Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
soodent
HV Guru

sõnum 27.01.2008 22:47:34 vasta tsitaadiga

Enamus pilte seal nii kaugelt tehtud suva aparaadiga ,et suht mõttetud tõesti.Ilusa jutu ja kenad pildid võime unustada- ka tagasiside ei garanteeri midagi.
Sisuliselt on müüja aususe indikaatoriks mingil määral saatmiskulud.Ebaausad müüjad panevad need ikka mega lakke(ka kergete ja kindlustamata kauba korral) ja kui saadad asja tagasi siis paljud müüjad saatekulu ei tagasta.Maksad 2 korda saatmist ja saad kauba raha tagasi.Hea bisness.

react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 28.01.2008 00:06:35 vasta tsitaadiga

Näiteks ipode olen sealt umbes 5 tellinud. Kõik olid täpselt nagu kirjeldatud. NIB oli tõesti uus ja karbis. Ja ühegil ei olnud mingit kasutamise jälge.

Selle "homemade" pildi eest kaitseb see et paljudel on pildi peal lipik enda kasutajanimega.

Aga jah jama müüakse kah päris kõvasit. Ja teadlikult kah kindlasti.

Väike küsimus kah, mida sellest arvata: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200195066286&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching

Tundub nagu korralik, aga summa suur, ei taha nagu alt minna. Usast ei julgend tellida, suht uued tegijad müüsid ja peale selle siis tolliga ka jamamist veel.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
soodent
HV Guru

sõnum 28.01.2008 00:11:42 vasta tsitaadiga

Oleneb saatmiskulust- see ju õrn asi.Äsja sain pooleks asja mis oli kindlustatud ,ent postkontoris ei näinud ,et pooleks- mingi 1200kr aia taha.
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 28.01.2008 02:03:05 vasta tsitaadiga

Mnjh. Pole vastanud veel mailile. Tunni pärast saab läbi kah, kuna tal neid 9 alles siis ilmselt relistib need vast. Ei hakka rapsima siis praegu ja ootan ära mis ta saatmiskuluks ütleb.

EDIT: Sain vastuseks et post on täielikult kindlustatud ja hinnaks oli 64 naela. Küsisin konkreetsest mollist pilti, küsis maili et sinna saata. Ühesõnaga 5+ ja soovitan ostjatega suhelda kui on kahtlusi. Kui ikka pilti ei taha saata vms sis on mingi kala sees. Aga noh risk on alati netist tellimisega.

Paypalil on mingi kuni 2000 doltsi kindlustus kah tasuta. Eet mismoodi see toimib, et kui on pettus siis mis edasi saab, seal oli kirjas et üritatakse lahendusi leida vms. Kas mul on võimalik reaalselt raha tagasi ka saada paypali kaudu või on see lihtsalt jutt?
tagasi üles
Zenoni
HV kasutaja
Zenoni

sõnum 28.01.2008 16:01:12 vasta tsitaadiga

Vaatasin SEB krediitkaarte http://www.seb.ee/index/01252009 Kas seal sobivad kõik VISA kaardid - kas eraisikule sobin VISA Classic ja juriidilisele VISA Business ?

andreon kirjutas:
Zenoni,
Raha saab saata ja välja võtta.
Saatmine:Kõik krediit kaardid.
Välja(oma konto peale):Ainult kui sul on VISA logoga kaart(mitte Visa Electron et see ei sobi)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
andreon
HV kasutaja
andreon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.01.2008 09:14:01 vasta tsitaadiga

Zenoni,
Kõik SEB krediit kaardid soobivad.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 30.01.2008 09:00:55 vasta tsitaadiga

react kirjutas:

Paypalil on mingi kuni 2000 doltsi kindlustus kah tasuta. Eet mismoodi see toimib, et kui on pettus siis mis edasi saab, seal oli kirjas et üritatakse lahendusi leida vms. Kas mul on võimalik reaalselt raha tagasi ka saada paypali kaudu või on see lihtsalt jutt?

Jah! Minul oli selline lugu et tellisin autole pardakompuutri, mida ma aga kahjuks peale kuud aega ootmaist kätte ei saanud. Kuskile jäi toppama või läks kaotsi ei tea. Igatahes tegin paypalis avalduse ja sain oma raha tagasi sendi pealt, ainult aega võttis päris kaua see protsess, kuskil 10 päeva. Algul käisin müüjale pinda et millal ta refundi teeb (lubas et jah kohe teeb), lõpuks pidin paypali ikka avalduse tegema ja siis sain asja liikuma.

Tellisin 2 nädalat tagasi uue kompuutri inglismaalt, müüja arvas et nädalaga peaks ära tulema, nüüd 2 on möödas, ja ma vahetan veel elukohta varsti. Loodan et see tuleb ikka ennem ära kui ära kolin. Muidu on peet suht..

react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 30.01.2008 09:30:59 vasta tsitaadiga

Ok siis on hea. Mul situatsioon kus ma olen müüjalt pärinud päris mitu korda et kas on teele pannud ja kuna jõuab jne. Vastanud pole ühelegi. Et juhul kui teda nüüd kuu jooksul ei jõua siis tuleb kah avaldus teha.
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 30.01.2008 13:49:17 vasta tsitaadiga

Nazca kirjutas:
ja ma vahetan veel elukohta varsti. Loodan et see tuleb ikka ennem ära kui ära kolin. Muidu on peet suht..

Kui ei tule, teed kohalikus postkontoris avalduse, et palun mulle adresseeritud post edasi saata ...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
YRO
HV kasutaja
YRO

sõnum 30.01.2008 16:12:27 vasta tsitaadiga

Ettevaatust! Liikvel on jälle e-kirjad, mis hoiatavad Paypali kontol toimunud imelikest tehingutest. Failis on viide otse viirusele! Bännida seda kirja ei õnnestu, aga SHIFT+DEL peaks olema sobilik.
QWhite
Kreisi kasutaja
QWhite

sõnum 31.01.2008 12:57:26 vasta tsitaadiga

Oskab keegi öelda, kas business accountiga on võimalik Eestis e-poodi selline checkout teha, mis PayPali lehel lubab kliendil ka ilma PayPali kontot omamata sooritada krediitkaardimakseid?

Supportist ei osatud selle kohta midagi öelda (soovitati panna linnuke sinna lahtrisse, mida mul ei eksisteerinudki) ja siis paluti võtta telefoni teel ühendust.

Hetkel checkout küll töötab, aga kliendil oleks mugavam kui saaks kohe krediitkaardiga maksta.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
andreon
HV kasutaja
andreon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.01.2008 19:16:33 vasta tsitaadiga

QWhite,
Seda kohta ei oska kindlasti midagi öelda.Ma arvan et saab ikka!
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 31.01.2008 22:43:15 vasta tsitaadiga

Ma tegin nädal tagasi avalduse ja ei tule postkasti enam üldse midagi- teateid ka mitte.Homme lähen postkontorisse luurele...
soodent
HV Guru

sõnum 01.02.2008 20:10:59 vasta tsitaadiga

Ma sain täna mälud Corsair(uued pildil ja vanad käsnad tegelikult) isegi pakendid täiesti masendava välimusega.Paaris mälud pc2-6400 pidid olema ent tegelikult üks pc2-5400 ja teine pc2-6400.
Klassikaline ebay äri ....
Üks 1000kr pakk mis kadus maksti mulle paypal poolt müüja kontolt välja ,sest saatmine oli kindlustatult makstud(müüja saatis muidugi ilma kindlustuseta).Müüja pani mulle rasvase kommentaari.Eks eesti posti postiljon jälle pani pihta- mis muu.Kõik tahavad ju hästi elada...pole vahet mis meetodiga

Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 02.02.2008 00:02:54 vasta tsitaadiga

Eks vist petta saab viimasel ajal tõesti tihti. Ostsin sõbrale kahelt eri müüjalt saksast VW T5 Multivan jaoks mobiilialuse. (eestis esinduses 4000.- ) Ebays oli koos saatmisega umbes 1000.- aga mõlemad on küll uued , aga tuksis. Esimene müüja oli valmis ümber vahetama, aga agarad elektroonikud eestis jõudsid mõlemad juba enne lahti kruvida ja mina pesen oma käed sellest saatmisest nüüd puhtaks icon_wink.gif (Eriti veel , et hoiatasin teda, et lahti ei katkutaks )

Positiivseid oli aga kummalgi müüjal murdu, ei hakka ka mina negatiivsega vaevama.

Seega jääb veel ostmiseks ainult eraisikust müüja, kes midagi ebays harva müüb. Saab ju otsinguga vaadata terve kuu varasemaid oksjone ja aktiivsust müümisel.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
etc87
Piiratud kasutaja
etc87

sõnum 03.02.2008 21:19:02 vasta tsitaadiga

sai ostetud Inglismaa Ebays-t sony ericssoni telefon
01/10/08 sai raha makstud, kuid siiani pole telefoni tulnud, ei vasta ka kirjadele...
raporteerisin selle ka paypali et pole asja saanud kätte. mingit vastust pole sealt ka tulnud
et mida edasi teha?

react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 03.02.2008 21:41:43 vasta tsitaadiga

ehk siis 24 päeva tagsi vms. Noo ei ütleks et see väga pikk aeg on. Kuid kui müüa ei vasta kirjadele siis on kahtlane tõesti. Pane My Ebays selle ostetud asja juures rippmenüüst item not received. Ja feedbacki negatiivne kah, et kirjadele ei vasta ja kaup pole kätte jõudnud.

Kui olekski mingi viivitus vms, siis ostja vastaks ilmselt. Mitu korda kirjutanud oled? Ma olen ühele 3 ja alles siis vastas.
tagasi üles
etc87
Piiratud kasutaja
etc87

sõnum 03.02.2008 22:04:57 vasta tsitaadiga

react kirjutas:
ehk siis 24 päeva tagsi vms. Noo ei ütleks et see väga pikk aeg on. Kuid kui müüa ei vasta kirjadele siis on kahtlane tõesti. Pane My Ebays selle ostetud asja juures rippmenüüst item not received. Ja feedbacki negatiivne kah, et kirjadele ei vasta ja kaup pole kätte jõudnud.

Kui olekski mingi viivitus vms, siis ostja vastaks ilmselt. Mitu korda kirjutanud oled? Ma olen ühele 3 ja alles siis vastas.

2 korda vist..
aga ma raporteerisin teda läbi paypali, et seda ta näeb kohe kui ebays ja peaks ka mailile tlema...
tavaliselt olen inglismaalt asjad saanud 1-2 nädalat mitte kauem..
kuidagi kahtlane teema juba...aga kuidas ma selle raha tagasi saan kui asja ei saagi või mida teha?

soodent
HV Guru

sõnum 03.02.2008 23:12:38 vasta tsitaadiga

Enamus vanasid panevad ju negatiivse kohe vastu ebay all- mis siis ,et ise on ta süüdi.Seepärast paljud suured müüjad ongi puhtalt positiivse profiiliga- määrid ära ja saad ise vastu ja see ei kutsu kedagi negatiivseid jagama.Kusjuures ebay help ütleb ,et negatiivseid ei kustutata ka siis kui ilmne ja tõestatav vale seal kirjas- ropendamine kustutatakse.
Ma ei mõista miks registreeritud saatmine pole ebay müüjatele kohustuslik.Mina sain ühe paki 45 päeva pärast oksjoni lõppu ja neid müüjaid kes panevad teele 10 päeva pärast oksjoni on ikka rihmaks.

hela
HV vaatleja
hela

sõnum 04.02.2008 21:35:57 vasta tsitaadiga

Panen enda juhtumi ka kirja, ehk keegi oskab head nõu anda.
Niisiis, aasta tagasi sai ebay kaudu USA'st ostetud digitaalne multimeediapleier millel väärtust oli omajagu. Pakk tuli ilusti kohale. Kahjuks selgus aga, et tegu on mittetöötava mängijaga. Võtsin müüjaga ühendust ja jõudsime kokuleppele, et saadan pleieri tagasi ja ta teeb mulle tagasimakse. Panin Eesti Postist asja USA'sse tagasi teele. Kohale see aga ei jõudnud. Peale kolmekuust päringut tunnistati pakk kadunuks. Eesti Post tagastas mulle 1/4 kogu rahast, mis selle peale selleks ajaks läinud oli.

Teab keegi öelda, mis sellistest pakkidest saab, mis kohale ei jõua. Oletan, et pannakse kuskile lattu seisma. Mis aga edasi?
Järelpäringust on nüüd 9 kuud möödas, äkki peaks tegema uue päringu. Samas oleks loogiline, et keegi oleks ühendust võtnud, kui midagi uut on selgunud. Esimene päring andis teada vaid niipalju, et pakk väljust Eestist, aga USA'sse ei olnud jõudnud. Müüja kommentaaride järgi võiks arvata, et tegu on ausa inimesega, niipalju kui mina lugesin on kõikidele vigastele isenditele tagasimakse tehtud.

Kas annab veel midagi ette võtta, et pakk kohale jõuaks?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 5
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 04.02.2008 21:41:23 vasta tsitaadiga

Sa peaks ütlema kas oli tähitult saadetud või mitte.
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 04.02.2008 22:15:58 vasta tsitaadiga

Proovides Paypal'ga maksta, saan teate: To complete your payment, your country of residence must be same as the country to which you are shipping.
Mida see tähendab?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 05.02.2008 08:17:07 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
Proovides Paypal'ga maksta, saan teate: To complete your payment, your country of residence must be same as the country to which you are shipping.
Mida see tähendab?

et paypali arvates pole su elukohamaa ja maa, kuhu saata tahad samad.

tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2008 10:49:27 vasta tsitaadiga

trebla kirjutas:
Green_Day kirjutas:
Mida see tähendab?

et paypali arvates pole su elukohamaa ja maa, kuhu saata tahad samad.

Aga wot on! icon_rolleyes.gif Selles konks ongi.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
rreixx
HV vaatleja

sõnum 05.02.2008 22:07:25 vasta tsitaadiga

andreon kirjutas:
Zenoni,
Raha saab saata ja välja võtta.
Saatmine:Kõik krediit kaardid.
Välja(oma konto peale):Ainult kui sul on VISA logoga kaart(mitte Visa Electron et see ei sobi)

Tere!
Nagu aru saan, siis näiteks (ISIC) scholar ei sobi raha vastuvõtmiseks? (sellel on visa logo ja alla on kirjutatud electron..)
Et mul nagu reaalselt ei ole mingit võimalust raha reaalselt sealt kätte saada?
(sorry suht tüütu ja rumal küssa, aga oleks tore kui keegi oskaks vastata icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.