Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Killhoven
OC`er

|
25.01.2008 21:52:36
muu liiklus siga-aeglaseks kui torrenteid laadima hakkan |
|
|
Tere,
Kasutan Elion kodutööd ja Kaspersky 6-t, XP x32. Muidu kõik töötab ok. Kui ma installin ühe suvalise torrenteid allalaadiva programmi: Azureus, [myy]Torrent, BitComet, bitTorrent ning mingi suva torrenti panen downloadima, siis neti brausimine on ikka täitsa ok seniks-kuniks. Niipea, kui upload või download kasvõi 1 kbps näitab, muutub netis surfamine praktiliselt võimatuks. Iga lehekülg avaneb siga-aeglaselt, muu nagu Kaspersky updates jne samuti! Ping näiteks www.neti.ee`ga on väga hea, kui ma panen neti.ee IP browseri aknasse, siis uimab samuti. Teiste masinatega saab netis paraleelselt ilusti käia.
See ei saa olla ruuteri viga, sest ilma seleta oli sama jama. See ei saa olla neti ühenduse viga, sest väga vana bitTorrenti versiooniga seda mure pole! Aga ainult sellega..
krt ma aru ei taipa. Äkki oskate aidata?
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
weedstone
HV veteran

|
25.01.2008 22:53:43
|
|
|
mul täpselt sama teema... sul asi wifi otsas?
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
loser
HV kasutaja
|
25.01.2008 23:06:08
|
|
|
XP avatud ühenduste arv on piiratud kümnega vms. Fix http://www.lvllord.de/ (Update of TCPIP.SYS)
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.01.2008 00:11:39
|
|
|
uploadi ei poo kinni? kui jah, siis on download ka olematu...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
26.01.2008 00:16:03
|
|
|
Seltsimees loser aitas hädast välja, nüüd töötab ilusti
tänud
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
25.02.2008 07:32:00
|
|
|
loser kirjutas: |
XP avatud ühenduste arv on piiratud kümnega vms. Fix http://www.lvllord.de/ (Update of TCPIP.SYS) |
kui mul oleks arvutist printer välja jagatud, siis kas lokaalvõrgus oleks kah see 10 ühenduse piirang kehtiv? Ning abiks oleks see utiliit?
Skeptik kirjutas: |
uploadi ei poo kinni? kui jah, siis on download ka olematu... |
ma olen ise ka seda tähele pannud, et kui upload on kõrge, muutub download madalaks. Miks see aga sedasi on? Need kaks(upload ja download) ei tohiks ju antud juhul üksteisele takistuseks olla
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
25.02.2008 07:55:24
|
|
|
Esiteks kirjeldas loser asja veidi valesti: mitte pole 10 ühenduse piirangut, vaid piirang et 1 sekundis võib proovida kuni 10 uut ühendust luua. Tavaliseks võrgutamiseks on 10 katset sekundi kohta igati piisavalt, asi läheb jamaks alles P2P programmide puhul mis üritavad korraga tervet portsu ühendusi püsti panna. Patchi alternatiivina toimib (või vähemalt peaks toimima, ei oma XPd ja seetõttu ise poole proovinud) P2P programmi ohjeldamine (uT'l oli juba vaikimisi asi normaalsetes piirides - 8 ühenduskatset), kogu kahju peaks piirduma aeglasema alguskiirusega.
Up- ja download on igal juhul omavahel seotud - isegi kui tegu ei ole asünkroonse ühendusega on TCP võrk üles ehitatud nii et peale teatud hulga data kättesaamist antakse sellest teisele poolele teada. Kui liin on täiesti täis siis jäävad need vastusepaketid toppama, mis tähendab et uut datat ei saa saata (või saadetakse eelnenu veelkord? polegi selle koha peal päris kindel).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|