Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 20.01.2008 18:18:45 vasta tsitaadiga

mightythor, tundub, et sa oled kahe silma vahele jätnud võimaluse "kustuta". See on siiski midagi muud, kui on blokkimine. Ja just seda Plus! ja tõenäoliselt teised lisad näitavadki, kas oled kustutatud või mitte. Kui kontakt su blokeerib, ei tähenda see tingimata, et sa ta listist läinud oled.

miga kirjutas:
kui see Discovery näitab, kes mind blokkinud on, siis mul küsimus, et kas seda programmi ka MSN 9-le on ? icon_rolleyes.gif

Kust te võtate, et Messenger Discovery näitab, kes su blokeerinud on? See ei ole nii.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 20.01.2008 18:23:38 vasta tsitaadiga

tsihh kirjutas:
Goldec kirjutas:
Keegi siit ei oska öelda millal MSN 9le mess patch tuleb?

A-patch ei sobi (pole mess patch'i kunagi kasutanud, seega ei tea mida see endast täpselt kujutab)? http://apatch.org/downloads.php
Ma olin selle täiesti unustanud!
Ja tundub, et ta on mess patchist parem ka icon_razz.gif
Suured aitähid!

Suht hull oli olla nii pikka aega mingite reklaamide ja MSN searchidega icon_biggrin.gif
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 20.01.2008 21:14:27 vasta tsitaadiga

Rix kirjutas:
mightythor, tundub, et sa oled kahe silma vahele jätnud võimaluse "kustuta". See on siiski midagi muud, kui on blokkimine. Ja just seda Plus! ja tõenäoliselt teised lisad näitavadki, kas oled kustutatud või mitte. Kui kontakt su blokeerib, ei tähenda see tingimata, et sa ta listist läinud oled.

õigus jah. Nii et see Has You YES/NO tähendab hoopis Kustutatud listist JAH/EI? Blokkimist näitavat utiliiti siis polegi olemas?
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 20.01.2008 21:36:42 vasta tsitaadiga

Live Msngr.
Minul näitab ühel inimesel tema eesnime, kuigi ta tegelik nimi on tema alias. See tuli välja teksti kopides, kui ta küsis, et aga mu nimi on ju /alias/. Seega ei näe suure nime muutmist, sest tihti on seal oluline info.
Kuidas saaks aliase tagasi ?
Kes aru ei saanud, siis näide. Minu eesnimi: Elmo, minu alias MSNis fic icon_smile.gif

Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 20.01.2008 23:39:58 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
Rix kirjutas:

õigus jah. Nii et see Has You YES/NO tähendab hoopis Kustutatud listist JAH/EI? Blokkimist näitavat utiliiti siis polegi olemas?
Pms ei.
Sest mõtle ise- selleks, et saada teada kas inimene on online peab see inimene ennem sinu oma contact listi lisama (või noh, see accept kast mis tuleb).
Securityst saab küll määrata, et sa kõigi jaoks online oleks, aga seda ei tee ilmselt mitte keegi.
Kindlasti saaks ka kuidagi otse MSNi serverist, aga ei usu, et sellist asja on tehtud.

Aga WLM 9 juures on üks suur miinus... wlcomm.exe. Kes sellise idiootsuse peale tuli? Nagu meil erinevad protsesse vähe oleks?
Miks nad tahavad messengeri nii täispuhutuks muuta?
Loodan, et sellega võetakse midagi ette.
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.01.2008 23:45:51 vasta tsitaadiga

Goldec kirjutas:
mightythor kirjutas:
Rix kirjutas:

Pms ei.
Sest mõtle ise- selleks, et saada teada kas inimene on online peab see inimene ennem sinu oma contact listi lisama (või noh, see accept kast mis tuleb).
Securityst saab küll määrata, et sa kõigi jaoks online oleks, aga seda ei tee ilmselt mitte keegi.
Kindlasti saaks ka kuidagi otse MSNi serverist, aga ei usu, et sellist asja on tehtud.

Aga WLM 9 juures on üks suur miinus... wlcomm.exe. Kes sellise idiootsuse peale tuli? Nagu meil erinevad protsesse vähe oleks?

Mis ta halba teeb et ta niipaha on?
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 21.01.2008 01:16:13 vasta tsitaadiga

kellelgi veel MSN jamab praegu?
ikkamina
HV kasutaja
ikkamina

sõnum 21.01.2008 17:43:12 vasta tsitaadiga

fic kirjutas:
Live Msngr.
Minul näitab ühel inimesel tema eesnime, kuigi ta tegelik nimi on tema alias. See tuli välja teksti kopides, kui ta küsis, et aga mu nimi on ju /alias/. Seega ei näe suure nime muutmist, sest tihti on seal oluline info.
Kes aru ei saanud, siis näide. Minu eesnimi: Elmo, minu alias MSNis fic icon_smile.gif

hmmm?suht segane seletus,,aga äkki mõtlesid seda.Et parem klik inimese nimel listis,edit contact ja siis kustutad nickname lahtrist kõik ära ja save.Siis näed tema suure nime muutust alati.

prtv
HV Guru

sõnum 21.01.2008 21:42:35 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
Kas mingi häkiga saab kõik need "non-instant messaging contacts" ära kustutada ühe vajutusega?

icon_razz1.gif

Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 21.01.2008 22:10:57 vasta tsitaadiga

artur- kirjutas:
Goldec kirjutas:
mightythor kirjutas:
Rix kirjutas:

Pms ei.

Mis ta halba teeb et ta niipaha on?
Võtab 3x rohkem rami kui MSN ise?
Dno, vbl on mingi beta memory leak.
Igatahes valiks ma kasvõi 10 sek kauema sisselogimis aja kui selle.
tagasi üles
fic
HV kasutaja
fic

sõnum 22.01.2008 17:48:11 vasta tsitaadiga

ikkamina kirjutas:
fic kirjutas:
Live Msngr.

hmmm?suht segane seletus,,aga äkki mõtlesid seda.Et parem klik inimese nimel listis,edit contact ja siis kustutad nickname lahtrist kõik ära ja save.Siis näed tema suure nime muutust alati.

Said õigesti aru, aitäh

cityred
HV vaatleja
cityred

sõnum 24.01.2008 19:39:11 vasta tsitaadiga

Tere!

Ennem kasutasin paraleelselt msn 7,5 ja seda xp-orig. versiooni kah.. Nüüd aga uus arvuti ning live-ei tahtnud.. Tõmbasin 7,5, keerasin windows 2000 peale ja bueno! Nüüd aga küsimus, et millist msni kõige kergem paraleelselt jooksma panna 7,5ga? Et saaks kahe msniga koguaeg sees olla (põhjus: tüdruk tahab ka msnis online olla icon_wink.gif ).

Loodan,et saite murest aru!

Tänud ette!

Terw,L.
tagasi üles
number
külaline

sõnum 24.01.2008 21:51:15 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 12.03.2012 23:57:27, muudetud 1 kord
tagasi üles
cityred
HV vaatleja
cityred

sõnum 24.01.2008 22:02:22 vasta tsitaadiga

Eeem, proovisin otsida, aga ei leidnud eriti infi selle a-patchi kohta? Äkki keegi teeks kiire iseloomustuse/kasutusõpetuse....

Tänud!
tagasi üles
number
külaline

sõnum 24.01.2008 22:16:00 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 12.03.2012 23:57:48, muudetud 1 kord
tagasi üles
luik24h
HV kasutaja
luik24h

sõnum 25.01.2008 00:41:07 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi on vôimalik ka köik kontaktid korraga addida yle uude msni ID-le

Nimelt yhe keyloggeri töttu pidin vahetama msni id-d aga vanas msni ids on kontakte peaaegu 500 ,et neid ykshaaval uude ymber addida oleks julm et äkki on kasvôi copy pastega vôimalik mingi list kuskilt vötta või miskit säärast!

number
külaline

sõnum 25.01.2008 00:55:13 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 28.05.2013 09:38:03, muudetud 1 kord
tagasi üles
luik24h
HV kasutaja
luik24h

sõnum 25.01.2008 01:17:01 vasta tsitaadiga

dpz kirjutas:
tnis56 kirjutas:
Kas kuidagi on vôimalik ka köik kontaktid korraga addida yle uude msni ID-le

Nimelt yhe keyloggeri töttu pidin vahetama msni id-d aga vanas msni ids on kontakte peaaegu 500 ,et neid ykshaaval uude ymber addida oleks julm et äkki on kasvôi copy pastega vôimalik mingi list kuskilt vötta või miskit säärast!

Kontaktid -> Salvesta sõnumside kontaktid.
Ja siis teises msnis Kontaktid -> impordi sõnumside kontaktid (.ctt fail).

Täänx kuigi jah mu post oli suht mötetu leidsin selle tegelikult ise ka ylesse aga tänud siiski!

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 25.01.2008 13:14:59 vasta tsitaadiga

Mingi imelik jama Live Messenger 8.5 praegu. Paar tundi tagasi hüppas alt nurgast üles teade, et olen e-maili saanud (mingi itaaliapärase nimega saatja). Postkastis aga pole mitte midagi. Kõik kaustad (ka prügikast ja spami kast) on tühjad. Messenger aga näitab ikkagi, et mulle on 1 e-mail icon_neutral.gif
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 26.01.2008 12:05:53 vasta tsitaadiga

wattie325 kirjutas:
selline probleem on et ei saa MSN-i sisse enam peksab errori koodi 81000306 juba teist päeva.Arvuti on ka alles paar päeva vana HP Pavilion dv6000 ning ühenduseks on miski Elioni Korrusmaja.Alguses sai ilusti messengeri sisse logitud,kuid nüüd ei saa viskab sllise errori ja kui trubleshootin siis jääb seisma Deaful Gateway juures,et seda nagu poleks.MSN-i oleks HÄDASTI VAJA sisse saada.Kõik absoluutselt kõik on läbi proovitud aga ei midagi icon_sad.gif

Seadetest läbib käik testid peale keskmise.

PALUNPALUNPALUN aidake!!!!Aitajale tuhattuhattuhat tänu!!!

mine Start->Programs->Accessories ja parem klõps "Command Prompt" peal ning ava administraatori õigustes. Avanevasse kasti kirjuta "netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled" ja enter. Kui kiri "Ok" ilmub on korras. Restarti minu masinad ei vajanud, kuigi õpetused netis seda soovitavad. Muidu see siin on kopeeritud neti õpetustest.

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 26.01.2008 12:10:03 vasta tsitaadiga

ndk kirjutas:
Mingi imelik jama Live Messenger 8.5 praegu. Paar tundi tagasi hüppas alt nurgast üles teade, et olen e-maili saanud (mingi itaaliapärase nimega saatja). Postkastis aga pole mitte midagi. Kõik kaustad (ka prügikast ja spami kast) on tühjad. Messenger aga näitab ikkagi, et mulle on 1 e-mail icon_neutral.gif

Mul oli sama jura icon_confused.gif

ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 27.01.2008 09:28:53 vasta tsitaadiga

Kas uus spämmiviirus MSNis?

tsitaat:
http://www.antenbobini.info/list icon_wink.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tsihh
HV veteran

sõnum 27.01.2008 10:37:37 vasta tsitaadiga

ceemic kirjutas:
Kas uus spämmiviirus MSNis?

tsitaat:
http://www.antenbobini.info/list icon_wink.gif

Ilmselt vana uues kuues, viib lehele msnliststatus[dot]com
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 27.01.2008 10:47:40 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
gan3b kirjutas:
Kas mingi häkiga saab kõik need "non-instant messaging contacts" ära kustutada ühe vajutusega?

icon_razz1.gif

?

HV kasutaja
jonnipunn

sõnum 27.01.2008 12:39:55 vasta tsitaadiga

Contacts > Sort contacts by > Groups ;
Contacts > Sort contacts by > Group non-instant messaging contacts together ... linnuke eest ära ;
Contacts > Filter contacts > Messenger contacts only.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.