ka tol ajal kirusid.
18.01.2008 03:02:39
Mängimine macbooki peal. Tahaks teada.
Et huvitab mind macbooki ost, aga kas selle uuema versiooniga, mil on ka uuem video, on võimalik mängida nt cs, cs:s ja mõningad uuemad mängud? Või pean selle plaani täiesti maaalla matma ja siiski valima dell xps m1330? Mäki disain meeldib jubedalt
Ja kuidas on mäkil garantiiga? 1 aasta nagu ma kuulnud olen. ja kas selle lisa garantii juurde ostmine maksab palju?
XPS m1330 on küll igati pro masin, aga ega selle video ka mingi suurem asi ole. Uue MacBookiga saad CS'i küll taguda, ning WoW jookseb sellel igatahes ilusti _________________ Geek it til it MHz
Aaga see vana GMA küll cs'i edasi ei liiguta. Kunagi proovisin crossoveriga, isegi jooksis mingil määral. Midagi katastroofilist ei olnud. Nüüd XP alla on enamvähem sama. Reso ja detailid on ikka nii maas kui olla saab, ja siis ka mõne aja tagant käib nõks läbi. Mängida nii kohe kindlasti ei saa. CS 1.6 vast jookseb normilt.
Ja minumeelest IM ei müü seda täiendavat garantiid. Aga jah netist saab selle muretseda ilma probleemideta.
IM'is uus Air kah üleval, lahjem variant tavalise kettaga 26900.-, SSD'ga oli midagi 44k
Lihtsalt armetu on vaadata inimesi kes kohe on ekstaasis sellisest "revolutstioonilisest" asjast, millel isegi puudub etherneti port
mina nägin minuti vaeva enne kui mul meelde tuli viimane kord kus ma etherneti kasutasin
ja see oli sügisvaheajal ca 12 tunni jooksul, kui oli vaja üle 100mbit etherneti liigutada 60GB faile
oleks olnud 802.11n wifi purk sel hetkel, poleks ka kaablit vaja olnud
enne seda oli viimane etherneti kasutus suvel kuskil iirimaal kolkas
(8 hotelli ja 7 neist omasid wifit ja viimane oli apartmet tüüpi hotell, ehk siis olid eraldi majad ja wifi levitamine oleks olnud poinditu)
ja enne seda oli see kevadel ühe lanparty ajal
tõseti, cable is a bit useless atleast for me
/goddamn kopp on ees juba sellest, et kui midagi uut ja ilusat tuleb, siis keegi näeb õhtuotsa vaeva et leida sealt mingisuge miinus ja siis on "hapud viinamarjad"
/dont like it? dont buy it. but ffs dont whine like this. _________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio
dont like it? dont buy it. but ffs dont whine like this.
Nii ta on jah. Eriti lahe oleks kui kõik need asjad pannaks juurde millest inimesed puudust tunnevad. Siis oleks see ju tavaline MacBook
Kellel vaja MacBooki ostab selle, kes tunneb, et Airist piisab võtab selle. Kellele ei meeldi kumbki sellel ei ole eriti MacBooki teemasse asja
Mul on millalgi plaan osta uus macbook. Mind ei huvita see air sest see liiga kallis. Kas nüüd kaob siis tavaline macbook ära??? ja ilmselt on oodata selle hinnalngust ?? kas on praegu mõtet oodata kuni hinnad langevad vms?
air ei asenda macbooki ja hinnad ei lange ilmselt kah, sest apple üldiselt oma olemasolevate toodete hinda eriti ei korrigeeri, vaid laseb välja uue põlvkonna (mis siis võib olla ka parema hinnatasemega ...)
karlhobe, ei kao kuhugi ja (märkimisväärset) hinnalangust pole ka oodata - tegemist erinevatele sihtgruppidele mõeldud toodetega _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei ole ainus... mõtleme nüüd hetkeks - 64GB SSD, 1.8GHz protsessor ja 4GB RAMi sisse veel suruda - selle kaalu, paksuse ja võimsuse juures ära ei ütleks
Ou, sa ei saa panna sinna 4gb mälu..veel. Sel on mälu minu teada kohe tinutatud ja apple leidis, et 2gb on piisav. Ja ma ei leia pointi osta ssd-ga ja 1,8 prosega air, kui hinnavahe selline..kahju vaid, et mu macbook pro veel nii hea on ning et mul airiga midagi teha poleks.
selline vbolla nati loll küsimus, aga kui ma toon USA-st või Kanadast Macbooki, kas siis on tal migisugune teine klaviatuur( et nupud on teisel kohal vms) (Mulle applei poest üeldi et mõned asjad on teistmoodi, aga apple.com piltide pealt ei saa nagu aru et midagi eriti teistmooid oleks) Ja kui ma sealt toon ,siis seal ei ole ju üõäö tähti onju. Kas neid on kuidagi võimalik peale panna? On keegi muidu üldse sealt toonud macbooki? On järsku veel mingeid agasi millega peab arvestama.
karlhobe, jah, ameerikast ostes saad ameerika layoudiga, eestist aga rootsi omaga... _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Aga Im-is on võimalik vahetada klaver u kilo eest, ma tean. ja selle laadija jubinana saad nt ipodi vms pealt laenata, kui sul samasugune laadija või ka see imist osta, vist.
Kristoo, laadial vahetad otsiku ära, mingi 200 maksab imis _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Klavietuuril on erinev see, et näiteks US klaveril on enter teise kujuga. Shifti nupu sarnane. ja kui ma ei eksi siis vasakul need nooled olid kah mingi muu nupuga asendatud. Ja noh neid tähti ei ole kah peal jah.
Arvestama pead impordimaksudega. Väljaspool EL kehtib 18% käibemaks ja sellele lisandub veel mingi protsent vastavalt kaubale. Saab ka ilma muidugi kui sellel on omad vead.
Ja noh alati peab arvestama et pakiga võib midagi juhtuda v kaduma minna vms. Kui korraliku teenust kasutada siis küll mitte jah.
Lõppkokkuvõttes tuleb see asi suht sama hinnaga mis eestist ostes.
usast ostes ma kas toon ise või lasen sugulastel saata, niietmacbook blacki ostes sääsataksin ma u 5 k. Aga kas on võimalik neid äöüõ tähti peale panna või kudagi seadistada?
karlhobe, tarkvaraliselt pole probleem. Ainult klaviatuur on füüsiliselt ikkagi ameerika oma. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
usast ostes ma kas toon ise või lasen sugulastel saata, niietmacbook blacki ostes sääsataksin ma u 5 k. Aga kas on võimalik neid äöüõ tähti peale panna või kudagi seadistada?
saada IMi mail ja küsi palju MB top case eest küsivad.
pro oma ~1k.
MBl ilmselt odavam. minu teada 600.-kanti
ma arvan et 5k ei ole seda väärt et enteri nupp on rohkem kandilisem.
aga üldse, millal te arvate et see macbook välja vahetub? või oli see air nagu selle järgmine mudel? ses suhtes et kas on mõtet veel natukene oodata ja vaadata, sest see tavaline macbook on tegelikult suhtelist vana juba.
tänud, karl
viimati muutis karlhobe 29.01.2008 22:20:16, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.