Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DODONPACHI
HV veteran

|
25.01.2008 17:09:56
|
|
|
See et mulle DS'i "peamised hitid" ei meeldi (või siis täpsemini, ei köitnud mind eriti) ei tähenda seda, et konsool mulle üldse ei meeldi. Sama hästi võiks väita, et miks sa üldse filem vaatad kui sulle Oscarite võitjad/kassahitid ei meeldi, miks sa muusikat kuulad kui billboardi tipus olevad albumid ei meeldi, jne. GBA on üks mu lemmikplatvorme, ehkki selle suurimad hitid ei ole ka mu lemmikud. Ma armastan Mega Drive'i aga põlgan Sonic'ut.
Uus Advance Wars (see mis just välja tuli) on teistsuguse tooniga, teistsuguse maastikuga, vähemalt ühe uue üksusega ning sinna on rohkem stoorielemente ka sisse segatud. Ma ei ole väga palju jõudnud mängida veel, aga esmamulje oli lihtsalt selline, et oh, midagi uut.
Zelda, Pokemon ja (platvormer) Mario ei ole kunagi mu lemmikseeriad olnud, ehkki kõigi seeriate üksikud iteratsioonid on kohati väga lahedad. Zelda: PH meeldiks mulle rohkem kui ta dungeon'id nii koledad ja igavad ei oleks, NSMB on liiga välja venitatud ja motiveerimatu minu jaoks ning Pokemon'e pole ma kunagi suutnud rohkem kui paar tundi mängida. JRPG'd ei ole minu rida.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
25.01.2008 17:31:17
|
|
|
Seda küll jah et Advance Wars sai uue Story, uued tegelased, uue üksuse kuid nad ei muutnud Advance Warsi stiili, kui nad seda oleksid teinud oleks see mäng olnud bullshit see ongi see mis tekitas sinus sellist ütlust same old aga täiendustega.
Ma saan aru kui sulle Zelda, Pokemon ja Mario ei meeldi, ega ma ei surugi sulle peale aga samas sa ei saa väita et mängud oleksid older versioonidega copy paste ja little upgrade, jah nad hoiavad oma vanu stiili alles aga see ongi see mis annab mängule hea hinde.
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
25.01.2008 17:46:57
|
|
|
M3rcury kirjutas: |
Seda küll jah et Advance Wars sai uue Story, uued tegelased, uue üksuse kuid nad ei muutnud Advance Warsi stiili, kui nad seda oleksid teinud oleks see mäng olnud bullshit.
|
,...kui nad seda oleksid teinud oleks see mäng olnud UUS MÄNG juba imo.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
25.01.2008 23:43:17
|
|
|
Teema mõnede viimaste lehekülgede järgi jääb mulje, et enamuse kirjutajate huvi piirdubki vaid R4'de ostmise ja ROMide downloadimisega. Kui palju te ühiskondlikku viina lahjendada kavatsete (on üks Hiina muinasjutt munkade viinapeost )? Kui kõik varastaksid ja keegi ei ostaks, siis üsna pea poleks, mida varastada
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
26.01.2008 00:12:17
|
|
|
Sry aga mina ei osta omale R4, mina ostan endale M3 Real, igatahes meie ei varasta, varastavad need kes ROM-e netti üles panevad mitte need kes need alla laadivad, meie pole süüdi et nad ROM-e netti üles panevad, kui ei meeldi siis käsi neil leht maha võtta
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
26.01.2008 02:27:37
|
|
|
Sry aga mina ei osta omale R4, mina ostan endale M3 Real, igatahes meie ei varasta, varastavad need kes ROM-e netti üles panevad mitte need kes need alla laadivad, meie pole süüdi et nad ROM-e netti üles panevad, kui ei meeldi siis käsi neil leht maha võtta  |
Varasta, kui tahad, aga sihukest idiootsust ära enam aja.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
26.01.2008 03:08:56
|
|
|
Kes sul siin varastab? Kui ma ei eksi siis varas on see kes võtab poest eseme ilma maksmata, aga ei tea küll et internetis tõmbamine on varastamine, kui see tõsi on siis miks keegi mitte muhvigi ette ei võta, miks kedagi vangi ei panda, miks kedagi ei trahvita, vargus on ju tõsine seaduse rikkumine!
Ja üleüldse seaduse järgi ei tohi kellegi üle kohut mõista enne kui kohus talle süüdistust pole esitanud! Järgmine kord kui kedagi süüdistada tahad hoia lihtsalt oma suumulk kinni!
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
26.01.2008 06:06:49
|
|
|
Kes sul siin varastab? Kui ma ei eksi siis varas on see kes võtab poest eseme ilma maksmata, aga ei tea küll et internetis tõmbamine on varastamine, kui see tõsi on siis miks keegi mitte muhvigi ette ei võta, miks kedagi vangi ei panda, miks kedagi ei trahvita, vargus on ju tõsine seaduse rikkumine! |
Eksid! Eestis võid sa filme ja muusikat enda tarbeks alla laadida, tarkvara puhul selline seadus aga ei kehti!
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
26.01.2008 11:07:50
|
|
|
Kes sul siin varastab? Kui ma ei eksi siis varas on see kes võtab poest eseme ilma maksmata, aga ei tea küll et internetis tõmbamine on varastamine, kui see tõsi on siis miks keegi mitte muhvigi ette ei võta, miks kedagi vangi ei panda, miks kedagi ei trahvita, vargus on ju tõsine seaduse rikkumine! |
Sest see on HV Foorum ja Eestimaa, kus raha maksvate asjade tasuta võtmist ei peeta ebamoraalseks.
Ja üleüldse seaduse järgi ei tohi kellegi üle kohut mõista enne kui kohus talle süüdistust pole esitanud! Järgmine kord kui kedagi süüdistada tahad hoia lihtsalt oma suumulk kinni! |
Mida iganes, jutul lõpp.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
0liv3r
HV vaatleja
|
26.01.2008 11:37:23
|
|
|
DS sakib sajaga - Sitad mängud, sita graafikaga, näeb välja tõesti nagu seebikarp, näeb lapsik välja, halb on käes hoida.
saab aint mingeid nõmedaid mänge mängida, midagi muud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
26.01.2008 11:42:45
|
|
|
0liv3r kirjutas: |
DS sakib sajaga - Sitad mängud, sita graafikaga, näeb välja tõesti nagu seebikarp, näeb lapsik välja, halb on käes hoida.
saab aint mingeid nõmedaid mänge mängida, midagi muud. |
pisar tuli silmanurka....
Ma nüüd ei taha enam selle reviewi põhjal DS'i.
lähen viskan minema.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
0liv3r
HV vaatleja
|
26.01.2008 11:54:43
|
|
|
Good for you, tubli viska see sitatükk minema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
26.01.2008 13:14:06
|
|
|
Ma ei saanudki enda mälukaarti veel kätte
DS peab riiulis edasi seisma.
Järgmise nädala esimesel poolel alles saan, loodetavasti.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
26.01.2008 13:40:40
|
|
|
Aga mine käi kusagil arvutipoes läbi, K arvutisalongis müüakse 500.- Sandisk MicroSD 2GB
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
26.01.2008 15:18:17
|
|
|
Hint: Ma elan Hiiumaal.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
26.01.2008 15:33:00
|
|
|
Aa sry ma ei vaadanud Nooh siis ma ei tea, äkki midagi ikka müüakse seal, vaevalt et hiimaal ühtegi arvuti poodi pole.
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
26.01.2008 16:30:17
|
|
|
terry kirjutas: |
Teema mõnede viimaste lehekülgede järgi jääb mulje, et enamuse kirjutajate huvi piirdubki vaid R4'de ostmise ja ROMide downloadimisega. Kui palju te ühiskondlikku viina lahjendada kavatsete (on üks Hiina muinasjutt munkade viinapeost )? Kui kõik varastaksid ja keegi ei ostaks, siis üsna pea poleks, mida varastada  |
Ma arvan, et olen eelmisel aastal ligi 10 DS mängu ostnud. Nendest pooled peale R4DS hankimist... R4DS hankimist kaalusin kõigepealt sellepärast, et eestis pole ühtegi nintendo hotspoti, mõtlesin lihtsalt endale oma tekitada.. Kes ei tea siis nintendo hotspotid jooksevad ka DS peal.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.01.2008 16:44:28
|
|
|
Mina olen aint 1x R3 või 4 proovind, aga ei pakkund üldse huvo, nõme oli mängida piraatide peal. Kõi k17DS mängu olen ise ostnud ja jäängi ostma. Kui geometry wars galaxies DSile ka tuleb, siis ostan selle ka kindlalt ära.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
26.01.2008 16:56:18
|
|
|
Minujaoks ei seostu r4 piraatlusega vaid pigem DS'i võimaluste laiendamisega.
Homebrew programmid teevad DS maailma ju palju laiemaks.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
freetime1
HV vaatleja

|
26.01.2008 17:49:30
|
|
|
Pusna kirjutas: |
Minujaoks ei seostu r4 piraatlusega vaid pigem DS'i võimaluste laiendamisega.
Homebrew programmid teevad DS maailma ju palju laiemaks. |
sama siin
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.01.2008 19:03:50
|
|
|
No srry minu viga siis.
Kuskil Geometry wars DS mängu ka müüakse?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
26.01.2008 19:34:01
|
|
|
amddude kirjutas: |
Ma viskan ka. Teeme koos DSide ühispõletamise ja paneme 0liv3ri esimesena lõkkesse, kuna tema avas meie silmad |
Kle, nüüd sa ajad pada, minu arvates 0liv3r küll esimene valgustaja polnud. Pealegi, viskasin enda DSi juba eelmisel kevadel minema, see sakkis ikka ilgelt. Minu arust on 0liv3r lahja vend, sest minu DS Lite sakkis ikka kaugel rohkem kui sajaga, mingi 280 tuli ära vist isegi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|