Mõndade bosside käest saab neid spetsiaalseid mutageene.
Näiteks sellelt kivigolemi bossilt peaks ühe saama.
Mutageeni koostisosa siiski. Hetkel olid need Frightener's eye ja HellHoundi see pall. Ma jõin ära need 2 spets mutageeni potionit, andsid küll ühe talendi juurde, kuid mingit special värki küll mu arust ei ilmunud.
Mõndade bosside käest saab neid spetsiaalseid mutageene.
Näiteks sellelt kivigolemi bossilt peaks ühe saama.
Mutageeni koostisosa siiski. Hetkel olid need Frightener's eye ja HellHoundi see pall. Ma jõin ära need 2 spets mutageeni potionit, andsid küll ühe talendi juurde, kuid mingit special värki küll mu arust ei ilmunud.
see sõltub konkreetsest koostisosast...
enamus annavad miskit talent pointse, ja siis mõned valitud neid mutagen skille
mul jäigi vist lõpuks üks saamata...
Nii et nende kahega sai ainult talendipunkte ? ta pidi ikkagi mutageenseid asju ka andma. Kust ma neid näha saan siis ?
kui ma väga ei eksi, siis oli ju nendest tehtud potionite kirjelduses ka midagi ´a la "Mutagenic potion. Gives n that (and q that) skill points"
"neid näha" - kui skille, siis alusta aga mediteerimist ja küll näeb, kui jook ära tarvitatud
Jah, mutageeni retseptis kohe kirjutab täpselt millise ta annab.
Kui lihtsalt kirjutab, et talendipunkti annab, siis saadki ühe tavalise talendipunkti.
Jah, mutageeni retseptis kohe kirjutab täpselt millise ta annab.
Kui lihtsalt kirjutab, et talendipunkti annab, siis saadki ühe tavalise talendipunkti.
======================================================
1. Minimum System Requirements
======================================================
OS (Operating System): Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Processor: Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
RAM: 1024 MB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista
Video: 128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)
Free HD Space: 8.5 GB available hard drive space
Sound: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD: DVD-ROM
eks ta sõltub prosest ja mälust ka, aga eriti palju sealt loota küll ei maksa...
Midagi soojeneb üle, Witcher ei jooksnud mu mäletust mööda küll kordagi kokku.
Tempid on kõik paigas, kuid mul see emaplaat ongi aegade algusest käru keeranud alati. Arvuti soetamise puhul ei kannatanud ka Half Life 2 üle poole tunni mängida, enne kui lampi kinni kiilus. Nüüd on see haruldus, kuid see trade quarter armastab seda jälle teha.
seda et see esimese leveli lõpus on suur koer, üks suur ja siis kari väiksemaid rohelisi aga võimatu ära tappa seda suurt peni. Joon mingi bizardi jooki vms virutan ühe korra aardiga siis lähen mõõgaga kallale aga kaks lõõki teen ära siis ei saa enam midagi teha ja seisan nagu mingi tola . Oleks siis mingi kõige raskem raskusaste aga mängin keskmisega ja 10neid kordi proovinud, väga ränk :S
seda et see esimese leveli lõpus on suur koer, üks suur ja siis kari väiksemaid rohelisi aga võimatu ära tappa seda suurt peni. Joon mingi bizardi jooki vms virutan ühe korra aardiga siis lähen mõõgaga kallale aga kaks lõõki teen ära siis ei saa enam midagi teha ja seisan nagu mingi tola . Oleks siis mingi kõige raskem raskusaste aga mängin keskmisega ja 10neid kordi proovinud, väga ränk :S
Kuskilt lugesin, et tuleb kasuks kui ühe väikse koera ellu jätad, kuna kui kõik ära tapad siis ta spawnib uued ning mingit powerit pidi ta neist vist veel ammutama.
eespool sellest juttu olnud... loe eelnevaid poste _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
eespool sellest juttu olnud... loe eelnevaid poste
ma küll omast arust panin VÄGA pikka juttu maha kuidas sellest tondist jagu saada _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
See "Beast" oli pisut keeruline jah. Mina tegin nii, et panin pausi peale, siis jõin blizzard + swallow potioni sisse + 40% extra damage relvale + õli relva peale (extra pain). Beastile lase seda esimest magic skilli (Aard), see lööb ta korraks pikali ja sina saad rahus potioni juua või ühe minioniga tegeleda. Esimesena löö alati minionid maha multiple combat modes ehk "c". Edasi kui nad ühehaaval tekivad siis "x"-ga ehk single fast attack modes. Iga kord kui minionid ära tambitud, löö beasti aga ainult üks seeria. Kui sa korraga kauem lööd või lähedal seisad, siis ta paneb sulle seda stun + pain peale! Löö ja jookse ringi. See neiu, kes sinuga ilmselt kaasas, healib vahepeal. Low HP? - jookse rohkem ja tegele ainult minionidega. Kohe kui jälle minioni ilmub, tegele sellega esimesena.
Keegi siin (vist) soovitas "chance to stun" talent ära võtta selle esimese magic`u ehk Aard´ijaoks. See on puha pettus, nö stunnib ta ainult minione ja seda kuskil üheks sekundiks.
Fireplace on kohe ennem kui koopast välja lähed ja seal väljas seltsilised ootavad. Soovitan seal koopas oleva save ette võtta ja vajalikud potionid teha kui puudu. Muide, ära joo ennem koopast väljumist ette. Mis siis, et time limit on päris pikk sellel swallowil, see haihtub kui metsliseni jõuad. Kui sul pole +40% extra damaget, kasuta siis 20 või 10. Neid ikka liigub. Talente pane kah: Steel multi combat ja fast.
Combat peab õigesti välja tulema, s. t. kui paned vajaliku mode peale siis korra ainult parem hiire klõps ning jää ootama mida char teeb kui kollase kursori ilmumiseni. Siis kohe, imekiirelt, vajuta uuesti paremat nuppu. Siis teeb witcher esimese seeria, oota kuni jälle kollaseks läheb ja tee teine. Niisama spämminisega kauegele ei jõua.
Kahjuks on nii, et kui "kasti lähed", siis pead selle koopast väljudes video uuesti läbima, ennem kui uuesti "Beasti" proovida saad. Egas midagi, kasuta hiire klõpse ja "Esc" key`d.
edu!
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Niipalju, kui mina sellest mäletan, siis lihtsalt viskad selle Beasti oma maagiaga pikali, lähed ta juurde - vajutad löömist vms ja Witcher kütab mõõga kõhtu -> Kõik. 5 sek ja ei mingeid potioneid ega mõõgamäärimisi. _________________ TALUSILDID
Niipalju, kui mina sellest mäletan, siis lihtsalt viskad selle Beasti oma maagiaga pikali, lähed ta juurde - vajutad löömist vms ja Witcher kütab mõõga kõhtu -> Kõik. 5 sek ja ei mingeid potioneid ega mõõgamäärimisi.
olen kõike seda proovinud, pole võimalik lihtsalt, pannud seda puudrit mõõga peale, joonud erinevaid potioneid. See aard ei lükka teda pikali, st. tõuseb kohe püsti, vbolla mul liiga madal level sellel skillil :S
Minul mõjus selline tegevus väga efektiivselt. Witcheris on veel see, et tagasi nupuga pöörab mul 180 kraadi, nii et eest ära joostes jääd korraks seisma, siis keerad kiirelt ümber, vajutad teist nuppu, lähed natuke ette poole ja vajutad löömist - ei mäleta milline võitlussstiil oli.. _________________ TALUSILDID
Kirjutaks avalduse, et lasku kõige uuem patch peale ja tehku review uuesti... _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
otsida pole vaja... ma korjasin kõik ülesse mis maas vedeles ja tassisin "oma urgu" _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
crypto, ei olnud midagi vaja osta. Öösel läksin soo peale uitama ja nende elukate karkassid andsid kõike, mida vaja (ei meenunudki see kohe algul )
Põrgut küll, esimeses chapteris ei saanudki neid kahte troffeed, muidu oleks kõik 10 troffeed praeguseks tehtud. Samuti ei teadnud, et hambaarst tahab alp fangi ja siis devouri kihva kah, mis eelmises chapteris kergesti saadavad olid (kui annad hambaarstile kõik hambad, mida ta tahab, saad parima terasmõõga ta käest, mis siin mängus on). Nüüd sai ka see superrüü elfi oma kätte. Krt ikka palju asju jäi esimesel korral tegemata (alguses tegin ruttu stoori neutraalsena läbi, sest oli põnev, kuid side queste ei teinud peaaegyu üldse, nii et terve mängu jooksul sain siis vast ühe gold talendi lahti). Nüüd aga katsunud kõik questid ära teha terves mängus, mis vähegi võimalik. Ja nüüd ongi main quest teha ainult veel, sest kõik side värgid on tehtud.
EDIT :
Spoiler
Niih, tegin siis nonhumanite pooldajana ka lõppu. Enne lõputiitreid näitavas videos seletas, et Yaevinn ikkagi ei teinud mingit rahu ja tegi metsas Guerillasõda edasi. Samuti oli selle Jakobi (Orderi grandmaster) visioon kindlasti õige, sest lõpus ju selgus, et tal oli samasugune amulet nagu sel teleportival poisijõnglasel, et neid visioone natukenegi ohjeldada unenägudes. Nii et jah, jääaeg kindlasti tuleb siis ja see hitman, kes üritas kuningat maha koksata, vana raibe oli ju ka Witcher.
Nii tulemas on veel 1 suurem patch. Parandatakse kõike:loadimis ajad veel 80% väiksemad, inglise dialoogid muudetakse sama heaks kui poola omad, uued modelid jne. jne. Mäng lihvitakse lubatult siis täiuslikuseni. Enchanted versioon pannakse ka poe lettidele.
hm... mahlakad tekstid tuuakse ka inglise keelde? Vat seda tahaks näha... kui tõsi siis
(ps: see mäng on nagunii saatanast ja kogu maailma probleemide põhjustaja... suur austus poolakatele kui nad kogu selle mängu sensuurita välja lasevad kuna kuulnud et poola keelses versioonis oli asi sutsu mahlakam) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
hm... mahlakad tekstid tuuakse ka inglise keelde? Vat seda tahaks näha... kui tõsi siis
(ps: see mäng on nagunii saatanast ja kogu maailma probleemide põhjustaja... suur austus poolakatele kui nad kogu selle mängu sensuurita välja lasevad kuna kuulnud et poola keelses versioonis oli asi sutsu mahlakam)
neid saab juba praegu ka netist tirida, aint natuke bugised. Mõni item valesti tõlgitud vms.
Mod tool ka ja 8 uut questi, pluss veel muu extra nänn plaadil
viimati muutis madness 18.02.2008 19:48:08, muudetud 1 kord
Minu teadmiste järgi polnud tegu tsensuuriga vaid resursside kokkuhoidmisega. Nüüd kui 600000 koopiat on müüdud, pole neil probleemi regristeeritud kasutajatele need 'õiged' dialoogid välja lasta(koos muude täiustustega) Kaasa tuleb ka modimis programm, koos kahe uue 'seiklusega' näitamas selle programmi potentsiaali
ma vaikselt oletan et inglise keelset versiooni lihtsalt ei saadud nii täiuslikult valmis seega pidid sutsu nuraksid lõikama... ja kui firma tõesti nii hea siis lihtsalt hiljem plaaniti asi pätsina välja lasta (juhul kui asjal on vedu ja rahvale mäng läheb peale). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
nu EU versioon on ju minuteada enamvähem tsensuuri vaba... tisse nägi ja elementaarsed roppused lasti kah välja. Päid lendas kah ja combod olid mõnusalt verised. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
oot... aga mis neist saab kellel juba algne versioon ostetud? Sain õieti aru et mingi päts lastakse välja + kes tahavad ja kellel ei ole saavad nn "uncut" editioni osta?
Igatahes kui see asi välja tuleb siis teen Witcheri uuesti otsast lõpuni läbi. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.