Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 17.01.2008 15:43:55 vasta tsitaadiga

angel: Ja inimesed võiksid ise ka selle eest hoolitseda, et nende kastid vähem sureks icon_biggrin.gif Näiteks, et arvuti oleks maandatud vooluvõrgus, et arvutiga ei loobita naabri kassi või ei mängita jalgpalli jms...
Mul töötavad oma tutuvusringkonnas vanimad Ordi masinad juba 8 aastat ja ei mingeid "rauavigu" thumbs_up.gif

---------------------------------
Mis aga töötamisse / töökohtade vahetusse puutub, siis peab inimesel olema ka kindel tahtmine sellist garantiitööd teha. Lisaks pidevalt ennast täiendades täiendkoolitustel ja muu taoline.
Tüüpiline tegija aga vaatab, kus niisama toolil istudes 20 000 - 100 000 ja rohkem lauale laotakse. Kui ei laotata või - veel hullem - ka töötegemist nõutakse, siis kimatakse suure kiirusega minema icon_wink.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 17.01.2008 16:01:38 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Ordi on OK firma ainult garantii osakond vajab arenemist... ehk siis pikad järjekorrad jms asjad (vahetuse korral võiks nad ka tasa arveldust teha kui asi läheb nn "kliendi kasuks" )

Täiesti nõus selle poolega, kuna mahud on ikka kõvasti kasvanud võiks ka suurendada oma garantii osakonda märgatavalt, mitte lasta järjekordi kasvada mitme nädalaseks.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
100kv
HV kasutaja

sõnum 17.01.2008 18:19:07 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
angel kirjutas:
Ordi on OK firma ainult garantii osakond vajab arenemist... ehk siis pikad järjekorrad jms asjad (vahetuse korral võiks nad ka tasa arveldust teha kui asi läheb nn "kliendi kasuks" )

Täiesti nõus selle poolega, kuna mahud on ikka kõvasti kasvanud võiks ka suurendada oma garantii osakonda märgatavalt, mitte lasta järjekordi kasvada mitme nädalaseks.

väike parandus: kuude pikkuseks ikka.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
E90
HV kasutaja

sõnum 17.01.2008 19:33:24 vasta tsitaadiga

Laupäeval sai masin garantiisse viidud ning teisipäeval sain kätte, vahetasid emaplaadi identse uue emaplaadi vastu, kahjuks küll REV 3.3 asemel REV 1.0 vastu aga pole hullu. Häirib küll see et masin Orthost jooksutades peale 2 minutit kohe punast viskab, kuigi kõik muu töötab hästi ning bioses on kõik default.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 40
tagasi üles
Kristo5380
HV vaatleja
Kristo5380

sõnum 19.01.2008 01:05:12 vasta tsitaadiga

Niisiis tellisin reedel(18.01) arvuti ära
AMD Athlon 64 X2 6000+, 2GB DDR2, MB Gigabyte GAM56SS3, heli- ja võrgukaart,VGA 256MB ATI HD 3850 DVI( lasin ära vahetata 512MB Gigabyte 8800GT PCI-E vastu), HDD 400GB, DVDRW LS, korpus 450W M401(toiteplokk 550W või isegi suurem)
Kätte saan kas kolmapäev või reede, kuna arvuti pannakse kokku Tallinnas(Tartu ordis lasin teha) ja seal tehakse mingeid diagnoose, et kas videokaart hakkab tööle ja kas toite on piisav jne.
Kokku läks maksma 10 575 kr
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.01.2008 01:12:20 vasta tsitaadiga

kui sa korraliku tootja toite võtsid siis töötab vabalt ka 450W peal. Kui mingi Codegen, Colorshit vms saasta sisse lasid visata siis tont seda teab mis juhtuda võib. Üks asi on testimine teine asi on pikaajaline töös hoidmine.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Kristo5380
HV vaatleja
Kristo5380

sõnum 19.01.2008 01:14:32 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
kui sa korraliku tootja toite võtsid siis töötab vabalt ka 450W peal. Kui mingi Codegen, Colorshit vms saasta sisse lasid visata siis tont seda teab mis juhtuda võib. Üks asi on testimine teine asi on pikaajaline töös hoidmine.

http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?Query=550W&ItemID=1810-1111&MC=KOMP&IC=1810
ma arvan et see peaks olema
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 19.01.2008 01:22:13 vasta tsitaadiga

see peaks küll OK toide olema firma järgi otsustades ehk siis asi peaks töötama nagu vaja. Aga minuarust oleks saanud sama raha eest parema komplekti + C2D põhjal valmis ehitada...
tagasi üles
romeo
HV vaatleja

sõnum 19.01.2008 01:22:15 vasta tsitaadiga

Kristo5380 kirjutas:
angel kirjutas:

http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?Query=550W&ItemID=1810-1111&MC=KOMP&IC=1810
ma arvan et see peaks olema

see peaks küllaltki korralik unit olema.

manny50
HV kasutaja
manny50

sõnum 19.01.2008 16:13:16 vasta tsitaadiga

http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=KOMP&IC=2100&ItemID=2100-1349
Kumb see on siis kas Arctic MX-1 või MX-2? icon_redface.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 19.01.2008 16:16:02 vasta tsitaadiga

mõlemad? helista ja küsi järgi... neil aegajalt ajab see webi leht segast.
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 19.01.2008 19:47:00 vasta tsitaadiga

manny50 kirjutas:
http://www.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=KOMP&IC=2100&ItemID=2100-1349
Kumb see on siis kas Arctic MX-1 või MX-2? icon_redface.gif

Paar kuud tagasi oli igaljuhul tegemist MX-2´ga. Toote kirjeldus oli siis samasugune.

manny50
HV kasutaja
manny50

sõnum 19.01.2008 21:09:01 vasta tsitaadiga

Aitäh. Lähen siis kohapeale ja vaatan järgi ning ostan ära.
tagasi üles
MelesMeles
HV Guru

sõnum 21.01.2008 13:16:48 vasta tsitaadiga

Ordi Tondi salongis oli normaalne teenindus, kiidan. thumbs_up.gif
Kristo5380
HV vaatleja
Kristo5380

sõnum 21.01.2008 20:52:39 vasta tsitaadiga

a kas selline asi on ordis võimalik, et ma ostan endale n. 10 aastaks lisagarantii
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.01.2008 20:57:29 vasta tsitaadiga

kahtlen kuna 10 aastaga on ka kõige uuem arvuti juba ülim vanaraud... ehk siis antiik juba.
tagasi üles
Henrik
HV kasutaja

sõnum 21.01.2008 20:59:23 vasta tsitaadiga

http://www.ordi.ee/EPood/BrowseDocuments.aspx?DocID=25
Punktis nr 3 on kirjas.
tagasi üles
MaitKDR2
HV vaatleja

sõnum 28.01.2008 20:41:14 vasta tsitaadiga

Üldse ei soovita ordit. Tahtsin üht punast arvutit osta aga soovitati üht teist suht samade specidega arvutit, noh ja jäingi uskuma ja mida kuradit , läksin koju arvuti katki. Ei olnud ka ühte tükki kaasas , mis oleks pidanud olema. Läksin linna ja ostsin selle ära. Ikka ei läinud tööle. Arvasin et tükk katki.Siis läksin uuesti ordisse ja võtsin sealt õige tükki. Ikka ei töötanud. Viisin siis karantiiremonti. Lubati korda teha 2 päevaga(mis muidugi nii ei olnud) viiisin remonti reedel, järgmine neljapäev viskas kopsu üle maksa ja helistasin sinna mis värk on. Ülla, ülla nad olid unustanud et arvuti on ju korda tehtud ja unustasid helistada. Noh läksin siis koju ja 3 päeva pärast jälle sama probleem arvutiga. Viisin remonti, lubati korda teha 3 päevaga (mis muidugi jälle ei juhtunud) tehti korda hoopis nädala ajaga. Seda ka ainult sel juhul kui läksin sinna ise kohale ja ütlesin kas saab korda või ei saa, sel samal õhtul sai siis korda, päris naljakas et alles siis hakkavad asjad liikuma kui sina midagi teed. Lõpuks viisin arvuti koju ja ülla ülla viirusetõrje oli aegunud. Läksin jälle tagasi ja algul ei tahetud mulle seda muidugi anda et oi ma valetan et mulle ei pandud kaasa seda koodi, kuid lõpuks ikka anti.Kokku lugesin et ma olin 7 korda selle arvuti pärast linna pidanud sõitma(neid see muidugi karvavõrdki ei huvitanud). Noh pragu veel arvuti töötab aga soovitan soojalt ordit edaspidi vältida ja kasvõi osta kuskilt mujalt arvuti või jupid! Näiteks lõhuti mu arvuti jahutus ära paar aastat tagasi videokaart paigaldades. Igatahes vältige ordit , sealt ainult tulevad probleemid ja peavalu. icon_redface.gif
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 28.01.2008 20:47:59 vasta tsitaadiga

MaitKDR2 kirjutas:
päris naljakas et alles siis hakkavad asjad liikuma kui sina midagi teed.

Hmm, kui kaua sina meil siin planeedil elanud oled? Minuteada terve elu selline.
Aga jah tükke ja karantiid päris palju icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 28.01.2008 21:12:16 vasta tsitaadiga

MaitKDR2 kirjutas:
Üldse ei soovita ordit. Tahtsin üht punast arvutit osta aga soovitati üht teist suht samade specidega arvutit, noh ja jäingi uskuma ja mida kuradit , läksin koju arvuti katki. Ei olnud ka ühte tükki kaasas , mis oleks pidanud olema. Läksin linna ja ostsin selle ära. Ikka ei läinud tööle. Arvasin et tükk katki.Siis läksin uuesti ordisse ja võtsin sealt õige tükki. Ikka ei töötanud. Viisin siis karantiiremonti. Lubati korda teha 2 päevaga(mis muidugi nii ei olnud) viiisin remonti reedel, järgmine neljapäev viskas kopsu üle maksa ja helistasin sinna mis värk on. Ülla, ülla nad olid unustanud et arvuti on ju korda tehtud ja unustasid helistada. Noh läksin siis koju ja 3 päeva pärast jälle sama probleem arvutiga. Viisin remonti, lubati korda teha 3 päevaga (mis muidugi jälle ei juhtunud) tehti korda hoopis nädala ajaga. Seda ka ainult sel juhul kui läksin sinna ise kohale ja ütlesin kas saab korda või ei saa, sel samal õhtul sai siis korda, päris naljakas et alles siis hakkavad asjad liikuma kui sina midagi teed. Lõpuks viisin arvuti koju ja ülla ülla viirusetõrje oli aegunud. Läksin jälle tagasi ja algul ei tahetud mulle seda muidugi anda et oi ma valetan et mulle ei pandud kaasa seda koodi, kuid lõpuks ikka anti.Kokku lugesin et ma olin 7 korda selle arvuti pärast linna pidanud sõitma(neid see muidugi karvavõrdki ei huvitanud). Noh pragu veel arvuti töötab aga soovitan soojalt ordit edaspidi vältida ja kasvõi osta kuskilt mujalt arvuti või jupid! Näiteks lõhuti mu arvuti jahutus ära paar aastat tagasi videokaart paigaldades. Igatahes vältige ordit , sealt ainult tulevad probleemid ja peavalu. icon_redface.gif

reavahetused ja speller on sinu sõbrad...

endal komplektide osas nagu väga kogemust ei ole, aga ~kaks nädalat tagasi sai käidud ja üks HDD ostetud, teenindus viisakas ja kiire...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 28.01.2008 21:20:44 vasta tsitaadiga

...ja minu üliodaval läpparil 3. kuu jookseb ja probleeme pole ollagi... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 102
tagasi üles
MaitKDR2
HV vaatleja

sõnum 28.01.2008 21:23:33 vasta tsitaadiga

juhtub ka erandeid icon_biggrin.gif
tagasi üles
Henrik
HV kasutaja

sõnum 28.01.2008 21:53:05 vasta tsitaadiga

Ma ei tea kuidas ülejäänud kasutajatega, aga mina ei saanud kasutaja MaitKDR2 jutust küll suurt midagi aru. Üsnagi ümmargune (loe: mõttetu) jutt.
tagasi üles
MaitKDR2
HV vaatleja

sõnum 28.01.2008 22:04:56 vasta tsitaadiga

Ma vaatan ise ka et suht arusaamatu jutt , mõni admin võiks ära kustutada mu posti , ma ise millegipärast ei saa kustutada. Nii et paluks kustutada
tagasi üles
smurfer
HV Guru
smurfer

sõnum 28.01.2008 22:17:43 vasta tsitaadiga

Henrik kirjutas:
Ma ei tea kuidas ülejäänud kasutajatega, aga mina ei saanud kasutaja MaitKDR2 jutust küll suurt midagi aru. Üsnagi ümmargune (loe: mõttetu) jutt.

mulle tundus küll suhteliselt ORDI (garantii)teenindust objektiivselt iseloomustav... st hoolimatu käitumine kliendi suhtes (ei helistata, kui asi on valmis jne).

jnt kirjutas:
...ja minu üliodaval läpparil 3. kuu jookseb ja probleeme pole ollagi... icon_biggrin.gif

Laki juu, mitte et sa erand oleksid, isegi probleemid on tegelikult üldisest massist erandid, aga nende eranditega tegeletakse suhteliselt hoolimatult, mis jätab üldiselt asjast suht "mõrkja maitse".

ORDI müügipoolt kiidan tegelikult taevani, st "sitaks" rahul sellega icon_exclaim.gif thumbs_up.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.